- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
bi emzirmeyi kurtarsa yeter. sagolasınBuyrun amme hizmeti. Bu sabah oturarak ve sakince emzirmemi sağlayan kayıt
sleepy ile baby turco aynı sanırım büyüklük olarak o zaman molfix daha rahat olur belki. ilk kızımda altı aydan sonra a101 bezi kullanmıstım bezi bırakana kadar. anam o da uçmuş gitmiş. ucuz bir alternatif arıyorum valla. poha para vermek zoruma gidiyo.Sleepy Natural 2 kullanıyordum, Molfix'in 1 bedeninden küçüktü o. Orada bıraktım zaten leş gibi iz yaptı bacağında ki bizim bebiş 2620 doğdu öyle çok da kilo almadı
Bende molfix almayı düşünüyorum elimdeki paket bitince belki kalıbı büyüktürbiziimki de 6500dü en son. baby turco 3 kullanıyorum ama son bezler molfix var elimde sonra 3 numara. kalıbı daha mı büyük acaba. bizim de boğumlardan sanırım hep iz yapıyor
Geçekten çok uçuk fiyatları. Ablam uzun süre Migros'un Minnies'ini kullandı uygun diye. O memnundu ama ben hiç denemedim. Geçenlerde de arkadaşım Carrefour'dan Kanz almış. Onu ilk defa duydum ama o da uyguna almış indirimdensleepy ile baby turco aynı sanırım büyüklük olarak o zaman molfix daha rahat olur belki. ilk kızımda altı aydan sonra a101 bezi kullanmıstım bezi bırakana kadar. anam o da uçmuş gitmiş. ucuz bir alternatif arıyorum valla. poha para vermek zoruma gidiyo.
Takibe aldım sayfayı çok tatlı şeyler var hakikatenkız bebeği olanlar bayramlık falan düşünüyosanız bandana melegi diye bi sayfa var en son kanatlı krop takım paylaşmış anam çok tatlı yaa ben alamıyorumçğnkü abla kardeş takım almıstım bu bayram için. bi bakın yaa yicem
di mi ya almasam da bakmak hoşuma gidiyoTakibe aldım sayfayı çok tatlı şeyler var hakikaten
O kendi kendine çekecek kuzum bizim yaptığımız hiçbir şeyi kabul etmiyorlarErkene çekemedim bi turlu
erken değil mi. doktora danışsan ya da en azından asmye. ama bugün resmi tatil açıklar mı bilemedim. geçmiş olsun canımKızlar oğlunun burnu tıkalı öksürüyor serum fizyolojik ve aspiratör ile y temizledim. Devam ederse peditus versem olur mu ki
Aynen geçenlerde indirim vardı Carrefour da bebek bezlerinde güvenip bende alamadım başka markadanGeçekten çok uçuk fiyatları. Ablam uzun süre Migros'un Minnies'ini kullandı uygun diye. O memnundu ama ben hiç denemedim. Geçenlerde de arkadaşım Carrefour'dan Kanz almış. Onu ilk defa duydum ama o da uyguna almış indirimden
Gerçekten çok tatlı şeyler varmış bende baktım da şimdikız bebeği olanlar bayramlık falan düşünüyosanız bandana melegi diye bi sayfa var en son kanatlı krop takım paylaşmış anam çok tatlı yaa ben alamıyorumçğnkü abla kardeş takım almıstım bu bayram için. bi bakın yaa yicem
Teşekkür ederim cnm. Mesajla sorcam artık. Sizlerden veren var mı diye merak ettim. Kızımda soğuk almış onun ilacı var iyi geldi oğluma da veririm Dr yazmazsa çünkü götürdüğüm de onu verecek vermezsem ciğerler doğru iner diye korkuyorum. Şu an sadece genizde burnunu çektikçe boğaza gidiyor o da öksürük yapıyor ateş yok şükür ama uykusu var uyuyamıyor emmek istiyor az emip memede kalıyor çocuğumerken değil mi. doktora danışsan ya da en azından asmye. ama bugün resmi tatil açıklar mı bilemedim. geçmiş olsun canım
Bizim Dr normal dedi emme refleksi ile yapıyormuş bunu ellemeyin dediArkadaşlar geçen hafta kontrolümüz vardı. Doktor bebeğimin elini ağzına götürüp psrmağını emdiğini gördü. Bir haftadır keşfettiği bir hareket bu. Bana izin vermemem gerektiğini yoksa 3 yaşına kadar sürecek bir tik halini aldığını söyledi. Parmak emmeye çalışırsa elini çek ağzına emzik ver dedi. Böyle bir uyarı alanınız var mı? İşin komiği bebişim emziği çekip parmağı hüpletiyor
Prima 4 numara kullanıyoruz biz cnmkaç numara bez kullanıyosunuz kızlar
kilosu kaç canım. küçük mü kullanıyorum diye düşünüyorumBizim Dr normal dedi emme refleksi ile yapıyormuş bunu ellemeyin dedi
Prima 4 numara kullanıyoruz biz cnm
ahh kuzum allah şifa versin biran önce geçsin inşallah. biliyorsundur zaten 2 3 kere aç burnunu rahatlasın. bir de ateşi de yok çok şükürTeşekkür ederim cnm. Mesajla sorcam artık. Sizlerden veren var mı diye merak ettim. Kızımda soğuk almış onun ilacı var iyi geldi oğluma da veririm Dr yazmazsa çünkü götürdüğüm de onu verecek vermezsem ciğerler doğru iner diye korkuyorum. Şu an sadece genizde burnunu çektikçe boğaza gidiyor o da öksürük yapıyor ateş yok şükür ama uykusu var uyuyamıyor emmek istiyor az emip memede kalıyor çocuğum
Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun Rabbim şifalar versin güzel kapılar açsın inşallah başka bişey olmayacak evladın yaşıtlarıyla aynı şekilde görüp oynayacak eğitimini alacak Kocaman bir insan olacak sen gönlünü temiz tut canımSağ olasın. Bizim bebişin gözlerinde genetik bir hastalık tespit edildi. Doğuştan iris yokmuş. Bu da bazen tek başına olabildiği gibi eşlik eden başka hastalıklar da olabiliyormuş. Yaşıtları gibi görebilsin, her şeyi yapabilsin ve başka hastalık çıkmasın diye dua ediyoruz. Sürekli takipte olması gerekiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?