2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bebek zeytinyagı bebek tarhanası falan araştırıyorum çünkü yarın zeytinyagında bebek tarhanası yapıcam acayip acil bulmam lazım

kızlar uyuyor ben uyumuyorum. 3 saat sonra 2 numara kalkacak. manyak mıyım neyim
bebek zeytinyagı bebek tarhanası falan araştırıyorum çünkü yarın zeytinyagında bebek tarhanası yapıcam acayip acil bulmam lazım
Aynı saçmalığı ben yaptım gece. Şimdi uykusuzluktan bitiğim
Weck kavanoz da alıyor muyuz

Aynı saçmalığı ben yaptım gece. Şimdi uykusuzluktan bitiğim

Weck kavanoz da alıyor muyuz
zombie gibiyim. ve kız da çok huysuz aksi gibi. derdim neydi acaba.
weck ne kız. baktım da pahalı bişeymiş o yuzden almıyoruz. benim atıklarım kilitli poşet. artan aburcuburları falan da koydum kullanışlı oldu

Rahat batması. Ben de uyuyabileceğim tam üç saati heba ettim. Çok pişmanım

Pahalı şeyleri aldırmayı severim biliyorsunuz ahshhs Biliyorum onları da. Bu cam ya tekrar tekrar kullanılabilir bir şey. Buzluğa da koyuyorlarmış bunu. Dışarı yemek götürürken vs de

bende ikeanınki var çok memnunum ama ben 60 tlye almıstım fiyatkarını görünce içim acıdı aynı tip başka sandayeler de iş görür. ama şu detaylı yatarlı kumaşlı sandalyeleri önermem. temizlemesi ayrı dert yer kaplaması ayrı. daha önce de demiştim ben kızımı mama sandalyesinde yıkadım 6. aydan itibaren o yuzden kesinlikle ikea tipi kalp kalp

Dar diye duydum ikeanin öyle mi cnm

Hahah bize de öğret varmışsa

Benim hiç flütüm olmadı. Şansıma hiçbir müzik öğretmenimiz çaldırmadı
Nasıl mümkün olmuş bu ya Fülütten sınav olurduk biz Manyak hocamız birde nota sınavı yapardı ve zayıf verirdi herkese
Şu an süper bi fikir geldi bana; kullanmadığımız süt saklama poşetlerinde gıda saklasak olur dimi? Daha ucuza geliyor bir de
Ya ilk başta ikea tipi mama sandalyesi çok dik olmaz mı? Direkt tam oturtuyor bebişi çünkü

dışarı yemek götürmek için şunu aldım kaşıklı 2hazneli. cam dışarıaı için kullanışlı olmaz sanki kırılır.yemek sıcak kalsın derseniz termos en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…