Gastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artıkGenetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler
adzeynep Kulaktan ölçtükleri için de daha yüksek çıkmış olabilir mi? Ya da bizim Braun koltukaltı ateşölçer mi yanlış acaba :/ Eve gelince 36.8 ölçtüm, şimdi 36.4. Hiçbir şey de vermedik. Sadece orada serum fizyolojikle ve burun aspiratörüyle burnunu nasıl açacağımızı gösterdi. Bu sıoa yine yıktı ortalığı, kaskatı ve kıpkırmızı olana kadar bütün gücüyle bağırdı. Doktor inanamadı. Biz mümkün değil o şekilde açamayız burnunu :/
Aynen cnm ondandır. Zaten ateşi olsa koltuk altından da çıkar. Bide eski usul yaptim ben hep;dudağımi alnına degiririm sıcaklık varsa ateş ölçer ile ölçerim. Sende anlarsın zaten ateşi olsa.adzeynep Kulaktan ölçtükleri için de daha yüksek çıkmış olabilir mi? Ya da bizim Braun koltukaltı ateşölçer mi yanlış acaba :/ Eve gelince 36.8 ölçtüm, şimdi 36.4. Hiçbir şey de vermedik. Sadece orada serum fizyolojikle ve burun aspiratörüyle burnunu nasıl açacağımızı gösterdi. Bu sıoa yine yıktı ortalığı, kaskatı ve kıpkırmızı olana kadar bütün gücüyle bağırdı. Doktor inanamadı. Biz mümkün değil o şekilde açamayız burnunu :/
Çok sukur canimendiselendigin gibi cikmadigina sevindim
Nasil yapti ki doktor?
Bu arada benim kizim da sinirlenince kendini sıkıyor, kaskati oluyor. Normal mi ya bu? Nerden cikiyor bu sinir? Uykusuzluktan mi acaba
Bence yok ateşi falan ya yanakları, alnı falan soğuk. İnşallah da çıkmazAynen cnm ondandır. Zaten ateşi olsa koltuk altından da çıkar. Bide eski usul yaptim ben hep;dudağımi alnına degiririm sıcaklık varsa ateş ölçer ile ölçerim. Sende anlarsın zaten ateşi olsa.
Nasil açtı doktor? Biz bebeler aynı yaa,benim kızda yıkıyor öyle durumda ortalığı. Katılıyor resmen.
Ben başlamadım canım elimin ucuyla yemeklerin suyundan bi parmak yalatıyorum sadece bide ilk defa dün azcık yoğurt yedirdim anne sütü ile beslemeye devam ediyorum. Ama bu ara bir ağlaması var etinden et kopuyor sanki emzirmek uyutmak o kadar zor ki… uyku eğitimi alacağım çünkü kafam ve bedenim çok yorgunBen de geçtim 4.ayda tamamen. Şuan hemen hemen herseyi tattı sayılır. Öğün olarakta vermeye basladım. Damak tadı 6. Ayda seçici oluyorlar .
Bizim de aynı. Uyku gerilemesindeyiz sanırım. Bende emziriyorum sürekli. O kadar bunaldım ki anlatamam. Uyku eğitimini bende araştırdım pedagog arkadasım anne bebek arasında güven bağının kopabileceğini uyku eğitminin yanlıs oldugunu söyledi. Bi arkadasım daha araştırmış o da uyku eğiitmi vermedi. Suanlık odaları ayırmayı düşünüyorum ama emmeden asla uyumuyor. Emiyor artı ayakta salllanıyor anca uyuyabiliyor. Odaları ayırırsak daha nasıl yıpranırım bilmiyorumBen başlamadım canım elimin ucuyla yemeklerin suyundan bi parmak yalatıyorum sadece bide ilk defa dün azcık yoğurt yedirdim anne sütü ile beslemeye devam ediyorum. Ama bu ara bir ağlaması var etinden et kopuyor sanki emzirmek uyutmak o kadar zor ki… uyku eğitimi alacağım çünkü kafam ve bedenim çok yorgun
Kuzum eli ayağı buz gibi olursa da iç ateşi oluyor yada ateşi yükselecek demek oluyor takipte kal. Benim oğlum ateşlenmişti ablasından geçmişti grip ha eline dokunmuşum ha buzdolabına bi fark yoktu öyle soğuk oluyor. Çok geçmiş olsunBence yok ateşi falan ya yanakları, alnı falan soğuk. İnşallah da çıkmaz
Serum fizyolojiğin çeyreğini dedi ama belki yarısına yakınını tek deliğe foşurt diye sıktı damla damla değil. Sonra laps diye yüzüstü çevirip başını hafif aşağı sarkıttı tamamına yakını geri geldi içeriyi temizleyip. Peçeteyle sildik, kalanını da burun aspiratörüyle çektirdi ama hepsi ciyak ciyak ağlatarak
Onlar da terli. Yine de takipteyim canım sağ ol. Burun tıkanıklığı olmasa rahat uyutacak gibi aslında. Hapşırması azaldı düne göre ama burun fenaKuzum eli ayağı buz gibi olursa da iç ateşi oluyor yada ateşi yükselecek demek oluyor takipte kal. Benim oğlum ateşlenmişti ablasından geçmişti grip ha eline dokunmuşum ha buzdolabına bi fark yoktu öyle soğuk oluyor. Çok geçmiş olsun
Sıkarken başını yan mi çevirdi canım? Biz dediğin gibi yapıyoruz başını yan çevirip sıkıyoruz ama görünen sümükler bile kayboluyor bisey çıkmıyor nereye gidiyor anlamıyorum, Dr hemşire göstersin dedi bikez , onda da daha göstermeden hastaneyi ayağa kaldırdığımız icin göstermediler.bizimde sanki arkasında balgam var gibi sesler geliyor napacam bilemedimBence yok ateşi falan ya yanakları, alnı falan soğuk. İnşallah da çıkmaz
Serum fizyolojiğin çeyreğini dedi ama belki yarısına yakınını tek deliğe foşurt diye sıktı damla damla değil. Sonra laps diye yüzüstü çevirip başını hafif aşağı sarkıttı tamamına yakını geri geldi içeriyi temizleyip. Peçeteyle sildik, kalanını da burun aspiratörüyle çektirdi ama hepsi ciyak ciyak ağlatarak
Valla kuzum bizimki 3 aylıkken öyle fena hastalanmıştı ki.. hatırlamak bile istemiyorum minicik şey öyle bi öksürüyordu ki anlatamam sana. Kaç kutu buhar solüsyonları bitirdik 1-2 kutu iyileştirmedi ard arda 3 antibiyotik kullandı düşün. Geçiyor nihayetinde ama çok zor umarım bir daha hastalanmazlarOnlar da terli. Yine de takipteyim canım sağ ol. Burun tıkanıklığı olmasa rahat uyutacak gibi aslında. Hapşırması azaldı düne göre ama burun fena
Yok hayır sırtüstü yatarken biriniz kafasını ve ellerini iki elinizle sabitleyin diğeriniz sıkın dedi. Biz beceremeyince kendi yaptı ama o tabii öyle bir çeviklikle yaptı ki oluverdi. Biraz önce 3. kez yeni dalmaya çalıştığı uykudan uyanınca bi deneyelim dedik az daha kusmuğuyla kendini boğacaktı. O kadar çok ağlıyor ki ağlamaktan kusup onu boğazına kaçırdı biz damlayı çekmeye çalışana kadarSıkarken başını yan mi çevirdi canım? Biz dediğin gibi yapıyoruz başını yan çevirip sıkıyoruz ama görünen sümükler bile kayboluyor bisey çıkmıyor nereye gidiyor anlamıyorum, Dr hemşire göstersin dedi bikez , onda da daha göstermeden hastaneyi ayağa kaldırdığımız icin göstermediler.bizimde sanki arkasında balgam var gibi sesler geliyor napacam bilemedim
Kıyamam ya hiç hastalanmasın çocuklar vallahi ağlayasım geliyor o nefes alamadığı için uyuyamadıkçaValla kuzum bizimki 3 aylıkken öyle fena hastalanmıştı ki.. hatırlamak bile istemiyorum minicik şey öyle bi öksürüyordu ki anlatamam sana. Kaç kutu buhar solüsyonları bitirdik 1-2 kutu iyileştirmedi ard arda 3 antibiyotik kullandı düşün. Geçiyor nihayetinde ama çok zor umarım bir daha hastalanmazlar
Oda nemli olsun mutlaka ya camı açın rahat nefes alabilmesi için yada buhar aleti çalıştırın canım.Yok hayır sırtüstü yatarken biriniz kafasını ve ellerini iki elinizle sabitleyin diğeriniz sıkın dedi. Biz beceremeyince kendi yaptı ama o tabii öyle bir çeviklikle yaptı ki oluverdi. Biraz önce 3. kez yeni dalmaya çalıştığı uykudan uyanınca bi deneyelim dedik az daha kusmuğuyla kendini boğacaktı. O kadar çok ağlıyor ki ağlamaktan kusup onu boğazına kaçırdı biz damlayı çekmeye çalışana kadarŞu anda da bir şeyler arkaya takılmış gibi balgam mı nedir artık bilmem. Sesi değişti çocuğun ağlaya ağlaya Kendimi acayip beceriksiz hissediyorum
Kıyamam ya hiç hastalanmasın çocuklar vallahi ağlayasım geliyor o nefes alamadığı için uyuyamadıkça
49la başlamıştım 64 65 gibi bişeyle bitti hamilleik şimdi 54üm ama maşallahh agzım durmuyo sürekli birşeyler yiyorum. boğa burcu olmak. daha vermem herhaldeKilolarınızı verebildiniz mi uzun zamandır girmedim buraya neler yaptınız merak ettim. Ben en çok kilo alanlardandım 2 ay önce 76 kiloydumNeyseki 2 ayda 11 kilo verdim diyetisyen eşliğinde. Güncel 65 im 57 de bırakacağım sizde durumlar ne
ben bacagıma yüzüstü yatırıp bir şırınganın yarısını bir burun deligine diğerini diğer burun deligine boşaltıyorum. aynı pozisyondayken gaz çıakrır gibi tıp tıp sırtına vuruyorum. çoğu çıkıyo zaten sonra sırtüstü yatırıp aspiratörle çekiyorumYok hayır sırtüstü yatarken biriniz kafasını ve ellerini iki elinizle sabitleyin diğeriniz sıkın dedi. Biz beceremeyince kendi yaptı ama o tabii öyle bir çeviklikle yaptı ki oluverdi. Biraz önce 3. kez yeni dalmaya çalıştığı uykudan uyanınca bi deneyelim dedik az daha kusmuğuyla kendini boğacaktı. O kadar çok ağlıyor ki ağlamaktan kusup onu boğazına kaçırdı biz damlayı çekmeye çalışana kadarŞu anda da bir şeyler arkaya takılmış gibi balgam mı nedir artık bilmem. Sesi değişti çocuğun ağlaya ağlaya Kendimi acayip beceriksiz hissediyorum
Kıyamam ya hiç hastalanmasın çocuklar vallahi ağlayasım geliyor o nefes alamadığı için uyuyamadıkça
Sırtüstü yatırıp pat diye yüzüstü çevirmekte kolay olmaz, o şekil bizde yapamayız ya.. bebisler bize öyle yardim ister gibi bakınca, insan kendini cok kötü hissediyor ama elinden geleni de yapıyorsun öyle düşün..Yok hayır sırtüstü yatarken biriniz kafasını ve ellerini iki elinizle sabitleyin diğeriniz sıkın dedi. Biz beceremeyince kendi yaptı ama o tabii öyle bir çeviklikle yaptı ki oluverdi. Biraz önce 3. kez yeni dalmaya çalıştığı uykudan uyanınca bi deneyelim dedik az daha kusmuğuyla kendini boğacaktı. O kadar çok ağlıyor ki ağlamaktan kusup onu boğazına kaçırdı biz damlayı çekmeye çalışana kadarŞu anda da bir şeyler arkaya takılmış gibi balgam mı nedir artık bilmem. Sesi değişti çocuğun ağlaya ağlaya Kendimi acayip beceriksiz hissediyorum
54 tüm hamile kaldigimda , en son 69 dum , şuan 56yim, kızım sürekli kucakta gezmek istiyor akşama kadar kaç bin milyon adım atıyorum belli değil, formumu bu zorunlu yürüyüşe borçluyum, yakında kol kası da yapacağım bu gidişleKilolarınızı verebildiniz mi uzun zamandır girmedim buraya neler yaptınız merak ettim. Ben en çok kilo alanlardandım 2 ay önce 76 kiloydumNeyseki 2 ayda 11 kilo verdim diyetisyen eşliğinde. Güncel 65 im 57 de bırakacağım sizde durumlar ne
Ben 60 ile başlayıp 83 gibi bi kiloyla doğuma girdim49la başlamıştım 64 65 gibi bişeyle bitti hamilleik şimdi 54üm ama maşallahh agzım durmuyo sürekli birşeyler yiyorum. boğa burcu olmak. daha vermem herhalde
Oo süper süper gayet formun yerinde maşallah54 tüm hamile kaldigimda , en son 69 dum , şuan 56yim, kızım sürekli kucakta gezmek istiyor akşama kadar kaç bin milyon adım atıyorum belli değil, formumu bu zorunlu yürüyüşe borçluyum, yakında kol kası da yapacağım bu gidişle
Bende 1 hafta önce diyetisyene başladım canımKilolarınızı verebildiniz mi uzun zamandır girmedim buraya neler yaptınız merak ettim. Ben en çok kilo alanlardandım 2 ay önce 76 kiloydumNeyseki 2 ayda 11 kilo verdim diyetisyen eşliğinde. Güncel 65 im 57 de bırakacağım sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?