2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Katılıyorum benm 48kilolu halim en son 18 yaşımdı yıllardır 60 üstüyüm. Şuan 70 im boy zaten kısacık. Ah ah vericem ama hedef 55

Ekledim canım bak bakalım
Ayyy sağolasın Listelerin çok güzel hazırlanmış çeşit çeşit. Yazmışmıydın unuttum kaç para veriyosun? Aylık ödeme mi? Sütün ne durumda bu diyetle?
Kızlar emzirirken günde kaç tane Parol alabiliyoruz?
Ben doğumdan sonra eve geldiğimde 6 parol alabilirsin demişti doktorum
Buyur canım. Benmki 1350 kaloriye falan eşdeğer . Tabii yürüyüş ve leslie yapamıyorum. 1 haftada 2 kg ödemden verdım
sağolasın listeler için Ya spor yapabilsem diyete muhtaç kalmam he bu diyetisyenlerde yaaani

Bende yapamıyorum yürüyüş bile yapamıyorum. Aksam bebiş uyuduğunda pilim bitiyor kendimi yatakta buluyorum ev işi derken.. anca böyle zayıflayabiliyorum ben. Evde koşu bandı olmasına rağmen yağdan kilo versek yeter

Ya üzülme İnan bana beni gören herkes şokta 2 ay önce 76 kiloydum hırs yaptım ve 2 ay sonunda -11 ile 65 oldum şuan artık kasmıyorum çünkü ideal kiloma baya yaklaştım 7-8 kilo daha verip sonrasında emzirme bitince bölgesel zayıflama aletine girip bi sıkılaşma tamamdır hiç kafana takma sadece dirayetli olup kafana kesinlikle koyman ve uygulaman önemli

3 haftalık grup ücreti 150 ₺ canım. Sütüm konusunda başta çok korktum azaldı gibi geldi ama sonra kafamın içinde kendimi ona şartladığımı o yüzden öyle hissettiğimi düşündüm. Şuan kafa olarak çok rahatım ay yetecek mi ay gelmeyecek mi diye hiç düşünmüyorum ve sütüm yetiyor çok şükür oğluma hiç takviye yapmadım daha inşallah 1 ay daha böyle devam eder sonra ek gıdaya başlayınca kafam daha da rahat olur emdiği yaşa kadar hayır demem

Katılıyorum benm 48kilolu halim en son 18 yaşımdı yıllardır 60 üstüyüm. Şuan 70 im boy zaten kısacık. Ah ah vericem ama hedef 55
55 olursun sonra bırakınca 2-3 kilo alma payı ile 57-58 normaldir daha aşağısına ben düşmek istemem ben istesem kocam istemez bide öyle bi durum var

Yerim onun sima seçişini
Ben doğumdan sonra eve geldiğimde 6 parol alabilirsin demişti doktorum
Çok teşekkürler

Kızlar emzirirken günde kaç tane Parol alabiliyoruz?
3 kez alabilirsin diye hatırlıyorum. Nasıl oldunuz anne oğul?
Yaa bu harika bisey biliyorsun değil mi? Onun ne kadar dikkatli olduğunu gösteriyor, yerim ben onu

Bende aynı durumdayım ya emziğe alışmadı bi türlü sıpa

3 kez alabilirsin diye hatırlıyorum. Nasıl oldunuz anne oğul?

Yaa bu harika bisey biliyorsun değil mi? Onun ne kadar dikkatli olduğunu gösteriyor, yerim ben onu
İlk tepkisinde üzüldüm bana yaptı diye ama sonra artık seçiyor demekki diye düşündüm. Babamız kalabalıkta çalışıyor ve etrafında grip olanlar devamlı var, bebeği kucağına alırken genelde maske takıyor, takmadığı zaman ona da şaşkın şaşkın bakıyor

Seni taniyamamis birden eşarp takınca, ay ne kadar masumlar değil mi
Benim kızımda maske takınca korkuyor,hatt ben ve babası hariç kimin kucağına giderse gitsin ağlıyor. Özellikle halasinda asla durmuyor, göz teması bile kurmuyor. Biseyler hissediyorsa demek cocugum

Boy 1.50 olunca 46 fazla bile geliyor kibar haliyle minyon ama bildiğin cüce Yer elması diyen de var

kıyamam kuzulara ya, valla bu da eritmeden attı
daha da tekrar sokmak içimden gelmedi :/
Geçmiş olsun canım, biz de kaka yapamıyorduk 8 gün olmuştu, fitil verdi doktor, baya küçükttük incelttik fitili öyle verdik, daha verir vermez o uyarmayla yaptı kakasını. Parmakla biraz bastırmak lazım eriyene kadar. İnşallah gerek kalmaz kendiliğinden yapar

Ya evdeki koşu bandını bırak ben evdeki yumurtayı pişirip zor yiyorum
Ayçok iyimiş ücreti aslında. Grup ücreti derken? Sana özel değil mi liste? Boyun kaç? Kendimce çıkarımlar yapcam ben 170cm 77 kiloyum az önce tartıldım. En azından 12 kilo vermem lazım Gerçi ben bu hamilelikten önce kilo aldım 65 kiloyla ilkine hamile kaldım, iki ayda inanılmaz şiştim göbeğim falan davul gibiydi. Meğer bebek ölmüş benim vücut şişmeye başlamış. Sonrada moral bozukluğu fln yerken yerken kilo veremedim. 70le şimdiki bebişime hamile kaldım. 94 kiloyla doğurdum

Ya evdeki koşu bandını bırak ben evdeki yumurtayı pişirip zor yiyorum
Ayçok iyimiş ücreti aslında. Grup ücreti derken? Sana özel değil mi liste? Boyun kaç? Kendimce çıkarımlar yapcam ben 170cm 77 kiloyum az önce tartıldım. En azından 12 kilo vermem lazım Gerçi ben bu hamilelikten önce kilo aldım 65 kiloyla ilkine hamile kaldım, iki ayda inanılmaz şiştim göbeğim falan davul gibiydi. Meğer bebek ölmüş benim vücut şişmeye başlamış. Sonrada moral bozukluğu fln yerken yerken kilo veremedim. 70le şimdiki bebişime hamile kaldım. 94 kiloyla doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…