- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
1.63 canımAy yok benm kocam beğenirbenm ideal kilom 48-49 zaten 55 bile çoktu zamanında. Boyun kaç senin
1.63 benim boyum canım diyet listeleri kişiye özel ama 20-25 kişi seninle aynı haftalar içerisinde diyet yapanları aynı grupta toplayıp ordan herkesi takip ediyor kim kaç kilo vermiş vs hem motive oluyor hırs yapıyorsun falan.. ama benim görüştüğüm doğum yapacak şimdi bi süre izne ayrıldı Ağustos gibi falan döner heralde sahalara tekrar o yüzden benim diyetisyen ile şuan için çalışamazsın canım başka online diyetisyenler de çok var ama çalışma stilleri nasıl bilmiyorumYa evdeki koşu bandını bırak ben evdeki yumurtayı pişirip zor yiyorum
Ayçok iyimiş ücreti aslında. Grup ücreti derken? Sana özel değil mi liste? Boyun kaç? Kendimce çıkarımlar yapcamben 170cm 77 kiloyum az önce tartıldım. En azından 12 kilo vermem lazım Gerçi ben bu hamilelikten önce kilo aldım 65 kiloyla ilkine hamile kaldım, iki ayda inanılmaz şiştim göbeğim falan davul gibiydi. Meğer bebek ölmüş benim vücut şişmeye başlamış. Sonrada moral bozukluğu fln yerken yerken kilo veremedim. 70le şimdiki bebişime hamile kaldım. 94 kiloyla doğurdum
Rica ederim,rota asisindan sonra oldu biraz daha devam ederse götüreceğim.Link için teşekkür ederim ama koku için bi doktoruna danış
Rota aşısı sonrası oldu bende şimdi farkettim o yapar mı acaba?Benimkinin de kokuyor ama öyle aşırı değil gerçi bizim doğduğundan beri öyle
Yapabilir kızımda yeşil kaka olmuştu hafif ishal gibiRica ederim,rota asisindan sonra oldu biraz daha devam ederse götüreceğim.
Rota aşısı sonrası oldu bende şimdi farkettim o yapar mı acaba?
Kendi çocukları sürekli kaynanasına , görümcesine , kaynatasına falan benzetilse ne hisseder acaba uyuz olmaz mı ? Başka bir kafa Yaa bu tür insanlardaki , anlayamıyorum .Sana benziyor da dedim . Israrla bana benziyor demeye devam ediyor yada kendi çocuklarına benzetiyor. Sanki o doğurdu yaa sinir basiyo beni .sagdan soldan geliyorlar valla.
Yaa sizinki daha mi az, bende açıkçası mecbur olduğum için yani yoksa sevmiyorumBundan su nasıl akıyor? Meme reddi yapar mı acaba
Çok geçmiş olsun kuzuya. Ben de terleme-üşüme olayına bir çözüm bulamadım. İnşallah daha da ilerlemeden düzelirler
Siz bize göre bayağı bol görüşmüşsünüzBırak ya yanında olanların eksikliğini göstermesin Allah
Doymasa bırakmaz hep ağlar bence , memeler de sert sert olur hep . Gece ben sıkıntılı olanı vermiyorum sabah o meme bayaa dolu oluyor yani . Artık emme işini çözdüler hemen alıcaklarını alıyorlar sanırım .4 aylık kontrolünde "Artık verin" demişti doktor. Ben ona rağmen çok cesaret edemedim. Doktora mutlaka sormak lazım
@bortu
Bence de alacağını alıyordur da gastrocu yeşil ve ishal şeklinde olmasının bir sebebinin önsütü alması olabileceğini söyledi. "Tamamen boşaltıyor mu memeyi" dedi. Emin olamıyorum dedim. Emmesi bitince sağıp bakabilirsin dedi de sağmak pek işime gelmiyor. Ona ayrı bir mesai lazım. Sonra bir de oradan çıkan sonuca göre kendime yeni dertler edineceğim falan
Senin kız erken yürümüşBunu aldım oğluma, herkes çok duacı altında hayatımızı kurtardı diyorlar. Aslında mamas papas’ınki çok güzel ama kim verecek ona o parayı bu yeterli benceeekızlar birde ben unutmuşum yani yürüteç mama sandalyesi vs ne zaman koyuyorduk içine bebekleri? Arkadaşıma sordum 8 aylık koydum dedi e benim kız 11 aylıkken yürüyordu doğum gününde koşuyordu 8 ay çok geç değil mi ya
Bizde karışık. Hala başka şehirde, babaanne ve dede başka, biz başka şehirde. Babaanneyle dede bir kez geldi 1-2 hafta kaldılar gittiler (38. günde geldiler). Hala bir kez bebeğin ismi kulağına okunacağı zaman çağırdık öyle geldi, doğuma ve 40'ına gelmedi. Sonrasında da gelmedi. Aramıyor da. Eşimi 2-3 kez falan aramıştır. Umrumda bile değil. Keşke o kadar bile aramasa çünkü başka zaman kendi dertleri için arayıp kitliyor eşimi 55 saat. Bir tek onun derdi dert, bir tek onun canı can. O yüzden aramadığında daha faydalıYaa sizinki daha mi az, bende açıkçası mecbur olduğum için yani yoksa sevmiyorum
İnşallah öyledir. İlk aylarda meme öyle sertleşiyordu da bayağıdır olmuyor o sanki memede depolanmıyor da emdikçe geliyor gibiDoymasa bırakmaz hep ağlar bence , memeler de sert sert olur hep . Gece ben sıkıntılı olanı vermiyorum sabah o meme bayaa dolu oluyor yani . Artık emme işini çözdüler hemen alıcaklarını alıyorlar sanırım .
Kızlar oğlumun öksürüğü 3. Gün olmasına rağmen geçmedi sabah Dr a götürdüm allahtan ciğerler inmemiş ağla ağla sabaha kadar duramadı sadece memede uyudubuhar verdi alerji iğnesi yaptı birde antibiyotik verdi inşallah bir an önce geçer. Yavrum terleye terleye bu hale geldi havalar aşırı sıcak Burda ve emerken başı da acayip terliyor
Ay sorma bu kilo olayı insanı strese sokuyor gerçekten. Asm 5. Ayda kilo takibi yok dedi ,inan nasil rahatladım.Biz niye hep azar azar kader bize ne yazar modundayız ya her ay bu kilo olayı bende sınava giriyormuşum gibi bir olaya döndü
Bizimkinde hep var koku ya :/ Gerçekten artık kaka incelemekten yıldım. Bir sonuca da varamıyoruz. Doktor bununla ilgili de bir şey dedi ama unuttum. Sadece bir kokusu olur o normal dediğini hatırlıyorumHalbuki bizimkinde keskin bir koku var
Çekince geliyor. Yok ya ne kadarcık su iciyoda meme reddi yapsın ki...Bundan su nasıl akıyor? Meme reddi yapar mı acaba
Çok geçmiş olsun kuzuya. Ben de terleme-üşüme olayına bir çözüm bulamadım. İnşallah daha da ilerlemeden düzelirler
Siz bize göre bayağı bol görüşmüşsünüzBırak ya yanında olanların eksikliğini göstermesin Allah
7,5 aylıkken koydum yürütece oğlumu. 13 aylıkken de yürüdü.Bunu aldım oğluma, herkes çok duacı altında hayatımızı kurtardı diyorlar. Aslında mamas papas’ınki çok güzel ama kim verecek ona o parayı bu yeterli benceeekızlar birde ben unutmuşum yani yürüteç mama sandalyesi vs ne zaman koyuyorduk içine bebekleri? Arkadaşıma sordum 8 aylık koydum dedi e benim kız 11 aylıkken yürüyordu doğum gününde koşuyordu 8 ay çok geç değil mi ya
Evet muhtemelen o yaptı.Yapabilir kızımda yeşil kaka olmuştu hafif ishal gibi
Ne yapacak? Sinir olur ,zaten sevmez eşinin tarafını hiç. İşte insana ''sen de kimsin? Sadece doğurdun, sen ve ailen hiç önemli değil,hep biz varız, tabiki bize benzer '' diyormuş gibi geliyor.Kendi çocukları sürekli kaynanasına , görümcesine , kaynatasına falan benzetilse ne hisseder acaba uyuz olmaz mı ? Başka bir kafa Yaa bu tür insanlardaki , anlayamıyorum .
yürüteç hiç kullanmadım önerilmediği için de yine kullanmıycam ama mama sandalyesine oturmaya başlayınca koyabilirsin.ben koyuyorumBunu aldım oğluma, herkes çok duacı altında hayatımızı kurtardı diyorlar. Aslında mamas papas’ınki çok güzel ama kim verecek ona o parayı bu yeterli benceeekızlar birde ben unutmuşum yani yürüteç mama sandalyesi vs ne zaman koyuyorduk içine bebekleri? Arkadaşıma sordum 8 aylık koydum dedi e benim kız 11 aylıkken yürüyordu doğum gününde koşuyordu 8 ay çok geç değil mi ya
8 8 buçuk arası uyumuş oluyor sabah 7de kalkıyor. büyük kızımın uyku saati sarktı o da erken uyusa dinlenirdim ama bebişi uyutunca onunla oynamacaGece uykusuna kaçta geçiyor bebeler ve kaçta uyaniyorlar?
Benim kizim 8 de uyuyor, sabah 7 de kalkıyor. Gece 11 de de uyusa sabah 7 de ayakta. Bende erkenden uyutuyorum vallahi dinleniyorum.
Ay onu hiç sorma8 8 buçuk arası uyumuş oluyor sabah 7de kalkıyor. büyük kızımın uyku saati sarktı o da erken uyusa dinlenirdim ama bebişi uyutunca onunla oynamaca
Haklısın cnm doğru diyosun en güzeli uzak olmak, kaynanam geldi bu akşam bize neymiş torununu özlemiş, görümcem aradı eşime diyormuş ki resim at, ona da demiştim sakın atma özlüyorsa gelir diye umarım atmamistir yoksa kavga varSenin kız erken yürümüş
Bizde karışık. Hala başka şehirde, babaanne ve dede başka, biz başka şehirde. Babaanneyle dede bir kez geldi 1-2 hafta kaldılar gittiler (38. günde geldiler). Hala bir kez bebeğin ismi kulağına okunacağı zaman çağırdık öyle geldi, doğuma ve 40'ına gelmedi. Sonrasında da gelmedi. Aramıyor da. Eşimi 2-3 kez falan aramıştır. Umrumda bile değil. Keşke o kadar bile aramasa çünkü başka zaman kendi dertleri için arayıp kitliyor eşimi 55 saat. Bir tek onun derdi dert, bir tek onun canı can. O yüzden aramadığında daha faydalı
İnşallah öyledir. İlk aylarda meme öyle sertleşiyordu da bayağıdır olmuyor o sanki memede depolanmıyor da emdikçe geliyor gibi
7 gibi banyo 8 de yatağa geçiyoruz biraz oynaşıyoruz gülüşüyoruz 8.30 da emzirmeye başlıyorum ve bakın saat 9.30 hala memede. Bu şekilde 1 saat memede uyuyor sonra derin uykusu başlıyor da nefes alıyorum. Sabah uykusu da 6 da güne başlıyor arada 2 defa emzirme var 6 ya kadar öyle yani. Benim kızım çok güzel uyufur gündüz 3 saat kesintisiz gecede aynı şekilde kesintisiz bu çok uykusuz hiç derin uykusu yok gündüzdeGece uykusuna kaçta geçiyor bebeler ve kaçta uyaniyorlar?
Benim kizim 8 de uyuyor, sabah 7 de kalkıyor. Gece 11 de de uyusa sabah 7 de ayakta. Bende erkenden uyutuyorum vallahi dinleniyorum.
Ne güzel ya benim sıpa nerdeyse saat başı kalkıyor emmeye7 gibi banyo 8 de yatağa geçiyoruz biraz oynaşıyoruz gülüşüyoruz 8.30 da emzirmeye başlıyorum ve bakın saat 9.30 hala memede. Bu şekilde 1 saat memede uyuyor sonra derin uykusu başlıyor da nefes alıyorum. Sabah uykusu da 6 da güne başlıyor arada 2 defa emzirme var 6 ya kadar öyle yani. Benim kızım çok güzel uyufur gündüz 3 saat kesintisiz gecede aynı şekilde kesintisiz bu çok uykusuz hiç derin uykusu yok gündüzde
Ben uyku eğitimi alıcam şimdi 10 güne başlıycaz benimkinin koca gün hiç uykusu yok yani varda sürekli kucağımda başka hiçbirşeyi kabul etmiyor. İnanır mısınız bilmiyorum kulağı kolumda iz bırakıyor bi kulak zarı eksik kolumda her detayı çıkıyor koluma o kadar saat kolumda düşünün.Ne güzel ya benim sıpa nerdeyse saat başı kalkıyor emmeye
Sürekli emiyor mu o 1 saatte?7 gibi banyo 8 de yatağa geçiyoruz biraz oynaşıyoruz gülüşüyoruz 8.30 da emzirmeye başlıyorum ve bakın saat 9.30 hala memede. Bu şekilde 1 saat memede uyuyor sonra derin uykusu başlıyor da nefes alıyorum. Sabah uykusu da 6 da güne başlıyor arada 2 defa emzirme var 6 ya kadar öyle yani. Benim kızım çok güzel uyufur gündüz 3 saat kesintisiz gecede aynı şekilde kesintisiz bu çok uykusuz hiç derin uykusu yok gündüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?