2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Siz diyince bende denedim, yüz üstü falan koyunca başını kaldırıyor ama ellerini tutup kaldırınca başını kaldirmadi
Biraz daha zamanı var demek ki. Ben de internette yapması lazım deyince denemiştim. Her çocuğun gelişimi farklıdır diye biliyoruz ama bildiklerimizi kendi çocuğumuza uygulayamiyoruz

Ben hissetmiyorum ama oyle bir göbeğim kaldı ki 6 -7 aylık gibi bir de hissetsem içerde bir tane daha kaldı derim

Ayyy ne güzel çok değişik ben hissetmiyorum ama arada sanki bebeğim içimdeymiş gibi elimi karnıma koyuyorum

Gece mi uyumuyor cnm gündüz mü

Disligi ver cnm hem oyalanir hem dişlerini kaşır.

Haha herseyin zor olmasina alışmışsın yoluna girmeye başlamış işte ne güzel inanasım gelmiyor değil mi
Sanırım emmeyş tamamen bıraktıklarında

Aa bunu ben hissediyorum, karnım da pıtırtılar,seğirmeler oluyor hayalet tekmemiymis o

Ellerini tutup denemedim hiç yarın deneyeyim ama pusetinde dururken oturma pozisyonuna gelmeye çalışıyor kafasını kaldırıp.

Kızlar biz 4. Ayımıza girdik sayılır 2 günümüz kaldı.
Bebeğim hala herhangi bir nesneyi tutamıyor. Parmak uçlarıyla dokunuyor sadece. Benm parmağımı tutuyor sıkıyor ama baska birşey dokundurduğumda tiksinir giibi eliyle itiyor. Oyun halısında ki oyuncakları var ellerini uzatıyor sadece tutma gibi bşey yine yok. Sizde durumlar nasıl?

2 gündür oyuncağını bilinçli olarak tutup ağzına götürüyor kızım. Sizinde çok yakındır canım merak etme.

Kızlar bu ay hesaplama işi kafamı karıştırıyor. Kızım 98 günlük yani 4 ayın içinde olmuyor mu? Gelişiminde 3. Aya mi 4. Aya mi bakacağım ben?

2 gündür oyuncağını bilinçli olarak tutup ağzına götürüyor kızım. Sizinde çok yakındır canım merak etme.
Maşallah canım
Bilmiyorum ya neler yapabilriim bilmiyorum bunun için. Bir kaç kez dönmeye calıstı onuda beceremiyor. Kafama baya takıldı. Yüzüstü durmak hiç istemiyor. Tek yaptğı şey yemek

Kızlar bu ay hesaplama işi kafamı karıştırıyor. Kızım 98 günlük yani 4 ayın içinde olmuyor mu? Gelişiminde 3. Aya mi 4. Aya mi bakacağım ben?
Ben 3 aylık olduk 4.ayin içindeyiz diye biliyorum canım. Videolarda 4.ay videolarına bakıyorum ya da 3 aylık bebek ne yapar diye okuyorum.4.ay aktiviyelerini yapmaya çalışıyorum

Ben hissetmiyorum ama oyle bir göbeğim kaldı ki 6 -7 aylık gibi bir de hissetsem içerde bir tane daha kaldı derim
Yaa hahaha benimde biraz göbek var hala ya inşallah geçer
Ara ara bana da oluyor çok değişik
Dimi insan bir garip hissediyor
Ayyy ne güzel çok değişik ben hissetmiyorum ama arada sanki bebeğim içimdeymiş gibi elimi karnıma koyuyorum
Kaç ay birlikte yaşadık canım alıştık
Aa bunu ben hissediyorum, karnım da pıtırtılar,seğirmeler oluyor hayalet tekmemiymis o
Evet internette okudum merak edip öyleymiş

Bizimki de eline oyuncak verirsem tutuyor uzanıp alma gibi bir durumu yok. Bebeklerim gelişimleri birbirinden farklı arkadaşımın kızının 3 ay olmadan başını kaldırdığını hatırlıyorum mesela

Maşallah canım
Bilmiyorum ya neler yapabilriim bilmiyorum bunun için. Bir kaç kez dönmeye calıstı onuda beceremiyor. Kafama baya takıldı. Yüzüstü durmak hiç istemiyor. Tek yaptğı şey yemek
Canım oğlun biraz topluydu dimi maşallah ton ton bebekler biraz geç dönüyor kızımdan biliyorum 8 aylıkken döndü oturuyor örğmceğe biniyor ama dönemiyordu popişinden ite ite dönmeye alıştırdık. Şimdi ise çok zayıf

Yaa ben de ne sacmaliyorum diyordum :) var miymis gwecwkten boyle bir sey ben de hisettim ilk zamanlarda
Ben bas parmagina takiyorum halka seklinde oyuncaklari farkindq olmadan tutuyor oluyor zamanla da guclwnwcwk elleri

Canim, benim kizim uzanmiyor da oyuncaklara. Ellerini emme var, tutma cekme itme yok henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…