2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sleepy Natural 2 kullanıyordum, Molfix'in 1 bedeninden küçüktü o. Orada bıraktım zaten leş gibi iz yaptı bacağında ki bizim bebiş 2620 doğdu öyle çok da kilo almadı
sleepy ile baby turco aynı sanırım büyüklük olarak o zaman molfix daha rahat olur belki. ilk kızımda altı aydan sonra a101 bezi kullanmıstım bezi bırakana kadar. anam o da uçmuş gitmiş. ucuz bir alternatif arıyorum valla. poha para vermek zoruma gidiyo.

Geçekten çok uçuk fiyatları. Ablam uzun süre Migros'un Minnies'ini kullandı uygun diye. O memnundu ama ben hiç denemedim. Geçenlerde de arkadaşım Carrefour'dan Kanz almış. Onu ilk defa duydum ama o da uyguna almış indirimden

agu baby almıs ablam çok memnun kalmıs ama nette memnun kalmayan da çok. küçük paket alıp denenebilir bazı bezler. ne de olsa en az 2 yıl daha kullanıcaz

kız bebeği olanlar bayramlık falan düşünüyosanız bandana melegi diye bi sayfa var en son kanatlı krop takım paylaşmış anam çok tatlı yaa ben alamıyorumçğnkü abla kardeş takım almıstım bu bayram için. bi bakın yaa yicem

Takibe aldım sayfayı çok tatlı şeyler var hakikaten

Sleepy önceden çok sizdiriyordu,kilo alıp bacakları kalinlasinca sızdırma durdu bu defa da lastik izi oluyor evet. Sırf bu yüzden elimdekiler bitsin molfix alacağım

Kızlar oğlunun burnu tıkalı öksürüyor serum fizyolojik ve aspiratör ile y temizledim. Devam ederse peditus versem olur mu ki

Aynen geçenlerde indirim vardı Carrefour da bebek bezlerinde güvenip bende alamadım başka markadan

Gerçekten çok tatlı şeyler varmış bende baktım da şimdi

erken değil mi. doktora danışsan ya da en azından asmye. ama bugün resmi tatil açıklar mı bilemedim. geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim cnm. Mesajla sorcam artık. Sizlerden veren var mı diye merak ettim. Kızımda soğuk almış onun ilacı var iyi geldi oğluma da veririm Dr yazmazsa çünkü götürdüğüm de onu verecek vermezsem ciğerler doğru iner diye korkuyorum. Şu an sadece genizde burnunu çektikçe boğaza gidiyor o da öksürük yapıyor ateş yok şükür ama uykusu var uyuyamıyor emmek istiyor az emip memede kalıyor çocuğum

Bizim Dr normal dedi emme refleksi ile yapıyormuş bunu ellemeyin dedi
kaç numara bez kullanıyosunuz kızlar
Prima 4 numara kullanıyoruz biz cnm

ahh kuzum allah şifa versin biran önce geçsin inşallah. biliyorsundur zaten 2 3 kere aç burnunu rahatlasın. bir de ateşi de yok çok şükür

Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun Rabbim şifalar versin güzel kapılar açsın inşallah başka bişey olmayacak evladın yaşıtlarıyla aynı şekilde görüp oynayacak eğitimini alacak Kocaman bir insan olacak sen gönlünü temiz tut canım Dua edelim birbirimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…