Cok cok gecmis olsun canimagri kesici alin ikiniz de. Uyur da iyilesirsiniz insallah
çok geçmiş olsun cAnım ikinize de. onlar bizden daha güçlü merak etme sen
Sağ olun kızlar. Bağışıklık mı çöktü nedir ya parkta ya hastanede klimadan üşüttük diyorum ama benim alerjik rinit ilerlediğinde tam da böyle olurdum. Parol alıyorum hiçbit işe yaramadı. Alerji-astım ilaçlarımı bir yıldan fazladır kullanmıyorum. Gitmem lazım bugün kendi doktoruma bakayım ne verecek.Cok geçmiş olsun cnm, emzirirken hasta olmak çok zor ya Allah yardımcın olsun, ben en son dayanamayıp antibiyotik kullanmıştım ama cok zorlanmıştim ya 3 ayda 4 5 kez hasta olmuştum
Biraz saçma ama canım hep öyle deniyor atak zamanlarını da öyle hesaplayın diyorlarKizlar ya doktor kontrolünde erken doğum yaptığım için bebeği 3 ay 10 gün görmem gerektiğini söyledi doktor.
İyide nasıl kendi ayında olan bebeklerle aynı gidiyor o zaman? Bu haftalarda dönmesi lazım artık yere bırakınca direkt yüzüstü dönebiliyor mesela.
Sadece kilo olarak mı bakılıyor ben anlamadım ya.
Rota aşısı için erken doğduğundan dolayı daha vakit var dedi ama diğer aşılar hep normal zamanda yapılıyor bu saçma değil mi o zaman?
Doktora o an sormak aklıma gelmedi keşke sorsaydim
Rota için belki bağırsakları hazır olsun diye mi dedi acaba? Bize de göz doktoru daha erken demişti mesela görme sorunu için ilk gittiğimizde. Bu bebek 23 gün erken doğmuş sonuçta demişti. Rotayı 3 aylık kontrolünde yaptı çocuk doktoru, ikinci dozu 5 aylık kontrolünde yapacakmışKizlar ya doktor kontrolünde erken doğum yaptığım için bebeği 3 ay 10 gün görmem gerektiğini söyledi doktor.
İyide nasıl kendi ayında olan bebeklerle aynı gidiyor o zaman? Bu haftalarda dönmesi lazım artık yere bırakınca direkt yüzüstü dönebiliyor mesela.
Sadece kilo olarak mı bakılıyor ben anlamadım ya.
Rota aşısı için erken doğduğundan dolayı daha vakit var dedi ama diğer aşılar hep normal zamanda yapılıyor bu saçma değil mi o zaman?
Doktora o an sormak aklıma gelmedi keşke sorsaydim
Geçmiş olsun canım. Havalar çok değişik bebekler terlemeye başladı çok normal böyle olması. Bizim oğlanda gece ateşledi başından 37 olmuş ateşi koltuk altı kesin 38 diKendimi de çocuğu da haziran günü hasta ettim. Bütün gece geniz akıntısı, burun akıntısı, aynı zamanda burun tıkanıklığı, boğaz yanmasıyla kıvrandım ve kemiklerim kırılıyor gibi. İnşallah bebeğim benim kadar kötü hissetmiyordur. Yetişkin gibi horlayarak uyudu garibim burnunu tam açamadığımız için. Bugün ikimizi de doktora
Geçmiş olsun canım. Havalar çok değişik bebekler terlemeye başladı çok normal böyle olması. Bizim oğlanda gece ateşledi başından 37 olmuş ateşi koltuk altı kesin 38 diburun tıkalı öksürüyor hemen calpol verdim birde aferin pediatrim vardı yaşına uygun onuda verdim gece 4.30 a kadar emdi yanımda yatıp sonra düştü ateş yavaş yavaş üstüne bende de hapşırma oldu aşırı şekilde ve işe geldim bebek babaanne de aklım evde Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin
Yaaa bu da kilo mu reca ediyorum sen bu bahsi kapatGunaydiiiiinn
Bende 44 ile hamile kalıp 55 ile doğuma girdim şuanda 50 kiloyum,ideal kilo benim için fakat fiziğim çok bozuldu sıkılasmam lazımm. Sarktı her yerim çok çirkin duruyor.
Ne işimiz var nereye yetişicez diyorum ama hanım tınlamıyor anca sırıtıyorHava ışıyınca uyaniyorlar bence yaa. Bugün benimki de 5 bucukta kalktı zorla uyuttum 7 bucukta tamamen açtı gözünü
Memurluktan kovulmuş bu şımarıklıkla sonunda .Oh maşallah
Ağlamasına dayanırım onun iyiliği için diye düşünerek ama o kadar kasıyor ki kendini ağlarken boğulacak gibi oluyor kusma safhasına geçip
Dikiş yerlerini oyma problemi bizde de uzun zamandır var. Zarar verecek diye korkuyorum
Yeni işe girmiş demek ki. Hayırlı olsun
Geçmiş olsun , biz de ana kız hasta olucaz sanırım yakındır . Köye geldik birkaç gündür kalmaya , biz geldik hava bozdu . Benim boğaz acıyor , kızın eller burun hep soğuk .Kendimi de çocuğu da haziran günü hasta ettim. Bütün gece geniz akıntısı, burun akıntısı, aynı zamanda burun tıkanıklığı, boğaz yanmasıyla kıvrandım ve kemiklerim kırılıyor gibi. İnşallah bebeğim benim kadar kötü hissetmiyordur. Yetişkin gibi horlayarak uyudu garibim burnunu tam açamadığımız için. Bugün ikimizi de doktora
Of size de geçmiş olsun. Çok zor gerçekten. Çocuk uyumuyor diye zor sanıyordum. Şimdi ikimiz birlikte hasta ve uykusuzuz. Yetmedi üstüne annelik sınavım zorlaştı. Çocuğun burnunu açmaya çalışırken kanattıkGeçmiş olsun canım. Havalar çok değişik bebekler terlemeye başladı çok normal böyle olması. Bizim oğlanda gece ateşledi başından 37 olmuş ateşi koltuk altı kesin 38 diburun tıkalı öksürüyor hemen calpol verdim birde aferin pediatrim vardı yaşına uygun onuda verdim gece 4.30 a kadar emdi yanımda yatıp sonra düştü ateş yavaş yavaş üstüne bende de hapşırma oldu aşırı şekilde ve işe geldim bebek babaanne de aklım evde Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin
Ne işimiz var nereye yetişicez diyorum ama hanım tınlamıyor anca sırıtıyor
Memurluktan kovulmuş bu şımarıklıkla sonunda .
Dikkat edinGeçmiş olsun , biz de ana kız hasta olucaz sanırım yakındır . Köye geldik birkaç gündür kalmaya , biz geldik hava bozdu . Benim boğaz acıyor , kızın eller burun hep soğuk .
Bizim hasta olmamız daha fena sanki , bebelere düzgün bakamayız
Dikkat edinHava burada bir öyle bir böyle. Bir gün yaz bir gün sonbahar gibi oldu. Boğazıma burnuma denemediğim şey kalmadı gece. İlaç şart oldu. Miniklere bir şey olmasın diyordum ama ana babaların da sağlam kalması lazımmış. Eksik duadan kendimi içeri atacağım
Aynı ben, 46 yla hamile kaldım, şu an 50 kiloyum. Çok tipsizim. Popom ve basenlerim büyüdü, göbek de duruyor, leblebi yutmuş solucan gibiyimGunaydiiiiinn
Bende 44 ile hamile kalıp 55 ile doğuma girdim şuanda 50 kiloyum,ideal kilo benim için fakat fiziğim çok bozuldu sıkılasmam lazımm. Sarktı her yerim çok çirkin duruyor.
En azından yuvarlanan topaç gibi değilsinizAynı ben, 46 yla hamile kaldım, şu an 50 kiloyum. Çok tipsizim. Popom ve basenlerim büyüdü, göbek de duruyor, leblebi yutmuş solucan gibiyim
Geçmiş olsun canım.bu ateş konusu beni çok geriyor bugün aşıya gideceğiz ateş baştan 37 ise yüksek mi öyle çıkarsa koldan da ölceyim değil mi, ateşini fark etmeyeceğim diye korkuyorum.calpolu çay kasigiyla mi iciriyoruz yarım ölçek demişti drGeçmiş olsun canım. Havalar çok değişik bebekler terlemeye başladı çok normal böyle olması. Bizim oğlanda gece ateşledi başından 37 olmuş ateşi koltuk altı kesin 38 diburun tıkalı öksürüyor hemen calpol verdim birde aferin pediatrim vardı yaşına uygun onuda verdim gece 4.30 a kadar emdi yanımda yatıp sonra düştü ateş yavaş yavaş üstüne bende de hapşırma oldu aşırı şekilde ve işe geldim bebek babaanne de aklım evde Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin
Geçmiş olsun canım.bu ateş konusu beni çok geriyor bugün aşıya gideceğiz ateş baştan 37 ise yüksek mi öyle çıkarsa koldan da ölceyim değil mi, ateşini fark etmeyeceğim diye korkuyorum.calpolu çay kasigiyla mi iciriyoruz yarım ölçek demişti dr
Hayırlı olsun. Bunu ancak ultrason muayenesi ile doktor söyleyebilir. Mantık yürütmeyle olacak iş değil. Her gebelik kendine özel. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın, ağır iş yapmayınTecrübeli olanlarınız vardır 5 hafta 5 günlük hamileyim geçen pazar kahverengi lekem ve leke tarzında kanamam oldu beta hcg de sıkıntı yok pazar günü acilde kan verdim yükselmiş 1 gün rapor yazdı salı günü de kadın doğuma çıktım progestan ile beta hcg baktı 1937 çıktı düşüş yok duphaston verdi kanama olduğu için ama bi daha kanama olmadı kahverengiye döndü ama lekem devam ediyor sizce bu normal mi yerleşme mi bugün 6. Gün lekenin geldiği pazartesi de kesesini görcem düşüncelerinizi bekliyorum
Cidden saçma ya öyle olsa çocuk her şeyi geç yapar e zamanında yapıyorBiraz saçma ama canım hep öyle deniyor atak zamanlarını da öyle hesaplayın diyorlar
Önceki doktor zamanı geldiğinde demişti ama biz vurdurmak istemedik burda da biraz sıkıntılı şeyler okudum.Rota için belki bağırsakları hazır olsun diye mi dedi acaba? Bize de göz doktoru daha erken demişti mesela görme sorunu için ilk gittiğimizde. Bu bebek 23 gün erken doğmuş sonuçta demişti. Rotayı 3 aylık kontrolünde yaptı çocuk doktoru, ikinci dozu 5 aylık kontrolünde yapacakmış
Ultrason bakıldı vajınal kesenin gölgesi gözüküyor etrafında kanama yok dediydi bakalım pazartesi kese kesin olarak gözükecekHayırlı olsun. Bunu ancak ultrason muayenesi ile doktor söyleyebilir. Mantık yürütmeyle olacak iş değil. Her gebelik kendine özel. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın, ağır iş yapmayın
Belki rota istisnai durumundan dolayı öyledir bilemedim hiç. Bize hepsi doğum tarihine göre yapıldı. Hiç de sormak gelmemişti aklıma açıkçası. Sonsuza kadar beklenen doğum tarihine göre hesap mı yapacağız ya :/Cidden saçma ya öyle olsa çocuk her şeyi geç yapar e zamanında yapıyor
Önceki doktor zamanı geldiğinde demişti ama biz vurdurmak istemedik burda da biraz sıkıntılı şeyler okudum.
Biz de yaptırmadık deyinca daha zamani var falan dedi.
O zaman diğer aşılar da çok erken vurulmuş oldu.
Cok geçmiş olsun cnmGeçmiş olsun canım. Havalar çok değişik bebekler terlemeye başladı çok normal böyle olması. Bizim oğlanda gece ateşledi başından 37 olmuş ateşi koltuk altı kesin 38 diburun tıkalı öksürüyor hemen calpol verdim birde aferin pediatrim vardı yaşına uygun onuda verdim gece 4.30 a kadar emdi yanımda yatıp sonra düştü ateş yavaş yavaş üstüne bende de hapşırma oldu aşırı şekilde ve işe geldim bebek babaanne de aklım evde Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?