2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende internette ellemeyin diye okudum gelişimi için önemli diyordu eşime bırak emsin dedim sürekli emiyor
Bizde de aynı durum var bir süredir. Elinin üstünü yalayarak başladı, sonra baş parmak diye bir şey olduğunu ve onun ağzının içine cuk diye oturduğunu, tadının çok güzel olduğunu keşfetti galiba, onu zorluyor. Ben de baş parmağı alışkanlığa döndürmesinden çekiniyorum ama engel olmak da çok doğru gelmiyor. Öyle yaptığında elini çevirip bari üstünü yalasın diye şey yapıyorum. Onu yapmadığı zamanlarda da önlüğünü ağzına sokuyor onu emiyor. Bir de eli ağza sokma alışkanlığı başladığından beri mikrop falan kapmasın diye temiz bir ağız mendilini kaynar suyla ıslatıp biraz ılımasını bekleyip ellerini siliyorum onunla

Doğduğu değil de doğması beklenen tarihe göre hesaplayın. 12. hafta atağına benziyor. 1 hafta önce ya da sonra olabiliyormuş. Anlattıklarınız ona benziyor kızlar. Uykuya daha zor dalıp kolayca uyanıyorlarmış bu atakta. Bizde de oldu

arkadaslar merhaba.bisey sormak istiyorum, mama veren anneler mamayi gunde kac kez ve kac cc veriyorsunuz?? ben şu an yeterlilik testinden geciyorum.. Dr bu ay mama vermememi istedi, kilo alım durumuna bakacak. Annelik ne zor, doydumu doymadimi kaygisi,verimli olamama hissi yasamaktan bıktım ve anne sütünü bir türlü rölantide tutamiyorum sanirim.. su aylari atlatabilmeyi bekliyorum, ek gidada biraz daha rahatlycgm sanirimm..

benim kız meme emerken memeyi atıp ellerini agzına sokuyo hem de ikisini birden öğürene kadar. korkup araştırmıstım. çok normal oldugunu bu ay. müdahale etmemmek gerektiğini okuyup dinlemiştim şu an çok şaşırdım.

Ne güzel canım ya darısı hepimizin başına yatağa bırakınca kendi kendine ml uyuyor artık

Çok teşekkür ederim, teramisin alayim
Benimki beklenen tarihte doğdu canım, rahatını bozmak istemedi galiba o zamanda o baş parmağa işaret parmakta eklendi bizde
Ayniyiz..Bende geçen ay azalttım bazı günler hiç vermedim 2 hafta sonra kontrol var Dr mamayi cok çok aç kaldıkça verme bakalım dedi ama normalde günde 2 kez 60 cc veriyordum emdiği ve fazlası rahatsız ettiği için Dr önerisiyle, onu önce sadece yatmadan önce 1 kez yaptık, dün mesela napsam durmadı aç biliyorum ama emmedi süt sagdım onu da biberonla içmek istemiyor mecbur yaptım ama 30 cc yaptım zaten mama bitince dönüp hemen süt emdi, vermek zorunda kalırsanız bence çok az verin sonra emsin sizi, zaten doymazsa uyumaz dedi Dr, bende bakıyorum uyumazsa açsa beni emdiği halde, tekrar az daha mama yaparım diye kendimi telkin ediyorum,aslinda belkide sutumuz gerçekten çok yeterli ama bize psikolojik olarak ya açsa, mama yemeden doymayacak düşüncesi yerleşmiş..süt için kefirin içine dereotu, tavuk, kaynamış kuru incir suyu ve e bebekteki moms tea ise yarıyor bende, birde bebek talep etmeden 2 saate bi veriyorum sırf memeleri uyarsın diye.insallah psikolojik olarak mamayi bırakırsak gerisi kolay olacak

Bezin iç lastiklerine sinir oluyorum ya çok iz yapıyor, zaten huysuzlandi yatmadan önce diye, sıkmasın dedim 1 numara büyüğe geçmiştik az bollastiriyim rahat yatsın dedim zibinin çıt çıtı da açtım, bezin boyu büyük gibi toplanınca, nasilsa uyanmadan kaka yapmaz dedim, sonuç sızdırmaz primadan her yere çiş fışkırmis eşimin tepkisi : hemen başka beze geçelim bu ne böyle

tasşsın diye elinden geleni yapmışsın sanki

Sleepyde iz yapıyor ya 3 numara ama anlamadım iz olAyını bende

biziimki de 6500dü en son. baby turco 3 kullanıyorum ama son bezler molfix var elimde sonra 3 numara. kalıbı daha mı büyük acaba. bizim de boğumlardan sanırım hep iz yapıyor
Sleepy Natural 2 kullanıyordum, Molfix'in 1 bedeninden küçüktü o. Orada bıraktım zaten leş gibi iz yaptı bacağında ki bizim bebiş 2620 doğdu öyle çok da kilo almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…