2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
5. ayda ne kadar kilo almaları lazım ya? Son kontrolden beri 11 gün oldu ama sanki ancak 100 gr almış gibi

Ya kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?

Ya kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?
Demir ilacı kullanıyorsan ondandır canım benim kızımın da Demir ilacı ile birlikte koku olmaya başladı

Kızlar oğlumun öksürüğü 3. Gün olmasına rağmen geçmedi sabah Dr a götürdüm allahtan ciğerler inmemiş ağla ağla sabaha kadar duramadı sadece memede uyudu buhar verdi alerji iğnesi yaptı birde antibiyotik verdi inşallah bir an önce geçer. Yavrum terleye terleye bu hale geldi havalar aşırı sıcak Burda ve emerken başı da acayip terliyor

350-700 gram almaları gerekiyormuş.
bana da bu ay az alacak gibi geliyor emme süreleri azaldı. emme aralıkları da arttı
Biz niye hep azar azar kader bize ne yazar modundayız ya her ay bu kilo olayı bende sınava giriyormuşum gibi bir olaya döndü
Bizimkinde hep var koku ya :/ Gerçekten artık kaka incelemekten yıldım. Bir sonuca da varamıyoruz. Doktor bununla ilgili de bir şey dedi ama unuttum. Sadece bir kokusu olur o normal dediğini hatırlıyorum Halbuki bizimkinde keskin bir koku var

Bazı hasta ruhlar... Boş ver ya taktığına değmez. Benimkinin halası aramıyor bile. Çok memnunum bu durumdan. Gölge etmesin, başka ihsan istemem
Benim halasi da babaannesi de öyle, bi bebek görmeye geldiler bi 40 ucurtmaya gittik bayramda bide mevlidde işte, anliyacagin el gibiler..

Yok kullanmıyorum daha.

Wee Baby Mini Cam Alıştırma Bardağı Seti 30 Ml - Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL eczaneden aldım ben ama trendyolda da varmış şimdi baktım
6 aylık olana kadar idare eder .
Bundan su nasıl akıyor? Meme reddi yapar mı acaba
Çok geçmiş olsun kuzuya. Ben de terleme-üşüme olayına bir çözüm bulamadım. İnşallah daha da ilerlemeden düzelirler
Benim halasi da babaannesi de öyle, bi bebek görmeye geldiler bi 40 ucurtmaya gittik bayramda bide mevlidde işte, anliyacagin el gibiler..
Siz bize göre bayağı bol görüşmüşsünüz Bırak ya yanında olanların eksikliğini göstermesin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…