2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çıkışını yarın imzalayacak ama çıkarmıyorlar orada çalışması konusunda ısrar ediyorlar.
İmzalamasın bence , neresi için anlaşmışsa zamanında aynen öyle devam etsin . Kendileri kovsunlar . Hastanede çalışırken anlaşamadığım müdürümsü kadın da bana aynısını demişti başka bölüme geçmek istemeyince . Ben de asla imzalamam kendiniz çıkarın öyleyse dedim çalışmaya devam ettim .

Kiz bos ver kocan resim atsin evine gelmesinden daha iyidir. Ben olsam goruntulu gorsun gelmesin derdim

Kızım emerken kendini kasıp geriye atıyor bu neden oluyor, kucağımda uyuyordu birden aynı hareketi yapıp nasıl çığlık attı, cok korktum gaz mıdır nedir bu

Benim kizim cok yapiyo. Ya kusuyo, ya alttan gaz cikariyo ya da kaka yapiyo

Merhaba herkese.sizin bebeğiniz de çığlık atıyor mu.ses çıkarmayi ogrendi ağlamıyor ama bağırıp sesler çıkartıyor.hic kendi kendine oyalanmiyor ve oyuncaklara sinir oluyor tutuyor ve agzina götüremiyor sinirleniyor.sabaha karşı kakasi geliyor uykusunda agliyor yapmıyor uyanirsa normal yapıyor ama uyku varsa zorlamiyor kendini.resmen uyandırmaya çalışıyorum uyansın kaka yapsın diye.ikinci bebegim fakat sanki yeni anne olmuş gibiyim.cok farklılar. Sadece benim bebegim mi agliyor diye düşünüyorum artık.

İnşallah düzelirler ek gıdada ya benimki de öyle az bişey emsede illa saat başı ve uyurkende kucağımda hep yatağına koyar koymaz uyanıyor
Benimkinin bide beşikte sallanma huyu var bide sallıyorum geceleri ona alıştı ya

Kiz bos ver kocan resim atsin evine gelmesinden daha iyidir. Ben olsam goruntulu gorsun gelmesin derdim

Benim kizim cok yapiyo. Ya kusuyo, ya alttan gaz cikariyo ya da kaka yapiyo
Ben açıkçası ne gelsin istiyorum ne resim atsın biz baya sıkıntılar yaşadık ya zamanında ondan yüzlerini göresim yok, gelme ihtimali çok düşük, kocası getirmez ondan gelsin diyorum

İnşallah daha güzel işi olsun canım..

Allah yardımcınız olsun cnm inşallah allad daha güzel kapılar açar sizlere
Amin cnm inşallah.
Haha sinir oluyo sanırım sana benzediği için ohh sefan olsun
Gıda sektörü hep sıkıntılı zaten ya. Ben gıda Mühendisiyim az bi müddet özel sektörde catering firmasında çalıştım nefret ettim işten
Öyle maalesef. Aslinda genel olarak fabrikalar zorluyor insanı. Neyse vardır bi hayır deyip yolumuza bakacağız.

Eşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
İnşallah aileniz için en hayırlı sonuca bağlanır bu konu. Kimseler mağdur olmasın, hele de şöyle bir süreçte

Geri gelmiş de olabilirim gelmemiş de olabilirim. İnşallah gelmişimdir. Ne güzel görümce terörü konusu açılmış, onu da kaçırmışım. Halbuki kaos güzel şey ahshhs
Anaağ geldin kiz,nerelerdeydin
Canim yeni okudum, Rabbim guzel kapilar acsin

İnşallah aileniz için en hayırlı sonuca bağlanır bu konu. Kimseler mağdur olmasın, hele de şöyle bir süreçte
Amin arkadaşlar inşallah, herseyin hayırlısı.

Evet ciglik atiyo normal diye biliyorum. Sinirleniyo oyuncagi tutamayinca, agzina goturemeyince, aynen. Uyandirmayin kakasini sabah uyaninca yapsin bagirsaklari oyle alisirsa daha iyi sizin icin ve kendisi icin. Uykusu bolunmesin bence.

kız naptın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik onca emek uykusuz günler. bitiyo o bitiyo kötüyü çağırmayalım
Eşimi ve beraberinde birçok kişiyi işten çıkmaya mecbur bıraktılar. O kadar keyifsizim ki,su ekonomide nasıl ayakta kalacağız bilemiyorum. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah .
canım çok kötü bi durum olmuş allah daha iyi kapılar açsın güzel bi tazminat alır biraz da dinlenir daha iyisini bulur. iyi ki çıkmış dersiniz inşallah
çığlık atıyor sesleri öğeniyor. agzına alamayınca sinirleniyorsa alabilecegi yere uzatın oyuncakları mesela ebebekte oyuncak asma askıları var. ben halıdaki anakucagındaki oyuncaga ulaşmak istediğinde onla baglıyorum. hem oyunxaga ulaşabiliyo hem atarsa yere düşmüyo
bir de her çocuk farklı bazıları daha sinirli ya da huysuz olabiliyo maalesef

Ay süper iyi ki sormuşum. Sakın imza atmasın. İhtar çekip dava açmalı. Önce ihtar çekmeli. Lütfen bir avukata danışın.
Sağlığı ile ilgili raporu var mı? Onu da sunar.

Ay süper iyi ki sormuşum. Sakın imza atmasın. İhtar çekip dava açmalı. Önce ihtar çekmeli. Lütfen bir avukata danışın.
Sağlığı ile ilgili raporu var mı? Onu da sunar.
Avukata gitti direk o gün zaten. Avukat demiş alırız tazminatı, mahkemeye bile gerek kalmaz ara bulucu ile hallolur diye. Tabi ki var raporu.
Dur ben bi daha diyeyim eşime iyice irdelesin

Çığlık atıyor, oyuncağını alamazsa ya da aldı ama ağzına alamadıysa kızıyor sinirleniyor bu ara öyle sinirlenince önce veriyorum elinden düşer ya da yine ağzıma alamadım diye ağlarsa alıyorum elinden doğru mu yapıyorum bilmiyorum, bizde 4 te kakaya uyandık rahat edemiyor kıpırdaniyor anlıyorum kaka yapacağını ama ellemiyorun bi süre sonra uyanıp kaka yapıyor zaten, kaka varkende rahat uyumuyor
Geri gelmiş de olabilirim gelmemiş de olabilirim. İnşallah gelmişimdir. Ne güzel görümce terörü konusu açılmış, onu da kaçırmışım. Halbuki kaos güzel şey ahshhs
Hoş geldiiiin , nasıl oldunuz

Banyo yaptir, masaj yap, giydir, emzir, emzir, emzir... Cok severek yapıyorum totosini yedigim kizimin. Sürec uzayinca yoruluyorum artık, ayakta emzirmemi istiyor sultanim. Plates topunu da begenmez oldu. İki saatti, üc saati buluruz bugun

Hadi beyazkup, dayan kizim yapabilirsin. En guclu sensin

Bizde masaj olayı hiç yok. Doğduğundan beri hiç izin vermedi. Banyosunu da kendim yaptıramadığım için anneme bağlıyız hala, o yüzden sık yapamıyoruz. Emzirmek acayip bir şeye dönüştü. 1,5 saat emmezse ve eğer o esnada uyumuyorsa hunharca saldırıyor. Annem, ablalarım kucağına yatay şekilde alırsa memeye meylediyor hemen. Emzirmeyi ayakta yapma işine kollarım artık hayır diyor. Koltukta kendi kendimi zıplatarak ya da sağa sola hafifçe sallayarak emziriyorum. Sallanmayı genelde yemiyor. Zıplaya zıplaya totom aşınacak Yalnız havalar bozduğu ve biz hasta olduğumuz için üç gündür ev hapsindeyiz. Mecbur kaldı da evde uyumayı mı kabullendi yoksa benim aldığım alerji ilacı ona da mı uyku yapıyor bilmiyorum ama parktaki kadar uzun uyuyamasa da evde sanki uyuyabilmeye başladı gibi ya da belki atağı atlatıyoruzdur. Ay hadi inşallah atağı geride bırakıyor olalım. Perşembe tam 20 haftalık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…