2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bizim doktorumuz geçen ay yani 4. Ay muayenesinde artık herşeyi günde 1-2 çay kaşığını geçmeyecek şekilde tattırmam gerektiğini damak tadı zengin olması açısından ve ileride seçicilik yapmaması açısından önerdi. Nasıl yani daha ufacıkkkk dedim ve tattırmadım. 5 ayımız doldu çok şükür dün annem yoğurt mayalamıştı biraz deniyim kaşığın ucuyla dedim anam zor aldım ağzından kaşığı nasıl sevdi benim oğlan inanamazsınız Ama ben genede 1 ay daha vermicem 6 mız dolsun start vericem o zaman

Gece saat başı uyanıyorsa karnını doyuracak kadar emmiyordur, emme esnasında yutkunmayı bırakıp emzik gibi yapıyorsa biraz uyar istersen, çenesini uyarmak gerekirmiş emmesi için, iyice karnını doyurursa, gazını da çıkarırsa uzun uyur. Emdikten sonra ben bir müddet omzumda tutuyorum iyice midesine insin diye, bi de bazen biraz önüme yatırıyorum 1dj sonra geri alıyorum omzuma, bir gaz çıkarıyor anlatamam, bi de emerken karnına masaj yapıyorum barsaklarındaki gaz yer değiştirsin diye. Yazık o da doya doya uyumak istiyor belki, bebeler için de zor saat başı uyanmak

Sallamayı da istemiyor birkaç gündür. Her birkaç günde bir tarz değişikliği yapıyor. Bu gece burun tıkanıklığından oldu ama ya kıyamam mahvoldu

Gastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artık Genetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler

Geçmiş olsun canım

Yok cnm ya artık oyuncak gibi oldu onun için, bazen 2 göğsümü birden emiyor ona rağmen en fazla 1 buçuk saat oluyor uyandığı,bazen zorladim o zaman da kustu bide sadece emmek için uyanmıyor ki, bazı geceler uyanık da duruyor baya, onun sorunu uykuya dalamamak.. Kıyafetlerini evin ısısını herşeyini kontrol ediyorum, ben kabullendim artık uykuu sevmiyor, bende bebekken öyleymişim cok sık uyanırmisim geceleri bana çekmiş,

Sallamayı da istemiyor birkaç gündür. Her birkaç günde bir tarz değişikliği yapıyor. Bu gece burun tıkanıklığından oldu ama ya kıyamam mahvoldu
Aynen ya değişik şeyler çıkıyor her seferinde gerçekten, kimi zaman memede uyuyor kimi zaman sallanarak uyuyor benim paşa

Naptin canim açıldı mı burnu
Sürekli gezdirmek çok zor ya, benim kızımda sürekli gezmek Sağ a sola bakmak hepsine ellemek istiyor, başını çevirdiği yere gitmezsende çığlık kıyamet, yatirinca sanki bi yerini kırmışim gibi bağırıyor maksimum 10 dk yatarak duruyor onun disinda hep gezmek istiyor ama artık çok yoruyor gezmekte, yine de sağlıklı olsunlar canları sağ olsunda gezecez mecbur
Geçmiş olsun canım inşallah hep güzel haberler alin

diyet mi verdi canım

Yaa çok şükür kuzum inan çok sevindim

Aynen öyle cnm ağırlaştılar bide artık, valla babasının gelmesini 4 gözle bekliyorum artık biraz dinlenmek icin, cok fena belim ağrıyor ya

Ben de geçtim 4.ayda tamamen. Şuan hemen hemen herseyi tattı sayılır. Öğün olarakta vermeye basladım. Damak tadı 6. Ayda seçici oluyorlar .

Naptin canim açıldı mı burnu
Acile gittik. Grip kapmış birinden dedi :/ Ateşini kulaktan 37.7 ölçtü iki defa ama şu an terli ve yüzü de soğuk. Terliyken ateş olur mu :/ Benim kucağımda gitti arabada bütün sıcaklığımı aldı zaten ağlıyordu da. Ondan mı öyle çıktı acaba

Geçmiş olsun canım, ondan da yüksek çıkabilir, bizimde bi kez kan verirken bağırmaktan yüksek çıkmıştı Dr sakinleşince ölç dedi normale dönmüştü, sen takip et yine de, kollarını falan ıslak bezle sil, çıkmasın

Kucaktan almıştır sıcak cnm, bizde bi kere acile gitmiştik de şapkasi vardi, ay yüksek dedi ölçen hemşire, e normal dur bakalım yeni çıktı şapkasi dedim

Evde ölcsene kuzum . Ağladığı için olmuştur belki çok geçmiş olsun.

Kucaktan almıştır sıcak cnm, bizde bi kere acile gitmiştik de şapkasi vardi, ay yüksek dedi ölçen hemşire, e normal dur bakalım yeni çıktı şapkasi dedim
adzeynep Kulaktan ölçtükleri için de daha yüksek çıkmış olabilir mi? Ya da bizim Braun koltukaltı ateşölçer mi yanlış acaba :/ Eve gelince 36.8 ölçtüm, şimdi 36.4. Hiçbir şey de vermedik. Sadece orada serum fizyolojikle ve burun aspiratörüyle burnunu nasıl açacağımızı gösterdi. Bu sıoa yine yıktı ortalığı, kaskatı ve kıpkırmızı olana kadar bütün gücüyle bağırdı. Doktor inanamadı. Biz mümkün değil o şekilde açamayız burnunu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…