- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
gercekten aşırı tatlı oluyolar o zaman. uyku satiyse başka yöne bakıp o tekrar emmeye başlayınca dişlerimi sıkıyorumKizlar sizin bebeniz de emerken memeyi birakip gozlerini kocaman acarak, gozlerinizin icine icine bakiyor mu butun sirinligiyle
Ben boyle baktiginda dayanamiyorum mincikliyorum her yerini ama uyku oncesi ise hemen uykuyu satiyo benimkiaman yeter ki uyusun diye bakmayinca da vicdan azabi duyuyorum. Memeyi tutup birakip bi daha bakiyo bazen gece de yapiyo
Ben dayanamayıp öpüyorum konuşuyorum falan, çok uykusu varsa bakarken uyuyorKizlar sizin bebeniz de emerken memeyi birakip gozlerini kocaman acarak, gozlerinizin icine icine bakiyor mu butun sirinligiyle
Ben boyle baktiginda dayanamiyorum mincikliyorum her yerini ama uyku oncesi ise hemen uykuyu satiyo benimkiaman yeter ki uyusun diye bakmayinca da vicdan azabi duyuyorum. Memeyi tutup birakip bi daha bakiyo bazen gece de yapiyo
Kizlar sizin bebeniz de emerken memeyi birakip gozlerini kocaman acarak, gozlerinizin icine icine bakiyor mu butun sirinligiyle
Ekledim canım bak bakalımKızlar siz de diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz ? Karşılaştırma yapıcam
Evet söyle değiştirsin ben online diyetisyen üzerinden görüşüyorum bu arada hastaneye bile gitmiyorum anlayacağın birebir diyetine uyunca müthiş kilo veriliyor ya ilk hafta ben 2.5 kilo verdimAynıyız hiçbir şeklde izin vermiyor ara öğün ve öğlen menümü yapmama. Kahvaltıyı yaparsam öpüp basıma koyuyorum. Buna rağmen kilo veremedim. Ayran bile yapamıyorum yeri geliyordayarın kontrol günüm değiştirmesini söyleyeceğim
Dikkat etmek ve kalori hesabı ile beslenmek çok farklı canım. Mesela akşam 3 kaşık pilav Yemen 1 dilim ekmeğe eş değer. 1 kepçe çorba aynı şekilde 1 dilim ekmeğe eş değer. Böyle hesaplayınca aldığımız kaloriyi düşünebiliyor musunAhh ahh nerede63 ile hamile kaldım aslında kilom 60 ti 2 tüp bebe tedavisinin ardından 3 kg aldım ve 63 ile hanile kaldım. 74.5 ile doğuma girdim ve kilom 70 hiçbir şekilde inmiyor neden bilmiyorum bebeğime tek bakıyorum bütün gün aktifim neredeyse her gün yürüyüşe çıkıyoruz oğlumla. Eşim bilir haftadır yok yediklerime daha dikkat ederim dedim ettim ama yine gram oynamamış
Ya evet benimkide yapıyor onu. Birde şimdi yatarak emme bağımlısı olduk sabahları ve geceleri yanıma kolumun üzerine yatırıyorum ağzında meme bi yandan emiyor bi yandan uyuyor gene uyanıyor bakıyor yanında mıyım bakıyor meme ağzında mı tamam tekrar kapıyor gözleriniKizlar sizin bebeniz de emerken memeyi birakip gozlerini kocaman acarak, gozlerinizin icine icine bakiyor mu butun sirinligiyle
Çok saçma benim oğluma kimse prematüre muamelesi yapmıyor, hemde benimki dönmüyor yan dönüyor ama yüz üstü nefret ediyor kaldırın beni der gibi hemen ağlıyor. Biraz da tombulcana olduğundan doktor kendini kaldıramıyor heralde dediKizlar ya doktor kontrolünde erken doğum yaptığım için bebeği 3 ay 10 gün görmem gerektiğini söyledi doktor.
İyide nasıl kendi ayında olan bebeklerle aynı gidiyor o zaman? Bu haftalarda dönmesi lazım artık yere bırakınca direkt yüzüstü dönebiliyor mesela.
Sadece kilo olarak mı bakılıyor ben anlamadım ya.
Rota aşısı için erken doğduğundan dolayı daha vakit var dedi ama diğer aşılar hep normal zamanda yapılıyor bu saçma değil mi o zaman?
Doktora o an sormak aklıma gelmedi keşke sorsaydim
Hiç aklıma gelmemişti bubikaç aya ikea tipi mama sandalyesi alanlar mama sandalyesinde yıkarız cocukları acayip rahatlık. sandalyeyi duşakabine koyuyosun çocugu oturt önune oyunak ver yıka
Bu bebişler niye bir türlü rahat edemedi ya. İnşallah gerek kalmadan yine kendisi rahatça yapar. Bizimkine de 40'ı çıkmadan gaz sancısı yüzünden katılırcasına ağlayınca fitil verdiler. Hemşire 2-3 kez denedi. Hepsinde kendini sıkıp geri attı yavrumen son pazar günü kaka yaptı, dr dediği için 3 gündür zeytin yağı veriyorum yine yapmadı
az önce fitil aldım , incelttim hoohlayıp yumuşattım soktum cok ağladı, 1 saat ağladı
bacaklarını cekip durdu en son fitili poposundan attı, bi daha sokmadım
duş aldırdım kremle masaj yapıp zeytin yağ verdim
sabah bi daha fitil deneyeceğim olmazsa dr lavman için getir dedi ona götüreceğim
Ay bi yürüyün gidin ya 46 ne bi kere ? Ben en son 46 yı lisedeyken gördüm heraldeAynı ben, 46 yla hamile kaldım, şu an 50 kiloyum. Çok tipsizim. Popom ve basenlerim büyüdü, göbek de duruyor, leblebi yutmuş solucan gibiyim
Bu bebişler niye bir türlü rahat edemedi ya. İnşallah gerek kalmadan yine kendisi rahatça yapar. Bizimkine de 40'ı çıkmadan gaz sancısı yüzünden katılırcasına ağlayınca fitil verdiler. Hemşire 2-3 kez denedi. Hepsinde kendini sıkıp geri attı yavrum
İyi yapmışsın zorlamak da doğru gelmedi bana nedense. Hemşireye en sonunda kendim söylemiştim "Tamam bırakın kalsın" diye. Senin bıdık kendi yolunu kendi buluyor gibi bir şekilde. Geçenkinde de öyle olmuştu. Rahatça yapmıştı di mikıyamam kuzulara ya, valla bu da eritmeden attı
daha da tekrar sokmak içimden gelmedi :/
Ben ne yazık ki emziremiyorum canım süt olmadı. Sütüm olsun diye kaşık kaşık tahin pekmezler hosaflar yok mayalı ilaçlar vs bir sürü şey tükettim onlarda yapıştı tabi vücudumaDikkat etmek ve kalori hesabı ile beslenmek çok farklı canım. Mesela akşam 3 kaşık pilav Yemen 1 dilim ekmeğe eş değer. 1 kepçe çorba aynı şekilde 1 dilim ekmeğe eş değer. Böyle hesaplayınca aldığımız kaloriyi düşünebiliyor musuno yüzden bilir kişi eşliğinde kilo vermek emzirme döneminde özellikle sütümüze kötü yansımaması için şart
İyi yapmışsın zorlamak da doğru gelmedi bana nedense. Hemşireye en sonunda kendim söylemiştim "Tamam bırakın kalsın" diye. Senin bıdık kendi yolunu kendi buluyor gibi bir şekilde. Geçenkinde de öyle olmuştu. Rahatça yapmıştı di mi
Canım senin listen baya zenginmiş. Kaç bin kaloriye eşdeğer bunlar. Ben bu liste ile asla zayıflayanamEkledim canım bak bakalım
Evet söyle değiştirsin ben online diyetisyen üzerinden görüşüyorum bu arada hastaneye bile gitmiyorum anlayacağın birebir diyetine uyunca müthiş kilo veriliyor ya ilk hafta ben 2.5 kilo verdim
Dikkat etmek ve kalori hesabı ile beslenmek çok farklı canım. Mesela akşam 3 kaşık pilav Yemen 1 dilim ekmeğe eş değer. 1 kepçe çorba aynı şekilde 1 dilim ekmeğe eş değer. Böyle hesaplayınca aldığımız kaloriyi düşünebiliyor musuno yüzden bilir kişi eşliğinde kilo vermek emzirme döneminde özellikle sütümüze kötü yansımaması için şart
Yaa kıyamam yaen son pazar günü kaka yaptı, dr dediği için 3 gündür zeytin yağı veriyorum yine yapmadı
az önce fitil aldım , incelttim hoohlayıp yumuşattım soktum cok ağladı, 1 saat ağladı
bacaklarını cekip durdu en son fitili poposundan attı, bi daha sokmadım
duş aldırdım kremle masaj yapıp zeytin yağ verdim
sabah bi daha fitil deneyeceğim olmazsa dr lavman için getir dedi ona götüreceğim
ondan almıstım ilk kızııma ama kullanmadım pek.Hiç aklıma gelmemişti buben oturma simitlerinden almayı düşünüyorum ama böyle tabure gibi ama önden ve arkadan destekli olanlar var ya önü oyuncaklı yemek yaparken tezgah üzerine vs de koyuyorlar onunla bebişi. Benimki artık büyüdü çok şükür 5 ayımız doldu bu hafta başlayacağım o gibi şeyleri almaya yavaş yavaş
Buyur canım. Benmki 1350 kaloriye falan eşdeğer . Tabii yürüyüş ve leslie yapamıyorum. 1 haftada 2 kg ödemden verdımKızlar siz de diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz ? Karşılaştırma yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?