- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Öylelerine huyu sana benzemesin demek istiyorum da denilmiyor işteSana benziyor da dedim . Israrla bana benziyor demeye devam ediyor yada kendi çocuklarına benzetiyor. Sanki o doğurdu yaa sinir basiyo beni .sagdan soldan geliyorlar valla.
Ah ah insanın içinden neler geçiyor daÖylelerine huyu sana benzemesin demek istiyorum da denilmiyor işte
Kaç günlükten itibaren verdiniz. Bizim yaşağımız yerde çok sıcak. Kırkı çıkınca versem mi bende, bir çay kaşığı
Ben eşime diyorum tamam sizin tarafa benziyor kabul ediyorum ama insallah huyları benzemez diyorumÖylelerine huyu sana benzemesin demek istiyorum da denilmiyor işte
350-700 gram almaları gerekiyormuş.5. ayda ne kadar kilo almaları lazım ya? Son kontrolden beri 11 gün oldu ama sanki ancak 100 gr almış gibi
Aa suluğs geçtiniz mi canımAy kuzum susamış demekki.
Dün burası aşırı sıcaktı sulugunu gösterdim hemen anladı ağzını açtı yavrum boynundan sular aka aka icti
bana da bu ay az alacak gibi geliyor emme süreleri azaldı. emme aralıkları da arttı5. ayda ne kadar kilo almaları lazım ya? Son kontrolden beri 11 gün oldu ama sanki ancak 100 gr almış gibi
Şundan veriyorum canım.Aa suluğs geçtiniz mi canım
Demir ilacı kullanıyorsan ondandır canım benim kızımın da Demir ilacı ile birlikte koku olmaya başladıYa kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?
Nerden aldın canım bunu linki var mıŞundan veriyorum canım.
demir ilacına başladınız mı canım o yapabilir. ya da enfeksiyondan olabiliyo allah korusunYa kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?
Yok kullanmıyorum daha.Demir ilacı kullanıyorsan ondandır canım benim kızımın da Demir ilacı ile birlikte koku olmaya başladı
Wee Baby Mini Cam Alıştırma Bardağı Seti 30 Ml - Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL eczaneden aldım ben ama trendyolda da varmış şimdi baktımNerden aldın canım bunu linki var mı
Link için teşekkür ederim ama koku için bi doktoruna danışYok kullanmıyorum daha.
Wee Baby Mini Cam Alıştırma Bardağı Seti 30 Ml - Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL eczaneden aldım ben ama trendyolda da varmış şimdi baktım
6 aylık olana kadar idare eder .
Benimkinin de kokuyor ama öyle aşırı değil gerçi bizim doğduğundan beri öyleYa kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?
350-700 gram almaları gerekiyormuş.
Biz niye hep azar azar kader bize ne yazar modundayız ya her ay bu kilo olayı bende sınava giriyormuşum gibi bir olaya döndübana da bu ay az alacak gibi geliyor emme süreleri azaldı. emme aralıkları da arttı
Bizimkinde hep var koku ya :/ Gerçekten artık kaka incelemekten yıldım. Bir sonuca da varamıyoruz. Doktor bununla ilgili de bir şey dedi ama unuttum. Sadece bir kokusu olur o normal dediğini hatırlıyorumYa kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?
Benim halasi da babaannesi de öyle, bi bebek görmeye geldiler bi 40 ucurtmaya gittik bayramda bide mevlidde işte, anliyacagin el gibiler..Bazı hasta ruhlar... Boş ver ya taktığına değmez. Benimkinin halası aramıyor bile. Çok memnunum bu durumdan. Gölge etmesin, başka ihsan istemem
Bundan su nasıl akıyor? Meme reddi yapar mı acabaYok kullanmıyorum daha.
Wee Baby Mini Cam Alıştırma Bardağı Seti 30 Ml - Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL eczaneden aldım ben ama trendyolda da varmış şimdi baktım
6 aylık olana kadar idare eder .
Çok geçmiş olsun kuzuya. Ben de terleme-üşüme olayına bir çözüm bulamadım. İnşallah daha da ilerlemeden düzelirlerKızlar oğlumun öksürüğü 3. Gün olmasına rağmen geçmedi sabah Dr a götürdüm allahtan ciğerler inmemiş ağla ağla sabaha kadar duramadı sadece memede uyudubuhar verdi alerji iğnesi yaptı birde antibiyotik verdi inşallah bir an önce geçer. Yavrum terleye terleye bu hale geldi havalar aşırı sıcak Burda ve emerken başı da acayip terliyor
Siz bize göre bayağı bol görüşmüşsünüzBenim halasi da babaannesi de öyle, bi bebek görmeye geldiler bi 40 ucurtmaya gittik bayramda bide mevlidde işte, anliyacagin el gibiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?