Ben uyanmadan besliyorum cnm hareketlerinden anlıyorum acıktıysa daha fazla hareketli oluyor. Değilse daha sakin ses çıkarıyorKızlar bir şey soracağım bebeginizi gece nasıl besliyorsunuz, tamamen uyanmasını mi bekliyorsunuz, annem bebek her kipirdandiginda al emzir diyor açtır diyor ama belki yatış şeklini değiştiriyor olamaz mı
Spinal miydi senin? Belki iğneden oluyordurKizlar bel ağrisi çeken var mi? Kalca ustu kemigim cok ağiriyor. Aksam yatarken bir sey yok ama gece bir yandan digerine donemiyorum cok cok agiriyor. Sezaryenle bi ilgisi olabilir mi?
Emzirirken masaj yapınca çözülüyormuş o süt düğümü galiba. Nereden nereye ya şimdi de süt mü çoğaldı başa çıkamıyorsunSüt olsun diye dun abarttım galiba, göğüslerim sertleşmiş özellikle Sağ taraf, yarısı komple sert, göğüs ucunun hemen altında bile nohuttan büyük sertlikler var çok ağrıyor, kızım emse geçecek ama o göğsü emmek istemiyor muhtemelen dediğim sertlikten..süt sagma makinesiyle yapayım dedim daha beter oldu zaten ebe demişti makina yapma bebek emsin diye..Hastane tipi kiralayıp sağsam bu sertlikler gecer mi
yotubeda İzleyebikirsin o düğümleri açmak için masajlar var elle sagma yöntemleri dene canım. biraz açılınca verirsen memeyi kızın açar sonrasınıSüt olsun diye dun abarttım galiba, göğüslerim sertleşmiş özellikle Sağ taraf, yarısı komple sert, göğüs ucunun hemen altında bile nohuttan büyük sertlikler var çok ağrıyor, kızım emse geçecek ama o göğsü emmek istemiyor muhtemelen dediğim sertlikten..süt sagma makinesiyle yapayım dedim daha beter oldu zaten ebe demişti makina yapma bebek emsin diye..Hastane tipi kiralayıp sağsam bu sertlikler gecer mi
Emin değilim ama sanki öyle şeyler okumuştum burada. Benimki genel anesteziyle olduğu için çok başkaydı. Epidural ve spinali sadece okuduklarımdan biliyorumBelden uyusturdular ama neydi inan bilmiyorum. Spinal boyle agri yapar mi? 3ay gecti halbuki
Tam bahsettiğin yerde ağrım var doğumdan beri.Kizlar bel ağrisi çeken var mi? Kalca ustu kemigim cok ağiriyor. Aksam yatarken bir sey yok ama gece bir yandan digerine donemiyorum cok cok agiriyor. Sezaryenle bi ilgisi olabilir mi?
Emme aralıkları 4-5 saate çıktı artık tok olabilir mi?bizimki de emmiyoo çığlık kıyamet. yarın yolculuk var valiz hazırlamam lazım evi toplamam lazım yemek yapmam lazım büyük kızımla ilgilenmem lazım ama otırdum küçük hanımı emzirmeye çalışıyorım 2 saat oldu
Daha süt çoğaldı demek için erken , bugün böyle oldu ama bana belli olmaz akşama bile ne olcak belli değil, dün süt yoktu mesela, bebek bağırıyordu baktım gerçek anlamda yoktu elimle sıktığımda bile gelmiyorduEmzirirken masaj yapınca çözülüyormuş o süt düğümü galiba. Nereden nereye ya şimdi de süt mü çoğaldı başa çıkamıyorsunElinle sağmayı denedin mi onu hiç?
İzleyim canımyotubeda İzleyebikirsin o düğümleri açmak için masajlar var elle sagma yöntemleri dene canım. biraz açılınca verirsen memeyi kızın açar sonrasını
Elinle sağ canım açılır.Süt olsun diye dun abarttım galiba, göğüslerim sertleşmiş özellikle Sağ taraf, yarısı komple sert, göğüs ucunun hemen altında bile nohuttan büyük sertlikler var çok ağrıyor, kızım emse geçecek ama o göğsü emmek istemiyor muhtemelen dediğim sertlikten..süt sagma makinesiyle yapayım dedim daha beter oldu zaten ebe demişti makina yapma bebek emsin diye..Hastane tipi kiralayıp sağsam bu sertlikler gecer mi
Of ya çok zor. Tatile mi gideceksiniz? Kaç saatlik yol? Benim de basıp bir yerlere gidesim var ama evden 10 dk mesafedeki hastaneye bile arabada emerek gidiyor. Puseti evde dekor olarak kullanıyoruzbizimki de emmiyoo çığlık kıyamet. yarın yolculuk var valiz hazırlamam lazım evi toplamam lazım yemek yapmam lazım büyük kızımla ilgilenmem lazım ama otırdum küçük hanımı emzirmeye çalışıyorım 2 saat oldu
Bizimkinin bundan niye haberi yok ya hala zırt pırt emmek istiyor. Gece seyreliyor sadece. Bir de parkta havuz sesi hipnozuyla uyuduğunda ki dün o da bozuldu. Parkta uyanıp emmek istedi. Koca şehirde memeleri açmadığım yer kalmadıEmme aralıkları 4-5 saate çıktı artık tok olabilir mi?
Benim kızımda cok aralikli emiyor ısrar etmiyorum.
Artsın artsın. Çok olması çok dert değil, meme terbiye oluyor diyorlar. Bir süre sonra bebeğin ihtiyacı kadar üretiliyormuş ne az ne fazlaDaha süt çoğaldı demek için erken , bugün böyle oldu ama bana belli olmaz akşama bile ne olcak belli değil, dün süt yoktu mesela, bebek bağırıyordu baktım gerçek anlamda yoktu elimle sıktığımda bile gelmiyordudeneyim hemenn
İnşallah canim artar..bende bi yerlere gitmek istiyorum ama o kadar cesaretim yok henüzOf ya çok zor. Tatile mi gideceksiniz? Kaç saatlik yol? Benim de basıp bir yerlere gidesim var ama evden 10 dk mesafedeki hastaneye bile arabada emerek gidiyor. Puseti evde dekor olarak kullanıyoruz
Bizimkinin bundan niye haberi yok ya hala zırt pırt emmek istiyor. Gece seyreliyor sadece. Bir de parkta havuz sesi hipnozuyla uyuduğunda ki dün o da bozuldu. Parkta uyanıp emmek istedi. Koca şehirde memeleri açmadığım yer kalmadı
Artsın artsın. Çok olması çok dert değil, meme terbiye oluyor diyorlar. Bir süre sonra bebeğin ihtiyacı kadar üretiliyormuş ne az ne fazla
Iste bazı bebekler memeye cok düşkün oluyor. Kızım gibi bebeklerde sadece ihtiyaç duyduğunda emiyor.Of ya çok zor. Tatile mi gideceksiniz? Kaç saatlik yol? Benim de basıp bir yerlere gidesim var ama evden 10 dk mesafedeki hastaneye bile arabada emerek gidiyor. Puseti evde dekor olarak kullanıyoruz
Bizimkinin bundan niye haberi yok ya hala zırt pırt emmek istiyor. Gece seyreliyor sadece. Bir de parkta havuz sesi hipnozuyla uyuduğunda ki dün o da bozuldu. Parkta uyanıp emmek istedi. Koca şehirde memeleri açmadığım yer kalmadı
Artsın artsın. Çok olması çok dert değil, meme terbiye oluyor diyorlar. Bir süre sonra bebeğin ihtiyacı kadar üretiliyormuş ne az ne fazla
İnşallah inşallah. Bende de yok o cesaret. Durmaz zaten. Hayaller kuruyorum öyle oturduğum yerdeİnşallah canim artar..bende bi yerlere gitmek istiyorum ama o kadar cesaretim yok henüz
Kız işte. Her yaşta daha makul. Bu toplum kız çocuklarının kıymetini ne zaman bilecek acabaIste bazı bebekler memeye cok düşkün oluyor. Kızım gibi bebeklerde sadece ihtiyaç duyduğunda emiyor.
emmeden uyumuyor sorun o. bence de tok ama yine de emzik gibi agzına alıp uyusa 3 saat olduEmme aralıkları 4-5 saate çıktı artık tok olabilir mi?
Benim kızımda cok aralikli emiyor ısrar etmiyorum.
Bende yakın çevremden araştırıyorum da 2 aylıktan yukarı olunca yapıyorlarmış , komşum 3. Ayında başlamış rotayla birlikte yaptırmış hatta tüm dozları , a tipi eski tip bakterilere karşı savunma sağlıyormuş b tipi yeni gelen menenjit sebep olan bakterilere karşı savunma sağlıyormuş ikisini de yaptırmamızı öneriyor doktorumuz nasipse bu ay rota 2. Doz var bir hafta sonra yaptırabilir miyiz dedim 4 . Ay devletin vurdupunaşılarda var yarından sonra çünkü ptesi yani , doktor olur dedi başlayacağız çünkü en çok ölüm vakaları Allah korusun 1 yaş altını etkiliyor meningogok hastalığı olarakben de yaptırıcam ama hangisi bilemedim sizin doktorlar ne dedi merak ettim ben şehirdışında olacagım ailemin yanında orda başka doktora gidicem. fikir almak istedim.
niye 1 yaş dedi acaba menenjit en çok bir yaş altını etkiliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?