2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimki de ananesiyle babasında sakinleşiyor. Çünkü biz daha stresli yaklaşıyoruz. Yorgunluktan. Uykusuzluktan. Ya da evham yapıyoruz uyumadı beslenmedi vs diye hissediyorlar olumsuz ruh halimizi
Aynen öyle ben bazen dayanamayıp bağırıyorum öyle cok uyanıyor ki geceleri uyumuyor dayanamıyorum uykusuzluga

Aynen öyle ben bazen dayanamayıp bağırıyorum öyle cok uyanıyor ki geceleri uyumuyor dayanamıyorum uykusuzluga

Ben de sabah uykusuna dayanamıyorum. Tüm gece uyumuş olsam bile sabah erken kalkmak acayip yoruyor.

mutlaka birinin yardım etmesi gerekli eşin ya da destek olacak başka biri..
yoksa iyice sinirlerin yıpranır. Gün içinde bebeğinle güzel zaman geçirmene de engel olur.

Cok iyi yapmıssın canım zaten bebek fazlalığı kusmus ne kadar alacak ki bünyesinden fazlalığı. İstesekte o kadar kilo aldıramayız . Ay ne dengesizler var yaa
Mamanın tadı çok kötüymüş çoğu bebek icmiyormus bile. Bizimki içti ama hep midesi kalkıyordu galiba. Zaten reflüsü var iyice kötü oldu. Sırf kilo alacak diye çocuğa zorla içirip kusmasin diye de ilaç bağımlısı yapmanın bir anlami yok diye düşünüyorum

Hiç kendine suçlama kuzum. Gündüz uyumasa bir şekilde oyalanir ama gece uyumamasi inanılmaz zor. Eşinle nöbetleşe bakın bari gece.

Bu gece saat başı ağlayarak uyanıyor. Burnu feci tıkalı. Serum fizyolojik tek tarafı açıyor, yine tıkanıyor. Diğer taraf hiç açılmıyor bile ama damlattığım da geri gelmiyor burun aspiratörüne. Ateşini ölçtük sıkıntı yok ama normalde çılgınlar gibi terleyen çocukta ter de yok. Ne yapayım bilemedim

Nezle mi oldu acaba? Basinin altına yastık koy cnm bide buhar makinesi varsa aç.

7 kg falan . 2 numara da 8 kg maksimum.
Bizdeki bezin 4 bedeni 7-12 kg mı ne. Bizimki 6500 ya var ya yoktur daha
Buhar iyi gelecekse Odada biraz ketil kaynatabilirsin canım buhar için , kışın öyle yaptığım oldu hiç yoktan yine buhar oluyor
Gelmedi aklıma. Denerim olmadı. Doktora mı götürsem diyorum ama gastro randevusunu zor aldık bugüne, onu iptal edesim yok. Uzak onun olduğu hastane de kendi doktorunun olduğu hastaneye

Bana erken uyanmak zor gelmiyor acikcasi gece uyusa şu sıralar adet edindi 8 9 gibi uyuyo yarım saat sonra uyanıp 10 11 de yatıyor yine erken uyanıyor, cok şükür eşim yardım ediyor geceleri ama yine de uykusuz kalıyorum çünkü saat başı emiyor hala benim oğlum, bi saat uyuyorum en fazla eşim baksa da max 1 buçuk, bazı geceler iyi uyuyor o kadar çok farkediyor ki enerjim oluyor valla, oğlum zaten inanılmaz gezmeyi seven biri, oyun halısına da puseti de sevmiyor en fazla 5 10 dk duruyor, diğer zamanlarda hep dolaşıyoruz yada etrafı izliyor, doğru düzgün aktıvite falan yapamıyoruz, biraz oyuncaklarla oynuyoruz o kadar biraz da oyun kartlarına bakıyoruz

Hiç kendine suçlama kuzum. Gündüz uyumasa bir şekilde oyalanir ama gece uyumamasi inanılmaz zor. Eşinle nöbetleşe bakın bari gece.
Eşim yardım ediyor zaten cnm ama benimki hala yenidogan gibi saat başı en fazla 1 buçuk saatte bi emiyor mecburen uyanıyorum

Geçmiş olsun cnm, aspiratörle çeksen biraz rahatlar, biz çok çektik burun tıkanıklığından ya cok zor, buhar makinesi baya rahatlatiyodu, bence alınmalı

Yastıkla iki saat uyuyabildi bu sefer. Buhar makinesi yok maalesef
Yastıkla devam et o zman cm yüksek yastık bütün tıkanıklığı için çok iyi. Artarsa götür doktoruna en iyisi .
7 kg falan . 2 numara da 8 kg maksimum.
Bezin kalıcı geniştir belki çünkü ben 4.5 kilo itibariyle geçtim 3 e
Eşim yardım ediyor zaten cnm ama benimki hala yenidogan gibi saat başı en fazla 1 buçuk saatte bi emiyor mecburen uyanıyorum
Allah kolaylık versin cnm ya valla zordur eminim.

Geçmiş olsun cnm, aspiratörle çeksen biraz rahatlar, biz çok çektik burun tıkanıklığından ya cok zor, buhar makinesi baya rahatlatiyodu, bence alınmalı
Sağ olasın. Açtık kaç defa ama sıktığımız serum fizyolojikten başka bir şey gelmedi pek. Sıktığımız da derinlere kadar gidiyor genzinden boğazına akıyor galiba direkt. Biz de burun tıkanıklığıyla başından beri cebelleşiyoruz ama serum fizyolojik ve aspiratör işe yarıyordu o zaman. Şu an hapşırık da var bayağı. Napsam bilemedim ama gece boyu saat başı uyandık. O kadar iyi anladım ki ne demek istediğini. Biz normalde gece 1-2 defa uyanıyoruz meğer o bayağı iyi geliyormuş

İnşallah geçer bian önce cnm, bide hastalık huzursuzluğu eklenince kötü olmuştur tabi, cok zor cnm gece sık uyanmak insanın tahammülunu azaltıyor, ben saat başı uyanıp hemen uyuyunca şükrediyorum yine, bazen uyumuyo da, sallıyorum hep diğer emme vakti geliyo

Tabiki ya zavallı yavrum ek gıdaya geçince rahatlarsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…