2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Demek ki hep heyecanla ilk denemeyi yapıp foşurt diye akıttırıyorlar, sonra da yorumlara "E akıtıyor bu" mu yazıyorlar diyorsun? Öyle mi diyorsun? Öyle mi?

7 de bi güzel banyo yaptırdım, masaj yaptım, emzirdim ve 8 de uyuttum kızımı. Sonra kömüş halası gelip uyandırdı. Adı batasica
Kizim onunla göz teması kurunca bile çığlık kıyamet ağladı. Eşim küplere bindi. Az önce gitti kızımı ancak uyutuyorum gözleri kıpkırmızı oldu yavrumun. Bu ilk ve sondu sinirden öleceğim.

Siteyi bozmuşum. Çok konuşuyorum diye sistem beni şutladı zaar
Tehlike arz ettiysen demek
Amin canım inşallah.
Avukat kesinlikle alacağını söylüyor kendinden emin. Bakalım o nasil yönlendirecek bakalım yarın yine gorusecekler. Teşekkür ederim
Allah güzel kapılar açtırsın canım, hakkınızda hayırlısı olsun
Amin canım inşallah.
Yan dönüp bebeği de kendine doğru çeviriyorsun o kendi bulup emiyor sen uyuyorsun
Biz iyice ustalastik çok seviyor bende rahatına alıştım. Altta kalan memeyi veriyorum ben. Sanırım ten teması da çok iyi oluyor böyle.
Zirvede bırakmış senin ki

hacı deniyeyim gösterem sana , uygulamalı
Youtube'a video at, söz biz izleyeceğiz. Bak buradan sana 7,5 takipçi çıkar
Tehlike arz ettiysen demek
En son "Şu sitenin renkleriyle oynayıp durmasalar ya çok kötü görünüyor" yazmıştım. Ondan mı şutlandım diye bir düşündüm ama değilmiş. Bozmuşum işte siteyi. Bug'ını bulmuşum yanlışlıkla

O ne ki? Bende senin mesajlarına baktım sitenin renklerine laf etmişsin onu gördüm

O ne ki? Bende senin mesajlarına baktım sitenin renklerine laf etmişsin onu gördüm
Sistem e-posta adresimi tanımıyormuş. "Kimsin seeen? Çık dışarı!" diyormuş
hahahahaha influencer ana mı ol dion şimdi
Ol tabii ya senin neyin eksik? Tripod olarak bebeği kullanabilirsin. Benim aç kalınca çocuğu tepsi olarak kullanmışlığım var

Ahahah dönme eğitimi de var mıydı ya şu benim zengin süper ünlü arkadaşımın bak aklıma iyi getirdin
Pipet fırçasıyla yıkanabilen bir şey de olsa bana neden hiç hijyenik gelmiyor ya :/
Kabul et İlkokulda fülütünü koklama hatasını yapmışsın ve alt benliğin pipetle tükürük kokulu fülütünü pekiştiriyor Şimdi biraz düşün ve iğren
Ahahhah benim bebişin kıyafetlerinin hemen hepsinde yemek lekesi var

Pipet fırçasıyla yıkanabilen bir şey de olsa bana neden hiç hijyenik gelmiyor ya :/
yani su içtiği için sorun olmuyo hani kalıntı olayı falan yok. ama ayran süt olunca tabii iyi temizlemek lazım. benim 5 yaşında kızım hala pipetliden içiyor suyunu. kanka olduk artık pipetlerle

senin stresiini alıyodur canım maalesef uykusuzluk yorgunluk çok zor tahammül kalmıyor

işte koku krizinden sonra kızım 1 bucuk yaşındayken paraya kıyıp nuk pipetli aldım. bazen içinde günlerce su unutuyorum bir kere koku yapmadı 3 bucuk yıldır. belki wee de kendini geliştirmiştir bu kadar yılda bilemedim

Ahahah dönme eğitimi de var mıydı ya şu benim zengin süper ünlü arkadaşımın bak aklıma iyi getirdin
Hahah bize de öğret varmışsa
Kabul et İlkokulda fülütünü koklama hatasını yapmışsın ve alt benliğin pipetle tükürük kokulu fülütünü pekiştiriyor Şimdi biraz düşün ve iğren
Benim hiç flütüm olmadı. Şansıma hiçbir müzik öğretmenimiz çaldırmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…