2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?
Bizimki de 3 gündür çok kokulu ya usuttumu acaba diyorum bende pzt Dr kontrolünde soracağım
Geçmiş olsun canım, bende terden korkuyorum ya ne kadar ince giydorsem de ter bezi koysamda gece illa değiştirmek gerekiyor birde üstünü açıyor, inşallah hasta olmadan geçiririz
Gece uykusuna kaçta geçiyor bebeler ve kaçta uyaniyorlar?
Benim kizim 8 de uyuyor, sabah 7 de kalkıyor. Gece 11 de de uyusa sabah 7 de ayakta. Bende erkenden uyutuyorum vallahi dinleniyorum.
En erken 9 buçukta uyuyor canım 9 buçuk 10 10 buçuk arası uyuyor, sabahta 7 en geç 8 uyanıyoruz, sonra 9 10 tekrar 1 2 saat uyuyor sonra artık akşama kadar uyku yok bazen yarım saat uyuduğu oluyor o kadar

Kızım emerken kendini kasıp geriye atıyor bu neden oluyor, kucağımda uyuyordu birden aynı hareketi yapıp nasıl çığlık attı, cok korktum gaz mıdır nedir bu

Ay bana da dedi doktor sağ diye. Hiiiç uğraşamadım bir süre sonra. Baktı sağmıyorum, bebek de kilo alıyor. Doktor sormayı bıraktı
Tüh beee taaağm daaa diyet yapcaktım Kısmet değil işte bakın görüyorsunuz
Ay sorma bu kilo olayı insanı strese sokuyor gerçekten. Asm 5. Ayda kilo takibi yok dedi ,inan nasil rahatladım.
Aaa neden yokmuş 5. ayda? Kritik ayları geçmiş mi oluyor 5. ayda
Gece uykusuna kaçta geçiyor bebeler ve kaçta uyaniyorlar?
Benim kizim 8 de uyuyor, sabah 7 de kalkıyor. Gece 11 de de uyusa sabah 7 de ayakta. Bende erkenden uyutuyorum vallahi dinleniyorum.
Valla benimkine nazar deydi Saçma sapan saatlerde yatıp kalkıyor bir kaç gündür. Sürekli de gülüp sırıtıyo kızamıyorum zilliye

19. hafta atağı başlayan var mıBu atağı geçiren nasıl geçirdi Heyecanla bekliyorum

Sana benziyor da dedim . Israrla bana benziyor demeye devam ediyor yada kendi çocuklarına benzetiyor. Sanki o doğurdu yaa sinir basiyo beni .sagdan soldan geliyorlar valla.
Bence seninki senin zayıf yönünü bulmuş sinir oluyorsun diye üstüne basa basa söylüyor. Yoksa niye sürekli bana benzio desinki
Benm oğlumda aynı babasının tarafı. Halasıda sürekli diyor bize benziyo diye bende sürekli gülüyorum aynen diyorum . Seninki gıcıklığına yapıyor belli

Başladı bizim 19. Hafta atağı. Uyku gerilemesi mi anlayamıyorumda. Atak bittimi bilmiyorum . Sanki atak baslıyor hiç bitmiyor üstüne baska atak ekleniyor gbi

İnanırım çünkü benimki de öyle hem gece hem gündüz kimden alacaksınız uyku eğitimini bende düşünüyorum aslında

Cok zor ya saat başı uyanmak, valla kafam kalkmıyor artık, oğlum bazen baya emiyor diyorum baya uyucak bakıyorum uyanıyor yine 1 saat sonra
Kızımda öyle ya gece hatta 2 yaşına kadar sütüm gelirse o yaşa dayanamam herhalde diye düşündüm 18. Ayda falan bıraktırırım gibiyim

Hepsi 7de uyaniyormus şubat bebelerinin. İa var sabah 7 de kalkın desek kalkmazlar
Kiğzz başlayan var mı ne demek? 14.5haftata başladı hepimizin ,19 da bitecek baslamayacakbak yüreğimize indirme
Evet gıcıklığına yapıyor biliyorum bende ona kızıyorum ya zaten. İyi niyetli olsa kızmam hiç.

Merhaba hepinize bebişlerinizle saglıklı günler benim sizlerden bi ricam var benim oglum olacak yenidoğan erkek bebek kıyafetine ihtiyacım var 4 yaşında oğlum var bana yardımcı olabilir misiniz

Bu yaşadığımız atak 19 haftada bitmiyor muydu, biri bitmeden diğeri mi geliyor aman Allahim uykum kaçacak şimdi, çünkü 19.haftanin 2.gunundeyiz , yapmayın
Bende bitti sandım hastalıkla beraber arşa çıktı bu ne diyordum bu kadar olmaz hasta çocuk yatar falan meğerse ataktaymışız
Ay ayy gece doğru düzgün uyumadi desem yeridir yaa ..
Saat başı uyandı, saat başı..
Bendeki de aynı cnm saat başı kalktı emdi beşiğe koydum o kalktı ben koydum en son hava aydınlanınca saat altı da aldım memeye yatırdım bil bakalım noldu tam bir saat sonra yine kalktı bende memede durmak ister belki diyorum yok arsızlıktam hepsi. Ben kızımı emziremedim o yüzden hep uyurdu buna da uyusun diye mama veriyorum yine de memeye gelmeden uyumuyor neyse sakin olcam 19. Hafta bitecek nasıl olsa diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…