2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aferin minnağa akıllı bebis , kimin ne olduğunu bilsin tabi

8-9 gün aradan sonra bir daha denedim su vermeyi. Resmen saldırdı ya 7-8 çay kaşığı içti galiba. Daha versem içecek gibiydi ama ben tırstım aşırı yükleme olmasın diye devam etmedim :/
Ay kuzum susamış demekki.
Dün burası aşırı sıcaktı sulugunu gösterdim hemen anladı ağzını açtı yavrum boynundan sular aka aka icti

Ay kuzum susamış demekki.
Dün burası aşırı sıcaktı sulugunu gösterdim hemen anladı ağzını açtı yavrum boynundan sular aka aka icti
Bunun ayarını nasıl yapacağız ki ya çok üzüldüm öyle iştahla içtiğini görünce. Demek ki gerçekten ihtiyacı var ama fazla da verirsek beslenmesi sekteye uğrayabiliyormuş karnı şiştiği için

Emdikten sonra veriyorum ben. Özellikle hava çok sıcaksa ve biz dışarıdan geldiysek mutlaka teklif ediyorum. İstediği kadar içiyor, zaten susuzluğu geçince yutmuyor. Ben o şekilde ayarlıyorum.

Emdikten sonra veriyorum ben. Özellikle hava çok sıcaksa ve biz dışarıdan geldiysek mutlaka teklif ediyorum. İstediği kadar içiyor, zaten susuzluğu geçince yutmuyor. Ben o şekilde ayarlıyorum.
Ben de emdikten sonra verdim bilerek ama bayağı içecek gibiydi ya. Zaten sütüm artık yetmiyor mu diye şüpheye düşüyorum sürekli. 5-6 dk'lara kadar düştüğü oluyor emme süresinin. Sizinkiler de öyle mi ya

Kaç günlükten itibaren verdiniz. Bizim yaşağımız yerde çok sıcak. Kırkı çıkınca versem mi bende, bir çay kaşığı

Artık çeneleri daha güçlü, daha profesyoneller ve memeyi çok daha hızlı boşaltıyolar. Merak etme sütün yetiyo o da fırt diye içiyo oh yarasın
Kaç günlükten itibaren verdiniz. Bizim yaşağımız yerde çok sıcak. Kırkı çıkınca versem mi bende, bir çay kaşığı
Doktorunuza danışmadan vermeyin.

Bende cok mutlu oldum, geçenlerde mevlid yaptık ya ay durmadı hiç görümcemde hatta baya ağladı ohh dedim içimden

55 olursun sonra bırakınca 2-3 kilo alma payı ile 57-58 normaldir daha aşağısına ben düşmek istemem ben istesem kocam istemez bide öyle bi durum var
Ay yok benm kocam beğenir benm ideal kilom 48-49 zaten 55 bile çoktu zamanında. Boyun kaç senin

Benimki de hemen içip bitirip oynamaya başlıyor artık , dediğin gibi 5 dakika falan doymak için çektiği .

karnının tok olduguna emin oldugunda ver demişti bana doktor. ben vermedim ama düşünme aşamasındayım kızım bana ver be insafsız kadın diyodur bence

5-7 dakikada emiyor benim kızımda. Çok hızlı içiyor ama duymasa bırakmaz memeyi kolay kolay. Bide anne sütü kıvamı da değişti artık daha katı bu yüzden daha uzun süre emmeden durabilirler.
Ben daha 10 gündür veriyorum ,siz doktora sormadan vermeyin daha çok küçük.
Bende cok mutlu oldum, geçenlerde mevlid yaptık ya ay durmadı hiç görümcemde hatta baya ağladı ohh dedim içimden
Haha ohh iyi olmuş..
Bebeklerimiz bizim yerimize cevap veriyorlar içimin yağları eriyor valla

4 aylık kontrolünde "Artık verin" demişti doktor. Ben ona rağmen çok cesaret edemedim. Doktora mutlaka sormak lazım
Benimki de hemen içip bitirip oynamaya başlıyor artık , dediğin gibi 5 dakika falan doymak için çektiği .
karnının tok olduguna emin oldugunda ver demişti bana doktor. ben vermedim ama düşünme aşamasındayım kızım bana ver be insafsız kadın diyodur bence
bortu

Bence de alacağını alıyordur da gastrocu yeşil ve ishal şeklinde olmasının bir sebebinin önsütü alması olabileceğini söyledi. "Tamamen boşaltıyor mu memeyi" dedi. Emin olamıyorum dedim. Emmesi bitince sağıp bakabilirsin dedi de sağmak pek işime gelmiyor. Ona ayrı bir mesai lazım. Sonra bir de oradan çıkan sonuca göre kendime yeni dertler edineceğim falan

Ben açık kumral saçlı, mavi gözlü ve beyaz tenliyim. Eşim tam tersim esmer ve kahve gözlü. Oğlum da babası gibi daha koyu kumral ve kahve gözlü. Kızım pamuk gibi açık kumral saçlı ve mavi gözlü. Sima olarak abisinin kopyası. Ay hala bana benziyor diyor gorumcem delireceğim

"Aynn knk sana benziyo ohaaa" desen keşke. Nasıl tepki verir çok merak ediyorum

öyle valla akılları etrafta kim takar memeyi

"Aynn knk sana benziyo ohaaa" desen keşke. Nasıl tepki verir çok merak ediyorum
Sana benziyor da dedim . Israrla bana benziyor demeye devam ediyor yada kendi çocuklarına benzetiyor. Sanki o doğurdu yaa sinir basiyo beni .sagdan soldan geliyorlar valla.

Sana benziyor da dedim . Israrla bana benziyor demeye devam ediyor yada kendi çocuklarına benzetiyor. Sanki o doğurdu yaa sinir basiyo beni .sagdan soldan geliyorlar valla.
Bazı hasta ruhlar... Boş ver ya taktığına değmez. Benimkinin halası aramıyor bile. Çok memnunum bu durumdan. Gölge etmesin, başka ihsan istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…