Katılıyorum benm 48kilolu halim en son 18 yaşımdıAy bi yürüyün gidin ya 46 ne bi kere ? Ben en son 46 yı lisedeyken gördüm heraldebelki o zaman bile görmedim o nasıl bi kilo ya benim 57 den aşağısı yakışmıyor hortlak gibi oluyorum yüzüm çöküyor kaşık kadar kalıyor ki anneme kalsa şuan da da öyleymişim çok zayıflamışım falanmış filanmış
Ayyy sağolasınEkledim canım bak bakalım
Ben doğumdan sonra eve geldiğimde 6 parol alabilirsin demişti doktorumKızlar emzirirken günde kaç tane Parol alabiliyoruz?
sağolasın listeler içinBuyur canım. Benmki 1350 kaloriye falan eşdeğer . Tabii yürüyüş ve leslie yapamıyorum. 1 haftada 2 kg ödemden verdım
Bende yapamıyorum yürüyüş bile yapamıyorum. Aksam bebiş uyuduğunda pilim bitiyor kendimi yatakta buluyorum ev işi derken.. anca böyle zayıflayabiliyorum ben. Evde koşu bandı olmasına rağmenAyyy sağolasınListelerin çok güzel hazırlanmış çeşit çeşit. Yazmışmıydın unuttum kaç para veriyosun? Aylık ödeme mi? Sütün ne durumda bu diyetle?
Ben doğumdan sonra eve geldiğimde 6 parol alabilirsin demişti doktorum
sağolasın listeler içinYa spor yapabilsem diyete muhtaç kalmam he bu diyetisyenlerde yaaani
Ya üzülme İnan bana beni gören herkes şokta 2 ay önce 76 kiloydum hırs yaptım ve 2 ay sonunda -11 ile 65 oldum şuan artık kasmıyorum çünkü ideal kiloma baya yaklaştım 7-8 kilo daha verip sonrasında emzirme bitince bölgesel zayıflama aletine girip bi sıkılaşma tamamdırBen ne yazık ki emziremiyorum canım süt olmadı. Sütüm olsun diye kaşık kaşık tahin pekmezler hosaflar yok mayalı ilaçlar vs bir sürü şey tükettim onlarda yapıştı tabi vücudumabiraz önce bir tanidik ile konuşurken kilo aldığımı vs söyledi çok üzüldüm
3 haftalık grup ücreti 150 ₺ canım. Sütüm konusunda başta çok korktum azaldı gibi geldi ama sonra kafamın içinde kendimi ona şartladığımı o yüzden öyle hissettiğimi düşündüm. Şuan kafa olarak çok rahatım ay yetecek mi ay gelmeyecek mi diye hiç düşünmüyorum ve sütüm yetiyor çok şükür oğluma hiç takviye yapmadım dahaAyyy sağolasınListelerin çok güzel hazırlanmış çeşit çeşit. Yazmışmıydın unuttum kaç para veriyosun? Aylık ödeme mi? Sütün ne durumda bu diyetle?
Ben doğumdan sonra eve geldiğimde 6 parol alabilirsin demişti doktorum
sağolasın listeler içinYa spor yapabilsem diyete muhtaç kalmam he bu diyetisyenlerde yaaani
55 olursun sonra bırakınca 2-3 kilo alma payı ile 57-58 normaldir daha aşağısına ben düşmek istemem ben istesem kocam istemez bide öyle bi durum varKatılıyorum benm 48kilolu halim en son 18 yaşımdıyıllardır 60 üstüyüm. Şuan 70 im boy zaten kısacık. Ah ah vericem ama hedef 55
Yerim onun sima seçişiniBugün dışarı çıkacaktık aşıya gidecektik ya, normalde kapalıyım ama evde açığım haliyle, 3 haftadır falan da hava hep rüzgarlı ya da yağmurlu diye çıkamadık dışarı, kızım açık halime o kadar alışmışki, kapalı halimle kucağıma alınca geriye gitti bana baktı dudağını büktü ve ağladı, şok oldum, babasına bakıp güldü bana tekrar bakıp ağladı, konuştuk koklastikta ikna oldu ben olduğuma, evde de dışarı çıkıyormuş gibi gezeyim arada en iyisi
Çok teşekkürlerBen doğumdan sonra eve geldiğimde 6 parol alabilirsin demişti doktorum
Evet ama onu inanılmaz yorduk ve eski gücü yok bunun farkındayım. Kendimi kötü hissediyorum :/ Benim galiba ateşim çıkıyor ys kaçtan sonra ateş sayılıyor? Bir de Parol'ü günde en fazla kaç kez alabiliyoruz?
Ben arsızım. Bazen sırf o hali çok tatlı diye kendim kudurtuyorum emen çocuğu
3 kez alabilirsin diye hatırlıyorum. Nasıl oldunuz anne oğul?Kızlar emzirirken günde kaç tane Parol alabiliyoruz?
Yaa bu harika bisey biliyorsun değil mi? Onun ne kadar dikkatli olduğunu gösteriyor, yerim ben onuBugün dışarı çıkacaktık aşıya gidecektik ya, normalde kapalıyım ama evde açığım haliyle, 3 haftadır falan da hava hep rüzgarlı ya da yağmurlu diye çıkamadık dışarı, kızım açık halime o kadar alışmışki, kapalı halimle kucağıma alınca geriye gitti bana baktı dudağını büktü ve ağladı, şok oldum, babasına bakıp güldü bana tekrar bakıp ağladı, konuştuk koklastikta ikna oldu ben olduğuma, evde de dışarı çıkıyormuş gibi gezeyim arada en iyisi
Bende aynı durumdayım ya emziğe alışmadı bi türlü sıpaYa evet benimkide yapıyor onu. Birde şimdi yatarak emme bağımlısı olduk sabahları ve geceleri yanıma kolumun üzerine yatırıyorum ağzında meme bi yandan emiyor bi yandan uyuyor gene uyanıyor bakıyor yanında mıyım bakıyor meme ağzında mı tamam tekrar kapıyor gözleriniemziğe alıştıramadım bi ne yaptıysam almadı o yüzden ben 5 aydır eve kapalıyım çünkü sıkıldıkça ağzı meme arıyor karnı tokda olsa ağzında tutmak için
3 kere canımKızlar emzirirken günde kaç tane Parol alabiliyoruz?
İlk tepkisinde üzüldüm bana yaptı diye3 kez alabilirsin diye hatırlıyorum. Nasıl oldunuz anne oğul?
Yaa bu harika bisey biliyorsun değil mi? Onun ne kadar dikkatli olduğunu gösteriyor, yerim ben onu
Seni taniyamamis birden eşarp takınca, ay ne kadar masumlar değil miİlk tepkisinde üzüldüm bana yaptı diyeama sonra artık seçiyor demekki diye düşündüm. Babamız kalabalıkta çalışıyor ve etrafında grip olanlar devamlı var, bebeği kucağına alırken genelde maske takıyor, takmadığı zaman ona da şaşkın şaşkın bakıyor
3 kez alabilirsin diye hatırlıyorum. Nasıl oldunuz anne oğul?
8 saatte bir aldım kızlar sağ olun. Gece 37.6'ya kadar çıktı da düşürebildim çok şükür. Daha iyiyiz galiba3 kere canım
Boy 1.50 olunca 46 fazla bile geliyorAy bi yürüyün gidin ya 46 ne bi kere ? Ben en son 46 yı lisedeyken gördüm heraldebelki o zaman bile görmedim o nasıl bi kilo ya benim 57 den aşağısı yakışmıyor hortlak gibi oluyorum yüzüm çöküyor kaşık kadar kalıyor ki anneme kalsa şuan da da öyleymişim çok zayıflamışım falanmış filanmış
Geçmiş olsun canım, biz de kaka yapamıyorduk 8 gün olmuştu, fitil verdi doktor, baya küçükttük incelttik fitili öyle verdik, daha verir vermez o uyarmayla yaptı kakasını. Parmakla biraz bastırmak lazım eriyene kadar. İnşallah gerek kalmaz kendiliğinden yaparkıyamam kuzulara ya, valla bu da eritmeden attı
daha da tekrar sokmak içimden gelmedi :/
Ya evdeki koşu bandını bırak ben evdeki yumurtayı pişirip zor yiyorumBende yapamıyorum yürüyüş bile yapamıyorum. Aksam bebiş uyuduğunda pilim bitiyor kendimi yatakta buluyorum ev işi derken.. anca böyle zayıflayabiliyorum ben. Evde koşu bandı olmasına rağmenyağdan kilo versek yeter
Ayçok iyimiş ücreti aslında. Grup ücreti derken? Sana özel değil mi liste? Boyun kaç? Kendimce çıkarımlar yapcam3 haftalık grup ücreti 150 ₺ canım. Sütüm konusunda başta çok korktum azaldı gibi geldi ama sonra kafamın içinde kendimi ona şartladığımı o yüzden öyle hissettiğimi düşündüm. Şuan kafa olarak çok rahatım ay yetecek mi ay gelmeyecek mi diye hiç düşünmüyorum ve sütüm yetiyor çok şükür oğluma hiç takviye yapmadım dahainşallah 1 ay daha böyle devam eder sonra ek gıdaya başlayınca kafam daha da rahat olur emdiği yaşa kadar hayır demem
Ya evdeki koşu bandını bırak ben evdeki yumurtayı pişirip zor yiyorumBende yapamıyorum yürüyüş bile yapamıyorum. Aksam bebiş uyuduğunda pilim bitiyor kendimi yatakta buluyorum ev işi derken.. anca böyle zayıflayabiliyorum ben. Evde koşu bandı olmasına rağmenyağdan kilo versek yeter
Ayçok iyimiş ücreti aslında. Grup ücreti derken? Sana özel değil mi liste? Boyun kaç? Kendimce çıkarımlar yapcam3 haftalık grup ücreti 150 ₺ canım. Sütüm konusunda başta çok korktum azaldı gibi geldi ama sonra kafamın içinde kendimi ona şartladığımı o yüzden öyle hissettiğimi düşündüm. Şuan kafa olarak çok rahatım ay yetecek mi ay gelmeyecek mi diye hiç düşünmüyorum ve sütüm yetiyor çok şükür oğluma hiç takviye yapmadım dahainşallah 1 ay daha böyle devam eder sonra ek gıdaya başlayınca kafam daha da rahat olur emdiği yaşa kadar hayır demem
Geçmiş olsun canım8 saatte bir aldım kızlar sağ olun. Gece 37.6'ya kadar çıktı da düşürebildim çok şükür. Daha iyiyiz galiba
Gözün aydınçok şükür sabah bi an da kakasını yaptı,
ama yaparken çok acı çekiyordu ağladı biraz
toparladı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?