2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok güzel listeler gayet doyurucu 2 ay yapınca biraz ara verdim şimdi ama almıyorum tartıda oynamıyor henüz ilk listem 3 ana 3 ara öğündü sonda öğle yemeği yetiştiremeyince ben öğleni de ara öğüne çevirmiştik sabah akşam ana öğün yapmıştık. Bu ara hiçbirşey yiyemiyorum oğlum yakanı hiç bırakmıyor açlıktan başıma ağrılar giriyor sanırım artık daha hızlı kilo verebilirim böyle giderse de işte insan biraz sakinlik istiyor o eksik

Ben öyle cevval bir insan olamadım işte

Aynıyız hiçbir şeklde izin vermiyor ara öğün ve öğlen menümü yapmama. Kahvaltıyı yaparsam öpüp basıma koyuyorum. Buna rağmen kilo veremedim. Ayran bile yapamıyorum yeri geliyorda yarın kontrol günüm değiştirmesini söyleyeceğim

Ahh ahh nerede 63 ile hamile kaldım aslında kilom 60 ti 2 tüp bebe tedavisinin ardından 3 kg aldım ve 63 ile hanile kaldım. 74.5 ile doğuma girdim ve kilom 70 hiçbir şekilde inmiyor neden bilmiyorum bebeğime tek bakıyorum bütün gün aktifim neredeyse her gün yürüyüşe çıkıyoruz oğlumla. Eşim bilir haftadır yok yediklerime daha dikkat ederim dedim ettim ama yine gram oynamamış

Ben öyle cevval bir insan olamadım işte

Daha bir aylik yoktu kizim, reflusu coktu hep tikaniyordu. Nefes alisini dinliyordum gece. Ve isteyip de nefes alamadi bir keresinde cirpinmaya basladi sessizce... Allahim başa vermesin, nasi bi korku... Nasil bi anda alip ters cevirip bas asagi cevirip pat pat vurdum sirtina bilemedim. Aglayinca cok rahatlamistim. Asla yapamam dedigim serum fizyolojigi oyle bi yapiyorum ki, o korku bana özellik yükledi resmen. Kizimin ağlamasina aldirmiyorum yaparken. Hep o korkum ve cirpinisi geliyo aklima, aglamasi hic onemli olmuyor artik.

ilkçocuk çok normal. ben kızımı lavaboda yıkıyorum bazen. bazrn küvetinde hep de tek başıma. ilkinde kıyafetini degiştiremedipim için ağladıgımı hatırlarım

Canim çeşmenin sicakliğini ayarlayip altindan mi geçiriyorsun nasi yapiyosun? Benim banyo tuvaletini cok nadiren kullaniyoruz, lavabosunu el yikamak icin vs yine cok nadir kullaniyoruz. Lavaboya bisiler koyup orda mi yikasam diyorum bazen. Sigacak bi legen vs mi koysam napsam

Son düzenleme:
Bu arada kilolar konusulmus, benim tersi bi problemim var. Fazla kilo verdim kemiklerim cikcak nerdeyse ama gobegim duruyo. Goruntu epey sevimsiz hissettiriyo. Mekik çekebiliyor muyuz 4ay sonra? Dikişler zarar gorur mu?

bebekken lavabonun içine havlu seriyordum deliği kapatmayacak şekilde kaynatıp soğuttugum suyla masrapayla yıkıyordum. şimdi lavabonun sıcaklıgını ayarlayıp sokuyorum belden asagısını yıkıyorum. tek elle tutmak hayal oldu iki elinle sudan geçiriyorum. doktor hergün hatta günde 2 kez yıka dedi ayrıntılı bir yıkama degil tabii serinlesin diye. benim lavabom cok küçük kafasını yıkıyamıyorum sadece elimle su alıp başına döküyorum. çok hateketliler artık diş fırcalıkları falan asagı indirdi son yaptıgımda ilk seferinde yanında biri olsun yapıp yapamayacagını görürsün daha iyi olur canım

Bu arada kilolar konusulmus, benim tersi bi problemim var. Fazla kilo verdim kemiklerim cikcak nerdeyse ama gobegim duruyo. Goruntu epey sevimsiz hissettiriyo. Mekik çekebiliyor muyuz 4ay sonra? Dikişler zarar gorur mu?
önce hafif sporlarla başla canım bence yavaş yavaş arttır.
kız da ayakkarıyla dikiş yeirmi oyuyo çok acıyo bikaç gündür

Gunaydiiiiinn

Bende 44 ile hamile kalıp 55 ile doğuma girdim şuanda 50 kiloyum,ideal kilo benim için fakat fiziğim çok bozuldu sıkılasmam lazımm. Sarktı her yerim çok çirkin duruyor.

ilkçocuk çok normal. ben kızımı lavaboda yıkıyorum bazen. bazrn küvetinde hep de tek başıma. ilkinde kıyafetini degiştiremedipim için ağladıgımı hatırlarım
Oh maşallah
Ağlamasına dayanırım onun iyiliği için diye düşünerek ama o kadar kasıyor ki kendini ağlarken boğulacak gibi oluyor kusma safhasına geçip
önce hafif sporlarla başla canım bence yavaş yavaş arttır.
kız da ayakkarıyla dikiş yeirmi oyuyo çok acıyo bikaç gündür
Dikiş yerlerini oyma problemi bizde de uzun zamandır var. Zarar verecek diye korkuyorum
Benim kız da 6 buçukta kalkıyor artık , çok mutluyum
Yeni işe girmiş demek ki. Hayırlı olsun

Kendimi de çocuğu da haziran günü hasta ettim. Bütün gece geniz akıntısı, burun akıntısı, aynı zamanda burun tıkanıklığı, boğaz yanmasıyla kıvrandım ve kemiklerim kırılıyor gibi. İnşallah bebeğim benim kadar kötü hissetmiyordur. Yetişkin gibi horlayarak uyudu garibim burnunu tam açamadığımız için. Bugün ikimizi de doktora

Evet biri varken denemek lazim. Poposunu da kuvetinde yikiyodum kolaylik olur bana da

Evet gun gectikce daha cok zorlasiyor basetmesi cok fenalar

Cok cok gecmis olsun canim agri kesici alin ikiniz de. Uyur da iyilesirsiniz insallah

çok geçmiş olsun cAnım ikinize de. onlar bizden daha güçlü merak etme sen

Cok geçmiş olsun cnm, emzirirken hasta olmak çok zor ya Allah yardımcın olsun, ben en son dayanamayıp antibiyotik kullanmıştım ama cok zorlanmıştim ya 3 ayda 4 5 kez hasta olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…