Aynen öyle ben bazen dayanamayıp bağırıyorumBenimki de ananesiyle babasında sakinleşiyor. Çünkü biz daha stresli yaklaşıyoruz. Yorgunluktan. Uykusuzluktan. Ya da evham yapıyoruz uyumadı beslenmedi vs diye hissediyorlar olumsuz ruh halimizi
Aynen öyle ben bazen dayanamayıp bağırıyorumöyle cok uyanıyor ki geceleri uyumuyor dayanamıyorum uykusuzluga
Thank'sNinni önerim var.
Bir haftadır bunda çok güzel uyuyor
Kaç kilo bebeğin? 2 numara küçük değil mi? Ben 3 kullanıyorum sleepy 4 e geçeceğim elimdekiler bitince.Bizim bazen iz oluyor bazen olmuyor. Ben de 3 numarayı bir deneyeceğim
Mamanın tadı çok kötüymüş çoğu bebek icmiyormus bile. Bizimki içti ama hep midesi kalkıyordu galiba. Zaten reflüsü var iyice kötü oldu. Sırf kilo alacak diye çocuğa zorla içirip kusmasin diye de ilaç bağımlısı yapmanın bir anlami yok diye düşünüyorumCok iyi yapmıssın canım zaten bebek fazlalığı kusmus ne kadar alacak ki bünyesinden fazlalığı. İstesekte o kadar kilo aldıramayız . Ay ne dengesizler var yaa
Hiç kendine suçlama kuzum. Gündüz uyumasa bir şekilde oyalanir ama gece uyumamasi inanılmaz zor. Eşinle nöbetleşe bakın bari gece.Aynen öyle ben bazen dayanamayıp bağırıyorumöyle cok uyanıyor ki geceleri uyumuyor dayanamıyorum uykusuzluga
Nezle mi oldu acaba? Basinin altına yastık koy cnm bide buhar makinesi varsa aç.Bu gece saat başı ağlayarak uyanıyor. Burnu feci tıkalı. Serum fizyolojik tek tarafı açıyor, yine tıkanıyor. Diğer taraf hiç açılmıyor bile ama damlattığım da geri gelmiyor burun aspiratörüne. Ateşini ölçtük sıkıntı yok ama normalde çılgınlar gibi terleyen çocukta ter de yok. Ne yapayım bilemedim
Yastıkla iki saat uyuyabildi bu sefer. Buhar makinesi yok maalesefNezle mi oldu acaba? Basinin altına yastık koy cnm bide buhar makinesi varsa aç.
7 kg falan . 2 numara da 8 kg maksimum.Kaç kilo bebeğin? 2 numara küçük değil mi? Ben 3 kullanıyorum sleepy 4 e geçeceğim elimdekiler bitince.
Buhar iyi gelecekse Odada biraz ketil kaynatabilirsin canım buhar için , kışın öyle yaptığım oldu hiç yoktan yine buhar oluyorYastıkla iki saat uyuyabildi bu sefer. Buhar makinesi yok maalesef
Bizdeki bezin 4 bedeni 7-12 kg mı ne. Bizimki 6500 ya var ya yoktur daha7 kg falan . 2 numara da 8 kg maksimum.
Gelmedi aklıma. Denerim olmadı. Doktora mı götürsem diyorum ama gastro randevusunu zor aldık bugüne, onu iptal edesim yok. Uzak onun olduğu hastane de kendi doktorunun olduğu hastaneyeBuhar iyi gelecekse Odada biraz ketil kaynatabilirsin canım buhar için , kışın öyle yaptığım oldu hiç yoktan yine buhar oluyor
Bana erken uyanmak zor gelmiyor acikcasi gece uyusaBen de sabah uykusuna dayanamıyorum. Tüm gece uyumuş olsam bile sabah erken kalkmak acayip yoruyor.
mutlaka birinin yardım etmesi gerekli eşin ya da destek olacak başka biri..
yoksa iyice sinirlerin yıpranır. Gün içinde bebeğinle güzel zaman geçirmene de engel olur.
Eşim yardım ediyor zaten cnm ama benimki hala yenidogan gibi saat başı en fazla 1 buçuk saatte bi emiyor mecburen uyanıyorumHiç kendine suçlama kuzum. Gündüz uyumasa bir şekilde oyalanir ama gece uyumamasi inanılmaz zor. Eşinle nöbetleşe bakın bari gece.
Geçmiş olsun cnm, aspiratörle çeksen biraz rahatlar, biz çok çektik burun tıkanıklığından ya cok zor, buhar makinesi baya rahatlatiyodu, bence alınmalıBu gece saat başı ağlayarak uyanıyor. Burnu feci tıkalı. Serum fizyolojik tek tarafı açıyor, yine tıkanıyor. Diğer taraf hiç açılmıyor bile ama damlattığım da geri gelmiyor burun aspiratörüne. Ateşini ölçtük sıkıntı yok ama normalde çılgınlar gibi terleyen çocukta ter de yok. Ne yapayım bilemedim
benim kız 6700. 4 noya geçtik. vücut yapısıyla da alakalı sanırım. alt bedeni kalçası bacagı daha etli benim kızın. 3 çok sıkıyordu7 kg falan . 2 numara da 8 kg maksimum.
Yastıkla devam et o zman cm yüksek yastık bütün tıkanıklığı için çok iyi. Artarsa götür doktoruna en iyisi .Yastıkla iki saat uyuyabildi bu sefer. Buhar makinesi yok maalesef
Bezin kalıcı geniştir belki çünkü ben 4.5 kilo itibariyle geçtim 3 e7 kg falan . 2 numara da 8 kg maksimum.
Allah kolaylık versin cnm ya valla zordur eminim.Eşim yardım ediyor zaten cnm ama benimki hala yenidogan gibi saat başı en fazla 1 buçuk saatte bi emiyor mecburen uyanıyorum
Sağ olasın. Açtık kaç defa ama sıktığımız serum fizyolojikten başka bir şey gelmedi pek. Sıktığımız da derinlere kadar gidiyor genzinden boğazına akıyor galiba direkt. Biz de burun tıkanıklığıyla başından beri cebelleşiyoruz ama serum fizyolojik ve aspiratör işe yarıyordu o zaman. Şu an hapşırık da var bayağı. Napsam bilemedim ama gece boyu saat başı uyandık. O kadar iyi anladım ki ne demek istediğini. Biz normalde gece 1-2 defa uyanıyoruz meğer o bayağı iyi geliyormuşGeçmiş olsun cnm, aspiratörle çeksen biraz rahatlar, biz çok çektik burun tıkanıklığından ya cok zor, buhar makinesi baya rahatlatiyodu, bence alınmalı
İnşallah geçer bian önce cnm, bide hastalık huzursuzluğu eklenince kötü olmuştur tabi, cok zor cnm gece sık uyanmak insanın tahammülunu azaltıyor, ben saat başı uyanıp hemen uyuyunca şükrediyorum yine, bazen uyumuyo da, sallıyorum hep diğer emme vakti geliyoSağ olasın. Açtık kaç defa ama sıktığımız serum fizyolojikten başka bir şey gelmedi pek. Sıktığımız da derinlere kadar gidiyor genzinden boğazına akıyor galiba direkt. Biz de burun tıkanıklığıyla başından beri cebelleşiyoruz ama serum fizyolojik ve aspiratör işe yarıyordu o zaman. Şu an hapşırık da var bayağı. Napsam bilemedim ama gece boyu saat başı uyandık. O kadar iyi anladım ki ne demek istediğini. Biz normalde gece 1-2 defa uyanıyoruz meğer o bayağı iyi geliyormuş
Tabiki ya zavallı yavrumMamanın tadı çok kötüymüş çoğu bebek icmiyormus bile. Bizimki içti ama hep midesi kalkıyordu galiba. Zaten reflüsü var iyice kötü oldu. Sırf kilo alacak diye çocuğa zorla içirip kusmasin diye de ilaç bağımlısı yapmanın bir anlami yok diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?