Amin canım hepimizin çocuklarını Allah esirgesinBen onun tırnağını keserken, kucağımda taşırken bile bir yerine zarar verir miyim diye gözümden sakınırken başına gelenleri, gelmesi olası şeyleri düşündükçe delirecek gibi oluyorum. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar ve yaşıtlarıyla sağlıkla, neşeyle büyür, güzel bir yaşam sürerler, biz de tüm güzel anlarına şahit oluruz
Amin aminAmin canım hepimizin çocuklarını Allah esirgesin
Bu günlerde oğlum ayri bi huzursuz zaten cnm etkiliyor belli, ben hiç muhatap olmak istemiyorum artık görüşmek bile ama mecburum, umarım yakın zamanda gelmek istemez de görmem, bende diyorum ki anlasın tavrımı ne bileyim içimden iyi davranmak gelmiyorEşin arkandaysa boşver canım bir kaç yıl sonra gülüp geçeceğin şeylere kafanı takma. Birde milletin ağzı torba değil büzemezsin kaynanano eleştirmeseler başka bir şey bulurlardı öyle düşün. Yukarıda da yazmışsın stres bebeğini çok etkiler sen huzursuz oldukça dikkat et o daha çok ağlayıp huzursuz oluyordur kendimden de biliyorum şimdi bir sorun olduğunda banane diyorum konu değiştiriyorum önceliğim olan başka şeyler var diyorum önüme bakıyorum. Birde tavsiyem onlar kötü oldukça sen olma eşine ufaktan anlat geri çekil sen onlara iyi görün görün ki sana laf atamasınlar
Haklısın cnm benim suçum ondan yakınlık beklemek,ben istiyorum ki gelsin sevsin torununu ama yok kadında sevgi falan.Mesafe koy, en temizi. Gerekli yerlere çağır, el gibi gelip gitmeye devam etsinler. Daha fazlasını ne yap ne de bekle. Kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Annen de soranlara bilmiyorum desin
Cok geçmiş olsun cnmStres çok etkiliyor evet. Allahım tez zamanda unuttursun bu günleri size. Benim kızımda doğuştan vsd çıktı, kalbinde kapanmama ihtimali olan bir delikle doğdu, kalp kapakçığını da etkiliyor maalesef, o yüzden sıkı takipteyiz, biz de 2 3 haftaya bi doktordayız, ameliyat olması için kilo almasını ve 6 ayını doldurmasını bekliyoruz. Ben ilk zamanlar çok stresliydim, haliyle bebeğime de yansıdı, sonra kabullendim, nefrs aldığı her güne şükrettim, kucağımda olduğu için şükrettim, ben onu çok bekledim, o yüzden stres olup onu da mutsuz etmeye gerek yok diye düşündüm, Allah daha beterinden korusun, canları sağolsun yeter ki, tez vakitte güzel haberler alalımGeçmiş gitmiş olsun kuzularımız hep sağlıklı olsun inşallah
Gelin yavrular oğlumu yalnız bırakmayın,
Biz durduğumuz yerde dursakta siz gelseniz nolurdu, zaten yeni yeni öğlen uykusu uyuyordu yani gelseniz ne olurduuuuGelin yavrular oğlumu yalnız bırakmayın,
Ah cnm ah gelmek isterdim bak bugün yeşillige çıkarttık dedim temiz hava uyur, yarım saat uyuduBiz durduğumuz yerde dursakta siz gelseniz nolurdu, zaten yeni yeni öğlen uykusu uyuyordu yani gelseniz ne olurduuuu
Hoş geldiniiiiiz
Hiç bekleme, inan sadece üzüldüğünle kalırsın ama ellerine malzeme de verme. Üstüne düşeni mesafeli şekilde yap. O zaman laf da edemiyorlar. Ben de görümcemin yaptıklarını yazsam burdan köye yol olur ama ne gerek var. Gölge etmesin başka ihsan istemem kafasındayım uzun süredir. Eşine de anlat her şeyi bilsin ama körükleyip kötüleme. Makul şekilde anlat. Hiçbir şekilde haksız da çıkmazsın o zamanHaklısın cnm benim suçum ondan yakınlık beklemek,ben istiyorum ki gelsin sevsin torununu ama yok kadında sevgi falan.
Beni de en çok o vurdu. Tam diyordum ki oldu galiba gündüz parkta ittire ittire uyutuyorum. Artık onu da reddediyor ama zorluyorum şansımı. Bugün telefondan kuş sesleri açarak uyuttum parktaBiz durduğumuz yerde dursakta siz gelseniz nolurdu, zaten yeni yeni öğlen uykusu uyuyordu yani gelseniz ne olurduuuu
Bir yere yatırıp bıraktın mı yoksa bebek arabasında sürmeceli mi?Ah cnm ah gelmek isterdim bak bugün yeşillige çıkarttık dedim temiz hava uyur, yarım saat uyudu
Bende çıkabilmek istiyorum, sadece 2 kere cikabildik ilki 5 dk sürmedi durmadı kızım, ikincisinde hep uyuduAh cnm ah gelmek isterdim bak bugün yeşillige çıkarttık dedim temiz hava uyur, yarım saat uyudu
Hoş geldiniiiiizAnca beraber kanca beraber
Beni de en çok o vurdu. Tam diyordum ki oldu galiba gündüz parkta ittire ittire uyutuyorum. Artık onu da reddediyor ama zorluyorum şansımı. Bugün telefondan kuş sesleri açarak uyuttum parkta
Açıkçası arkadaşlar hiç hoş bulmadımHoş gelmişler ama hiç guzel bir yer degil, gecmis olsun
Sütün yetiyor olabilir mi?Arkadaşlar bebeği mamadan sonra kusan var mı su aralar hep oluyor ne mama arttırımı yaptım ne de mama değişti. Birde artık mamayı dinleme dinlene içiyor yarısında eliyle itiyor
Incia pişik önleyici bizde o kadar işe yaramadı ki el kremi olarak kullanıyorumArkadaşlar bebişte pişik varsa hametan sürün. Bir gecede bile acayip iyileştiriyo, aşırı pişik varsa hadi iki gün diyelim. Sonrasında ben İncia'nın pişik 'önleyici' kreminden kullanmaya başladım. Hem organik için rahat ediyo hem de bebişim pişik olmuyo.
Benim en büyük derdim boyun pişiği. Gıdığının boyunla bağlandığı noktası acayip pişik oluyoEmerken önlükler mendiller kar etmiyo süt akıtıyo ve hemen pişik yapıyo. Üstelik her gece yıkıyorum ben bu çocuğu
Ya benimkide anne diyo ya
Hametan biz kullandık iyileştirmediArkadaşlar bebişte pişik varsa hametan sürün. Bir gecede bile acayip iyileştiriyo, aşırı pişik varsa hadi iki gün diyelim. Sonrasında ben İncia'nın pişik 'önleyici' kreminden kullanmaya başladım. Hem organik için rahat ediyo hem de bebişim pişik olmuyo.
Benim en büyük derdim boyun pişiği. Gıdığının boyunla bağlandığı noktası acayip pişik oluyoEmerken önlükler mendiller kar etmiyo süt akıtıyo ve hemen pişik yapıyo. Üstelik her gece yıkıyorum ben bu çocuğu
Ya benimkide anne diyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?