- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
vallah mı. söz di miKiz yat uyu anağğ .. 3 saate gözleri açar bebe.
Yarın topluca dert edinir buluruz tarhananin zeytinyağlisini
kızlar uyuyor ben uyumuyorum. 3 saat sonra 2 numara kalkacak. manyak mıyım neyim
Aynı saçmalığı ben yaptım gece. Şimdi uykusuzluktan bitiğimbebek zeytinyagı bebek tarhanası falan araştırıyorum çünkü yarın zeytinyagında bebek tarhanası yapıcam acayip acil bulmam lazım
Weck kavanoz da alıyor muyuzPALPAK Klips Kapaklı Kavanoz Görünümlü Saklama Poşeti 15x22 Cm - 10 Adet / 700ml - Fiyatı, Yorumları
PALPAK Klips Kapaklı Kavanoz Görünümlü Saklama Poşeti 15x22 Cm - 10 Adet / 700ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bir de şu saklama poşetleienden aldım ben. kuru gıdasını açtıktan sonra muhafaza etmek için. fikir olsun
Kuzum YouTube'dan asmr açıyorum hatta şu aralar pekka diye bir kadına sardım uykum kaçıncakızlar uyuyor ben uyumuyorum. 3 saat sonra 2 numara kalkacak. manyak mıyım neyim
Her dk ayrı bi huy çıkarıyor sıpalar zaten yaBenimkinin bide beşikte sallanma huyu var bide sallıyorum geceleri ona alıştı ya
zombie gibiyim. ve kız da çok huysuz aksi gibi. derdim neydi acaba.Aynı saçmalığı ben yaptım gece. Şimdi uykusuzluktan bitiğim
Weck kavanoz da alıyor muyuz
ya benimki: " kendime zaman ayırcam" saçmalıgıydı. sonra uyku falan tutmadı. aklımda olsun canım sagolKuzum YouTube'dan asmr açıyorum hatta şu aralar pekka diye bir kadına sardım uykum kaçıncahemen uyuyorum dene sende
Kendimize ayiracagimiz en güzel zaman ''uyumak '' su ara maalesefya benimki: " kendime zaman ayırcam" saçmalıgıydı. sonra uyku falan tutmadı. aklımda olsun canım sagol
Rahat batması. Ben de uyuyabileceğim tam üç saati heba ettim. Çok pişmanımzombie gibiyim. ve kız da çok huysuz aksi gibi. derdim neydi acaba.
weck ne kız. baktım da pahalı bişeymiş o yuzden almıyoruz. benim atıklarım kilitli poşet. artan aburcuburları falan da koydum kullanışlı oldu
Bencede ya bende bazen uyumuyorum sonra gece pişmanlıkKendimize ayiracagimiz en güzel zaman ''uyumak '' su ara maalesef
ha sen ciddisinRahat batması. Ben de uyuyabileceğim tam üç saati heba ettim. Çok pişmanım
Pahalı şeyleri aldırmayı severim biliyorsunuz ahshhs Biliyorum onları da. Bu cam ya tekrar tekrar kullanılabilir bir şey. Buzluğa da koyuyorlarmış bunu. Dışarı yemek götürürken vs de
bende ikeanınki var çok memnunum ama ben 60 tlye almıstım fiyatkarını görünce içim acıdıEe mama sandalyesi alacağız daha kızlar.. Ne alicaz ! Su ikeanin mama sandalyesi aklıma yatıyor. Zaten yarı blw yapacağım, yemek bitince sandalye ile beraber banyoya sokup yıkarım diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Dar diye duydum ikeanin öyle mi cnmbende ikeanınki var çok memnunum ama ben 60 tlye almıstım fiyatkarını görünce içim acıdıaynı tip başka sandayeler de iş görür. ama şu detaylı yatarlı kumaşlı sandalyeleri önermem. temizlemesi ayrı dert yer kaplaması ayrı. daha önce de demiştim ben kızımı mama sandalyesinde yıkadım 6. aydan itibaren o yuzden kesinlikle ikea tipi kalp kalp
ben iç şişme minderiyle almıştım benim kızım tosbikti hiç dar gelmedi 2 bucuk yaşa kadar da kullandım. bence yeterliDar diye duydum ikeanin öyle mi cnm
Nasıl mümkün olmuş bu yaHahah bize de öğret varmışsa
Benim hiç flütüm olmadı. Şansıma hiçbir müzik öğretmenimiz çaldırmadı
Şu an süper bi fikir geldi bana; kullanmadığımız süt saklama poşetlerinde gıda saklasak olur dimi? Daha ucuza geliyor bir dePALPAK Klips Kapaklı Kavanoz Görünümlü Saklama Poşeti 15x22 Cm - 10 Adet / 700ml - Fiyatı, Yorumları
PALPAK Klips Kapaklı Kavanoz Görünümlü Saklama Poşeti 15x22 Cm - 10 Adet / 700ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bir de şu saklama poşetleienden aldım ben. kuru gıdasını açtıktan sonra muhafaza etmek için. fikir olsun
Ya ilk başta ikea tipi mama sandalyesi çok dik olmaz mı? Direkt tam oturtuyor bebişi çünküEe mama sandalyesi alacağız daha kızlar.. Ne alicaz ! Su ikeanin mama sandalyesi aklıma yatıyor. Zaten yarı blw yapacağım, yemek bitince sandalye ile beraber banyoya sokup yıkarım diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?