- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
3 numara bazen 4 numara ile daha rahat ediyoruz bacaklarda yanlar iz yapmasın diye açıkçası .kaç numara bez kullanıyosunuz kızlar
Peditus verilir kuzum bir çay kaşığı. Çok çok geçmiş olsun hemen iyileşsin kuzumTeşekkür ederim cnm. Mesajla sorcam artık. Sizlerden veren var mı diye merak ettim. Kızımda soğuk almış onun ilacı var iyi geldi oğluma da veririm Dr yazmazsa çünkü götürdüğüm de onu verecek vermezsem ciğerler doğru iner diye korkuyorum. Şu an sadece genizde burnunu çektikçe boğaza gidiyor o da öksürük yapıyor ateş yok şükür ama uykusu var uyuyamıyor emmek istiyor az emip memede kalıyor çocuğum
Sleepy natural ile Slepy extra farklı diyorlar , şimdi natural aldım ben bide e bebekte prima indirimdeymiş onu aldım İkisinide deneyince yazarım fikrimi. Baby turkodansa sleepy daha iyi gibi kalite olarakSleepy'nin bezlerinde kesin sorun var. Ben sırf o beden-lastik orantısızlığı yüzünden bıraktım onu
Goon nasıl peki izdeSleepy'nin bezlerinde kesin sorun var. Ben sırf o beden-lastik orantısızlığı yüzünden bıraktım onu
Bende onu araştırıyorum , bu ay doktor kontrolümüzde başlayacağım yaptırmaya uzun süredir araştırdım etrafımdaki herkes yaptırmış , malesef menenjit yapan bakteriler ülkemizde sıklıkla görülmeye başlamış yoğun göç vs den dolayıyımış, şuan doktor 5 doz diyor bexero ve nimerix, 3 biri 2 doz biri vuruluyormuş , A ve B tipi .kızlar menenjiti yaptırdınız mı
Canım geçmiş olsun inan bizde de durum aynı bide boğaz üst kuşamında hırıltı yapıyor , 3 ay doktor kontrolünde de aynıydı doktor kontrol etti annesi burnu tıkanmış günde üç kez yapalım serum fizyolojik ve açalım burnu dedi ayrıca odasında soğuk buhar istiyorum dedi beni arttırması için dedi hatta böyle rahatlayamadığı zaman 5 dk falan kucağında buharın yakınlarında dolaştır dedi , bence biraz daha bekle canım ateş vs yoksa petitus nezle ve grip için sizde sadece burun tıkanıklığına bağlınrahatsızlık gibi duruyorKızlar oğlunun burnu tıkalı öksürüyor serum fizyolojik ve aspiratör ile y temizledim. Devam ederse peditus versem olur mu ki
Prima 3 ama boy olarakta sıkıntılı yani zibinin içinde toplanıyor , tam istediğim gibi bir bez bulabilecek miyim acaba..en iyisi eskiden annelerimizin kullandigiymis galiba..kaç numara bez kullanıyosunuz kızlar
Bir yaşında yapalım dedi doktor. Biz de onu dinledikkızlar menenjiti yaptırdınız mı
Amin inşallah. Sağ olasınCanım öncelikle gelmiş geçmiş olsun Rabbim şifalar versin güzel kapılar açsın inşallah başka bişey olmayacak evladın yaşıtlarıyla aynı şekilde görüp oynayacak eğitimini alacak Kocaman bir insan olacak sen gönlünü temiz tut canımDua edelim birbirimize inşallah
Sleepy extra ve Baby Turco hiç kullanmadım. Prima bizimkine hiç yaramadı. Hem iz yaptı hem kızarıklık olduSleepy natural ile Slepy extra farklı diyorlar , şimdi natural aldım ben bide e bebekte prima indirimdeymiş onu aldım İkisinide deneyince yazarım fikrimi. Baby turkodansa sleepy daha iyi gibi kalite olarak
Ben Goon'un her şeyinden çok çok memnun kaldım ama benim memnun kaldıklarım Dalin serisi. O meğer Japonya'dan ithalmiş. Yeni seri (Disney paketli olanlar) burada üretiliyormuş. Kalite, boy olarak çok farklı, onu beğenmedim. Elimdeki son Goon'ları gece bezi olarak kullanıyorum o yüzden. Gündüz de Molfix pure&soft. Eski serinin devamını bulacağımı bilsem gece gündüz Goon'la devam ederdim. İnternette birkaç yerde var eski paket. Fahiş fiyattan satıyorlarGoon nasıl peki izde
Eninde sonunda geçecek cümlesine sığınıyorum ben hep. Bitecek inşallah bir bakmisiz buraya söyledikleri komik şeyleri yazıyoruzBen hayatimda bu kadar zorlanmadim ya, geceler zor gunduzler daha zor... Kabulleneyim diyorum, buyumesine yillar var
çok tesekkurler oneriler icin..Çok teşekkür ederim, teramisin alayim
Benimki beklenen tarihte doğdu canım, rahatını bozmak istemedi galiba o zamandao baş parmağa işaret parmakta eklendi bizde
Ayniyiz..Bende geçen ay azalttım bazı günler hiç vermedim 2 hafta sonra kontrol var Dr mamayi cok çok aç kaldıkça verme bakalım dedi ama normalde günde 2 kez 60 cc veriyordum emdiği ve fazlası rahatsız ettiği için Dr önerisiyle, onu önce sadece yatmadan önce 1 kez yaptık, dün mesela napsam durmadı aç biliyorum ama emmedi süt sagdım onu da biberonla içmek istemiyor mecbur yaptım ama 30 cc yaptım zaten mama bitince dönüp hemen süt emdi, vermek zorunda kalırsanız bence çok az verin sonra emsin sizi, zaten doymazsa uyumaz dedi Dr, bende bakıyorum uyumazsa açsa beni emdiği halde, tekrar az daha mama yaparım diye kendimi telkin ediyorum,aslinda belkide sutumuz gerçekten çok yeterli ama bize psikolojik olarak ya açsa, mama yemeden doymayacak düşüncesi yerleşmiş..süt için kefirin içine dereotu, tavuk, kaynamış kuru incir suyu ve e bebekteki moms tea ise yarıyor bende, birde bebek talep etmeden 2 saate bi veriyorum sırf memeleri uyarsın diye.insallah psikolojik olarak mamayi bırakırsak gerisi kolay olacak
Bende onu araştırıyorum , bu ay doktor kontrolümüzde başlayacağım yaptırmaya uzun süredir araştırdım etrafımdaki herkes yaptırmış , malesef menenjit yapan bakteriler ülkemizde sıklıkla görülmeye başlamış yoğun göç vs den dolayıyımış, şuan doktor 5 doz diyor bexero ve nimerix, 3 biri 2 doz biri vuruluyormuş , A ve B tipi .
ben de yaptırıcam ama hangisi bilemedim sizin doktorlar ne dedi merak ettim ben şehirdışında olacagım ailemin yanında orda başka doktora gidicem. fikir almak istedim.Bir yaşında yapalım dedi doktor. Biz de onu dinledik
Amin inşallah. Sağ olasın
Sleepy extra ve Baby Turco hiç kullanmadım. Prima bizimkine hiç yaramadı. Hem iz yaptı hem kızarıklık oldu
Ben Goon'un her şeyinden çok çok memnun kaldım ama benim memnun kaldıklarım Dalin serisi. O meğer Japonya'dan ithalmiş. Yeni seri (Disney paketli olanlar) burada üretiliyormuş. Kalite, boy olarak çok farklı, onu beğenmedim. Elimdeki son Goon'ları gece bezi olarak kullanıyorum o yüzden. Gündüz de Molfix pure&soft. Eski serinin devamını bulacağımı bilsem gece gündüz Goon'la devam ederdim. İnternette birkaç yerde var eski paket. Fahiş fiyattan satıyorlar
5820 cnm kilosukilosu kaç canım. küçük mü kullanıyorum diye düşünüyorum
Verdim cnm inşallah hemen iyi olur aslında görünürde bir şey yok ama geniz akıntısı yüzünden yaramıyorPeditus verilir kuzum bir çay kaşığı. Çok çok geçmiş olsun hemen iyileşsin kuzum
Sağol cnm. Sadece tıkanıklık değil öksürük yapıyorCanım geçmiş olsun inan bizde de durum aynı bide boğaz üst kuşamında hırıltı yapıyor , 3 ay doktor kontrolünde de aynıydı doktor kontrol etti annesi burnu tıkanmış günde üç kez yapalım serum fizyolojik ve açalım burnu dedi ayrıca odasında soğuk buhar istiyorum dedi beni arttırması için dedi hatta böyle rahatlayamadığı zaman 5 dk falan kucağında buharın yakınlarında dolaştır dedi , bence biraz daha bekle canım ateş vs yoksa petitus nezle ve grip için sizde sadece burun tıkanıklığına bağlınrahatsızlık gibi duruyor
Uzun uzun anlattı ikinci ay kontrolünde. Çocuk ağlıyordu zaten yarısını anlamadım. Gerisini de çok hatırlamıyorum. İki tipi varmış. Burada asıl görülen bilmem ne tipiymiş falan filan "bana sorarsanız bir yaşında yapalım ama siz diğerlerini de yapalım derseniz yapabiliriz, karar sizin" dedi. Biz de zaten hastane, tahlil, tetkik süreçlerinde çocuk mahvoldu diye ısrar etmedik. Bir arkadaşıma daha doktoru bir yaşında demiş. İkimiz dışında herkeste erken duydum ben deben de yaptırıcam ama hangisi bilemedim sizin doktorlar ne dedi merak ettim ben şehirdışında olacagım ailemin yanında orda başka doktora gidicem. fikir almak istedim.
niye 1 yaş dedi acaba menenjit en çok bir yaş altını etkiliyor diye biliyorum
hıı anladım o zaman diğer tipi önerdi doktorun.ben de kararsızım büyük kızıma da yaptırmak istiyorum onda ihnal etmiştim.Uzun uzun anlattı ikinci ay kontrolünde. Çocuk ağlıyordu zaten yarısını anlamadım. Gerisini de çok hatırlamıyorum. İki tipi varmış. Burada asıl görülen bilmem ne tipiymiş falan filan "bana sorarsanız bir yaşında yapalım ama siz diğerlerini de yapalım derseniz yapabiliriz, karar sizin" dedi. Biz de zaten hastane, tahlil, tetkik süreçlerinde çocuk mahvoldu diye ısrar etmedik. Bir arkadaşıma daha doktoru bir yaşında demiş. İkimiz dışında herkeste erken duydum ben de
Ağır diyorlar hep. Beni de çok korkutuyor. Allah korusunArkadaşım asm hemsiresi, takibini yaptığı bir bebeğin menenjit aşısı sırasında kalbi durmuş.
Aşıyı doktor yapıyormuş Allahtan hemen hastanede müdahale edilmiş.
O kadar korkuyorum ki şu aşıdan.
Allah korusun.Ağır diyorlar hep. Beni de çok korkutuyor. Allah korusun
Benim bebeğim 3 aylık. 2 gün önce iki menenjit aşısını ve rotavirüs aşısını aynı anda yaptırdık. Bende çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Akşam biraz ateşi çıktı calpol verdim.Allah korusun.
Önceden 2 yaşta yapıyorlardı şimdi iyice erkene çektiler. Hastalığın kendiside çok tehlikeli. Yaptırmak lazım bi cesaretle.
Geçmiş olsun. Ne güzel atlatmissiniz siz darısı bize inşallah.Benim bebeğim 3 aylık. 2 gün önce iki menenjit aşısını ve rotavirüs aşısını aynı anda yaptırdık. Bende çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Akşam biraz ateşi çıktı calpol verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?