Ay sorma cnm ya benim araba travel sistem, merdivenler var tek başıma indiremiyorum cok belim ağrıyor ya eşim olmadan zor çıkarım, ay ne hoş olurdu beraber kahve içerdikÖyle uyanıyorlar hemen. Yavaş yavaş da olsa sürmeye devam et iyice dalana kadar. Sonra 3-5 dk da olsa ara ara oturup dinlenmene izin veriyor. Bazen şansım yaver giderse daha uzun süre oturmama izin veriyor, kahve içebiliyorum. Deneye deneye işte bir yol arıyorum ben de. Telefonda cik cik sesi açık şu an mesela, parktayız, çık gel
Bizimki de puset takılabilen büyük bir araba. Tek çıkaramam. Eşim evden çalışıyor. O indirip çıkarmama yardım ediyor. Park zaten düzlük. Girişinde de düz olan kapıyı kullanıyorum. İçerideki parke taşlarının yamuk ve sallantılı olanlarının yerini ezberledim. Ne güzel olurdu yaAy sorma cnm ya benim araba travel sistem, merdivenler var tek başıma indiremiyorum cok belim ağrıyor ya eşim olmadan zor çıkarım, ay ne hoş olurdu beraber kahve içerdik
Damaklariyla ısırıyor öyle acıtıyor ki,''hayir '' diyorum ciddi surat ifadesiyle,muzip bi şekilde gülüp yeniden memeye saldırıp ısırıyor eşşekKızlar ya sizin bebişlerde de meme mıncırma olayı var mı
Arada parmağını araya sokup memeyi bırakıp onu emiyor mu?Damaklariyla ısırıyor öyle acıtıyor ki,''hayir '' diyorum ciddi surat ifadesiyle,muzip bi şekilde gülüp yeniden memeye saldırıp ısırıyor eşşek
Ben devam etmedim doğumdan sonra hiç ama 6 ay diye biliyorum.Kızlar hamilelikte multivitamin ve demir alıyorduysanız bunları 5 ay dolunca mı 6 ay dolunca mı bırakacağız?
EvetArada parmağını araya sokup memeyi bırakıp onu emiyor mu?
Bizimki o kadar mesafeyi göremediği için dikkati dağılmıyor ama parktayken emzirme önlüğü kullanıyorum. Beni de görmüyor o zaman daha rahat emiyorBugün piknikteyken mescide gidip emzirdim hep.
Namaz için biri girdiğinde memeyi birakiyor, giren kişiye dikkatli dikkatli bakıp bide gülüyor sonra bidaha memeyi almıyor ay3-4 dakikayi geçmiyor emme süresi disaridayken buna bi çare bulamadım.
Emzirme önlüğüne bi alışamadım gitti. Aslinda disaridayken kullanmak lazım.Bizimki o kadar mesafeyi göremediği için dikkati dağılmıyor ama parktayken emzirme önlüğü kullanıyorum. Beni de görmüyor o zaman daha rahat emiyor
Emzirme önlüğü benim mütemmim cüzüm oldu. Onsuz kapıdan adım atamıyorumEmzirme önlüğüne bi alışamadım gitti. Aslinda disaridayken kullanmak lazım.
Dün kardeşimin bebeğinin mevlidi vardı oradaydık aksama kadar,bugünde arkadaşlarla pikniğe gittik. Saatlerce uyudu mu ? Tabiki hayır, yarim saatlik bikac uyku uyudu sadece ama katılır gibi ağlamadı da en azından idare edilirdi . Eşim sagolsun hep o ilgilendi özellikle bugün çok iyi geldi vallahi kafam dağıldı. Deneyin kızlar en olmadı eve geri dönersiniz.
Bende hep senin mantığınla çıkıyorum dışarı durmazsa dönerim diye birde genellikle kalabalıkla gittiğimiz yerler olırypr o zaman da birileri de tutar bakar falan diyorumEmzirme önlüğüne bi alışamadım gitti. Aslinda disaridayken kullanmak lazım.
Bizde 2 çocuklu olmanın verdiği bi cesaret var bence,deli cesaretiBende hep senin mantığınla çıkıyorum dışarı durmazsa dönerim diye birde genellikle kalabalıkla gittiğimiz yerler olırypr o zaman da birileri de tutar bakar falan diyorumne ben ne de oğlum sevemedik emzirme önlüğünü birde şimdi çok sıcak mecbur kullanıyoruz uygunsa ortam arabaya gidip emziriyorum bazen de
Bizimde yakında var 2 3 tane park ama keşke kendim çıkarabilsem dışarı, evet cnm hangi şehirdesin sen ben BursadayimBizimki de puset takılabilen büyük bir araba. Tek çıkaramam. Eşim evden çalışıyor. O indirip çıkarmama yardım ediyor. Park zaten düzlük. Girişinde de düz olan kapıyı kullanıyorum. İçerideki parke taşlarının yamuk ve sallantılı olanlarının yerini ezberledim. Ne güzel olurdu ya
Bizde 2 gündür çıkıyoruz sabahları gerçekten bana da iyi geldi çok az uyuyor sonra dediğin gibi ağlıyor ama nefes aldım en azındanDün kardeşimin bebeğinin mevlidi vardı oradaydık aksama kadar,bugünde arkadaşlarla pikniğe gittik. Saatlerce uyudu mu ? Tabiki hayır, yarim saatlik bikac uyku uyudu sadece ama katılır gibi ağlamadı da en azından idare edilirdi . Eşim sagolsun hep o ilgilendi özellikle bugün çok iyi geldi vallahi kafam dağıldı. Deneyin kızlar en olmadı eve geri dönersiniz.
Valla benim bir arkadaş merdivenden indiriyordu hem çocuğu hem bebeği, her gün dışarı çıkıyorlardı. Ben asansöre rağmen çıkamıyorum tek başıma. Böyle insanları takdir ediyor ve onlara özeniyorum. Bebek arabasının içindeyken apartman kapısına kadar indiremiyoruz sıpayı. İlla kucakta inip apartmandan çıkarken binecek arabaya. Ne anlıyorsa... İstanbul'dayım benBizimde yakında var 2 3 tane park ama keşke kendim çıkarabilsem dışarı, evet cnm hangi şehirdesin sen ben Bursadayim
Ne güzel valla masallah, ben bi kez apartmanın önüne indim ödüm koptu ya uyanır da ağlarsa diyeValla benim bir arkadaş merdivenden indiriyordu hem çocuğu hem bebeği, her gün dışarı çıkıyorlardı. Ben asansöre rağmen çıkamıyorum tek başıma. Böyle insanları takdir ediyor ve onlara özeniyorum. Bebek arabasının içindeyken apartman kapısına kadar indiremiyoruz sıpayı. İlla kucakta inip apartmandan çıkarken binecek arabaya. Ne anlıyorsa... İstanbul'dayım ben
Biz bu kadarına bile alıştırana kadar neler yaşadık. Kıpkırmızı olana kadar ağlıyordu. Konuşuyordum sakinleşsin diye ama ilk birkaç sefee dışında işe yaramadı pek. Telefondan sesler açıyorum onu rahatlatacak. Öyle iniyoruz. Evden çıkışımız seremoni, dönüşümüz ayrı bir seremoni. Kucağımda inince tavandaki ve asansördeki ışıkları seyrediyor. Normalde parlak ışık çok rahatsız ediyor gözlerini ama onlarda ne görüyorsa bilmiyorum, dikip izliyor ben de sakin diye engel olmuyorumNe güzel valla masallah, ben bi kez apartmanın önüne indim ödüm koptu ya uyanır da ağlarsa diye
Ay cok şükür bu şubat bebekleri ya hepsi ayrı alemBiz bu kadarına bile alıştırana kadar neler yaşadık. Kıpkırmızı olana kadar ağlıyordu. Konuşuyordum sakinleşsin diye ama ilk birkaç sefee dışında işe yaramadı pek. Telefondan sesler açıyorum onu rahatlatacak. Öyle iniyoruz. Evden çıkışımız seremoni, dönüşümüz ayrı bir seremoni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?