Kuzenimde geçen ay aynı sorunla işi bıraktı. Avukat ihtar çektirdi öyle bıraktı. Ara bulucuda şirketler karşı tarafı yıpratıp sinir edebiliyor. Mesela yüz bin tazminat hakkın var diyo ki 50de anlaşalım falan. Emeğinizi yedirmeyin çünkü yasalar işçiyi koruyo çok şükür hukuk sisteminizde bir bu bozulmadı. Raporuda varsa zaten hakkınınsonuna kadar alır.Avukata gitti direk o gün zaten. Avukat demiş alırız tazminatı, mahkemeye bile gerek kalmaz ara bulucu ile hallolur diye. Tabi ki var raporu.
Dur ben bi daha diyeyim eşime iyice irdelesin
Allah güzel kapılar açtırsın canım, hakkınızda hayırlısı olsunAmin canım ya gerçekten çok zor , belki bu vesileyle kendi işimizi kurarız diyoruz, hep hayalimizdi . Vardır elbet bir hayır, ne diyelim...
Bizde masaj olayı hiç yok. Doğduğundan beri hiç izin vermedi. Banyosunu da kendim yaptıramadığım için anneme bağlıyız hala, o yüzden sık yapamıyoruz. Emzirmek acayip bir şeye dönüştü. 1,5 saat emmezse ve eğer o esnada uyumuyorsa hunharca saldırıyor. Annem, ablalarım kucağına yatay şekilde alırsa memeye meylediyor hemen. Emzirmeyi ayakta yapma işine kollarım artık hayır diyor. Koltukta kendi kendimi zıplatarak ya da sağa sola hafifçe sallayarak emziriyorum. Sallanmayı genelde yemiyor. Zıplaya zıplaya totom aşınacakYalnız havalar bozduğu ve biz hasta olduğumuz için üç gündür ev hapsindeyiz. Mecbur kaldı da evde uyumayı mı kabullendi yoksa benim aldığım alerji ilacı ona da mı uyku yapıyor bilmiyorum ama parktaki kadar uzun uyuyamasa da evde sanki uyuyabilmeye başladı gibi ya da belki atağı atlatıyoruzdur. Ay hadi inşallah atağı geride bırakıyor olalım. Perşembe tam 20 haftalık olacak
Cnm meme hizasına getiriyorum başını kolumu bazen koyuyorum bazen koymuyorum ilk başta yan dönüyorum memeyi tutunca o bana doğru dönüyor ben hafif yüz üstü yatıp uyuyorumKızlqr yatarak meme vermeyi nasıl beceriyorsunuz. Ben gece deneyim dedim uyuyan çocuğu uyandırdımOnun bi alttaki koluyla benim üstteki kolumu koyacak yer bulamıyorjm bi türlü mesela bebişin başının altına kolunuzu koyuyomusunuz. Bi de sırt üstü yatmaması lazım di mi, öyle emmek çok zor olur çünkü
Üstteki memeyi mi veriyosun. Burnunu kapatacam boğulacak diye çok korkuyorumCnm meme hizasına getiriyorum başını kolumu bazen koyuyorum bazen koymuyorum ilk başta yan dönüyorum memeyi tutunca o bana doğru dönüyor ben hafif yüz üstü yatıp uyuyorum
Cnm meme hizasına getiriyorum başını kolumu bazen koyuyorum bazen koymuyorum ilk başta yan dönüyorum memeyi tutunca o bana doğru dönüyor ben hafif yüz üstü yatıp uyuyorum
Amin amin inşallah. Güzel güzel alsınlar uykularını. Tabii koyduğum herhangi bir yerde uyuyor değil hala. Kuzenim ana kucağı vermişti manuel sallananlardan. Emzirdikten sonra uyku halindeyken çok yavaşça ona koyup elimle yukarı aşağı hareket etmesini sağlayacak şekilde ittiriyorum ana kucağını. Ara ara uyandıkça da sallamaya devam ediyorum. Bakalım ilacı bıraktığımda da uyuyabilecek mi böyleO uzun emme olayi bitiriyor insani ya. Plates topunda ziplamaktan totom sekillenmiş
Evde uyuyabilmesine cok sevindim, masallah masallahinsallah benim kizimin de gunduz uykulari uzar, çok amin
Herkes açılsın ben geldim. Bu konuyu çok düşündüm. Ulan dedim yatarak nasıl emzirilebilinebilir bir bebek? Yani kafamda zaten mantığı oturmuyordu bir türlü ama denediğimde de olduramıyordum. Benim kollar gezerek emzirmekten perte çıkınca deneye deneye kendi yöntemimi buldum. Öncelikle üstte kalan memeyi emzirmeyi hayal bile edemezdim, hala edemiyorum. Yazdın ve kafamı bulandırdın, tebriklerKızlqr yatarak meme vermeyi nasıl beceriyorsunuz. Ben gece deneyim dedim uyuyan çocuğu uyandırdımOnun bi alttaki koluyla benim üstteki kolumu koyacak yer bulamıyorjm bi türlü mesela bebişin başının altına kolunuzu koyuyomusunuz. Bi de sırt üstü yatmaması lazım di mi, öyle emmek çok zor olur çünkü
bebek daha doğmadan bime bebek üürünlleri galmişti,
şansıma silikon önlük ve suluk kalmış hem de erkek renkleri
suluğu cok kontrol etmeden aldım, 1 yaşında kullanırım diye
dün çıkardım yıkadım, ucu sert değil silikonmuş çok sevindim
çiğne çiğne gitsin, sert olanları dr önermiyordu
ben aldığımda sanırım 18-19 liraydı
Wee Baby Kulplu Alıştırma Bardağı 250 Ml 169 - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Kulplu Alıştırma Bardağı 250 Ml 169 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende malesef yapamıyorum yagözümün önünde nedense canlanamadı,
yatarak emzirmeyi ilk cocukta beceremedim
bunda denedim yine beceremedim, bende sıkıntı var sanırsam
Yüzüstünden sırtüstüne kendi kendine dönebilen çocuğa dönemiyor dediğin için seni esefle kınıyorum. Benimkinin ağırlık merkezi kafasında galiba. Kafasını geriye doğru atarak dönmeye çalışıyor, ters takla atacak yani bıraksak. Y ekseninde 180 derece dönmeyi geçtim, 90 derece bile dönmüyor. Teşekkürler oğlum.Ya benim şimşişko kızım asssla hiç bir yöne dönmüyo yaherkeslerinki dönüyormuş hadi sen de dön diyorum gülüyo Egzersizleer oyunlaaar şarkılar türküler valla tükendim Oyuncakla emzikle kandırmaya da çalışıyorum ama olmuyo Bir kere ben annemle görüntülü konuşurken 10 gün önce tamamen kendi döndü o kadar. Yani istese tamamen kendi çabasıyla yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyo ama istemiyo Konuşmayı kesmişti, iki gün önce tekrar başladı çok sevindim Meğer ataktaymışız bir de ona sevindim
Hiç değilse deniyor demektir buYüzüstünden sırtüstüne kendi kendine dönebilen çocuğa dönemiyor dediğin için seni esefle kınıyorum. Benimkinin ağırlık merkezi kafasında galiba. Kafasını geriye doğru atarak dönmeye çalışıyor, ters takla atacak yani bıraksak. Y ekseninde 180 derece dönmeyi geçtim, 90 derece bile dönmüyor. Teşekkürler oğlum.
Ya bunlar folik asit jenerasyonu tamam mı? Sen de artık şunu kabul et, cık cık! Öyle "Vay efendim zengin ve ünlü arkadaşımın aldığı eğitimi kaptım, çocuğumu ilmek ilmek işledim, çatır çatır uyuyor" demekle olmuyor. Bir gece bir uyumayacağı tutuyor, bütün bildiklerini unutuyorsun. Bunlar insana adını unutturur, adını! Parmaklarında oynatıyorlar biziHiç değilse deniyor demektir buBenimki al döndüm sen de gördün beni rahat bırak kadın diyor
evet canım ben yazdım wee baby ve bebedor alıştırma bardagı da pipetli sulugunu da birçok kez aldım kullandım akıtması neyse de(çünkü akıtma hatırlamıyorum) koku olayı rezaletti pahalısını almayayım diye diye koku yapıyo diye kaç kez degiştirdim 3 tane avent alırdım o fiyataAmin amin inşallah. Güzel güzel alsınlar uykularını. Tabii koyduğum herhangi bir yerde uyuyor değil hala. Kuzenim ana kucağı vermişti manuel sallananlardan. Emzirdikten sonra uyku halindeyken çok yavaşça ona koyup elimle yukarı aşağı hareket etmesini sağlayacak şekilde ittiriyorum ana kucağını. Ara ara uyandıkça da sallamaya devam ediyorum. Bakalım ilacı bıraktığımda da uyuyabilecek mi böyle
Herkes açılsın ben geldim. Bu konuyu çok düşündüm. Ulan dedim yatarak nasıl emzirilebilinebilir bir bebek? Yani kafamda zaten mantığı oturmuyordu bir türlü ama denediğimde de olduramıyordum. Benim kollar gezerek emzirmekten perte çıkınca deneye deneye kendi yöntemimi buldum. Öncelikle üstte kalan memeyi emzirmeyi hayal bile edemezdim, hala edemiyorum. Yazdın ve kafamı bulandırdın, tebriklerBen altta kalan memeyi veriyorum. Kendi göğüs kısmımın altına yastık alıyorum, böylece ben çocuğa göre yüksekte kalıyorum ve ona doğru hafif eğildiğimde direkt ağzıyla buluşabiliyor meme ucu. Altta kalan kolumu yukarı kaldırıyorum başıma doğru, ordan destek yapıyorum. Yani dirseğime yaslanıyorum aslında, göğüs bölümüm komple yastığın üstünde olduğu için dirseğe çok yük binmiyor zaten. Böyle çok yorulduğunu fark edersen başının altına da ayrı bir yastık alabilirsin. Neyse çocuğun kafası bayağı meme hizana yakın olsun. Vücudu sana çok yakın olsun. Hafif kendine doğru eğ çocuğu ve sırt kısmına ya bir yastıkla ya da dürüm yaptığın müslinlerle destek yap. O zaman kayıp geriye gidemez. Sırtüstü yatmadığı için boğazına da kaçmaz. Bence oldu. Afiyet olsun
KIRMIZILIKUCUKKIZ mıydı koku yaptı bu demişti. Ben bunların hangi marka olanına baksam "Akıtmıyor dediler, aldık. Binlerce kez yazıklar olsun, akıtıyor bu" tadında yorumlar görüyorun
Pipet fırçasıyla yıkanabilen bir şey de olsa bana neden hiç hijyenik gelmiyor ya :/ben zaten bikaç aya pipetliye geçerim diyorsanız pahalı bişey almayın alıltırma bardagını ama her çocuk hemen geçemiyor. benim kız 8 aylık pipetliye geçmişti ablamın ilk kızı da 7 aylıkken ama ablamın 2. kızı 16 aylık ancak öğrendi pipetten içmeyi
Normal de de böyle mi cnm yoksa atak döneminde mi acabaAy kızlar bayılıcam artık baş ağrılarından ya saat 7 den beri derin uykuya geçemiyor yapıştı kaldı bana. Sürekli böyleyiz ben yatırıyorum 10 dk sonra ığğğğğğ gidiyorum emziriyorum yatırıyorum 5 dk sonra ığğğğğğ kafamı duvarlara vurucam artık o kadar yorgunum ki… gündüz uyumaz gece dalamaz ne olacak bu işin sonu kızımın psikolojisi bozuldu hiç ilgilenemedim onunla birde sinirliyim böyle olunca hemen bağırıveriyorum çocuğa
KIRMIZILIKUCUKKIZ mıydı koku yaptı bu demişti. Ben bunların hangi marka olanına baksam "Akıtmıyor dediler, aldık. Binlerce kez yazıklar olsun, akıtıyor bu" tadında yorumlar görüyorun
yapana helal olsunBende malesef yapamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?