Demek ki hep heyecanla ilk denemeyi yapıp foşurt diye akıttırıyorlar, sonra da yorumlara "E akıtıyor bu" mu yazıyorlar diyorsun? Öyle mi diyorsun? Öyle mi?dün ilk ağzını kapattığımda öeğerse yanlış kapatmışım hep akıttıi tutacak olan yerleri kapağa oturtunda akıtmadı
şu an 6 yaşındaki oğlum kardeşinden kıskandığı için o kullanıyor, bi akıtma olmadı
koku da plastik ürünler uzun süre su durmayacak , sık sıkyıkamak lazım
yapana helal olsun
Yok genel olarak uykusuz bi bebek gündüzleri sallamadan derin uykusu hiç yok geceleri de illa başı göğsüme değecek tam bir temas bağımlısıNormal de de böyle mi cnm yoksa atak döneminde mi acaba
Demek ki hep heyecanla ilk denemeyi yapıp foşurt diye akıttırıyorlar, sonra da yorumlara "E akıtıyor bu" mu yazıyorlar diyorsun? Öyle mi diyorsun? Öyle mi?
Tehlike arz ettiysen demekSiteyi bozmuşum. Çok konuşuyorum diye sistem beni şutladı zaar
Amin canım inşallah.kız naptın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik onca emek uykusuz günler. bitiyo o bitiyo kötüyü çağırmayalım
canım çok kötü bi durum olmuş allah daha iyi kapılar açsın güzel bi tazminat alır biraz da dinlenir daha iyisini bulur. iyi ki çıkmış dersiniz inşallah
çığlık atıyor sesleri öğeniyor. agzına alamayınca sinirleniyorsa alabilecegi yere uzatın oyuncakları mesela ebebekte oyuncak asma askıları var. ben halıdaki anakucagındaki oyuncaga ulaşmak istediğinde onla baglıyorum. hem oyunxaga ulaşabiliyo hem atarsa yere düşmüyo
bir de her çocuk farklı bazıları daha sinirli ya da huysuz olabiliyo maalesef
Avukat kesinlikle alacağını söylüyor kendinden emin. Bakalım o nasil yönlendirecek bakalım yarın yine gorusecekler. Teşekkür ederimKuzenimde geçen ay aynı sorunla işi bıraktı. Avukat ihtar çektirdi öyle bıraktı. Ara bulucuda şirketler karşı tarafı yıpratıp sinir edebiliyor. Mesela yüz bin tazminat hakkın var diyo ki 50de anlaşalım falan. Emeğinizi yedirmeyin çünkü yasalar işçiyi koruyo çok şükür hukuk sisteminizde bir bu bozulmadı. Raporuda varsa zaten hakkınınsonuna kadar alır.
Amin canım inşallah.Allah güzel kapılar açtırsın canım, hakkınızda hayırlısı olsun
Yan dönüp bebeği de kendine doğru çeviriyorsun o kendi bulup emiyor sen uyuyorsunKızlqr yatarak meme vermeyi nasıl beceriyorsunuz. Ben gece deneyim dedim uyuyan çocuğu uyandırdımOnun bi alttaki koluyla benim üstteki kolumu koyacak yer bulamıyorjm bi türlü mesela bebişin başının altına kolunuzu koyuyomusunuz. Bi de sırt üstü yatmaması lazım di mi, öyle emmek çok zor olur çünkü
Zirvede bırakmış senin kiYa benim şimşişko kızım asssla hiç bir yöne dönmüyo yaherkeslerinki dönüyormuş hadi sen de dön diyorum gülüyo Egzersizleer oyunlaaar şarkılar türküler valla tükendim Oyuncakla emzikle kandırmaya da çalışıyorum ama olmuyo Bir kere ben annemle görüntülü konuşurken 10 gün önce tamamen kendi döndü o kadar. Yani istese tamamen kendi çabasıyla yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyo ama istemiyo Konuşmayı kesmişti, iki gün önce tekrar başladı çok sevindim Meğer ataktaymışız bir de ona sevindim
Youtube'a video at, söz biz izleyeceğiz. Bak buradan sana 7,5 takipçi çıkarhacı deniyeyim gösterem sana , uygulamalı
En son "Şu sitenin renkleriyle oynayıp durmasalar ya çok kötü görünüyor" yazmıştım. Ondan mı şutlandım diye bir düşündüm ama değilmiş. Bozmuşum işte siteyi. Bug'ını bulmuşum yanlışlıklaTehlike arz ettiysen demek
O ne ki? Bende senin mesajlarına baktım sitenin renklerine laf etmişsin onu gördümYoutube'a video at, söz biz izleyeceğiz. Bak buradan sana 7,5 takipçi çıkar
En son "Şu sitenin renkleriyle oynayıp durmasalar ya çok kötü görünüyor" yazmıştım. Ondan mı şutlandım diye bir düşündüm ama değilmiş. Bozmuşum işte siteyi. Bug'ını bulmuşum yanlışlıkla
Youtube'a video at, söz biz izleyeceğiz. Bak buradan sana 7,5 takipçi çıkar
Kafam kadar memesi var. Demek ki benim o yüzden yastıkla desteklemem gerekiyor kendimi ahhshssKarasbaby Teknik güncellendi, koş
Sistem e-posta adresimi tanımıyormuş. "Kimsin seeen? Çık dışarı!" diyormuşO ne ki? Bende senin mesajlarına baktım sitenin renklerine laf etmişsin onu gördüm
Ol tabii ya senin neyin eksik? Tripod olarak bebeği kullanabilirsin. Benim aç kalınca çocuğu tepsi olarak kullanmışlığım varhahahahaha influencer ana mı ol dion şimdi
Ahahah dönme eğitimi de var mıydı ya şu benim zengin süper ünlü arkadaşımın bak aklıma iyi getirdinYa bunlar folik asit jenerasyonu tamam mı? Sen de artık şunu kabul et, cık cık! Öyle "Vay efendim zengin ve ünlü arkadaşımın aldığı eğitimi kaptım, çocuğumu ilmek ilmek işledim, çatır çatır uyuyor" demekle olmuyor. Bir gece bir uyumayacağı tutuyor, bütün bildiklerini unutuyorsun. Bunlar insana adını unutturur, adını! Parmaklarında oynatıyorlar bizi
Kabul etPipet fırçasıyla yıkanabilen bir şey de olsa bana neden hiç hijyenik gelmiyor ya :/
Ahahhah benim bebişin kıyafetlerinin hemen hepsinde yemek lekesi varSistem e-posta adresimi tanımıyormuş. "Kimsin seeen? Çık dışarı!" diyormuş
Ol tabii ya senin neyin eksik? Tripod olarak bebeği kullanabilirsin. Benim aç kalınca çocuğu tepsi olarak kullanmışlığım var
yani su içtiği için sorun olmuyo hani kalıntı olayı falan yok. ama ayran süt olunca tabii iyi temizlemek lazım. benim 5 yaşında kızım hala pipetliden içiyor suyunu. kanka olduk artık pipetlerlePipet fırçasıyla yıkanabilen bir şey de olsa bana neden hiç hijyenik gelmiyor ya :/
senin stresiini alıyodur canımAy kızlar bayılıcam artık baş ağrılarından ya saat 7 den beri derin uykuya geçemiyor yapıştı kaldı bana. Sürekli böyleyiz ben yatırıyorum 10 dk sonra ığğğğğğ gidiyorum emziriyorum yatırıyorum 5 dk sonra ığğğğğğ kafamı duvarlara vurucam artık o kadar yorgunum ki… gündüz uyumaz gece dalamaz ne olacak bu işin sonu kızımın psikolojisi bozuldu hiç ilgilenemedim onunla birde sinirliyim böyle olunca hemen bağırıveriyorum çocuğa
işte koku krizinden sonra kızım 1 bucuk yaşındayken paraya kıyıp nuk pipetli aldım. bazen içinde günlerce su unutuyorum bir kere koku yapmadı 3 bucuk yıldır. belki wee de kendini geliştirmiştir bu kadar yılda bilemedimdün ilk ağzını kapattığımda öeğerse yanlış kapatmışım hep akıttıi tutacak olan yerleri kapağa oturtunda akıtmadı
şu an 6 yaşındaki oğlum kardeşinden kıskandığı için o kullanıyor, bi akıtma olmadı
koku da plastik ürünler uzun süre su durmayacak , sık sıkyıkamak lazım
yapana helal olsun
Altta kalan meme ile kuzumÜstteki memeyi mi veriyosun. Burnunu kapatacam boğulacak diye çok korkuyorum
Hahah bize de öğret varmışsaAhahah dönme eğitimi de var mıydı ya şu benim zengin süper ünlü arkadaşımın bak aklıma iyi getirdin
Benim hiç flütüm olmadı. Şansıma hiçbir müzik öğretmenimiz çaldırmadıKabul etİlkokulda fülütünü koklama hatasını yapmışsın ve alt benliğin pipetle tükürük kokulu fülütünü pekiştiriyor Şimdi biraz düşün ve iğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?