Of ya ben de tırsıyorum. Uyanmasın diye ışığı da açamıyorum
Manikürlerin pedikürlerin paralansın, façan yansın karşiimHanımlar günaydınbu arkadaşınız bugün işe başladı yeni dönem beni bekler şans dileyin olur mu
Hanımlar günaydınbu arkadaşınız bugün işe başladı yeni dönem beni bekler şans dileyin olur mu
Yok oda loş ışık aslında da inan gözümü yari aciyorum resmen gözlerim ağrıyor artıkAllah korusun, dikkat et canim. Telefon isigiyla baksan etrafa olmuyo mu?
Allah yardimcin olsun canim
Kolay gelsin canım, Allah ev iş bebekle 2 çocuk hepsine kolaylıklar versinHanımlar günaydınbu arkadaşınız bugün işe başladı yeni dönem beni bekler şans dileyin olur mu
Hayırlı olsun canım, bizi de götürsene biraz, bebelere de kv ler baksın azcıkHanımlar günaydınbu arkadaşınız bugün işe başladı yeni dönem beni bekler şans dileyin olur mu
Hayırlı olsun bol şanslarHanımlar günaydınbu arkadaşınız bugün işe başladı yeni dönem beni bekler şans dileyin olur mu
Gece 12den sabaha toplamda bir saat bile uyuyamamis bi anne olaraktan bu gerilemenin gelmişinigeçmişini yedi sulalesini ebesini debesini .......... mor halkalarimlan selamliyorum
Diyorum ben. Gerileme falan değil bu düpedüz uyku bitmesi. Akşam ninni eşliğinde konuşarak zar zor uyuttum gözlerini kocaman açarak uyandı üç saniyede. Pes etmedim, sabırlıyım ya, bir daha aynı şey, bir daha derken "Eeh yeter" dedim bıraktım. Uyuyamıyor diye ağlıyor. Uyu diye k.çımı yırtttım daha ne yapayım
Biz her akşam kitap okuyoruz. Bugün buna başlayacağız çok heyecanlıyımKitap önerisi isteyenler Selçuk Şirin’ in ilk kitabım setini inceleyebilir. İhtiyacı olanlar ücretsiz de talep edebiliyor. Ücretsiz taleplerde sanırım sıraya koyuluyor gönderilmesi ne kadar sürer bilmiyorum.
1 Milyon Kitap
Türkiye’de çocuklara doğumdan itibaren kitap okumanın önemini anlatmak ve evinde kitap olmayan çocuklara ilk kitaplarını hediye etmek hedefiyle Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından başlatılan bir sosyal girişim projesidir.1milyonkitap.com
Bir de ilk 36 ay içinde beyin gelişimlerinin büyük bölümünü tamamladığı için yanında ne kadar çok konuşur ve farklı sözcükler kullanırsak o kadar faydalı olacaktır. Bunu da okumanızı öneririm
Yeni doğana kitap mı okunur abi?
BAŞLIKTAKİ soruya hemen yanıt vereyim. Evet! Yeni doğan çocuğa doğduğu andan itibaren kitap okuyun! Daha da ötesini söyleyeyim: Bu, çocuğunuzun geleceğine...www.hurriyet.com.tr
Sevgiler.
ben de bunları almıştım çok sevdi , yeni kitaba geçince ben de çok heyecanlanıyorum
Yok canım kitap uykuya geçişte işe yaramaz bizde zaten. Bazen memede uyuyor bazen sallıyorum duruma göre. Kitap akşam çerezlik, oyun halısında yanına yatıyorum önce biraz oyuncaklarla oynuyoruz, sonra kitap okuyoruzben de bunları almıştım çok sevdi , yeni kitaba geçince ben de çok heyecanlanıyorum
Ama ben gece uyuturken okuma olayını yapamadım, gün içinde okuyoruz. gece uyuturken kucakta pişpiş sürekli
Biz de şunları okuyoruz kızımla , zırlayana kadarKitap önerisi isteyenler Selçuk Şirin’ in ilk kitabım setini inceleyebilir. İhtiyacı olanlar ücretsiz de talep edebiliyor. Ücretsiz taleplerde sanırım sıraya koyuluyor gönderilmesi ne kadar sürer bilmiyorum.
1 Milyon Kitap
Türkiye’de çocuklara doğumdan itibaren kitap okumanın önemini anlatmak ve evinde kitap olmayan çocuklara ilk kitaplarını hediye etmek hedefiyle Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından başlatılan bir sosyal girişim projesidir.1milyonkitap.com
Bir de ilk 36 ay içinde beyin gelişimlerinin büyük bölümünü tamamladığı için yanında ne kadar çok konuşur ve farklı sözcükler kullanırsak o kadar faydalı olacaktır. Bunu da okumanızı öneririm
Yeni doğana kitap mı okunur abi?
BAŞLIKTAKİ soruya hemen yanıt vereyim. Evet! Yeni doğan çocuğa doğduğu andan itibaren kitap okuyun! Daha da ötesini söyleyeyim: Bu, çocuğunuzun geleceğine...www.hurriyet.com.tr
Sevgiler.
Amin cnm çok teşekkürlerCanım benim Allah kolaylık versin, hayırlı işler
HahahahOf ya ben de tırsıyorum. Uyanmasın diye ışığı da açamıyorum
Manikürlerin pedikürlerin paralansın, façan yansın karşiim
Eki Görüntüle 3075191
Sağol cnm AminAllah korusun, dikkat et canim. Telefon isigiyla baksan etrafa olmuyo mu?
Allah yardimcin olsun canim
Amin cnm inşallahKolay gelsin canım, Allah ev iş bebekle 2 çocuk hepsine kolaylıklar versin
Hep beraber gidelimHayırlı olsun canım, bizi de götürsene biraz, bebelere de kv ler baksın azcık
Teşekkür ederimHayırlı olsun bol şanslar
Bende arada su veriyorum artık içiyor ve rahatlıyor. Hatta geçen 2 gün ökğsürk vardı su içirdiğim gibi geçtiCumartesi öğlen zırla zırla gözler şişti kıpkırmızı oldu , uyumadı bir türlü . Annem su verdi iki de töte pıtpıt , sonra uyudu saatlerce . Dün de ben su verdim öğlen , şap şap nasıl içiyor . Yine uyudu içtikten sonra , susamış çocuk . Deneseniz siz de bir .
Allahın izni ile bir şey çıkmayacak cnm gönlünü ferah tutmaya çalışGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
İçimdeki his temiz çıkacak diyor,dualarım sizinle ❣Genetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
Su bende vereyim diyorum artık. Havalar çok sıcak sadece anne sütü serinletmez gibi geliyor.Cumartesi öğlen zırla zırla gözler şişti kıpkırmızı oldu , uyumadı bir türlü . Annem su verdi iki de töte pıtpıt , sonra uyudu saatlerce . Dün de ben su verdim öğlen , şap şap nasıl içiyor . Yine uyudu içtikten sonra , susamış çocuk . Deneseniz siz de bir .
Verin bence , çok rahatlıyor . Nasıl bakıyor gözlerime içerken görseniz , sonunda anladın derdimi der gibi .Su bende vereyim diyorum artık. Havalar çok sıcak sadece anne sütü serinletmez gibi geliyor.
Canım aklıma ne geldi senin bebeğin erken doğmuştu değil mi yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımızın bebeği de erken doğdu ona da genetik rahatsızlık olabilir dediler topuk kanında çıktı onun ki geçenlerde bir tahlil yaptırdılar hiç bir şey çıkmadı şükür. Erken doğan bebeklerde baen bazı şeyler geç olgunlaşabiliyormuş inşallah sizinde bir şey çıkmayacakGenetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar. İnşallah temiz çıkar
Amin cnm çok teşekkürler
Hahahah
Sağol cnm Amin
Amin cnm inşallah
Hep beraber gidelimbenim kayınvalidem baktı valla bugün
Teşekkür ederim
Bende arada su veriyorum artık içiyor ve rahatlıyor. Hatta geçen 2 gün ökğsürk vardı su içirdiğim gibi geçti
Allahın izni ile bir şey çıkmayacak cnm gönlünü ferah tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?