- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
İmzalamasın bence , neresi için anlaşmışsa zamanında aynen öyle devam etsin . Kendileri kovsunlar . Hastanede çalışırken anlaşamadığım müdürümsü kadın da bana aynısını demişti başka bölüme geçmek istemeyince . Ben de asla imzalamam kendiniz çıkarın öyleyse dedim çalışmaya devam ettim .Çıkışını yarın imzalayacak ama çıkarmıyorlar orada çalışması konusunda ısrar ediyorlar.
Haklısın cnm doğru diyosun en güzeli uzak olmak, kaynanam geldi bu akşam bize neymiş torununu özlemiş, görümcem aradı eşime diyormuş ki resim at, ona da demiştim sakın atma özlüyorsa gelir diye umarım atmamistir yoksa kavga var
Kızım emerken kendini kasıp geriye atıyor bu neden oluyor, kucağımda uyuyordu birden aynı hareketi yapıp nasıl çığlık attı, cok korktum gaz mıdır nedir bu
Benimkinin bide beşikte sallanma huyu var bide sallıyorum geceleri ona alıştı yaİnşallah düzelirler ek gıdada yabenimki de öyle az bişey emsede illa saat başı ve uyurkende kucağımda hep yatağına koyar koymaz uyanıyor
Ben açıkçası ne gelsin istiyorum ne resim atsınKiz bos ver kocan resim atsin evine gelmesinden daha iyidir. Ben olsam goruntulu gorsun gelmesin derdim
Benim kizim cok yapiyo. Ya kusuyo, ya alttan gaz cikariyo ya da kaka yapiyo
İnşallah daha güzel işi olsun canım..
Amin cnm inşallah.Allah yardımcınız olsun cnm inşallah allad daha güzel kapılar açar sizlere
HahaAy öyle miKız benim aklımı aldı artık ben anlayamıyorum ne oluyor ne bitiyor
adzeynep benim kaynanamda sana benziyor diyip duruyor imalı imalı bakıp Ay evet güzelliğini anasından alıcak, neyseki çocuklar zekalarını da annelerinden alıyorlar dedim ben Tüm sevecenliğimle böyle gözlerimin içi gülerek
Öyle maalesef. Aslinda genel olarak fabrikalar zorluyor insanı. Neyse vardır bi hayır deyip yolumuza bakacağız.Gıda sektörü hep sıkıntılı zaten ya. Ben gıda Mühendisiyim az bi müddet özel sektörde catering firmasında çalıştım nefret ettim işten
Canim yeni okudum, Rabbim guzel kapilar acsinEşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
İnşallah aileniz için en hayırlı sonuca bağlanır bu konu. Kimseler mağdur olmasın, hele de şöyle bir süreçteEşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
Geri gelmiş de olabilirim gelmemiş de olabilirim. İnşallah gelmişimdir. Ne güzel görümce terörü konusu açılmış, onu da kaçırmışım. Halbuki kaos güzel şey ahshhs
Anaağ geldin kiz,nerelerdeydinGeri gelmiş de olabilirim gelmemiş de olabilirim. İnşallah gelmişimdir. Ne güzel görümce terörü konusu açılmış, onu da kaçırmışım. Halbuki kaos güzel şey ahshhs
Canim yeni okudum, Rabbim guzel kapilar acsin
Amin arkadaşlar inşallah, herseyin hayırlısı.İnşallah aileniz için en hayırlı sonuca bağlanır bu konu. Kimseler mağdur olmasın, hele de şöyle bir süreçte
Aboo noooldu gıınere gittin de gitmedin ki
Siteyi bozmuşum. Çok konuşuyorum diye sistem beni şutladı zaarAnaağ geldin kiz,nerelerdeydin
Merhaba herkese.sizin bebeğiniz de çığlık atıyor mu.ses çıkarmayi ogrendi ağlamıyor ama bağırıp sesler çıkartıyor.hic kendi kendine oyalanmiyor ve oyuncaklara sinir oluyor tutuyor ve agzina götüremiyor sinirleniyor.sabaha karşı kakasi geliyor uykusunda agliyor yapmıyor uyanirsa normal yapıyor ama uyku varsa zorlamiyor kendini.resmen uyandırmaya çalışıyorum uyansın kaka yapsın diye.ikinci bebegim fakat sanki yeni anne olmuş gibiyim.cok farklılar. Sadece benim bebegim mi agliyor diye düşünüyorum artık.
kız naptın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik onca emek uykusuz günler. bitiyo o bitiyo kötüyü çağırmayalımAy bana da dedi doktor sağ diye. Hiiiç uğraşamadım bir süre sonra. Baktı sağmıyorum, bebek de kilo alıyor. Doktor sormayı bıraktı
Tüh beee taaağm daaa diyet yapcaktımKısmet değil işte bakın görüyorsunuz
Aaa neden yokmuş 5. ayda? Kritik ayları geçmiş mi oluyor 5. ayda
Valla benimkine nazar deydiSaçma sapan saatlerde yatıp kalkıyor bir kaç gündür. Sürekli de gülüp sırıtıyo kızamıyorum zilliye
19. hafta atağı başlayan var mı Bu atağı geçiren nasıl geçirdi Heyecanla bekliyorum
canım çok kötü bi durum olmuş allah daha iyi kapılar açsın güzel bi tazminat alır biraz da dinlenir daha iyisini bulur. iyi ki çıkmış dersiniz inşallahEşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
çığlık atıyor sesleri öğeniyor. agzına alamayınca sinirleniyorsa alabilecegi yere uzatın oyuncakları mesela ebebekte oyuncak asma askıları var. ben halıdaki anakucagındaki oyuncaga ulaşmak istediğinde onla baglıyorum. hem oyunxaga ulaşabiliyo hem atarsa yere düşmüyoMerhaba herkese.sizin bebeğiniz de çığlık atıyor mu.ses çıkarmayi ogrendi ağlamıyor ama bağırıp sesler çıkartıyor.hic kendi kendine oyalanmiyor ve oyuncaklara sinir oluyor tutuyor ve agzina götüremiyor sinirleniyor.sabaha karşı kakasi geliyor uykusunda agliyor yapmıyor uyanirsa normal yapıyor ama uyku varsa zorlamiyor kendini.resmen uyandırmaya çalışıyorum uyansın kaka yapsın diye.ikinci bebegim fakat sanki yeni anne olmuş gibiyim.cok farklılar. Sadece benim bebegim mi agliyor diye düşünüyorum artık.
Ay süper iyi ki sormuşum. Sakın imza atmasın. İhtar çekip dava açmalı. Önce ihtar çekmeli. Lütfen bir avukata danışın.Eşim forklift operatörü,çalıştığı yer Türkiye nin en büyük gıda fabrikalarından biri. Eşimin astımı ve romatizmal bir rahatsızlığı var, usutmemesi gerekiyor. Onu soğuk hava deposunda görevlendirmek istediler, personel müdürü, iş yeri doktoru dahil birçok kişiyle görüştü yerinin değiştirilmemesi konusunda fakat 'çalışmak istemezsen çıkışını ver'' dediler. Mecbur çıkışını verdi , tazminatı kurtarabilirsek eğer manevi tazminat davası da açacak. 12 yıllık emeği var o firmada .
Avukata gitti direk o gün zaten. Avukat demiş alırız tazminatı, mahkemeye bile gerek kalmaz ara bulucu ile hallolur diye. Tabi ki var raporu.Ay süper iyi ki sormuşum. Sakın imza atmasın. İhtar çekip dava açmalı. Önce ihtar çekmeli. Lütfen bir avukata danışın.
Sağlığı ile ilgili raporu var mı? Onu da sunar.
Çığlık atıyor, oyuncağını alamazsa ya da aldı ama ağzına alamadıysa kızıyor sinirleniyor bu ara öyle sinirlenince önce veriyorum elinden düşer ya da yine ağzıma alamadım diye ağlarsa alıyorum elinden doğru mu yapıyorum bilmiyorum, bizde 4 te kakaya uyandık rahat edemiyor kıpırdaniyor anlıyorum kaka yapacağını ama ellemiyorun bi süre sonra uyanıp kaka yapıyor zaten, kaka varkende rahat uyumuyorMerhaba herkese.sizin bebeğiniz de çığlık atıyor mu.ses çıkarmayi ogrendi ağlamıyor ama bağırıp sesler çıkartıyor.hic kendi kendine oyalanmiyor ve oyuncaklara sinir oluyor tutuyor ve agzina götüremiyor sinirleniyor.sabaha karşı kakasi geliyor uykusunda agliyor yapmıyor uyanirsa normal yapıyor ama uyku varsa zorlamiyor kendini.resmen uyandırmaya çalışıyorum uyansın kaka yapsın diye.ikinci bebegim fakat sanki yeni anne olmuş gibiyim.cok farklılar. Sadece benim bebegim mi agliyor diye düşünüyorum artık.
Hoş geldiiiin , nasıl oldunuzGeri gelmiş de olabilirim gelmemiş de olabilirim. İnşallah gelmişimdir. Ne güzel görümce terörü konusu açılmış, onu da kaçırmışım. Halbuki kaos güzel şey ahshhs
Hoş bulduuum. Daha iyiyiz çok şükür. Burun, boğaz yollarımız hala tıkalı ama enerjimiz daha yerinde çok şükürHoş geldiiiin , nasıl oldunuz
Bizde masaj olayı hiç yok. Doğduğundan beri hiç izin vermedi. Banyosunu da kendim yaptıramadığım için anneme bağlıyız hala, o yüzden sık yapamıyoruz. Emzirmek acayip bir şeye dönüştü. 1,5 saat emmezse ve eğer o esnada uyumuyorsa hunharca saldırıyor. Annem, ablalarım kucağına yatay şekilde alırsa memeye meylediyor hemen. Emzirmeyi ayakta yapma işine kollarım artık hayır diyor. Koltukta kendi kendimi zıplatarak ya da sağa sola hafifçe sallayarak emziriyorum. Sallanmayı genelde yemiyor. Zıplaya zıplaya totom aşınacakBanyo yaptir, masaj yap, giydir, emzir, emzir, emzir... Cok severek yapıyorum totosini yedigim kizimin. Sürec uzayinca yoruluyorum artık, ayakta emzirmemi istiyor sultanim. Plates topunu da begenmez oldu. İki saatti, üc saati buluruz bugun
Hadi beyazkup, dayan kizim yapabilirsin. En guclu sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?