canım isilige de hametan çok iyi geliyoArkadaşlar bebişte pişik varsa hametan sürün. Bir gecede bile acayip iyileştiriyo, aşırı pişik varsa hadi iki gün diyelim. Sonrasında ben İncia'nın pişik 'önleyici' kreminden kullanmaya başladım. Hem organik için rahat ediyo hem de bebişim pişik olmuyo.
Benim en büyük derdim boyun pişiği. Gıdığının boyunla bağlandığı noktası acayip pişik oluyoEmerken önlükler mendiller kar etmiyo süt akıtıyo ve hemen pişik yapıyo. Üstelik her gece yıkıyorum ben bu çocuğu
Ya benimkide anne diyo ya
Olmaz miiiKızlar ya sizin bebişlerde de meme mıncırma olayı var mı
Bir ara sapık gibi avuçlayıp bırakıyordu. Atak mı ne olduğunu çözemediğim şeyle birlikte tırnaklayıp tokatlamaya başladıKızlar ya sizin bebişlerde de meme mıncırma olayı var mı
Hahahha bu bana da oldu birkaç kezOlmaz miiidün bi ara da acele acele emiyor memenin ucu ağzından kayinca ucunu değil de yan tarafını aldı emiyor, dedim ne oluyor
Ay evet başladı yaaKızlar ya sizin bebişlerde de meme mıncırma olayı var mı
Aynen ya bazende kendi memeyi çıkarıyor ağzından bide kızıp ağlıyor benim ergenAy evet başladı yaamıncıklıyor ağzıyla memenin ucunu sündürüp eliyle bastırıyor
Ahahah çok güzek kokuyo ama o da olurIncia pişik önleyici bizde o kadar işe yaramadı ki el kremi olarak kullanıyorum
Kucağımdaysa kaşığı çatalı takip ediyor arada öylesine tutuyorum ağzına yakın aralamıyor daha ağzınıKızlar sizin bebeklerde sofra kurulunca dudağını yalamaya başlıyor musanırım benim ki sürekli aç sofra gelince o da emmek istiyor hatta versem yemek yicek gibi
Eveet, ben bana bakarken yiyemiyorum cani istiyor gibi geliyorKızlar sizin bebeklerde sofra kurulunca dudağını yalamaya başlıyor musanırım benim ki sürekli aç sofra gelince o da emmek istiyor hatta versem yemek yicek gibi
Doyuyor olabilir, artık daha az sıklıkta besleniyorlar mesela daha acikmadan vermiş olabilirsiniz..birde mamayi koklayın kokusunda falan değişiklik var mı bakinArkadaşlar bebeği mamadan sonra kusan var mı su aralar hep oluyor ne mama arttırımı yaptım ne de mama değişti. Birde artık mamayı dinleme dinlene içiyor yarısında eliyle itiyor
Evet başından beri hep kuruluyorum. Bir de hava ısındığından beri açık tutup hava da aldırıyorum. Bence bizimki alerjik ya. Pişik gerçek anlamda iki defa oldu. İlkinde Mustela ile ikincide Sudocrem ile geçti ama kızarıklık devam ediyorAhahah çok güzek kokuyo ama o da olurHer bebek farklı işte
Ya yapıyosunuzdur muhtemelen ama bebeğin poposunu temizledikten sonra kuru bir bezle o ıslaklığı alıyor musunuz? Yani kurulayıp bezliyor musunuz? Diyelimki popoyu sildik temizledik bi nemli kalıyo, onun üstüne bezi bağlayınca hoop pişik oluyo.
Doktora sordunuz mu? D Denizyildizi21 'nın dediği gibi acıkmadan vermiş olabilir misin?Canım benim sütüm sıfır
ben çok tutmuyorum ama başını hep kaldırmaya çalışıyor ona uygun yer yapıyoruz hep çünkü artık yatarak kalmak istemiyorKucağımdaysa kaşığı çatalı takip ediyor arada öylesine tutuyorum ağzına yakın aralamıyor daha ağzınıYouTubedan bi doktoru dinlemiştim de ağzını açmaya başladıysa kafasını dik tutabiliyor oturtabiliyor ve 5. Ayın sonunda doğum kilosunun iki katına çıktıysa ek gıdaya başlanabilir diye söylemişti
Ben parmak ucuyla bşr kere yemek suyundan değiriyorum ağzına şapır şapır yapıyorEveet, ben bana bakarken yiyemiyorum cani istiyor gibi geliyor
Doktorun kilo alsın diye verdiği bir mama vardı kızımı acayip kusturdu.Arkadaşlar bebeği mamadan sonra kusan var mı su aralar hep oluyor ne mama arttırımı yaptım ne de mama değişti. Birde artık mamayı dinleme dinlene içiyor yarısında eliyle itiyor
Haklısın cnm en güzeli dediğin gibi davranmak, sürdüm uyudu uyanınca sürmeye devam ettim ama uyumadi geriHoş geldiniiiiizAnca beraber kanca beraber
Hiç bekleme, inan sadece üzüldüğünle kalırsın ama ellerine malzeme de verme. Üstüne düşeni mesafeli şekilde yap. O zaman laf da edemiyorlar. Ben de görümcemin yaptıklarını yazsam burdan köye yol olur ama ne gerek var. Gölge etmesin başka ihsan istemem kafasındayım uzun süredir. Eşine de anlat her şeyi bilsin ama körükleyip kötüleme. Makul şekilde anlat. Hiçbir şekilde haksız da çıkmazsın o zaman
Beni de en çok o vurdu. Tam diyordum ki oldu galiba gündüz parkta ittire ittire uyutuyorum. Artık onu da reddediyor ama zorluyorum şansımı. Bugün telefondan kuş sesleri açarak uyuttum parkta
Bir yere yatırıp bıraktın mı yoksa bebek arabasında sürmeceli mi?
Bende bi kez sitenin önüne çıkarttım tek başıma cesaretim yok yaBende çıkabilmek istiyorum, sadece 2 kere cikabildik ilki 5 dk sürmedi durmadı kızım, ikincisinde hep uyudutek başıma çıkarmaya cesaret edemem, hafta sonu da daha yeni ısındı havalar ama cooook rüzgar var diye çıkamadık inşallah yarın sakin olursa bana da iyi gelir
Açıkçası arkadaşlar hiç hoş bulmadımuykulu olupta uyumamak , uykuya direnmek nedir ya , uykun geldiyse uyuyun yavrularim niye kendinize eziyet ediyorsunuz biz anneler uyumaniza da yardımcı olmaya çalışıyoruz
Öyle uyanıyorlar hemen. Yavaş yavaş da olsa sürmeye devam et iyice dalana kadar. Sonra 3-5 dk da olsa ara ara oturup dinlenmene izin veriyor. Bazen şansım yaver giderse daha uzun süre oturmama izin veriyor, kahve içebiliyorum. Deneye deneye işte bir yol arıyorum ben de. Telefonda cik cik sesi açık şu an mesela, parktayız, çık gelHaklısın cnm en güzeli dediğin gibi davranmak, sürdüm uyudu uyanınca sürmeye devam ettim ama uyumadi geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?