2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ortamlarda kuvvetle muhtemel nanik yiyecek olan Louis analarını açıklıyorum:

(Sıralı tam liste)
1) Ben
2) Beyazkup
3) burcusami
4) Ballikko
5) adzeynep (Dişli dişi rakibe)

Louis kim ola ki diyecekler için vidyolu haber

Oturmaya meyilliler ama yine de ben destekli şekilde yatay pozisyonda koyuyorum yere artık hoşuna gidiyor bel kısmı dolu oluyor en azında 20 dk oyalanıyor bu şekilde. Uzanmaktan nefret ediyor artık

Oturmaya meyilliler ama yine de ben destekli şekilde yatay pozisyonda koyuyorum yere artık hoşuna gidiyor bel kısmı dolu oluyor en azında 20 dk oyalanıyor bu şekilde. Uzanmaktan nefret ediyor artık
Destekli yatay pozisyon nasıl oluyor, canlandıramadım gözümde. Ben de kendimi destek yapıyorum. Koltuğa belimi fıtık garantili şekilde yayıyorum. Çocuğu da kucağıma yatırıyorum. Yarı oturur/yarı yatar vaziyette kalıyor etrafı ve ellerini seyrediyor, ellerini kemiriyor. Yatmak istemiyor artık

Bugün özel hastanedeki bir doktora göründük.
Şuan kızım her öğünde 3.5 ölçek içiyor.
Ve doktor tam o kadar içmesi gerektiğini söyledi.
O eski beyinsiz doktor kızım daha o zaman 2 aylık olmasına rağmen ki gününde doğmuş olsa daha 1 aylık bile olmayacak haliyle minicik bebeğe 1 litre mama icirmem gerektiğini soylemisti.
Birde midesini büyütüyoruz diyordu ki bu da iyi bir şey değilmiş sağlık ocağı ebesinin söylediğine göre.
Bunlar nasıl doktor neden çocukları obez yapmak için üstün bir çaba gösteriyorlar anlayamıyorum
Kızım iyiymiş bunu duyduğum için sevindim ama o doktora gidip bağırıp çağırasım geliyor hala. Birde çok iyi doktordu da o yüzden kapısı doluymuş bilmem ne
Doktorlarımız çok değerli ama böyleleri defolup gidebilir.
Allah'tan onu ve saçma önerilerini dinlemedim ve kızım ne kadar içtiyse o kadar verip sonra da kusturuyor diye bıraktım. .
Bebeği ve isteklerini dinlemek çok önemliymiş.
Doktorların da her dediğini umursamıyorum akıl süzgecinden geçirip öyle uygulayacağım.
Çok agresif yazdım ama çok sinirliyim o doktorun kendinden emin haline.

Çok iyi anlıyorum. Ben de doktoru dinleseydim bebeğime bir ay geç teşhis konulacaktı. Bizimki istisnai bir durum olduğu için doktoru suçlayamıyorum, bunca yıllık meslek hayatında hiç karşılamadığı bir vaka muhtemelen ama söylenenleri sorgusuz sualsiz kabul etmek yerine akıl süzgecinden geçirmek ve bebeği dinlemek kısmına tamamen katılıyorum. Zararın neresinden dönülse kardır. Kızının iyi olmasına çok sevindim. Siniri bir kenara bırakıp bunun doya doya tadını çıkar

Eyvahlar olsun Ay yapar vallahi kızımdan bu performansı bekliyorum ben ,doğru tespit
Evet yatmaktan nefret ediyor ama emeklemeyi öğrensin diye vaktinin çoğunu yere serili battaniye üzerinde geçiriyor bi şekilde oyalıyorum.
Bazi doktorlar kilo takıntılı oluyor. Boşuna stres yapıp bebeğini zorlamamissin iyi ki.
Kusana kadar emzir diyen doktor duydu bu kulaklar o yüzden çokta sasirmadim

yaa bir litre nedir midesi neydi ki kendi içsin o kadar

Yanlarına yastık koyuyorum cnm yarım oturur pozisyon yani biraz karışık yazmışım beli boşlukta kalmayacak şekilde minderi alt kısmına yumuşak yastık koyuyorum öyle

Yemin ediyorum bu biz. bebeğim beni sürekli tekmeliyor yumruklarını sıkıp yurmruk atıyor geçen babasına kafa attı. Çok gülmek isterdim ama sanırım ilerdeki halim çok sinirli bir bebek emerken sürekli ısırıp duruyor sinirden çığlıklar atıyor surat sürekli asık. Tek kaş kalkık. Allahım diyorum neden..
Babası, dedesi ve dedesinin babası inanılmaz sinirlilermiş tipte huyda onlara benzemiş. Kendini geriye atıyor ve daha 4 ay 3 haftalık

Kiyamam minige,Insallah gitmeye gerek kalmaz.. aşıları bize vursalar da sütle geçse onlara keşke.. Canım 37 yi geçince niye ilaç veriyorsunuz, bizimde cuma aşı var o yüzden soruyorum , geçen sefer Dr 38.2 olana kadar ilaç verme, 37.5 i geçerse ıslak bez koy falan demişti, vücut ateşle basetmeyi de öğrenmeli, 38.2 yi görürsen calpolu ver dedi ama bizim 38.1 de kaldi çok şükür, o yüzden ilaci vermedim..Bu kez annemde gelmeyecek o yüzden endişeliyim de
ben şöyle oturtuyorum mama sandalyesi varsa sadece üst kısmını cıkardım. içini de minderle destekledim
Yaa maşallah, yeriiiim böyle dik mi oturuyoruz ya ben eğimli sanıyordum denemeye cesaret edemedim henuz

Sabahlara kadar büyük insan gibi uyuyan bebeğim gözümün içine bakarak uyumuyor en son 19.30 da beslendiği için mama verdim birde mama içerken ikinarak kaka yaptı 4 ay atağı mi neydi bu ben de buraya yazayım dedim kimler ayakta birde geçen oioi muhabbeti olmuştu ya teyzemiz oğluma almış tabaklarını vs istemedim ya hemen alındı çok isteseydim kesin alamazdım. Alıştırma bardağını wee baby almış nasıl ki

Bizimkinin de kaşları çatmaktan mimik çizgisi çıktı. Sürekli asık surat değil aslında bayağı da güleç ama tersi fena. Acayip sinirleniyor. Bu atağın başlarında sürekli memeyi ısırıp çekmeye, tırmalamaya, tokatlamaya başlamıştı. Meme ısırma devam ediyor ve tekmeliyor. Dikey koyarsam karnımı, midemi, emerken de dirseğin iç kısmını tekmeliyor. Niye böyle oldu bilmiyorum. Gücünü üstümde deniyor sanki. Kafasını geriye atma olayı da uzun zamandır var. Son zamanlarda abarttı. Sadece kucaktayken değil, yatarken de yapıyor. Eşim diyor ki dönmeye çalışıyor ondan mı acaba. Hani nasıl döneceğini bilmediği için oradan güç mü almaya çalışıyor acaba diye

Güle güle kullansın. "Bu kadar uyku yeter" diye karar verdikleri bir an var, çok ilginç

Benim deli de kendini uyandırıyor kıpırdana kıpırdana ya ayaklarıni bi tepindiriyo ki pat pat sese uyanıyorum ayaklarımda sallarken öyle bi tekmeliyor ki valla dikiş yerlerim aciyor

Benim deli de kendini uyandırıyor kıpırdana kıpırdana ya ayaklarıni bi tepindiriyo ki pat pat sese uyanıyorum ayaklarımda sallarken öyle bi tekmeliyor ki valla dikiş yerlerim aciyor
Maalesef aynı şeyleri yaşıyorum. Bir yerine zarar verecek diye korkuyorum. Yatağına öyle sert vuruyor ki çıkan sesten tırsıyorum "Acaba yatağın kenarındaki demire mi vurdu" diye

Maalesef aynı şeyleri yaşıyorum. Bir yerine zarar verecek diye korkuyorum. Yatağına öyle sert vuruyor ki çıkan sesten tırsıyorum "Acaba yatağın kenarındaki demire mi vurdu" diye
Cok güçlendiler ya maşallah büyüdüler, 2023 şubat anneleri başlığı bile açılmış cok duygulandim, bizimkiler abi, abla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…