2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Peditus verilir kuzum bir çay kaşığı. Çok çok geçmiş olsun hemen iyileşsin kuzum

Sleepy'nin bezlerinde kesin sorun var. Ben sırf o beden-lastik orantısızlığı yüzünden bıraktım onu
Sleepy natural ile Slepy extra farklı diyorlar , şimdi natural aldım ben bide e bebekte prima indirimdeymiş onu aldım İkisinide deneyince yazarım fikrimi. Baby turkodansa sleepy daha iyi gibi kalite olarak

kızlar menenjiti yaptırdınız mı
Bende onu araştırıyorum , bu ay doktor kontrolümüzde başlayacağım yaptırmaya uzun süredir araştırdım etrafımdaki herkes yaptırmış , malesef menenjit yapan bakteriler ülkemizde sıklıkla görülmeye başlamış yoğun göç vs den dolayıyımış, şuan doktor 5 doz diyor bexero ve nimerix, 3 biri 2 doz biri vuruluyormuş , A ve B tipi .

Kızlar oğlunun burnu tıkalı öksürüyor serum fizyolojik ve aspiratör ile y temizledim. Devam ederse peditus versem olur mu ki
Canım geçmiş olsun inan bizde de durum aynı bide boğaz üst kuşamında hırıltı yapıyor , 3 ay doktor kontrolünde de aynıydı doktor kontrol etti annesi burnu tıkanmış günde üç kez yapalım serum fizyolojik ve açalım burnu dedi ayrıca odasında soğuk buhar istiyorum dedi beni arttırması için dedi hatta böyle rahatlayamadığı zaman 5 dk falan kucağında buharın yakınlarında dolaştır dedi , bence biraz daha bekle canım ateş vs yoksa petitus nezle ve grip için sizde sadece burun tıkanıklığına bağlınrahatsızlık gibi duruyor

Bu arada hepinize günaydın merhabalar kızlar, uzun süre bakamıyorum üç çocuk olunca hepsinin dersi tasası tafrası ayrı vakit bulunca bakıyorum hemen aklım sizde , kusura bakmayın hayalet Casper gibi gidip geliyorum gördükçe yazmaya da çalışıyorum . Hepiniz iyisinizdir inşalalh. Şimdi baktım da ne düşündüm biliyor musunuz , bebeciklerimiz daha karnımızda küçük bir nohut tanesiyken başladık yazışmaya foruma girmeye şimdi sağ Salim evlatlarımız oldu da ne güzel onların isteklerini gazlarını emmelerini konuşuyoruz çok şükür Hepinizi öpüyorum ve sağlıklı huzurlu günler diliyorum Canlar

kızlar menenjiti yaptırdınız mı
Bir yaşında yapalım dedi doktor. Biz de onu dinledik
Amin inşallah. Sağ olasın
Sleepy natural ile Slepy extra farklı diyorlar , şimdi natural aldım ben bide e bebekte prima indirimdeymiş onu aldım İkisinide deneyince yazarım fikrimi. Baby turkodansa sleepy daha iyi gibi kalite olarak
Sleepy extra ve Baby Turco hiç kullanmadım. Prima bizimkine hiç yaramadı. Hem iz yaptı hem kızarıklık oldu
Goon nasıl peki izde
Ben Goon'un her şeyinden çok çok memnun kaldım ama benim memnun kaldıklarım Dalin serisi. O meğer Japonya'dan ithalmiş. Yeni seri (Disney paketli olanlar) burada üretiliyormuş. Kalite, boy olarak çok farklı, onu beğenmedim. Elimdeki son Goon'ları gece bezi olarak kullanıyorum o yüzden. Gündüz de Molfix pure&soft. Eski serinin devamını bulacağımı bilsem gece gündüz Goon'la devam ederdim. İnternette birkaç yerde var eski paket. Fahiş fiyattan satıyorlar

Ben hayatimda bu kadar zorlanmadim ya, geceler zor gunduzler daha zor... Kabulleneyim diyorum, buyumesine yillar var
Eninde sonunda geçecek cümlesine sığınıyorum ben hep. Bitecek inşallah bir bakmisiz buraya söyledikleri komik şeyleri yazıyoruz

çok tesekkurler oneriler icin.. bende elimden geleni yapiyorum.. cok dogru söyluyosun, mama verince doyuyor hissi bendede oluyor çünkü, ne kadar emdiği ne kadar doydugundan emin olamiyoruz fakat mama verince en azindan somut olarak doydugundan eminiz.. Yarın dr a gidip gelisimini ogrenicegiz bakalim,ne denli artiş oldu.

ben de yaptırıcam ama hangisi bilemedim sizin doktorlar ne dedi merak ettim ben şehirdışında olacagım ailemin yanında orda başka doktora gidicem. fikir almak istedim.
niye 1 yaş dedi acaba menenjit en çok bir yaş altını etkiliyor diye biliyorum

kilosu kaç canım. küçük mü kullanıyorum diye düşünüyorum
5820 cnm kilosu
Peditus verilir kuzum bir çay kaşığı. Çok çok geçmiş olsun hemen iyileşsin kuzum
Verdim cnm inşallah hemen iyi olur aslında görünürde bir şey yok ama geniz akıntısı yüzünden yaramıyor
Sağol cnm. Sadece tıkanıklık değil öksürük yapıyor

Uzun uzun anlattı ikinci ay kontrolünde. Çocuk ağlıyordu zaten yarısını anlamadım. Gerisini de çok hatırlamıyorum. İki tipi varmış. Burada asıl görülen bilmem ne tipiymiş falan filan "bana sorarsanız bir yaşında yapalım ama siz diğerlerini de yapalım derseniz yapabiliriz, karar sizin" dedi. Biz de zaten hastane, tahlil, tetkik süreçlerinde çocuk mahvoldu diye ısrar etmedik. Bir arkadaşıma daha doktoru bir yaşında demiş. İkimiz dışında herkeste erken duydum ben de

hıı anladım o zaman diğer tipi önerdi doktorun.ben de kararsızım büyük kızıma da yaptırmak istiyorum onda ihnal etmiştim.

Ağır diyorlar hep. Beni de çok korkutuyor. Allah korusun

Allah korusun.
Önceden 2 yaşta yapıyorlardı şimdi iyice erkene çektiler. Hastalığın kendiside çok tehlikeli. Yaptırmak lazım bi cesaretle.
Benim bebeğim 3 aylık. 2 gün önce iki menenjit aşısını ve rotavirüs aşısını aynı anda yaptırdık. Bende çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Akşam biraz ateşi çıktı calpol verdim.

Geçmiş olsun. Ne güzel atlatmissiniz siz darısı bize inşallah.
Aynı anda 2 tane mi yapılıyor menenjit?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…