Biraz daha zamanı var demek ki. Ben de internette yapması lazım deyince denemiştim. Her çocuğun gelişimi farklıdır diye biliyoruz ama bildiklerimizi kendi çocuğumuza uygulayamiyoruzSiz diyince bende denedim, yüz üstü falan koyunca başını kaldırıyor ama ellerini tutup kaldırınca başını kaldirmadi
Ben hissetmiyorum ama oyle bir göbeğim kaldı ki 6 -7 aylık gibiKizlar sizde doğum yapmış olmanıza rağmen karninizda tekme hissediyor musunuz?
Doğumdan sonra oluyordu geçer dedim ama hala devam ediyor
Hayalet tekme deniyormuş. Kadınların bazıları bunu hissediyormuş.
Sizde durum ne?
Ara ara bana da oluyor çok değişikKizlar sizde doğum yapmış olmanıza rağmen karninizda tekme hissediyor musunuz?
Sizde durum ne?
Ayyy ne güzel çok değişikKizlar sizde doğum yapmış olmanıza rağmen karninizda tekme hissediyor musunuz?
Sizde durum ne?
Gece mi uyumuyor cnm gündüz mü
Disligi ver cnm hem oyalanir hem dişlerini kaşır.Sağ olun kızlar, şişlik var gibi yok gibi ama sanırım kendini belli eden bi kabariklik olacak, takip edeyim.disligi kabariklik görünce mi vermeliyim peki
Benimki de normalde gunduz hiç uyumazdi, maşallah diyim 1haftadir gunduz 2 sefer 1 2 saat uyuyor, uyku gerilemesi olacaktı bu çocuk neden uyuyor anormal bisey mi var acaba demeye başladım
Sanırım emmeyş tamamen bıraktıklarında
Aa bunu ben hissediyorum, karnım da pıtırtılar,seğirmeler oluyor hayalet tekmemiymis oKizlar sizde doğum yapmış olmanıza rağmen karninizda tekme hissediyor musunuz?
Sizde durum ne?
Gunduz uyumuyor, max yarım saat.Gece mi uyumuyor cnm gündüz mü
Ellerini tutup denemedim hiç yarın deneyeyim ama pusetinde dururken oturma pozisyonuna gelmeye çalışıyor kafasını kaldırıp.Kızlar merhaba. Bebeklerimizin 3 ay itibari ile yatarken ellerini tutup asilinca başını kaldırması lazımmış benimkisi daha yapmıyor. Sizce sıkıntı mı bu durum geciktik mi önemli bir şeymiş. Henüz yapmayan kuzucuk var mı bizim gibi.
2 gündür oyuncağını bilinçli olarak tutup ağzına götürüyor kızım. Sizinde çok yakındır canım merak etme.Kızlar biz 4. Ayımıza girdik sayılır 2 günümüz kaldı.
Bebeğim hala herhangi bir nesneyi tutamıyor. Parmak uçlarıyla dokunuyor sadece. Benm parmağımı tutuyor sıkıyor ama baska birşey dokundurduğumda tiksinir giibi eliyle itiyor. Oyun halısında ki oyuncakları var ellerini uzatıyor sadece tutma gibi bşey yine yok.Sizde durumlar nasıl?
Maşallah canım2 gündür oyuncağını bilinçli olarak tutup ağzına götürüyor kızım. Sizinde çok yakındır canım merak etme.
AynenDisligi ver cnm hem oyalanir hem dişlerini kaşır.
Hahaherseyin zor olmasina alışmışsın yoluna girmeye başlamış işte ne güzel inanasım gelmiyor değil mi
Ben 3 aylık olduk 4.ayin içindeyiz diye biliyorum canım. Videolarda 4.ay videolarına bakıyorum ya da 3 aylık bebek ne yapar diye okuyorum.4.ay aktiviyelerini yapmaya çalışıyorumKızlar bu ay hesaplama işi kafamı karıştırıyor. Kızım 98 günlük yani 4 ayın içinde olmuyor mu? Gelişiminde 3. Aya mi 4. Aya mi bakacağım ben?
Yaa hahahaBen hissetmiyorum ama oyle bir göbeğim kaldı ki 6 -7 aylık gibibir de hissetsem içerde bir tane daha kaldı derim
Dimi insan bir garip hissediyorAra ara bana da oluyor çok değişik
Kaç ay birlikte yaşadık canım alıştıkAyyy ne güzel çok değişikben hissetmiyorum ama arada sanki bebeğim içimdeymiş gibi elimi karnıma koyuyorum
Evet internette okudum merak edip öyleymişAa bunu ben hissediyorum, karnım da pıtırtılar,seğirmeler oluyor hayalet tekmemiymis o
İnşallahAy inşallah kötüleşmez ya
4.aya bakacaksın cnm 3. Ayı bitirdikKızlar bu ay hesaplama işi kafamı karıştırıyor. Kızım 98 günlük yani 4 ayın içinde olmuyor mu? Gelişiminde 3. Aya mi 4. Aya mi bakacağım ben?
Bizimki de eline oyuncak verirsem tutuyor uzanıp alma gibi bir durumu yok. Bebeklerim gelişimleri birbirinden farklı arkadaşımın kızının 3 ay olmadan başını kaldırdığını hatırlıyorum meselaKızlar biz 4. Ayımıza girdik sayılır 2 günümüz kaldı.
Bebeğim hala herhangi bir nesneyi tutamıyor. Parmak uçlarıyla dokunuyor sadece. Benm parmağımı tutuyor sıkıyor ama baska birşey dokundurduğumda tiksinir giibi eliyle itiyor. Oyun halısında ki oyuncakları var ellerini uzatıyor sadece tutma gibi bşey yine yok.Sizde durumlar nasıl?
Canım oğlun biraz topluydu dimi maşallahMaşallah canım
Bilmiyorum ya neler yapabilriim bilmiyorum bunun için. Bir kaç kez dönmeye calıstı onuda beceremiyor. Kafama baya takıldı. Yüzüstü durmak hiç istemiyor. Tek yaptğı şey yemek
Yaa ben de ne sacmaliyorum diyordum :) var miymis gwecwkten boyle bir seyKizlar sizde doğum yapmış olmanıza rağmen karninizda tekme hissediyor musunuz?
Sizde durum ne?
Ben bas parmagina takiyorum halka seklinde oyuncaklari farkindq olmadan tutuyor oluyor zamanla da guclwnwcwk elleriKızlar biz 4. Ayımıza girdik sayılır 2 günümüz kaldı.
Canim, benim kizim uzanmiyor da oyuncaklara. Ellerini emme var, tutma cekme itme yok henuzKızlar biz 4. Ayımıza girdik sayılır 2 günümüz kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?