2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
gercekten aşırı tatlı oluyolar o zaman. uyku satiyse başka yöne bakıp o tekrar emmeye başlayınca dişlerimi sıkıyorum

Ben dayanamayıp öpüyorum konuşuyorum falan, çok uykusu varsa bakarken uyuyor

Tutup , bırakıp sırıtıyo sonra yine tutup bırakıp sırıtıyo , artık emmeler hep böyle Geçen gün ısırdı ben de biraz sert sesle ' aaa napıyosun ama sen ' dedim hemen bırakıp acıklı ağlama numarası yaptı sonra ben gülünce de hemen sırıttı . Yani numara yapmayı da öğrenmiş artık

Kızlar siz de diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz ? Karşılaştırma yapıcam
Ekledim canım bak bakalım
Evet söyle değiştirsin ben online diyetisyen üzerinden görüşüyorum bu arada hastaneye bile gitmiyorum anlayacağın birebir diyetine uyunca müthiş kilo veriliyor ya ilk hafta ben 2.5 kilo verdim
Dikkat etmek ve kalori hesabı ile beslenmek çok farklı canım. Mesela akşam 3 kaşık pilav Yemen 1 dilim ekmeğe eş değer. 1 kepçe çorba aynı şekilde 1 dilim ekmeğe eş değer. Böyle hesaplayınca aldığımız kaloriyi düşünebiliyor musun o yüzden bilir kişi eşliğinde kilo vermek emzirme döneminde özellikle sütümüze kötü yansımaması için şart

Eklentiler

• 7DB5CB3A-E008-4B6E-BC2A-1F3DAE0B3640.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 59
  • D0BB5687-050F-43B3-AD0B-09313A0E06E0.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
  • B8C6F775-7462-4139-9495-7E5B73B63A5B.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 64AC646F-F336-4C07-BB02-E417843D6CB0.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 1CEA6578-2E3D-4862-9D78-DCF6B282765A.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 45
Ya evet benimkide yapıyor onu. Birde şimdi yatarak emme bağımlısı olduk sabahları ve geceleri yanıma kolumun üzerine yatırıyorum ağzında meme bi yandan emiyor bi yandan uyuyor gene uyanıyor bakıyor yanında mıyım bakıyor meme ağzında mı tamam tekrar kapıyor gözlerini emziğe alıştıramadım bi ne yaptıysam almadı o yüzden ben 5 aydır eve kapalıyım çünkü sıkıldıkça ağzı meme arıyor karnı tokda olsa ağzında tutmak için

Çok saçma benim oğluma kimse prematüre muamelesi yapmıyor, hemde benimki dönmüyor yan dönüyor ama yüz üstü nefret ediyor kaldırın beni der gibi hemen ağlıyor. Biraz da tombulcana olduğundan doktor kendini kaldıramıyor heralde dedi ama menenjit rota hepsi vuruldu hatta menenjit 2 aylık iken vuruldu ilk doz. Sen doktora takılma bence

en son pazar günü kaka yaptı, dr dediği için 3 gündür zeytin yağı veriyorum yine yapmadı
az önce fitil aldım , incelttim hoohlayıp yumuşattım soktum cok ağladı, 1 saat ağladı
bacaklarını cekip durdu en son fitili poposundan attı, bi daha sokmadım

duş aldırdım kremle masaj yapıp zeytin yağ verdim
sabah bi daha fitil deneyeceğim olmazsa dr lavman için getir dedi ona götüreceğim

bikaç aya ikea tipi mama sandalyesi alanlar mama sandalyesinde yıkarız cocukları acayip rahatlık. sandalyeyi duşakabine koyuyosun çocugu oturt önune oyunak ver yıka
Hiç aklıma gelmemişti bu ben oturma simitlerinden almayı düşünüyorum ama böyle tabure gibi ama önden ve arkadan destekli olanlar var ya önü oyuncaklı yemek yaparken tezgah üzerine vs de koyuyorlar onunla bebişi. Benimki artık büyüdü çok şükür 5 ayımız doldu bu hafta başlayacağım o gibi şeyleri almaya yavaş yavaş

Bu bebişler niye bir türlü rahat edemedi ya. İnşallah gerek kalmadan yine kendisi rahatça yapar. Bizimkine de 40'ı çıkmadan gaz sancısı yüzünden katılırcasına ağlayınca fitil verdiler. Hemşire 2-3 kez denedi. Hepsinde kendini sıkıp geri attı yavrum

Aynı ben, 46 yla hamile kaldım, şu an 50 kiloyum. Çok tipsizim. Popom ve basenlerim büyüdü, göbek de duruyor, leblebi yutmuş solucan gibiyim
Ay bi yürüyün gidin ya 46 ne bi kere ? Ben en son 46 yı lisedeyken gördüm heralde belki o zaman bile görmedim o nasıl bi kilo ya benim 57 den aşağısı yakışmıyor hortlak gibi oluyorum yüzüm çöküyor kaşık kadar kalıyor ki anneme kalsa şuan da da öyleymişim çok zayıflamışım falanmış filanmış

kıyamam kuzulara ya, valla bu da eritmeden attı
daha da tekrar sokmak içimden gelmedi :/

kıyamam kuzulara ya, valla bu da eritmeden attı
daha da tekrar sokmak içimden gelmedi :/
İyi yapmışsın zorlamak da doğru gelmedi bana nedense. Hemşireye en sonunda kendim söylemiştim "Tamam bırakın kalsın" diye. Senin bıdık kendi yolunu kendi buluyor gibi bir şekilde. Geçenkinde de öyle olmuştu. Rahatça yapmıştı di mi

Ben ne yazık ki emziremiyorum canım süt olmadı. Sütüm olsun diye kaşık kaşık tahin pekmezler hosaflar yok mayalı ilaçlar vs bir sürü şey tükettim onlarda yapıştı tabi vücuduma biraz önce bir tanidik ile konuşurken kilo aldığımı vs söyledi çok üzüldüm

8ci gün bi anda bırakıvermişti,
umarım bunda da daha da uzatmadan kendi yapı verir

Canım senin listen baya zenginmiş. Kaç bin kaloriye eşdeğer bunlar. Ben bu liste ile asla zayıflayanam

Yaa kıyamam ya yavrum inşallah sabaha kendiliğinden yapar da rahatlar bi an önce

ondan almıstım ilk kızııma ama kullanmadım pek.
banyoda onla yıkamak için çömelmem dizimin üatünde falan durmam lazım mama sandalyesinde ayakta yıkamak daha kolay oluyor. ama iş yaparken falan iyi olabilir dediğin gibi

Bugün dışarı çıkacaktık aşıya gidecektik ya, normalde kapalıyım ama evde açığım haliyle, 3 haftadır falan da hava hep rüzgarlı ya da yağmurlu diye çıkamadık dışarı, kızım açık halime o kadar alışmışki, kapalı halimle kucağıma alınca geriye gitti bana baktı dudağını büktü ve ağladı, şok oldum, babasına bakıp güldü bana tekrar bakıp ağladı, konuştuk koklastikta ikna oldu ben olduğuma, evde de dışarı çıkıyormuş gibi gezeyim arada en iyisi

Kızlar siz de diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz ? Karşılaştırma yapıcam
Buyur canım. Benmki 1350 kaloriye falan eşdeğer . Tabii yürüyüş ve leslie yapamıyorum. 1 haftada 2 kg ödemden verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…