2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay bu arada mahallenin delisi gibi oldum daldan dala, ruh halinden ruh haline atlıyorum ama dün Bim'e çocuk havuzu ve pompası gelmiş. Almayı düşünen varsa belki kalmıştır. Havuz bize büyük geldi, küçüğünü internetten sipariş vereceğiz ama pompasını aldık. Size de haber vereyim dedim

Amin canım hepimizin çocuklarını Allah esirgesin

Bu günlerde oğlum ayri bi huzursuz zaten cnm etkiliyor belli, ben hiç muhatap olmak istemiyorum artık görüşmek bile ama mecburum, umarım yakın zamanda gelmek istemez de görmem, bende diyorum ki anlasın tavrımı ne bileyim içimden iyi davranmak gelmiyor

Mesafe koy, en temizi. Gerekli yerlere çağır, el gibi gelip gitmeye devam etsinler. Daha fazlasını ne yap ne de bekle. Kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Annen de soranlara bilmiyorum desin
Haklısın cnm benim suçum ondan yakınlık beklemek,ben istiyorum ki gelsin sevsin torununu ama yok kadında sevgi falan.

Cok geçmiş olsun cnm

N Neal Gözün aydın canım uyku gerilemesine bizde girdik, oldu mu istediğin, mutlu musun
Hoş geldiniiiiiz Anca beraber kanca beraber
Haklısın cnm benim suçum ondan yakınlık beklemek,ben istiyorum ki gelsin sevsin torununu ama yok kadında sevgi falan.
Hiç bekleme, inan sadece üzüldüğünle kalırsın ama ellerine malzeme de verme. Üstüne düşeni mesafeli şekilde yap. O zaman laf da edemiyorlar. Ben de görümcemin yaptıklarını yazsam burdan köye yol olur ama ne gerek var. Gölge etmesin başka ihsan istemem kafasındayım uzun süredir. Eşine de anlat her şeyi bilsin ama körükleyip kötüleme. Makul şekilde anlat. Hiçbir şekilde haksız da çıkmazsın o zaman
Biz durduğumuz yerde dursakta siz gelseniz nolurdu, zaten yeni yeni öğlen uykusu uyuyordu yani gelseniz ne olurduuuu
Beni de en çok o vurdu. Tam diyordum ki oldu galiba gündüz parkta ittire ittire uyutuyorum. Artık onu da reddediyor ama zorluyorum şansımı. Bugün telefondan kuş sesleri açarak uyuttum parkta
Ah cnm ah gelmek isterdim bak bugün yeşillige çıkarttık dedim temiz hava uyur, yarım saat uyudu
Bir yere yatırıp bıraktın mı yoksa bebek arabasında sürmeceli mi?

Ah cnm ah gelmek isterdim bak bugün yeşillige çıkarttık dedim temiz hava uyur, yarım saat uyudu
Bende çıkabilmek istiyorum, sadece 2 kere cikabildik ilki 5 dk sürmedi durmadı kızım, ikincisinde hep uyudu tek başıma çıkarmaya cesaret edemem, hafta sonu da daha yeni ısındı havalar ama cooook rüzgar var diye çıkamadık inşallah yarın sakin olursa bana da iyi gelir

Hoş gelmişler ama hiç guzel bir yer degil, gecmis olsun
Açıkçası arkadaşlar hiç hoş bulmadım uykulu olupta uyumamak , uykuya direnmek nedir ya , uykun geldiyse uyuyun yavrularim niye kendinize eziyet ediyorsunuz biz anneler uyumaniza da yardımcı olmaya çalışıyoruz

Arkadaşlar bebişte pişik varsa hametan sürün. Bir gecede bile acayip iyileştiriyo, aşırı pişik varsa hadi iki gün diyelim. Sonrasında ben İncia'nın pişik 'önleyici' kreminden kullanmaya başladım. Hem organik için rahat ediyo hem de bebişim pişik olmuyo.
Benim en büyük derdim boyun pişiği. Gıdığının boyunla bağlandığı noktası acayip pişik oluyo Emerken önlükler mendiller kar etmiyo süt akıtıyo ve hemen pişik yapıyo. Üstelik her gece yıkıyorum ben bu çocuğu

Ya benimkide anne diyo ya

Arkadaşlar bebeği mamadan sonra kusan var mı su aralar hep oluyor ne mama arttırımı yaptım ne de mama değişti. Birde artık mamayı dinleme dinlene içiyor yarısında eliyle itiyor

Incia pişik önleyici bizde o kadar işe yaramadı ki el kremi olarak kullanıyorum

Hametan biz kullandık iyileştirmedi en son vazelin biraz toparladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…