- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Bizimki de 3 gündür çok kokulu ya usuttumu acaba diyorum bende pzt Dr kontrolünde soracağımYa kızlar, kızımın kakası 2-3 gündür yani çok fena kokuyor. Hani öyle böyle değil. Rengi kıvamı normal ama bu kadar kokmuyordu önceden. Neden ki?
Geçmiş olsun canım, bende terden korkuyorum ya ne kadar ince giydorsem de ter bezi koysamda gece illa değiştirmek gerekiyor birde üstünü açıyor, inşallah hasta olmadan geçiririzKızlar oğlumun öksürüğü 3. Gün olmasına rağmen geçmedi sabah Dr a götürdüm allahtan ciğerler inmemiş ağla ağla sabaha kadar duramadı sadece memede uyudubuhar verdi alerji iğnesi yaptı birde antibiyotik verdi inşallah bir an önce geçer. Yavrum terleye terleye bu hale geldi havalar aşırı sıcak Burda ve emerken başı da acayip terliyor
En erken 9 buçukta uyuyor canım 9 buçuk 10 10 buçuk arası uyuyor, sabahta 7 en geç 8 uyanıyoruz, sonra 9 10 tekrar 1 2 saat uyuyor sonra artık akşama kadar uyku yok bazen yarım saat uyuduğu oluyor o kadarGece uykusuna kaçta geçiyor bebeler ve kaçta uyaniyorlar?
Benim kizim 8 de uyuyor, sabah 7 de kalkıyor. Gece 11 de de uyusa sabah 7 de ayakta. Bende erkenden uyutuyorum vallahi dinleniyorum.
Sende bendensinNe güzel ya benim sıpa nerdeyse saat başı kalkıyor emmeye
Canım senin boyun varmış. 57 iyi sana.1.63 canımAma 57 den aşağısı hiç yakışmıyor bana 57 candır benim için
Ben de merak ettim
Aa noldu ki
Ay bana da dedi doktor sağ diye. Hiiiç uğraşamadım bir süre sonra. Baktı sağmıyorum, bebek de kilo alıyor. Doktor sormayı bıraktı4 aylık kontrolünde "Artık verin" demişti doktor. Ben ona rağmen çok cesaret edemedim. Doktora mutlaka sormak lazım
bortu
Bence de alacağını alıyordur da gastrocu yeşil ve ishal şeklinde olmasının bir sebebinin önsütü alması olabileceğini söyledi. "Tamamen boşaltıyor mu memeyi" dedi. Emin olamıyorum dedim. Emmesi bitince sağıp bakabilirsin dedi de sağmak pek işime gelmiyor. Ona ayrı bir mesai lazım. Sonra bir de oradan çıkan sonuca göre kendime yeni dertler edineceğim falan
Tüh beee taaağm daaa diyet yapcaktım1.63 benim boyum canım diyet listeleri kişiye özel ama 20-25 kişi seninle aynı haftalar içerisinde diyet yapanları aynı grupta toplayıp ordan herkesi takip ediyor kim kaç kilo vermiş vs hem motive oluyor hırs yapıyorsun falan.. ama benim görüştüğüm doğum yapacak şimdi bi süre izne ayrıldı Ağustos gibi falan döner heralde sahalara tekrar o yüzden benim diyetisyen ile şuan için çalışamazsın canım başka online diyetisyenler de çok var ama çalışma stilleri nasıl bilmiyorum
Aaa neden yokmuş 5. ayda? Kritik ayları geçmiş mi oluyor 5. aydaAy sorma bu kilo olayı insanı strese sokuyor gerçekten. Asm 5. Ayda kilo takibi yok dedi ,inan nasil rahatladım.
Valla benimkine nazar deydiGece uykusuna kaçta geçiyor bebeler ve kaçta uyaniyorlar?
Benim kizim 8 de uyuyor, sabah 7 de kalkıyor. Gece 11 de de uyusa sabah 7 de ayakta. Bende erkenden uyutuyorum vallahi dinleniyorum.
Bence seninki senin zayıf yönünü bulmuş sinir oluyorsun diye üstüne basa basa söylüyor. Yoksa niye sürekli bana benzio desinkiSana benziyor da dedim . Israrla bana benziyor demeye devam ediyor yada kendi çocuklarına benzetiyor. Sanki o doğurdu yaa sinir basiyo beni .sagdan soldan geliyorlar valla.
Bu yaşadığımız atak 19 haftada bitmiyor muydu, biri bitmeden diğeri mi geliyor aman Allahim uykum kaçacak şimdi, çünkü 19.haftanin 2.gunundeyiz , yapmayın19. hafta atağı başlayan var mı Bu atağı geçiren nasıl geçirdi Heyecanla bekliyorum
Başladı bizim 19. Hafta atağı. Uyku gerilemesi mi anlayamıyorumda. Atak bittimi bilmiyorum . Sanki atak baslıyor hiç bitmiyor üstüne baska atak ekleniyor gbiAy bana da dedi doktor sağ diye. Hiiiç uğraşamadım bir süre sonra. Baktı sağmıyorum, bebek de kilo alıyor. Doktor sormayı bıraktı
Tüh beee taaağm daaa diyet yapcaktımKısmet değil işte bakın görüyorsunuz
Aaa neden yokmuş 5. ayda? Kritik ayları geçmiş mi oluyor 5. ayda
Valla benimkine nazar deydiSaçma sapan saatlerde yatıp kalkıyor bir kaç gündür. Sürekli de gülüp sırıtıyo kızamıyorum zilliye
19. hafta atağı başlayan var mı Bu atağı geçiren nasıl geçirdi Heyecanla bekliyorum
İnanırım çünkü benimki de öyle hem gece hem gündüzBen uyku eğitimi alıcam şimdi 10 güne başlıycaz benimkinin koca gün hiç uykusu yok yani varda sürekli kucağımda başka hiçbirşeyi kabul etmiyor. İnanır mısınız bilmiyorum kulağı kolumda iz bırakıyor bi kulak zarı eksik kolumda her detayı çıkıyor koluma o kadar saat kolumda düşünün.
Gel sarılalımSende bendensingel sarılalım dostum
Cok zor ya saat başı uyanmak, valla kafam kalkmıyor artık, oğlum bazen baya emiyor diyorum baya uyucak bakıyorum uyanıyor yine 1 saat sonraGel sarılalım
Kızımda öyle ya gece hatta 2 yaşına kadar sütüm gelirse o yaşa dayanamam herhalde diye düşündüm 18. Ayda falan bıraktırırım gibiyimCok zor ya saat başı uyanmak, valla kafam kalkmıyor artık, oğlum bazen baya emiyor diyorum baya uyucak bakıyorum uyanıyor yine 1 saat sonra
Hepsi 7de uyaniyormus şubat bebelerinin. İa var sabah 7 de kalkın desek kalkmazlarBizimki de 3 gündür çok kokulu ya usuttumu acaba diyorum bende pzt Dr kontrolünde soracağım
Geçmiş olsun canım, bende terden korkuyorum ya ne kadar ince giydorsem de ter bezi koysamda gece illa değiştirmek gerekiyor birde üstünü açıyor, inşallah hasta olmadan geçiririz
En erken 9 buçukta uyuyor canım 9 buçuk 10 10 buçuk arası uyuyor, sabahta 7 en geç 8 uyanıyoruz, sonra 9 10 tekrar 1 2 saat uyuyor sonra artık akşama kadar uyku yok bazen yarım saat uyuduğu oluyor o kadar
Kiğzz başlayan var mı ne demek? 14.5haftata başladı hepimizin ,19 da bitecek baslamayacakAy bana da dedi doktor sağ diye. Hiiiç uğraşamadım bir süre sonra. Baktı sağmıyorum, bebek de kilo alıyor. Doktor sormayı bıraktı
Tüh beee taaağm daaa diyet yapcaktımKısmet değil işte bakın görüyorsunuz
Aaa neden yokmuş 5. ayda? Kritik ayları geçmiş mi oluyor 5. ayda
Valla benimkine nazar deydiSaçma sapan saatlerde yatıp kalkıyor bir kaç gündür. Sürekli de gülüp sırıtıyo kızamıyorum zilliye
19. hafta atağı başlayan var mı Bu atağı geçiren nasıl geçirdi Heyecanla bekliyorum
Evet gıcıklığına yapıyor biliyorum bende ona kızıyorum ya zaten. İyi niyetli olsa kızmam hiç.Bence seninki senin zayıf yönünü bulmuş sinir oluyorsun diye üstüne basa basa söylüyor. Yoksa niye sürekli bana benzio desinki
Benm oğlumda aynı babasının tarafı. Halasıda sürekli diyor bize benziyo diye bende sürekli gülüyorum aynen diyorum . Seninki gıcıklığına yapıyor belli
Bizde 4 te uyandıkAy ayy gece doğru düzgün uyumadi desem yeridir yaa ..
Saat başı uyandı, saat başı..
Bundan su nasıl akıyor? Meme reddi yapar mı acaba
Çok geçmiş olsun kuzuya. Ben de terleme-üşüme olayına bir çözüm bulamadım. İnşallah daha da ilerlemeden düzelirler
Siz bize göre bayağı bol görüşmüşsünüzBırak ya yanında olanların eksikliğini göstermesin Allah
Bende bitti sandım hastalıkla beraber arşa çıktıBu yaşadığımız atak 19 haftada bitmiyor muydu, biri bitmeden diğeri mi geliyor aman Allahim uykum kaçacak şimdi, çünkü 19.haftanin 2.gunundeyiz , yapmayın
Bendeki de aynı cnm saat başı kalktı emdi beşiğe koydum o kalktı ben koydum en son hava aydınlanınca saat altı da aldım memeye yatırdım bil bakalım noldu tam bir saat sonra yine kalktıAy ayy gece doğru düzgün uyumadi desem yeridir yaa ..
Saat başı uyandı, saat başı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?