2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok geçmiş olsun cnm

Canım benim çok geçmiş olsun. Emin ol o senin gibi ağır gecirmiyordur çünkü anne sütü alıyor. Sen önce kendine iyi bak toparlan anne hasta olduğu zaman evin düzeni alt üst oluyor.
Bence rota için demiştir, onun zamanı biraz önemli ya.
Sana da geçmiş olsun canım aman hemen vitamin al iyice hasta olmadan. Zaten hava değişikliği hemen hasta yapar bebekleri.
Kuzum telaş yapma emin ol anlarsın. Zaten 38 olur en fazla öyle çok çıkmaz asidan

Canım benim çok geçmiş olsun. Emin ol o senin gibi ağır gecirmiyordur çünkü anne sütü alıyor. Sen önce kendine iyi bak toparlan anne hasta olduğu zaman evin düzeni alt üst oluyor.
Sağ ol canım. Çok fenaymış cidden. Annemi çağırdım o baksın ben çorba yapayım diye. Zar zor oyaladı kadın. Durmuyor. Bugün parka da götürecek mecalim yok. Ağladı çok Dizimde sallamayı deniyorum şimdi. İnşallah uyur. Astımımı takip eden doktora gidecektim. Şansıma o da bugün ve yarın yokmuş. Sonra da pazar. Telefondan ilaç sordum. Alerji ilacımı alacağım inşallah işe yarar

Kızlar hepiniz çok dikkat edin kendinize. Kimse hastalanmasın

Bana acayip saçma geliyor. 5 aylık falan dogsalardi neyse de ne bileyim. Ben kızımı hiç pramature gibi görmüyorum valla normal bebek işte
Bence rota için demiştir, onun zamanı biraz önemli ya.

Yanindaki asistan "hocam süresi geçti ama rotanın" dedi. Doktor da erken doğduğu için 7 aya kadar yapılabilir dedi yanlış hatırlamıyorsam. Hatta 1 numara mamayı da 7. Aya kadar kullanabilirsin dedi.

Çok geçmiş olsun canım.
Bu ara maskeler çıktı diye mi nedir hastalık yine artmaya başladı ya.
Bende geçirdim geçen haftalarda eşimden bulaştı. Dua ettim çocuğa geçmez inşallah diye de galiba geçirmeden atlattık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bana acayip saçma geliyor. 5 aylık falan dogsalardi neyse de ne bileyim. Ben kızımı hiç pramature gibi görmüyorum valla normal bebek işte
Benim de aklıma pek yatmıyor bu olay. Yani olması gerekenden biraz küçük olabilir tamam da yenidoğan değil sonuçta. İlk üç ay belki öyle saymaya devam ediyorlardır da ne bileyim hala mı ya :/
Evet darısı başımıza biz de hızla atlatırız inşallah. Amin amin. Ben maske de takıyorum ama anlayamadım ya alerjim azdı ya da cidden havanın hızla ısınıp serinlemesinden falan oldu

Bizim aşı salıya kaldı, benim kızım arada çişini yaparken ağlıyor bacaklarını uzatıp kasıyor, çişini yapınca rahatlıyor ama her zaman değil, böyle yaptığında çişi de sarı oluyor. Dr enfeksiyon olsa ateş olur ama her zaman da olmaz falan dedi, bize 1 saat uzakta kendisi. Burda da hastaneye gitmek istemedim okulda rota salgını varmış hastane de dolu.. Dr randevumuz pazartesi, saglik ocağındaki hemşire enfeksiyon varsa aşı yapmayiz haftaya gel dedi, Dr da enfeksiyon varsa aşı yapmayız ama size zaten bi hafta geç çağırmışlar sağlık ocağına, gecikmesin gidin yaptırın dedi ama içim rahat etmedi bi kaç günden bir sey olmaz diye düşünerek pazartesi tahlilden sonra yaptırmaya karar verdim.tahlildede internette yanlis pozitif çıkabilir yazıyor kafam çok karıştı inşallah öyle bir şey çıkmaz, inşallah aşı da geç kalmiyordur

Arkadaşlar doğumdan beri terleme problemim devam ediyor, kadın dogumcuya sorduğumda doğumla ilgisi olmaz artık dedi ama benim hiç geçmedi, var mı sizde de böyle bir durum , gece gündüz göl gibi oluyorum
Canım benimde terlemem hamilelikten önce bu kadar yoktu kıjusalıkta bir arttı daha yeni azalıyor diyebilirim ama yine de var hele yaz da geldi napıcwz bilmiyorum bende gebelik diyabeti çıktı ozaman şekerim 160-170 şerde çıkıyordu tok şimdi de aynı şekerden de olabiliyormuş ama bende dahiliyeye gidicem başka şikayetlerimde var kemiklerim arada sızlıyor gibi ağrıyor bi Kaç gün kolum sonra bacağım falan vitamin eksikliğim mi neyim varsa baktırayım da düzelmek istiyorum . D vitamini eksikliği b12 de terleme yaparmış sende bi detaylı kan ver istersen

Gideyim en iyisi bende

Cok gecmis olsun canim, insallah hemen duzelirsiniz
Çok sağol cnm inşallah
Sağol cnm bende şükür hapşırık ile geçti ama oğlumun hala burnu tıkalı serum fizyolojik ile temizliyorum rahatlatıyor birkaç saat sonra tekrar başlıyor annelik zor zanaat ama hepsi bşr kaç yıla geçiyor ve emin ol unutuyorsun
En azından yuvarlanan topaç gibi değilsiniz
Ben öyleyim anneme dün 1 ay daha sabrederim sonra doğru düzgün diyetime uyarım dedim böyle mutlu değilim hiç
Baştan 37 yüksek cnm kol altı gece huzursuz olmasın diye ölçmedim 1 derece yüksek çıkıyor kol altından calpol kaşıkta ölçüsü var kaşığı incelemek lazım görmek için 2.5 ml Dr ateşi olursa 3 ml verin demişti bize ben 2.5 ml verdim birde soğuk algınlığı verdi aynı ölçüde
Canım benim ilk hamileliğimde 1r hafta kahverengi leke oldu sonra geçti şükür kızım doğdu ama her gebelik farklıdır inşallah bebeğin seninledir
Cok geçmiş olsun cnm
Sağol cnm

Kızlar siz de diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz ? Karşılaştırma yapıcam

Beta hcg düşmüyor her iki güne katlanıyor ama leke gelince insan bi tereddütte kalıyo bakalım hayırlısıyla pazartesi inşallah kesesini görcem cevabın için teşekkür ederim

Ben şuan 8 aylığım 2. içerde

Öyle de işte benimde çok çözemediğim bi durum

Annen yakinindaymis çok şanslısın. Havalar bi soğuk bi sıcak ya insanı hasta ediyor dikkat edelim hakikaten.
Oğlum 35+1 günlük doğdu, kac aylık ise o şekilde degerlendirildi hep. Ağır prematüre bebekler için geçerli bu diye biliyorum. Mesela 26 haftalık, 30 haftalık doğan bebekler var ya...

Kizlar sizin bebeniz de emerken memeyi birakip gozlerini kocaman acarak, gozlerinizin icine icine bakiyor mu butun sirinligiyle
Ben boyle baktiginda dayanamiyorum mincikliyorum her yerini ama uyku oncesi ise hemen uykuyu satiyo benimki aman yeter ki uyusun diye bakmayinca da vicdan azabi duyuyorum. Memeyi tutup birakip bi daha bakiyo bazen gece de yapiyo

Annen yakinindaymis çok şanslısın. Havalar bi soğuk bi sıcak ya insanı hasta ediyor dikkat edelim hakikaten.
Evet ama onu inanılmaz yorduk ve eski gücü yok bunun farkındayım. Kendimi kötü hissediyorum :/ Benim galiba ateşim çıkıyor ys kaçtan sonra ateş sayılıyor? Bir de Parol'ü günde en fazla kaç kez alabiliyoruz?
Ben arsızım. Bazen sırf o hali çok tatlı diye kendim kudurtuyorum emen çocuğu

Gecmis olsun canim, normalde 6saatte bir toplam 4tane alabiliyoruz ama emzirirken kac tane bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…