2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nasılsın cnm nasıl gidiyor yoktun ne zamandir
Canımcım iyi olmaya calısıyorum. Çok huysuz çok yaramaz bebeğim. Sinirinide yazmıştım üstlerde. 1 dk boş kalmak istemiyor. Evin içinde bebek arabasıyla turluyoruz. Günüm ya uyutmaya çalışmakla geçiyor yada onu taşımakla. 5. Aya giriyoruz hala gelişme yok şaka gibi. Ben hala yemek yapamıyorum mesela. Babası dşarı çıkarıyor orada rahatlıyor. Uyku gerilemesi dönemine de girdik. Geceleri saat başı uyanıyor. Benm bağışıklık sistemim yerle bir oldu. Hastalandım serumlar vs. Çokk zor iyileştim. Bunun dışında kilosu gelişimi vs gayet iyi şükürler olsun. Şikayetlenmek istemiyorum ama işte

Ben de durumlar böyle sizin nasıl gidiyor

Allahın izniyle sıkıntı olmucak cnm zaten maşallah gelişimi güzel gidiyor
Canım Allah yardımcınız olsun. Sevindirici haberlerde var. Umarım ilerde sanıldığı gibi kötüye gitmez
Amin inşallah. Bizim içimiz epey rahatladı aslında bu duyduklarımızla bile. İnşallah bundan sonra da hep güzel haberler alırız
Sana da geçmiş olsun. Benim de sistem hata vermeye başladı oramdan buramdan. Bebek arabasıyla gün içinde dışarı çıksan durmaz mı? Sana da iyi gelirdi açık hava

Hangi aşıları yaptırdın canım 4. Ay ki aşılar dışında
Rota yaptirdim ekstradan canim

geçmiş olsun canım ateş bizde de oldu da kusma neden acaba. kıyamam geçer inşallah biran önce

Kusma rotadan olabilir dedi doktor. Ama bence balgam sokturucuden oldu.

Yaa kıyamam. Kusmaya sebep oluyormuydu bu aşılar? Rota olduysa o yapmış olabilir ama çok geçmiş olsun.

Ondanmis canim evet. Kusma gecti de atesi halen var. Gecer insallah yarina

Canim ilk atesi 37yi gecince aglamaya da basladi kizim. Susmaksizin sizlandi durdu. Emzirdikten sonra memeden cekince inler gibi sesler cikardi ilk kez. Bi daha baktim sonra atesi 37.7 idi hem yukseliyordu hem de agrisi var galiba diye verdim, doktora da soyledim iyi yapmissin dedi. Simdi halen 37.3-37.5 devam ediyo

Olmuyor ya olmuyor yani. Sabahin 6sindan simdiye sadece 30dk uyutabildim. 30dk. Yok olmuyor. Her yatagina koymamla gozunu acmasi bir oluyor. 30-40-50dk daha deniyorum. Meme uçlarim aşindi ağzinda birakmaktan. Olmuyor, dalamiyor. Banyo yaptirdim, masaj yaptim, ninni hic kesilmedi, ayakta salladim plates topunda salladim, terden su oldum,...
Uyumadi.
Simdi salona gectik gozlerimin icine bakiyor, sarki ya da sebeklik bekliyor benden. Ne icimden geliyor ne de enerjim kaldi. Cok üzgünüm.
Analik hic bana gore degilmis gercekten.

Deme öyle deme. Serinlik ve sessizlik istiyor seninki, dün bunu anlamış olduk. Bizimki de sabahtan beri hapşırıyor. Burnu da dolu dolu ama evde uyutamayınca mecburen parka çıktık yine

Tam 5 gün sürdü bizim aşının huysuzlugu. Rota yan etkisiz diyorlar ama bence karın ağrısı yapıyor.
Ay canım yaa yapman gereken herseyi yapmışsın daha ne yapılır bilmem ki,açık havaya cikarsan?

Bakma benimki de hiç normal değil

Amin amin

4.ay aşıları ateş, huysuzluk ve ishal yaptı diye pedifen verdim, vay sen misin ilaç veren 15 dakika söylene söylene ağladı, şimdi de iç çekerek uyuyor, tadı hoş aslında sevmesi lazım, calpol verince ağlamıyor ama midesini bulandırıyor gibi yapıyor hanımefendi, lezzet tercihi yapmak için çok küçük değiller mi ya

Yani yaramaz çocuk yine yaramaz büyüdükçe değişmiyor diyosun cok geçmiş olsun cnm, benimde bağışıklığım cok düştü ya direk diş etlerime vuruyor benim, fırsat bulup dinlenemiyoruz ki, benim paşa da öyle cnm hic uykusu yok ya gündüz bi tik iyi yanında durursam ama geceleri doğru düzgün uyumuyor, saat başı uyanıyoruz bizde hala, bana uyanınca hemen uykuya dalamamasi zor geliyor ya alıştım artık saat başı uyanmaya

Deme öyle deme. Serinlik ve sessizlik istiyor seninki, dün bunu anlamış olduk. Bizimki de sabahtan beri hapşırıyor. Burnu da dolu dolu ama evde uyutamayınca mecburen parka çıktık yine

Fitilden uyudu dün ben kendimi kandirdim galiba

Çikaramiyorum yakinda park yok yesillik yok golgelik yok..

Aynen oyle. Hic bari golge sokak olsa o da yok. Cayir cayir her taraf.
Kizim yine esneyip ağliyor, ben de sinirden ağliyorum
Of çok zor biliyorum ama ağlama, biz ağlayınca onlar daha da huysuzlaşıyor. Güven arıyorlar zaten çaresizlikten ağlıyorlar. Bizimki de gözlerinden yaşlar gele gele ağladı sallamama rağmen uyuyamadığı için. Mecbur çıktım. İki gündür dizimde salladığımda da uyuyamıyor. Konuşarak uyuturdum, yağmur sesi falan açınca uyurdu. Yok, olmuyor. Onlar için de çok zor. Çok uykuları var ama nasıl uyuyacaklarını bilmiyorlar

Kesinlikle öyle cok etkileniyorlar ya, ben cok bunaldigimda eşim bırak sen diyor alıyor oyalıyor öyle mutlu oluyo ki yavrum, bazen uyutuyor bile babası, ben uğraşıyorum uyutamiyorum

Öhh 1 litre mi!
Kafayımı yemiş bunlar ya. Ben yeri geliyorda 1 litre su içemiyorum gün içinde. Midesi ne ki. Şikayet etsen başı bile ağırmaz
Aynen öyle.
Yok birde eşim verdiğiniz mamadan sonra daha çok kusmaya başladı deyince ukala ukala sizin 2 ayda aldiramadiginiz kiloyu ben 10 günde aldırdım dedi.
O mama kalori olarak kızıma iyi geldi gelmesine de onun dediği miktarda içirip devam etseydim şuan kızım 7 8 kilo olmuştu belki geçmişti bile eminim yani.
Ne kolay geliyor onlara.
Dün doktor 5400 olması lazım kilonun dedi tartıya bir koydum 5390. Şuan tam olması gereken kiloda yani. Doktorun 1 aylık verdiği mamayı ben 2 buçuk ay falan kullandım

Canım güzel haberlerde var çok şükür.suan burada ikindi ezanı okunuyor tüm kalbimle duamdasiniz Rabbim feraha çıkarsın hayırlısıyla sagliklica, hep güzel haberler alın, korktuğunuz hiç bir şeye uğratmasın inşallah
Bunların hepsi gurme

Allah razı olsun canım benim. İnşallah hiçbirimizin hanesine, yavrusuna en ufak bir sıkıntı uğramasın

hayır yaa öyle bişey yok öyle zmaan geliyor ki günün yorgunlugu bitkinliği tahammülümüz sıfıra düşüyor. annelik toz pembe bulutlarda olmak falan değil sen o anlatılanlara bakma. dünyanın en zor işi. oflucaz da aglıcaz da yeri gekecek bagıracagız da hep derim annelik hep bi vicdan azabı. yine de ne olursa olsun en sevdikleri biziz en sevdiklerimiz onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…