- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
sling genelde 4 aya kadar kullanımı belki sendeki daha uzun kullanımlı bişeydirGündüz uykusu sadece dizlerimizde ya da bebek arabasında parkta ve mutlaka bir ses eşlik edecek. Ne güzel şelaleydi, kuş cıvıltısıydı doğal seslere dönmüştü. Bugün matkap ve elektrikli süpürge sesi dinletmek zorunda kaldım. İnanamıyorum ilk iki ay bu resmen. Kanguru denedik ablam vermişti, küçük mü geldi ne oldu anlamadım içine koyduğumuz gibi çıkardık. Sling aldım yıkandı kurusun onu deneyeceğim. O da leş gibi tüy bıraktı makinede diğer çamaşırlara. İnşallah kuruyunca bir şey kalmaz. Mecbur deneyeceğim onu. Şu an tek ümidim o. Hiçbir şey yapamaz olduk
6.30'da uyandı bu sabah. Oo iyi uyudu dedim. Gidin tabii ya bir şekilde alışmaları lazım yoksa yanarız
Benim de annem sağolsun kucakta sallamaya alıştırdı artık kollarım kopuyor. 7 kilodan fazla şuan kilosı emzirirken de ayakta yürüyerek emiyor. Yakında kol kaslarımla rekor kırabilirimGündüz uykusu sadece dizlerimizde ya da bebek arabasında parkta ve mutlaka bir ses eşlik edecek. Ne güzel şelaleydi, kuş cıvıltısıydı doğal seslere dönmüştü. Bugün matkap ve elektrikli süpürge sesi dinletmek zorunda kaldım. İnanamıyorum ilk iki ay bu resmen. Kanguru denedik ablam vermişti, küçük mü geldi ne oldu anlamadım içine koyduğumuz gibi çıkardık. Sling aldım yıkandı kurusun onu deneyeceğim. O da leş gibi tüy bıraktı makinede diğer çamaşırlara. İnşallah kuruyunca bir şey kalmaz. Mecbur deneyeceğim onu. Şu an tek ümidim o. Hiçbir şey yapamaz olduk
6.30'da uyandı bu sabah. Oo iyi uyudu dedim. Gidin tabii ya bir şekilde alışmaları lazım yoksa yanarız
Kuzum benim kızım böyleydi neredeyse 3.5 ay böyle devam etti hatta bşr ara kayınvalidem ile aynı yatakta uyumuşuz onu durdurmak içinBence bizimki atak döneminde sadece daha da kötüye gitti. İlk 2,5-3 ay zaten adı konmamış koliğimsi bir şeyle cebelleştik. O düzelir gibi oldu derken 3-4 hafta rahat eder gibi olduk. Kurduk sandığım düzen yerle bir oldu. Bu da atak mı başka bir şey mi hala bilmiyorum. 5 gün aradan sonra ilk defa bu sabah banyo yapabildim. O iki gram uyusa ben de dayanamayıp uyuyorum derken bu hale geldik. Bizden başka gündüz uykusu için her gün parka gidip durmadan bebek arabasını süren görmedim, duymadım. Kucaktan inmiyor. Bileklerim uyuşuyor
Bende çıkıyorum bebek arabasında durmak istemiyor uyanık olduğunda etrafı görmek istiyor geçen oyun oynayan çocukları izlettik oturunca ağladı oraya bakmak istedi geri kalktıkBide dikkat ettim; kizim dışarıda durmadikca inatla onu dışarı çıkariyorum, inşallah ben kazanırım
O hatayı bir kere bende yaptım küvetsiz filesiz senin neyine duş dedim sonra kendi kendime ama ben başını yıkamadan çıktım erken farkettim yaniBabamız olmadığı için dün kızımla beraber banyoya girdim, saçını şampuanlayana kadar herşey çok güzeldi, şampuanladıktan sonra 3 tane elim olması gerektiği aklıma geldikulaklarını kapatıp kızı tutup su dökmek çok zor oldu, en son fıskiyeyi açtım kızı da altına soktum napim inşallah kulağına su kaçmamıştır. Sonrası daha da içler acısı, üstümü giyinemeden anadan üryan 1 bucuk saat emzirmek zorunda kaldım
Sanirim bizdeki sıkıntı da stres ya ben çok stresli bi hamilelik geçirdim yok yere kendimi üzdüm kaynana sıkıntılari da yaşadım, şu bi kac gündür de yine kaynanamla ilgili sıkıntılar yaşıyoruz sanırım oğlum etkileniyorKuzum benim kızım böyleydi neredeyse 3.5 ay böyle devam etti hatta bşr ara kayınvalidem ile aynı yatakta uyumuşuz onu durdurmak içinama sonra bir anda düzeldi ben şuna bağlıyorum aşırı stresliydim bebek olana kadar yiyip içip gezmişim evde durmak beni çok germişti işe başlayınca çocukta düzeldi şeker gibi oldu. Acaba seninde stresin bebeğe geçiyor olabilir mi? Bırakabilieceğin birileri varsa 15 dk bile çıkıp hava alsan belki size iyi gelir. Birde eşimin ablası ve kuzeni de gebelikte çok stres yaşadı bebekler doğduğunda uzun süre huzursuzdu stres yaşadın mı gebelikte. Belkide önce senin rahatlamaya ihtiyacın vardır
Bende çıkıyorum bebek arabasında durmak istemiyor uyanık olduğunda etrafı görmek istiyor geçen oyun oynayan çocukları izlettik oturunca ağladı oraya bakmak istedi geri kalktıkbir eşim bir ben etrafta tur atıyoruz sırayla oturup çay kahve içiyoruz alışacaklar 6 aylık olsun mama sandalyesine oturursa çeviririz bakmak istediği yere iyi olur
O hatayı bir kere bende yaptım küvetsiz filesiz senin neyine duş dedim sonra kendi kendime ama ben başını yıkamadan çıktım erken farkettim yanifile ile çok rahat oluyor gerçekten. Annelerimiz bizi nasıl yıkamışlar geçmişte
Eşin arkandaysa boşver canım bir kaç yıl sonra gülüp geçeceğin şeylere kafanı takma. Birde milletin ağzı torba değil büzemezsin kaynanano eleştirmeseler başka bir şey bulurlardı öyle düşün. Yukarıda da yazmışsın stres bebeğini çok etkiler sen huzursuz oldukça dikkat et o daha çok ağlayıp huzursuz oluyordur kendimden de biliyorum şimdi bir sorun olduğunda banane diyorum konu değiştiriyorum önceliğim olan başka şeyler var diyorum önüme bakıyorum. Birde tavsiyem onlar kötü oldukça sen olma eşine ufaktan anlat geri çekil sen onlara iyi görün görün ki sana laf atamasınlarKızlar bana akıl verin ya siz olsanız naparsiniz, cok asiri düşüncesiz kaynanam var yaptıklarını anlatmaya kalksam sayfalara sığmaz, geçen hafta sonu mevlid yaptık, görümcemle beraber el gibi geldiler el gibi gittiler, benim akrabalarım mevlid de olanlar hep kaynanami sormuş, eşime diyorum napayım annem hep böyle diyor, bu zamnaa kadar çok yaptı ama beni rezil etti bu kez..
13 kg'a kadar mı ne diyordu açıklamasında. Deneyeceğim bakalım. Negonomikti bilmiyorum Chicco'nun bir şeysiydi kangurusling genelde 4 aya kadar kullanımı belki sendeki daha uzun kullanımlı bişeydir
kanguru da ergonomik miydi degilse çocuk da sen de rahat etmemişsinzidir. ergonomikse de takarken dans et takıldıktan sonra da yürü biraz sakinliyorlar canım
Benimki dizde ya bildiğin karın ve diz arası mesafeye alıştı ve artık sığmıyor oraya. Zaten öyle de uyumuyor iki gündür. Yarım saat uyudu uyandıBenim de annem sağolsun kucakta sallamaya alıştırdı artık kollarım kopuyor. 7 kilodan fazla şuan kilosı emzirirken de ayakta yürüyerek emiyor. Yakında kol kaslarımla rekor kırabilirim
İyi cesaret etmişsin. Biz küvette üç kişi birlikte yıkıyoruzBabamız olmadığı için dün kızımla beraber banyoya girdim, saçını şampuanlayana kadar herşey çok güzeldi, şampuanladıktan sonra 3 tane elim olması gerektiği aklıma geldikulaklarını kapatıp kızı tutup su dökmek çok zor oldu, en son fıskiyeyi açtım kızı da altına soktum napim inşallah kulağına su kaçmamıştır. Sonrası daha da içler acısı, üstümü giyinemeden anadan üryan 1 bucuk saat emzirmek zorunda kaldım
Bizim yaşadığımız stresleri Allah hiç kimseye yaşatmasın. Maalesef geçecek bir şey değilKuzum benim kızım böyleydi neredeyse 3.5 ay böyle devam etti hatta bşr ara kayınvalidem ile aynı yatakta uyumuşuz onu durdurmak içinama sonra bir anda düzeldi ben şuna bağlıyorum aşırı stresliydim bebek olana kadar yiyip içip gezmişim evde durmak beni çok germişti işe başlayınca çocukta düzeldi şeker gibi oldu. Acaba seninde stresin bebeğe geçiyor olabilir mi? Bırakabilieceğin birileri varsa 15 dk bile çıkıp hava alsan belki size iyi gelir. Birde eşimin ablası ve kuzeni de gebelikte çok stres yaşadı bebekler doğduğunda uzun süre huzursuzdu stres yaşadın mı gebelikte. Belkide önce senin rahatlamaya ihtiyacın vardır
Mesafe koy, en temizi. Gerekli yerlere çağır, el gibi gelip gitmeye devam etsinler. Daha fazlasını ne yap ne de bekle. Kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Annen de soranlara bilmiyorum desinKızlar bana akıl verin ya siz olsanız naparsiniz, cok asiri düşüncesiz kaynanam var yaptıklarını anlatmaya kalksam sayfalara sığmaz, geçen hafta sonu mevlid yaptık, görümcemle beraber el gibi geldiler el gibi gittiler, benim akrabalarım mevlid de olanlar hep kaynanami sormuş, eşime diyorum napayım annem hep böyle diyor, bu zamnaa kadar çok yaptı ama beni rezil etti bu kez..
Rabbim yaşadıklarınızı yaşanmamış gibiye çevirsin inşallah canım13 kg'a kadar mı ne diyordu açıklamasında. Deneyeceğim bakalım. Negonomikti bilmiyorum Chicco'nun bir şeysiydi kanguru
Benimki dizde ya bildiğin karın ve diz arası mesafeye alıştı ve artık sığmıyor oraya. Zaten öyle de uyumuyor iki gündür. Yarım saat uyudu uyandı
İyi cesaret etmişsin. Biz küvette üç kişi birlikte yıkıyoruz
Bizim yaşadığımız stresleri Allah hiç kimseye yaşatmasın. Maalesef geçecek bir şey değil
Benimkide kucak delisi ana kucağı puset veya yatağa koyduğum an sadece 5 dk uyuyor gündüzleriBence bizimki atak döneminde sadece daha da kötüye gitti. İlk 2,5-3 ay zaten adı konmamış koliğimsi bir şeyle cebelleştik. O düzelir gibi oldu derken 3-4 hafta rahat eder gibi olduk. Kurduk sandığım düzen yerle bir oldu. Bu da atak mı başka bir şey mi hala bilmiyorum. 5 gün aradan sonra ilk defa bu sabah banyo yapabildim. O iki gram uyusa ben de dayanamayıp uyuyorum derken bu hale geldik. Bizden başka gündüz uykusu için her gün parka gidip durmadan bebek arabasını süren görmedim, duymadım. Kucaktan inmiyor. Bileklerim uyuşuyor
Maşallah kızçeneBenim kızçe kafasından güç alıp dönmeye basladi.
Tam zamanında beşiğini anne yanından çıkarmışım.
Ay kizlar birde hastayım 2 gündür bana dua edin kıza da geçmesin
İnşallah canım. Allah razı olsunMaşallah kızçenesana da çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın
Stres çok etkiliyor evet. Allahım tez zamanda unuttursun bu günleri size. Benim kızımda doğuştan vsd çıktı, kalbinde kapanmama ihtimali olan bir delikle doğdu, kalp kapakçığını da etkiliyor maalesef, o yüzden sıkı takipteyiz, biz de 2 3 haftaya bi doktordayız, ameliyat olması için kilo almasını ve 6 ayını doldurmasını bekliyoruz. Ben ilk zamanlar çok stresliydim, haliyle bebeğime de yansıdı, sonra kabullendim, nefrs aldığı her güne şükrettim, kucağımda olduğu için şükrettim, ben onu çok bekledim, o yüzden stres olup onu da mutsuz etmeye gerek yok diye düşündüm, Allah daha beterinden korusun, canları sağolsun yeter ki, tez vakitte güzel haberler alalım13 kg'a kadar mı ne diyordu açıklamasında. Deneyeceğim bakalım. Negonomikti bilmiyorum Chicco'nun bir şeysiydi kanguru
Benimki dizde ya bildiğin karın ve diz arası mesafeye alıştı ve artık sığmıyor oraya. Zaten öyle de uyumuyor iki gündür. Yarım saat uyudu uyandı
İyi cesaret etmişsin. Biz küvette üç kişi birlikte yıkıyoruz
Bizim yaşadığımız stresleri Allah hiç kimseye yaşatmasın. Maalesef geçecek bir şey değil
Benim kızçe kafasından güç alıp dönmeye basladi.
Tam zamanında beşiğini anne yanından çıkarmışım.
Ay kizlar birde hastayım 2 gündür bana dua edin kıza da geçmesin
Stres çok etkiliyor evet. Allahım tez zamanda unuttursun bu günleri size. Benim kızımda doğuştan vsd çıktı, kalbinde kapanmama ihtimali olan bir delikle doğdu, kalp kapakçığını da etkiliyor maalesef, o yüzden sıkı takipteyiz, biz de 2 3 haftaya bi doktordayız, ameliyat olması için kilo almasını ve 6 ayını doldurmasını bekliyoruz. Ben ilk zamanlar çok stresliydim, haliyle bebeğime de yansıdı, sonra kabullendim, nefrs aldığı her güne şükrettim, kucağımda olduğu için şükrettim, ben onu çok bekledim, o yüzden stres olup onu da mutsuz etmeye gerek yok diye düşündüm, Allah daha beterinden korusun, canları sağolsun yeter ki, tez vakitte güzel haberler alalımGeçmiş gitmiş olsun kuzularımız hep sağlıklı olsun inşallah
Ne diyeyim bilmiyorum gerçekten. Bazen kendimi o kadar dipte hissediyorum, o kadar isyan ediyorum ki... Sonra stresimle onu da mutsuz ettiğimi düşünüp vicdan azabı çekiyorum. Geleceği düşünmeyip bugünün tadını çıkarmaya karar verdiğimde gerçeği inkar/reddetme aşamasına geliyoe gibiyim. Uçlarda yaşıyorum, ortasını bulamadımStres çok etkiliyor evet. Allahım tez zamanda unuttursun bu günleri size. Benim kızımda doğuştan vsd çıktı, kalbinde kapanmama ihtimali olan bir delikle doğdu, kalp kapakçığını da etkiliyor maalesef, o yüzden sıkı takipteyiz, biz de 2 3 haftaya bi doktordayız, ameliyat olması için kilo almasını ve 6 ayını doldurmasını bekliyoruz. Ben ilk zamanlar çok stresliydim, haliyle bebeğime de yansıdı, sonra kabullendim, nefrs aldığı her güne şükrettim, kucağımda olduğu için şükrettim, ben onu çok bekledim, o yüzden stres olup onu da mutsuz etmeye gerek yok diye düşündüm, Allah daha beterinden korusun, canları sağolsun yeter ki, tez vakitte güzel haberler alalımGeçmiş gitmiş olsun kuzularımız hep sağlıklı olsun inşallah
Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu bi süreç ve geçip gidecek diye düşündüğün zaman o anın tadını çıkarmaya başlıyosun. Ben de öyleydim, kızımı giydirirken göğüs kafesine bakıp ameliyat ederken buraya kesik atacaklar diye düşünüp ağlıyodum, e haliyle emzirirken bu üzüntü stres ona da geçiyordu. Sonra bunu ona yapmaya hakkım yok diye düşündüm, zaten en ağır yükü yine o çekiyor, yavruma bi de henüz farkında olmadığı bir şeyin stresini neden yükleyeyim. Sadece dua ediyorum, düşünmemeye çalışıyorum, tansiyon ve idrar söktürücü ilaç kullanıyor, onları verirlen bile ağlardım. Artık yavruma şifa olsun diyerek eğlenceli hale getirerek veriyorum. Sen de yapma yavruna stres yükleme, güzel düşün güzel olsun, biliyorum zor ama elinden geleni yap. Geçecek gidecek inşallahNe diyeyim bilmiyorum gerçekten. Bazen kendimi o kadar dipte hissediyorum, o kadar isyan ediyorum ki... Sonra stresimle onu da mutsuz ettiğimi düşünüp vicdan azabı çekiyorum. Geleceği düşünmeyip bugünün tadını çıkarmaya karar verdiğimde gerçeği inkar/reddetme aşamasına geliyoe gibiyim. Uçlarda yaşıyorum, ortasını bulamadım
Amin canım teşekkürler. Yavrular hep sağlıklı olsun, minicik melek onlar dahaGecmis olsun, Allah tez sifa versin
Rabbim bir an evvel saglik sihhat versin minik yavruna. İnsallah hemencecik iyilesiverir
Ben onun tırnağını keserken, kucağımda taşırken bile bir yerine zarar verir miyim diye gözümden sakınırken başına gelenleri, gelmesi olası şeyleri düşündükçe delirecek gibi oluyorum. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar ve yaşıtlarıyla sağlıkla, neşeyle büyür, güzel bir yaşam sürerler, biz de tüm güzel anlarına şahit oluruzSeni çok iyi anlıyorum. Ama bu bi süreç ve geçip gidecek diye düşündüğün zaman o anın tadını çıkarmaya başlıyosun. Ben de öyleydim, kızımı giydirirken göğüs kafesine bakıp ameliyat ederken buraya kesik atacaklar diye düşünüp ağlıyodum, e haliyle emzirirken bu üzüntü stres ona da geçiyordu. Sonra bunu ona yapmaya hakkım yok diye düşündüm, zaten en ağır yükü yine o çekiyor, yavruma bi de henüz farkında olmadığı bir şeyin stresini neden yükleyeyim. Sadece dua ediyorum, düşünmemeye çalışıyorum, tansiyon ve idrar söktürücü ilaç kullanıyor, onları verirlen bile ağlardım. Artık yavruma şifa olsun diyerek eğlenceli hale getirerek veriyorum. Sen de yapma yavruna stres yükleme, güzel düşün güzel olsun, biliyorum zor ama elinden geleni yap. Geçecek gidecek inşallahŞükürler olsun rabbime, şimdi mememde ya, kokusu burnumda ya, şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?