2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçmiş olsun. Ne güzel atlatmissiniz siz darısı bize inşallah.
Aynı anda 2 tane mi yapılıyor menenjit?
Bizim doktorunuz nimerix ve bexseroyu birlikte tavsiye etti. Tanıdığımız bir çocuk doktoru da yaptırabileceğimizi söyledi. Ama doktorlar menenjit aşıları ile ilgili farklı öneride bulunabiliyor.

Bizim doktorunuz nimerix ve bexseroyu birlikte tavsiye etti. Tanıdığımız bir çocuk doktoru da yaptırabileceğimizi söyledi. Ama doktorlar menenjit aşıları ile ilgili farklı öneride bulunabiliyor.
Evet fikirleri farkli farklı.
Şifa, bol antikor olsun inşallah.

Şifa olsun

Üç çocukla gercekten Allah kolaylık versin, bizler ilk cocuk olduğu için mi bu kadar yoruluyoruz, bebeginizden vakit bulup diğer çocuklarınızla nasil ilgileniyirsunuz, bebekten kendime eve yemeğe bile vakit bulamıyorum ☹ vakit oldukça 5 dk 10 dk otururken suanki tek sosyalligim buraya giriyorum
İnşallah güzel haberler alıp rahatlayın

Canım benim doktor da bir yaş dedi. İlk 1 sene bebeğe çok aşı yapılıyor diye de açıkladı. Çevremde birkaç tıp öğrencisine sordum onlarda mantıklı buldular.

Geceleri prima takıyorum ben Gündüz sleepy
kızlar menenjiti yaptırdınız mı
3. Ay kontrolünde yapıldı. Biraz ateş yapıyo. 6satte bir üç kere yarım fitil yaptık.
Başka bir sebebi vardır merak etme. Üzücü bir olay ama aşılsr öyle ilk saniyede etki eden sistemler değiller.

Bi maddeye alerji yapmış olabilir benim aklıma o geldi.

Ben kaşlarımı alamıyorum. Ormana döndü. Ha buraya girdiğim vakitte kaşlarımı alabilir miyim? Alamam çünkü ya emziriyor ya ayağımda sallıyor oluyorum o esnada. Bunları yaparken kaşlarımı alamam, yemek yapamam, banyo yapamam
Çok teşekkür ederim kızlar. Menenjit aşısını ertelememek lazım. Benim dayım maalesef küçükken menenjit geçirmiş ve beyninde hasar bırakmış. Davranışları 5 yaşında çocuk gibi
Allah korusun. Biz aynı zamanda başka hastane işleriyle de çok fazla git gel yapıp tahlil tetkike girdiğimiz ve çocuk her seferinde çığlık çığlığa olduğu için ısrarcı olamadık hiç. Benim de kafamı kurcalıyor yoksa

Canım ikinci çocukta insan bir tık daha tecrübeli oluyor 3 ü söylemiyorum bile bebekte biraz salise diğer çocukla da ilgileniyorsun gerçi sakin olmasa da onunla ilgilenmeye mecbursun hiçbir şey yapmadan yemek yedirip banyo yaptırmam lazım. Allah o gücü de veriyor zaten. Belki bebek sakin diye yapıyorsun dur dersiniz ama eşimin ablasının 3 çocuğu var 3. Bir afet olarak doğdu o kadar durmuyordu ama görümcem o haliyle kucağında bebekle yemekte yaptı diğer çocuklara da baktı. İlk bebek her zaman zordur sonrakilere sadece sabır lazım oluyor

Bende ayni , banyo yapmak falan lüks oldu gerçekten, benim kaslarda aynı ya yalnız değilmişiz bak kızım uyuyunca şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum ama o uyuduğunda çok yorulmus oluyorum
İyi o zaman ikinciye birinciye bakarak gözümüz korkmasın

Kızlar bir şey soracağım bebeginizi gece nasıl besliyorsunuz, tamamen uyanmasını mi bekliyorsunuz, annem bebek her kipirdandiginda al emzir diyor açtır diyor ama belki yatış şeklini değiştiriyor olamaz mı

Kızlar bir şey soracağım bebeginizi gece nasıl besliyorsunuz, tamamen uyanmasını mi bekliyorsunuz, annem bebek her kipirdandiginda al emzir diyor açtır diyor ama belki yatış şeklini değiştiriyor olamaz mı
Ona can dayanmaz ya. Üstelik uykusu da çok bölünür. Acıktığında bayağı uzun sürüyor mızıldanması. Ben onun sesine uyanıyorum. Bazen bekliyorum kısa sürede yeniden uykuya dalarsa karışmıyorum, devam eder ya da artarsa alıyorum beşikten

Her kıpırdandığında emmezki. Açsa emer ve ondada kıpırtıdan fazlası oluyo. Zaten öyle emse süt mü dayanır Annem bana da yapıyodu neyseki gitti de rahat ettim Kulaklarımda annemin sesi kaldı; bu çocuk aç, bu çocuk üşür, bu çocuğu sen ağlatıyosun!

ağlarsa emziriyorum ama emzirdikten kısa bir süre sonea yarım saat 1 saat gibi uyanıyorsa önce omzuma alıyorum ya da reflu yatagında kaydıysa düzeltiyorum tekrar uykuya geçiyo emmeden genelde. büyüdüler artık gece 1 kere emseler bile yeter. uykusunu bölme zaten uyku da büyütür mışıl mışıl uyusun kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…