2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hahah bizde de aynısı oluyor. Biri görünce tırsıyor. Ben artık o kadar kanıksadım ki bu halini. Apartmandan çıkarken bebek arabasına koyunca basıyor bir çığlığı. O sırada hemen bir ses açmış oluyorum (Önceleri yağmur, dalga sesi falandı. Şimdilerde kuş sesi dinliyoruz). Geçen bir komşuyla denk geldik kapıda. Adam bize baktı baktı dedi ki "Ben de bu kuş sesi nereden geliyor diyorum". Ondan önce de asansöre binmeyi bekleyemedi diye merdivenden inerken kucağımda bir başka komşu gördü. "İsterseniz asansöre binin" dedi. "Yok durmuyor maalesef o yüzden merdivenden iniyoruz" dedim. Parka gidişimiz yürüyerek 2-3 dakikadır. Biz o yolu öyle bir işkenceyle gidiyoruz ki bir noktada bazen pes ediyor "Iıııh ıh ıııııh ıh" diye söylene söylene kendini uyutmaya çalışıyor sesler çıkararak ahshsjs Ya çok acayipler gerçekten anlamıyorum. Birisi beni öyle bir arabaya koyup açık havaya çıkarsa, bir de üstüne arka planda doğa sesleri çalsa rahat 14 saat falan uyurum

Demi ya uyumuyo bunlar, gece uykuları nasıl peki sizin? Bizim oda kötü ya, bizde bi ortama girince kucaklarina almak istiyorlar akrabalar falan diyorum almayın durmaz yok durur deyip alıyorlar basıyor çığlığı ay Allah yardımcın olsun deyip veriyorlar bana

Ben kalabalığa falan girmiyorum hala. İlk teşhis konduğunda bir ay annemlerde kaldık. O zaman gelen giden oldu işte annemlerde mecburen maruz kaldık insanlara. Şu anda sadece benim ailemle görüşüyoruz ama biz de yeterince kalabalığız. Ondan ona kucağa gidince ayarları hopluyor çocuğun. Sonra gel de sakinleştir, gel de uyut. Kendi kendine gece uykularını düzene sokmuştu. Çok güzel uyuyordu. Bu atak mı ne idüğü belirsiz süreçte o da gitti. Geçen sabah 04.45'te uyandı. Genelde 5. Bazen 6-6.30'u buluyor. Akşam da 9'da falan uyuyor. 7-9 saat arası bir gece uykusu var yani. Kendini plaza çalışanı zannediyor. O uyusa ben de uyusam ne güzel. Bu akşam onunla birlikte uyuyamadım mesela; çünkü uykum gelmedi. Yarın bana geçmiş olsun

Benim kızımda ne güzel gece 2 kere uyandırdı şimdi sayamıyorum bile. Gündüz 3 saat öğlen uykusu oluyordu oda kalmadı.
Güya şuanda gece uykusunda ama ben çamaşırları serene kadar iki kez uyandı geri uyudu. Bu gece uzun olacak anlaşılan.

Bizde 2 çocuklu olmanın verdiği bi cesaret var bence,deli cesareti
Bende böyle düşünüyorum
Canım sanırım hava değişiminden de böyle sıcaklar geldiğinden beri de oğlum serinleyene kadar gündüz uyumuyor bugün arabada klima açınca çat diye uyudu birde evde battaniye salladık tepesinde serinleyip yattı bizim burada ekstra ekstra sıcak ve nemli klimalar bu sene hiç kapanmayacak sanırım bizde

Benim evim daha serin kuzum çok ısınmadı.
Ben uyku gerilemesinde olduğunu düşün,uyuyor ama çok çok kısa.1 saat uyuyacaksa bile illa bi uyanıp sora yeniden uyuyor,bi değişik.

Kızlar demir damlasına başladınız mı? Hangisini kullanıyorsunuz?? Benim oğlumun kan değerleri düşük çıktı, besitrona başladım ama kabızlık yaptı.. demir damlası önerisi olan varmı?

Benim de kalabalık dediğim akrabalar ya kalabalık bizim taraf, geçen mevlid yaptık e bayram vardı, demi ya sanki ise gidicek ler benimkide 6 civarı uyanıyor hep

Gece 12den sabaha toplamda bir saat bile uyuyamamis bi anne olaraktan bu gerilemenin gelmişini geçmişini yedi sulalesini ebesini debesini.......... mor halkalarimlan selamliyorum
Kiz biz gerilemede mahvoluyoruz, zaten uyumuyorlar

Gece 12den sabaha toplamda bir saat bile uyuyamamis bi anne olaraktan bu gerilemenin gelmişini geçmişini yedi sulalesini ebesini debesini.......... mor halkalarimlan selamliyorum
Diyorum ben. Gerileme falan değil bu düpedüz uyku bitmesi. Akşam ninni eşliğinde konuşarak zar zor uyuttum gözlerini kocaman açarak uyandı üç saniyede. Pes etmedim, sabırlıyım ya, bir daha aynı şey, bir daha derken "Eeh yeter" dedim bıraktım. Uyuyamıyor diye ağlıyor. Uyu diye k.çımı yırtttım daha ne yapayım

Kiz biz gerilemede mahvoluyoruz, zaten uyumuyorlar

Tükeniyorum vallahi, insanliktan cikiyoruz gitgide

Gülsem mi ağlasam mi bilemedim kocam da salonda yatiyor, sabah esniyo karsimda, uykusunu alamamiş

Kızım uyuyamadigi için ağlayınca "e kızım yatıp uyusana sana uyuma diyen mi var Allah Allah" diyorum.
Haklıyım bence

Gece saat basi uyandı,hakikaten bu gerileme değil uykunun bitmesi resmen N Neal sana katılıyorum. Gece eşimi salona yolladım,kızımı da yanıma aldım, ikide bir ayağa kalkmayim diye. Ay uyku sersemi takılıp düşücem bi gün besige ulaşmaya çalışırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…