2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimki bazen gündüz hiç uyumuyor. Gece uyuyup sabah kalkıyor

Ben de oyle okudum, Dr Osman Gonulal da oyle dedi videoda. Havuz yok, deniz ok ama gunes kremi 6aya kadar yok dedi
Bizimki suyu çok seviyor şişme çocuk havuzunda oynatsam olur mu ki çok mu küçük onun için

Gaza gelmeye geldim şimdi bütün tavsiyeleri okuyup almam lazım
Marka ve modele karar verince bana da yazabilir misin
Benimki bazen gündüz hiç uyumuyor. Gece uyuyup sabah kalkıyor
Gece kaç saat uyuyor peki
Benim kullanmadığım krem kalmadı geçmeyen bir pişiği var.
Tam pişik gibi de değil de sürekli kızarık. Bazen azalıyor bazen artıyor. Her bezde sudocrem sürersem biraz hafifliyor ama ona da güvenmiyorum içeriği yüzünden
Bizimki suyu çok seviyor şişme çocuk havuzunda oynatsam olur mu ki çok mu küçük onun için
Ben aldım ama tam oturabilmesini bekliyorum şişme havuz için. Suyunu her seferinde yenileyince bir sorun olmaz herhalde

başına bişey gelecegi belliydi ama sinyali vermiş kafanı karıştırmıs

Uyusalar dert ,uyumasalar dert.. Bu bebeler bize nasıl yaransin yahu

Gündüz uykuları ne alemde şuanda? Düzelme var mı uzadı mi süresi?

Yok 1-2 tane 30-40 dakikalik uyku. Gerisi meme harici 5-10dk. Eger 3defa 30dk uyursa oo bugun cok sukur daha iyi uyudu diyoruz ama hep esniyor hep agliyor. Gece uykusuna gecerken eskisinden cok daha fazla agliyor cunku yorgun dusuyor. Memede uyudugu icin gece uykusunda uyanip bi saat falan memede kaliyor bazen. Bana zor geliyor o yuzden, zaten dun ona şaşirmistim normalde bi saat dururdu birden geri uyudu meger ertelemis sadece
Bir de sunu farkettim gece uykusuna gecerken 30dakikada bir memeyi agzina koyuyor yani derin uykuya memesiz gecemiyor maalesef :/

Benim kiz gibi olmus canim ama senin bebede ışık var. Bir kere olsun bir saat uyumus. Benim kizimda hic olmadi mesela. Gece uykusuna banyosunu manyosunu her gun yarim saat daha erkene cek istersen belki bi saat falan da ordan uyutursun. Ben gunduz de yikiyorum artik az once tamamen suya soktum masaj+muzik+fön sesi her seyi yaptim bi otuz kirk dakika uyutabileyim belli mi olur belki bi otuz dakika daha uyuturum umut fakirin ekmegi

KIRMIZILIKUCUKKIZ gözünden kaçmiş olabilir dün sana bunlari sormuştum da bakabilir misin acaba
Flört emojisi de koydum bak

Çok az uyuyor ya toplam olarak Banyonun da hiç öyle bir uyutucu etkisi yok bizimkinde

Çocuk sana uyuma şansı vermiş uyusana annesi sende yani

Kizlar bişey sorucam .ben şimdi kırkım çıktıktan bı kaç gün sonra adet oldum ama adet oldugundan da emin değildim .çok çok az pede bile gelmiyordu 2 gün sürdü .bir ay sonra yine aynısı oldu bu biraz pede geldi o da iki gün falan sürdü .şimdi yine adet oldum .bugün 4. Gün ama 4 günü toplasan 1 ped dolmaz . Aynı zamanda kasık ağrısı da var adet yani bu bnce ama böyle çok az olan var mı. Hiç doktora gidip o çatala cikasim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…