2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Haberler sevindirici çok şükür,daha da güzel haberler alacaksınız inşallah ❣

Çok şükür, daha da iyi haberler alırız inşallah. Sağ olun kızlar
Çok şükür canım, inşallah diğer testler de tertemiz gelir, aklınızdan silinmiş olur tüm ihtimaller. Bizden de güzel haberler var, kızımın kalbindeki delik tam ortadan kapanmaya başlamış, 5 mm lik delik 2,5 luk 2 delik oldu. Ameliyat için 6 aylık olmasını bekliyorduk, doktor artık 1 yaşını bekleyebiliriz dedi, inşallah o zamana kadar belki kendiliğinden kapanırRahatsızlığından dolayı kilo alımı yavaşlar demişti, çok uğraştım, biberon reddine rağmen her uyuduğunda belki alır diye mama hazırladım ağzına verdim gece gündüz, ağzında biberonla beklese de belki 2 yudum içer diye, kilosu normal çıktı çok şükür, çok sevindim anlatamam. Yavrularımızın tırnağına taş değmesin, yeter ki iyi olsunlar

Yaa nasıl güzel haber bu. Çok sevindim. Gözünüz aydın. Bize kalp denince aklıma sen geldin hemen. İnsan nasıl da kabullenip kuzu gibi dinliyor kafa sallaya sallaya her söyleneni. Güzel haber geldiği an yeniden dünyaya gelmiş gibi oluyorsun. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla bağışlasın bizlere

Sizin de gözünüz aydın, güzel haberleriniz daim olsun, kaygınız son bulsun. Kalpteki açıklık aklınıza takılmasın, onlar kapanıyor, kızımda masum bir kaç ufak delik vardı, kapandı. Bizi asıl yoran kalp zarındaki büyük delik, zarda olunca kapanması zor oluyormuş.

Ahh çok sevindim canım benim gözün aydın

İnşallah o da kapansın hızla. Bizi de şimdi endişelendiren yeni takip kalp kasıyla ilgili olacak. İnşallah her şey yolunda gider, hep sağlıkla güzel haberler alırız

Allahım güzel haberler almayı nasip et. Güzel kuzularımıza sağlık ver gerisi hallolur

Allah razı olsun canım benim. İnşallah hiçbirimizin hanesine, yavrusuna en ufak bir sıkıntı uğramasın
Amin amiiiiin
Gözünüz aydın, inşallah kendiliğinden kapanir

Cok şükür cnm gözünüz aydın

Kesinlikle öyle cok etkileniyorlar ya, ben cok bunaldigimda eşim bırak sen diyor alıyor oyalıyor öyle mutlu oluyo ki yavrum, bazen uyutuyor bile babası, ben uğraşıyorum uyutamiyorum
Benimki de ananesiyle babasında sakinleşiyor. Çünkü biz daha stresli yaklaşıyoruz. Yorgunluktan. Uykusuzluktan. Ya da evham yapıyoruz uyumadı beslenmedi vs diye hissediyorlar olumsuz ruh halimizi

Ben hala 2 numaradayım sıkıyor mu acaba çocuğumu allahım ben nasıl anayım

Ben hala 2 numaradayım sıkıyor mu acaba çocuğumu allahım ben nasıl anayım
Bu sorgulamamız hiç bitmeyecek bence. Ben de abarttım mı 4'e geçip bacak-kalça yapısını bozar mıyım diye taktım kafaya. Bayağı büyük oldu yani göbek kısmını kıvırmam gerekiyor ama bacağında lastik izi olmuyor en azından
Ninni önerim var.
Bir haftadır bunda çok güzel uyuyor

Biraz daha erken gelse bu akşam denerdim. Gazı mı var nedir, üstüne burnu tıkalı. Üç kere uyudu uyandı sinirden çıldırdı uyuyamıyor diye garibim. En sonunda koltuğa yatırdım, üstünü değiştirdim, yağmur sesi açtım, babasına bırakıp gittim öyle uyumuş. Gerçekten bizim sakin kalamamamız onları daha çok strese sokuyor. Bizde anneanne de aşırı panik. Babası daha sakin

Allah yardımcımız olsun canım br an evvel düzelsinler insallah

Cok iyi yapmıssın canım zaten bebek fazlalığı kusmus ne kadar alacak ki bünyesinden fazlalığı. İstesekte o kadar kilo aldıramayız . Ay ne dengesizler var yaa

2 paket 2 numara bezim kaldı onları bitirip 3 deneyeceğim 14 haziranda 4 aylık oluyor o zaman kilosunu da tam öğrenirim
Uyumamak için direnip direnip Yorgunluktan sızıyorlar en son yavrular ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…