- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Gece saat başı uyanıyorsa karnını doyuracak kadar emmiyordur, emme esnasında yutkunmayı bırakıp emzik gibi yapıyorsa biraz uyar istersen, çenesini uyarmak gerekirmiş emmesi için, iyice karnını doyurursa, gazını da çıkarırsa uzun uyur. Emdikten sonra ben bir müddet omzumda tutuyorum iyice midesine insin diye, bi de bazen biraz önüme yatırıyorum 1dj sonra geri alıyorum omzuma, bir gaz çıkarıyor anlatamam, bi de emerken karnına masaj yapıyorum barsaklarındaki gaz yer değiştirsin diye. Yazık o da doya doya uyumak istiyor belki, bebeler için de zor saat başı uyanmakBana erken uyanmak zor gelmiyor acikcasi gece uyusaşu sıralar adet edindi 8 9 gibi uyuyo yarım saat sonra uyanıp 10 11 de yatıyor yine erken uyanıyor, cok şükür eşim yardım ediyor geceleri ama yine de uykusuz kalıyorum çünkü saat başı emiyor hala benim oğlum, bi saat uyuyorum en fazla eşim baksa da max 1 buçuk, bazı geceler iyi uyuyor o kadar çok farkediyor ki enerjim oluyor valla, oğlum zaten inanılmaz gezmeyi seven biri, oyun halısına da puseti de sevmiyor en fazla 5 10 dk duruyor, diğer zamanlarda hep dolaşıyoruz yada etrafı izliyor, doğru düzgün aktıvite falan yapamıyoruz, biraz oyuncaklarla oynuyoruz o kadar biraz da oyun kartlarına bakıyoruz
İnşallah inşallah. Hepimiz iyi ve kolay zamanlara gelelim inşallahTabiki ya zavallı yavrumek gıdaya geçince rahatlarsınız insallah
Sallamayı da istemiyor birkaç gündür. Her birkaç günde bir tarz değişikliği yapıyor. Bu gece burun tıkanıklığından oldu ama ya kıyamam mahvolduİnşallah geçer bian önce cnm, bide hastalık huzursuzluğu eklenince kötü olmuştur tabi, cok zor cnm gece sık uyanmak insanın tahammülunu azaltıyor, ben saat başı uyanıp hemen uyuyunca şükrediyorum yine, bazen uyumuyo da, sallıyorum hep diğer emme vakti geliyo
Geçmiş olsun canımGastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artıkGenetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler
Yok cnm ya artık oyuncak gibi oldu onun için, bazen 2 göğsümü birden emiyor ona rağmen en fazla 1 buçuk saat oluyor uyandığı,bazen zorladim o zaman da kustu bide sadece emmek için uyanmıyor ki, bazı geceler uyanık da duruyor baya, onun sorunu uykuya dalamamak.. Kıyafetlerini evin ısısını herşeyini kontrol ediyorum, ben kabullendim artık uykuu sevmiyor, bende bebekken öyleymişim cok sık uyanırmisim geceleri bana çekmiş,Gece saat başı uyanıyorsa karnını doyuracak kadar emmiyordur, emme esnasında yutkunmayı bırakıp emzik gibi yapıyorsa biraz uyar istersen, çenesini uyarmak gerekirmiş emmesi için, iyice karnını doyurursa, gazını da çıkarırsa uzun uyur. Emdikten sonra ben bir müddet omzumda tutuyorum iyice midesine insin diye, bi de bazen biraz önüme yatırıyorum 1dj sonra geri alıyorum omzuma, bir gaz çıkarıyor anlatamam, bi de emerken karnına masaj yapıyorum barsaklarındaki gaz yer değiştirsin diye. Yazık o da doya doya uyumak istiyor belki, bebeler için de zor saat başı uyanmak
Aynen ya değişik şeyler çıkıyor her seferinde gerçekten, kimi zaman memede uyuyor kimi zaman sallanarak uyuyor benim paşaSallamayı da istemiyor birkaç gündür. Her birkaç günde bir tarz değişikliği yapıyor. Bu gece burun tıkanıklığından oldu ama ya kıyamam mahvoldu
Naptin canim açıldı mı burnuBizdeki bezin 4 bedeni 7-12 kg mı ne. Bizimki 6500 ya var ya yoktur daha
Gelmedi aklıma. Denerim olmadı. Doktora mı götürsem diyorum ama gastro randevusunu zor aldık bugüne, onu iptal edesim yok. Uzak onun olduğu hastane de kendi doktorunun olduğu hastaneye
Sürekli gezdirmek çok zor ya, benim kızımda sürekli gezmek Sağ a sola bakmak hepsine ellemek istiyor, başını çevirdiği yere gitmezsende çığlık kıyamet, yatirinca sanki bi yerini kırmışim gibi bağırıyor maksimum 10 dk yatarak duruyor onun disinda hep gezmek istiyor ama artık çok yoruyor gezmekte, yine de sağlıklı olsunlar canları sağ olsunda gezecez mecburBana erken uyanmak zor gelmiyor acikcasi gece uyusaşu sıralar adet edindi 8 9 gibi uyuyo yarım saat sonra uyanıp 10 11 de yatıyor yine erken uyanıyor, cok şükür eşim yardım ediyor geceleri ama yine de uykusuz kalıyorum çünkü saat başı emiyor hala benim oğlum, bi saat uyuyorum en fazla eşim baksa da max 1 buçuk, bazı geceler iyi uyuyor o kadar çok farkediyor ki enerjim oluyor valla, oğlum zaten inanılmaz gezmeyi seven biri, oyun halısına da puseti de sevmiyor en fazla 5 10 dk duruyor, diğer zamanlarda hep dolaşıyoruz yada etrafı izliyor, doğru düzgün aktıvite falan yapamıyoruz, biraz oyuncaklarla oynuyoruz o kadar biraz da oyun kartlarına bakıyoruz
Geçmiş olsun canım inşallah hep güzel haberler alinGastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artıkGenetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler
diyet mi verdi canımGastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artıkGenetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler
Yaa çok şükür kuzum inan çok sevindimGastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artıkGenetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler
Aynen öyle cnm ağırlaştılar bide artık, valla babasının gelmesini 4 gözle bekliyorum artık biraz dinlenmek icin, cok fena belim ağrıyor yaNaptin canim açıldı mı burnu
Sürekli gezdirmek çok zor ya, benim kızımda sürekli gezmek Sağ a sola bakmak hepsine ellemek istiyor, başını çevirdiği yere gitmezsende çığlık kıyamet, yatirinca sanki bi yerini kırmışim gibi bağırıyor maksimum 10 dk yatarak duruyor onun disinda hep gezmek istiyor ama artık çok yoruyor gezmekte, yine de sağlıklı olsunlar canları sağ olsunda gezecez mecbur
Geçmiş olsun canım inşallah hep güzel haberler alin
Ben de geçtim 4.ayda tamamen. Şuan hemen hemen herseyi tattı sayılır. Öğün olarakta vermeye basladım. Damak tadı 6. Ayda seçici oluyorlar .Kızlar bizim doktorumuz geçen ay yani 4. Ay muayenesinde artık herşeyi günde 1-2 çay kaşığını geçmeyecek şekilde tattırmam gerektiğini damak tadı zengin olması açısından ve ileride seçicilik yapmaması açısından önerdi. Nasıl yani daha ufacıkkkk dedim ve tattırmadım. 5 ayımız doldu çok şükür dün annem yoğurt mayalamıştı biraz deniyim kaşığın ucuyla dedim anam zor aldım ağzından kaşığı nasıl sevdi benim oğlan inanamazsınızAma ben genede 1 ay daha vermicem 6 mız dolsun start vericem o zaman
Ayniyiz canımAynen öyle cnm ağırlaştılar bide artık, valla babasının gelmesini 4 gözle bekliyorum artık biraz dinlenmek icin, cok fena belim ağrıyor ya
Acile gittik. Grip kapmış birinden dedi :/ Ateşini kulaktan 37.7 ölçtü iki defa ama şu an terli ve yüzü de soğuk. Terliyken ateş olur mu :/ Benim kucağımda gitti arabada bütün sıcaklığımı aldı zaten ağlıyordu da. Ondan mı öyle çıktı acabaNaptin canim açıldı mı burnu
Çok ciddi bir seviye değil. Diyet önermiyorum ama isterseniz başlayabiliriz dedi. Bir hafta takip edip sonra tekrar konuşacağızdiyet mi verdi canım
Sağ ol canım ya. İnşallah tahmin ettiği ve söylediği gibi önemsiz bir şeydirYaa çok şükür kuzum inan çok sevindim
Geçmiş olsun canım, ondan da yüksek çıkabilir, bizimde bi kez kan verirken bağırmaktan yüksek çıkmıştı Dr sakinleşince ölç dedi normale dönmüştü, sen takip et yine de, kollarını falan ıslak bezle sil, çıkmasınAcile gittik. Grip kapmış birinden dedi :/ Ateşini kulaktan 37.7 ölçtü iki defa ama şu an terli ve yüzü de soğuk. Terliyken ateş olur mu :/ Benim kucağımda gitti arabada bütün sıcaklığımı aldı zaten ağlıyordu da. Ondan mı öyle çıktı acaba
Kucaktan almıştır sıcak cnm, bizde bi kere acile gitmiştik de şapkasi vardi, ay yüksek dedi ölçen hemşire, e normal dur bakalım yeni çıktı şapkasi dedimAcile gittik. Grip kapmış birinden dedi :/ Ateşini kulaktan 37.7 ölçtü iki defa ama şu an terli ve yüzü de soğuk. Terliyken ateş olur mu :/ Benim kucağımda gitti arabada bütün sıcaklığımı aldı zaten ağlıyordu da. Ondan mı öyle çıktı acaba
Evde ölcsene kuzum . Ağladığı için olmuştur belki çok geçmiş olsun.Acile gittik. Grip kapmış birinden dedi :/ Ateşini kulaktan 37.7 ölçtü iki defa ama şu an terli ve yüzü de soğuk. Terliyken ateş olur mu :/ Benim kucağımda gitti arabada bütün sıcaklığımı aldı zaten ağlıyordu da. Ondan mı öyle çıktı acaba
Geçmiş olsun canım, ondan da yüksek çıkabilir, bizimde bi kez kan verirken bağırmaktan yüksek çıkmıştı Dr sakinleşince ölç dedi normale dönmüştü, sen takip et yine de, kollarını falan ıslak bezle sil, çıkmasın
Kucaktan almıştır sıcak cnm, bizde bi kere acile gitmiştik de şapkasi vardi, ay yüksek dedi ölçen hemşire, e normal dur bakalım yeni çıktı şapkasi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?