2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
canım isilige de hametan çok iyi geliyo

Kızlar ya sizin bebişlerde de meme mıncırma olayı var mı
Bir ara sapık gibi avuçlayıp bırakıyordu. Atak mı ne olduğunu çözemediğim şeyle birlikte tırnaklayıp tokatlamaya başladı
Olmaz miii dün bi ara da acele acele emiyor memenin ucu ağzından kayinca ucunu değil de yan tarafını aldı emiyor, dedim ne oluyor
Hahahha bu bana da oldu birkaç kez

Incia pişik önleyici bizde o kadar işe yaramadı ki el kremi olarak kullanıyorum
Ahahah çok güzek kokuyo ama o da olur Her bebek farklı işte
Ya yapıyosunuzdur muhtemelen ama bebeğin poposunu temizledikten sonra kuru bir bezle o ıslaklığı alıyor musunuz? Yani kurulayıp bezliyor musunuz? Diyelimki popoyu sildik temizledik bi nemli kalıyo, onun üstüne bezi bağlayınca hoop pişik oluyo.

Kızlar sizin bebeklerde sofra kurulunca dudağını yalamaya başlıyor mu sanırım benim ki sürekli aç sofra gelince o da emmek istiyor hatta versem yemek yicek gibi
Kucağımdaysa kaşığı çatalı takip ediyor arada öylesine tutuyorum ağzına yakın aralamıyor daha ağzını YouTubedan bi doktoru dinlemiştim de ağzını açmaya başladıysa kafasını dik tutabiliyor oturtabiliyor ve 5. Ayın sonunda doğum kilosunun iki katına çıktıysa ek gıdaya başlanabilir diye söylemişti

Arkadaşlar bebeği mamadan sonra kusan var mı su aralar hep oluyor ne mama arttırımı yaptım ne de mama değişti. Birde artık mamayı dinleme dinlene içiyor yarısında eliyle itiyor
Doyuyor olabilir, artık daha az sıklıkta besleniyorlar mesela daha acikmadan vermiş olabilirsiniz..birde mamayi koklayın kokusunda falan değişiklik var mı bakin

Evet başından beri hep kuruluyorum. Bir de hava ısındığından beri açık tutup hava da aldırıyorum. Bence bizimki alerjik ya. Pişik gerçek anlamda iki defa oldu. İlkinde Mustela ile ikincide Sudocrem ile geçti ama kızarıklık devam ediyor
Canım benim sütüm sıfır
Doktora sordunuz mu? D Denizyildizi21 'nın dediği gibi acıkmadan vermiş olabilir misin?

ben çok tutmuyorum ama başını hep kaldırmaya çalışıyor ona uygun yer yapıyoruz hep çünkü artık yatarak kalmak istemiyor iki kat olmasına da 500 gr kaldı Dr la konuşur temmuzda geçerim ek gıdaya en azından tadımlara

Arkadaşlar bebeği mamadan sonra kusan var mı su aralar hep oluyor ne mama arttırımı yaptım ne de mama değişti. Birde artık mamayı dinleme dinlene içiyor yarısında eliyle itiyor
Doktorun kilo alsın diye verdiği bir mama vardı kızımı acayip kusturdu.
Onu biraktim ben normal market mamasina geçtim onda da kusuyor ama diğeri kadar kesinlikle değil.
Miktar olarakta daha fazla içiyor bunu.
Mamalar da böyle şeyler oluyormuş galiba ya

Haklısın cnm en güzeli dediğin gibi davranmak, sürdüm uyudu uyanınca sürmeye devam ettim ama uyumadi geri

Bende bi kez sitenin önüne çıkarttım tek başıma cesaretim yok ya

Haklısın cnm en güzeli dediğin gibi davranmak, sürdüm uyudu uyanınca sürmeye devam ettim ama uyumadi geri
Öyle uyanıyorlar hemen. Yavaş yavaş da olsa sürmeye devam et iyice dalana kadar. Sonra 3-5 dk da olsa ara ara oturup dinlenmene izin veriyor. Bazen şansım yaver giderse daha uzun süre oturmama izin veriyor, kahve içebiliyorum. Deneye deneye işte bir yol arıyorum ben de. Telefonda cik cik sesi açık şu an mesela, parktayız, çık gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…