Ateş ve ağrı yaparmış canım ama hastalığın kendini düşününce bu yan etkiler hiç bisey değil.Allah Allah kimse bize ne zaman yapmak istersiniz demedi ya, 3-5-13.aylar yazdı verdi kağıdı doktor. Ağır asi derken ne olabilir mesela
Benimki zaten uyumadigi için çokta takmıyorum bu uyku gerilemesine
Benimki hep saat başı uyanıyor ona alıştim da uyanıp tekrar dalmasi icin uğraşması zorluyor beni yaAy vallahi ben de öyle dedim. Dün gece saat başı uyandı yavrum atak mi, normali mi bu, bilemiyorum
Gece mi uyumuyor cnm gündüz müBenimki zaten uyumadigi için çokta takmıyorum bu uyku gerilemesine
Bize de dr 3 5 7. Aylar dedi. Biz bu ay yaptırmadık 5. Ay da başlarız diye düşündük. Kızım 8nyaşında ona da yapılacak yağtırmamıştık bebekken. Yan etkisi olduğunu bilmiyordum ben ateş yaparmış yeni öğrendimAllah Allah kimse bize ne zaman yapmak istersiniz demedi ya, 3-5-13.aylar yazdı verdi kağıdı doktor. Ağır asi derken ne olabilir mesela
İki çocuk olunca bize 2400 e geliyor cnm 3 er doz yapılacak 7200 TL uçuk fiyatlar valla
Valla kuzum genetik se erken çıkabilir. Benim kızım 4 aylıkken salya diş kaşımaya başladı 10 aylıkken dişi çıkarabildi. Belli olmuyor yani bende ne diş kaşoyıcılar aldım eşim dalga geçiyorduçıkmadı o dişler. Bence bekle diş olsa kesin anlarsın diş yerleri şişer belli eder kendisini
Sağ olun kızlar, şişlik var gibi yok gibi ama sanırım kendini belli eden bi kabariklik olacak, takip edeyim.disligi kabariklik görünce mi vermeliyim pekiKuzum dişlerine bak bakalım kabarlik var mı. Alt tarafta iki tane kabarcik varsa dis çıkaracak bikac aya demektir.
Benimki de normalde gunduz hiç uyumazdi, maşallah diyim 1haftadir gunduz 2 sefer 1 2 saat uyuyor, uyku gerilemesi olacaktı bu çocuk neden uyuyor anormal bisey mi var acaba demeye başladımBenimki zaten uyumadigi için çokta takmıyorum bu uyku gerilemesine
Yeğenimin dişleri kabardı hemde baya baya belliydi 4 5 ay sonra çıkardı dişi cnm dişlik verirsen bir şey olmaz ki elini ağzına almak yerine onu alırSağ olun kızlar, şişlik var gibi yok gibi ama sanırım kendini belli eden bi kabariklik olacak, takip edeyim.disligi kabariklik görünce mi vermeliyim peki
Benimki de normalde gunduz hiç uyumazdi, maşallah diyim 1haftadir gunduz 2 sefer 1 2 saat uyuyor, uyku gerilemesi olacaktı bu çocuk neden uyuyor anormal bisey mi var acaba demeye başladım
Bende damagina zarar verir mi diye endiselendim, alayım o zaman ya ara ara vereyim zaten şuan daha biseyler tutmayı yeni öğreniyorYeğenimin dişleri kabardı hemde baya baya belliydi 4 5 ay sonra çıkardı dişi cnm dişlik verirsen bir şey olmaz ki elini ağzına almak yerine onu alır
Sanırım emmeyş tamamen bıraktıklarındaO yapmıştır canım.
Of ne zaman istediklerimizi rahat rahat yiyeceğiz
Yapmayabilir canım ya arkadaşımın kızı 9 aylıkken yüz üstü çevirdiklerinde kafayı yukarı kaldıramıyordu daha genelde 9 aylık emeklerler öyle düşün doktora gitmişti sadece biraz geç olucak takma kafana dedi doktoruKızlar merhaba. Bebeklerimizin 3 ay itibari ile yatarken ellerini tutup asilinca başını kaldırması lazımmış benimkisi daha yapmıyor. Sizce sıkıntı mı bu durum geciktik mi önemli bir şeymiş. Henüz yapmayan kuzucuk var mı bizim gibi.
4 aylıkken haber ver canım bana ya resmen aynı benim bebekteBenimki 2 ay bittiğinden beri uyku gerilemesinde,gerçek gerilime yaşarsak nolur bilmiyorum ya
Kızlar merhaba. Bebeklerimizin 3 ay itibari ile yatarken ellerini tutup asilinca başını kaldırması lazımmış benimkisi daha yapmıyor. Sizce sıkıntı mı bu durum geciktik mi önemli bir şeymiş. Henüz yapmayan kuzucuk var mı bizim gibi.
cagilbilgin huzurunmeraklisi teşekkür ederim kızlar. Kucağıma alınca dik tutuyor da o pozisyonda tepkisiz olunca tedirgin oldum. Instagram da bir doktor paylaşmış gece gece kafama takıldı uyutmadi beni annelik çok başka bir duygu ama çok zormuş. bebeğim tedaviyle oldu o günden bugüne olumsuz bir şey olacak tedirginliğini üzerimden atamıyorum
Siz diyince bende denedim, yüz üstü falan koyunca başını kaldırıyor ama ellerini tutup kaldırınca başını kaldirmadicagilbilgin huzurunmeraklisi teşekkür ederim kızlar. Kucağıma alınca dik tutuyor da o pozisyonda tepkisiz olunca tedirgin oldum. Instagram da bir doktor paylaşmış gece gece kafama takıldı uyutmadi beni annelik çok başka bir duygu ama çok zormuş. bebeğim tedaviyle oldu o günden bugüne olumsuz bir şey olacak tedirginliğini üzerimden atamıyorum
Yavaş yavaş kuvvetleniyor minikler canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da herşey zamanla olur inşallahcagilbilgin huzurunmeraklisi teşekkür ederim kızlar. Kucağıma alınca dik tutuyor da o pozisyonda tepkisiz olunca tedirgin oldum. Instagram da bir doktor paylaşmış gece gece kafama takıldı uyutmadi beni annelik çok başka bir duygu ama çok zormuş. bebeğim tedaviyle oldu o günden bugüne olumsuz bir şey olacak tedirginliğini üzerimden atamıyorum
Ay inşallah kötüleşmez ya4 aylıkken haber ver canım bana ya resmen aynı benim bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?