2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Atak atağa geçti

Kızımda öyle ya gece hatta 2 yaşına kadar sütüm gelirse o yaşa dayanamam herhalde diye düşündüm 18. Ayda falan bıraktırırım gibiyim
Ben ek gıdaya geçince belki değişir diyorum eğer acıktıgi için uyaniyosa ama aliskanliksa emdiği sürece böyle olur, gündüzleri nasıl peki cnm? Benimki gündüz de aynı ya illa ağzına giricek o meme saat başı

Peki oda kalkar miydi cnm cok? Ne bileyim meme emen bebeklerin acıktıklari için degil alışkanlıktan kalktılarrini düşünüyorum artık

Eşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
Yaa Allah yardımcıniz olsun cnm bu zamanda gerçekten çok zor ya

Amin canım ya gerçekten çok zor , belki bu vesileyle kendi işimizi kurarız diyoruz, hep hayalimizdi . Vardır elbet bir hayır, ne diyelim...
Benim eşim de hep ister kendi işini kurmak, dediğin gibi belki ona vesile olur

Yaa Allah yardımcıniz olsun cnm bu zamanda gerçekten çok zor ya
Eşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
Allah yardımcınız olsun cnm inşallah allad daha güzel kapılar açar sizlere

Bu yaşadığımız atak 19 haftada bitmiyor muydu, biri bitmeden diğeri mi geliyor aman Allahim uykum kaçacak şimdi, çünkü 19.haftanin 2.gunundeyiz , yapmayın
Başladı bizim 19. Hafta atağı. Uyku gerilemesi mi anlayamıyorumda. Atak bittimi bilmiyorum . Sanki atak baslıyor hiç bitmiyor üstüne baska atak ekleniyor gbi
Kiğzz başlayan var mı ne demek? 14.5haftata başladı hepimizin ,19 da bitecek baslamayacakbak yüreğimize indirme

Ay öyle mi Kız benim aklımı aldı artık ben anlayamıyorum ne oluyor ne bitiyor

adzeynep benim kaynanamda sana benziyor diyip duruyor imalı imalı bakıp Ay evet güzelliğini anasından alıcak, neyseki çocuklar zekalarını da annelerinden alıyorlar dedim ben Tüm sevecenliğimle böyle gözlerimin içi gülerek

Nasıl oluyor o mecburiyet ya Mobing davası açsanız güzel tazminat alırsınız. Allah yardımcınız olsun. Hangi sektörde eşiniz?

Nasıl oluyor o mecburiyet ya Mobing davası açsanız güzel tazminat alırsınız. Allah yardımcınız olsun. Hangi sektörde eşiniz?
Eşim forklift operatörü,çalıştığı yer Türkiye nin en büyük gıda fabrikalarından biri. Eşimin astımı ve romatizmal bir rahatsızlığı var, usutmemesi gerekiyor. Onu soğuk hava deposunda görevlendirmek istediler, personel müdürü, iş yeri doktoru dahil birçok kişiyle görüştü yerinin değiştirilmemesi konusunda fakat 'çalışmak istemezsen çıkışını ver'' dediler. Mecbur çıkışını verdi , tazminatı kurtarabilirsek eğer manevi tazminat davası da açacak. 12 yıllık emeği var o firmada .

İnşallah çok daha iyisini bulur

İstifa dilekçesi mi yazdı ? Neden yaptı ki böyle birşey . Çok istiyorsanız siz çıkarın deseydi ya .

İnşallah çok daha iyisini bulur

İstifa dilekçesi mi yazdı ? Neden yaptı ki böyle birşey . Çok istiyorsanız siz çıkarın deseydi ya .
Çıkışını yarın imzalayacak ama çıkarmıyorlar orada çalışması konusunda ısrar ediyorlar.

İnşallah düzelirler ek gıdada ya benimki de öyle az bişey emsede illa saat başı ve uyurkende kucağımda hep yatağına koyar koymaz uyanıyor

İnşallah daha iyisini bulur hepsi durduk yere niye bi çıkarma yaptılar ki ? İnşallah tazminat verirler canım

Gıda sektörü hep sıkıntılı zaten ya. Ben gıda Mühendisiyim az bi müddet özel sektörde catering firmasında çalıştım nefret ettim işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…