Benimki bazen gündüz hiç uyumuyor. Gece uyuyup sabah kalkıyorYa bu çocuk hastalandı diye parka götüremiyorum. Orada hiç değilse 2-3 saat uyuyo gündüz uykusunu almış oluyordu tamamlayamasa da. Evde geçirdiğimiz ilk iki gün falan ana kucağında 1-2 saat uyutabilmiştim başında dikilip uyandıkça sallayarak ve arkaya yağmur sesi açarak. Artık o da bitti. 20-30 dk'lık 3-4 uyku uyuyor gün içinde. Bugün bir kere zorla bir saat uyudu o kadar. Çok uykusuz kalmış olmuyor mu? Akşam da 9-9 buçuk gibi uyuyup sabah 6'da uyanıyor. Artık dizde sallanmayı da istemiyor. Öyle bir uyuma şekli de kalmadı yani
Benim kullanmadığım krem kalmadı geçmeyen bir pişiği var.Anket: Pişik önleyici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Bizimki suyu çok seviyor şişme çocuk havuzunda oynatsam olur mu ki çok mu küçük onun içinBen de oyle okudum, Dr Osman Gonulal da oyle dedi videoda. Havuz yok, deniz ok ama gunes kremi 6aya kadar yok dedi
Marka ve modele karar verince bana da yazabilir misinGaza gelmeye geldim şimdi bütün tavsiyeleri okuyup almam lazım
Gece kaç saat uyuyor pekiBenimki bazen gündüz hiç uyumuyor. Gece uyuyup sabah kalkıyor
Tam pişik gibi de değil de sürekli kızarık. Bazen azalıyor bazen artıyor. Her bezde sudocrem sürersem biraz hafifliyor ama ona da güvenmiyorum içeriği yüzündenBenim kullanmadığım krem kalmadı geçmeyen bir pişiği var.
Ben aldım ama tam oturabilmesini bekliyorum şişme havuz için. Suyunu her seferinde yenileyince bir sorun olmaz herhaldeBizimki suyu çok seviyor şişme çocuk havuzunda oynatsam olur mu ki çok mu küçük onun için
Şuanda o ses eşliğinde yazıyorum mesajı, duyan kavga var sanacakArka fonda sürekli bağıran çığlık atan bir bebe var.
Ses keşfetme dönemine girdik herhalde.
Bazen kafam şişiyor
başına bişey gelecegi belliydi ama sinyali vermiş kafanı karıştırmısBiz analar manyak miyiz neyizgece cok uyanik kalsa sikayet ederim bu gece uyaninca iki firt bile emmeden uyudu diye acaba ac mi kaldi diye düşünmekten uykum kacti
Uyusana kizim mal misin, o hic kendini ac birakir mi yavsabah 4te uyanir bi daha uyumaz, boyle mort olur uykusuz kalirsin
başına bişey gelecegi belliydi ama sinyali vermiş kafanı karıştırmıs
Uyusalar dert ,uyumasalar dert.. Bu bebeler bize nasıl yaransin yahuBiz analar manyak miyiz neyizgece cok uyanik kalsa sikayet ederim bu gece uyaninca iki firt bile emmeden uyudu diye acaba ac mi kaldi diye düşünmekten uykum kacti
Uyusana kizim mal misin, o hic kendini ac birakir mi yavsabah 4te uyanir bi daha uyumaz, boyle mort olur uykusuz kalirsin
Gercekten ya, bi de sikayet ediyoz hep.. ayip bizeUyusalar dert ,uyumasalar dert.. Bu bebeler bize nasıl yaransin yahu
Gündüz uykuları ne alemde şuanda? Düzelme var mı uzadı mi süresi?Gercekten ya, bi de sikayet ediyoz hep.. ayip bize
Gündüz uykuları ne alemde şuanda? Düzelme var mı uzadı mi süresi?
Ya bu çocuk hastalandı diye parka götüremiyorum. Orada hiç değilse 2-3 saat uyuyo gündüz uykusunu almış oluyordu tamamlayamasa da. Evde geçirdiğimiz ilk iki gün falan ana kucağında 1-2 saat uyutabilmiştim başında dikilip uyandıkça sallayarak ve arkaya yağmur sesi açarak. Artık o da bitti. 20-30 dk'lık 3-4 uyku uyuyor gün içinde. Bugün bir kere zorla bir saat uyudu o kadar. Çok uykusuz kalmış olmuyor mu? Akşam da 9-9 buçuk gibi uyuyup sabah 6'da uyanıyor. Artık dizde sallanmayı da istemiyor. Öyle bir uyuma şekli de kalmadı yani
Rica etsem bu konuda bilgi verebilir misin acaba ayrintili
Mesela ne giydiriyoruz?
Hangi saatlerde suya sokuyoruz?
Saci islak kalsa ruzgar olsa, hasta olabilir. Bu durumda napiyoruz?
Basina sapka takiyor muyuz?
Vsvs benim minnak da suyu cok sever ama denizde gozlerini kapamaz da ağlar mi acaba?
Çok az uyuyor ya toplam olarakBenim kiz gibi olmus canim ama senin bebede ışık var. Bir kere olsun bir saat uyumus. Benim kizimda hic olmadi mesela. Gece uykusuna banyosunu manyosunu her gun yarim saat daha erkene cek istersen belki bi saat falan da ordan uyutursun. Ben gunduz de yikiyorum artik az once tamamen suya soktum masaj+muzik+fön sesi her seyi yaptim bi otuz kirk dakika uyutabileyimbelli mi olur belki bi otuz dakika daha uyuturum umut fakirin ekmegi
Çocuk sana uyuma şansı vermiş uyusana annesi sende yaniBiz analar manyak miyiz neyizgece cok uyanik kalsa sikayet ederim bu gece uyaninca iki firt bile emmeden uyudu diye acaba ac mi kaldi diye düşünmekten uykum kacti
Uyusalar dert ,uyumasalar dert.. Bu bebeler bize nasıl yaransin yahu
Genelde uyumadıkları için olur da yanlışlıkla biraz fazla dalıp uyurlarsa panikleyip elimiz ayağımız dolaşıyorGercekten ya, bi de sikayet ediyoz hep.. ayip bize
Ya bizimkide çığlık bağırma hiç susmuyor kafa bi milyon olduŞuanda o ses eşliğinde yazıyorum mesajı, duyan kavga var sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?