Benimki de babybjörn, aynı yeri emiyor kızım, mendil koydum geçende oraya, bu sefer de mendili kemirdi. Yüzü dışa dönük 5 aydan önce kullanmayın diyorlar, ben de ara sıra dışa döndğrmek zorunda kalıyorum sıkıldığı için ama aklıma takılmıyor değil bacak ve kalça yapısını bozar mıyım diye
Dökülmek ne kelime ön taraflarimda boşluklar oluştu resmen.bide üstüne yeni çıkan bir kaç tel saçta beyaz çıkıyor maaalesef
ben büyük kızımı denize sokarken küçük kızım kangurudaydı. düşünsene üstümde mayo ve kanguru baglı bebek uyumaya calışıyo. çocuk suda oynamaya. ben sürekli çocugun peşinden suların içinde kangurulu koşan anne. terlyoruz evet ama benim kızım bebek arabasında asla uyumuyo. bi kere uyudu o da yuzustu
Ben de yaa ama altı ay dolmadan önerilmiyor diyenler var. Doktora sorulacaklar listesine ekleyelim de her giden sorsun bu ayKüçüğü de denize soktun mu ? Ben çok istiyorum denize gitmek ağustosta . Gidemezsem bütün bir kışı asla geçiremem çıldırırım .
Bende pusetine bırakıyorum yada oyun halisina . Baya alıştı kendi kendine vakit geçirmeye. Yemek yaparken beni izliyor, biz yemek yerken izliyor filan. Bazen ehe diye ağlar gibi yapıyor alıp gezdirip yerine bırakıyorum. Bu sayede dönmeyi filan öğrendi hem şuanda emeklemeye çalışıyor hatta. Solucan gibi popoyu dikiyor havayaBen de hiç yanından ayrılamıyorum , hemen başlıyor eheee veheeee . Bırakıp tuvalete ,su içmeye gidiyorum ama hızlı hızlı artık alışsın biraz kendi kendine oyalanmaya . Ana kucağına koyup mutfağa gidiyoruz . Biraz zırlıyor , biraz izliyor . Napayım sade makarna ve ekmek arasıyla sütümüz ne kadar besleyici olur ki , birşeyler yememiz lazım
Önleyici olarak bepantol ,pişik kremi olarakta hametan kullanıyorum.Anket: Pişik önleyici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Bebekle tatil nasıl olur ki? Ay düşününce afakanlar basiyo beniKüçüğü de denize soktun mu ? Ben çok istiyorum denize gitmek ağustosta . Gidemezsem bütün bir kışı asla geçiremem çıldırırım .
Ben de hiç yanından ayrılamıyorum , hemen başlıyor eheee veheeee . Bırakıp tuvalete ,su içmeye gidiyorum ama hızlı hızlı artık alışsın biraz kendi kendine oyalanmaya . Ana kucağına koyup mutfağa gidiyoruz . Biraz zırlıyor , biraz izliyor . Napayım sade makarna ve ekmek arasıyla sütümüz ne kadar besleyici olur ki , birşeyler yememiz lazım
Onleyici olarak bazen onceden ısıtılmış zeytinyagi, bazen mustela, bazen bephantol ama gece oncesi daha guclu olsun diye sudocremAnket: Pişik önleyici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Desitin mavi ama her bezde kullanmıyorum. Dışarı çıkacaksam bez uzun kalacaksa kullanıyorum. Evdeyken her bez sonrası yıkama yapıyorumAnket: Pişik önleyici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Nivea kullanıyorum ben .Anket: Pişik önleyici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Tötü kaldırıyor , ayaklar hep havada yüzüstüyken ama daha dönmüyor hanım . Kundaklıyken yan koyup yatırınca sırtüstü dönüyordu hep ama şimdi yapmıyor .Bende pusetine bırakıyorum yada oyun halisina . Baya alıştı kendi kendine vakit geçirmeye. Yemek yaparken beni izliyor, biz yemek yerken izliyor filan. Bazen ehe diye ağlar gibi yapıyor alıp gezdirip yerine bırakıyorum. Bu sayede dönmeyi filan öğrendi hem şuanda emeklemeye çalışıyor hatta. Solucan gibi popoyu dikiyor havaya
Günübirlik yada iki gün falan . Çılgın tatil olarak seneye düşünüyorum , arkadaşımın da haftaya bebeği doğuyor . Seneye çok enteresan bir tatil yapıcaz birlikteBebekle tatil nasıl olur ki? Ay düşününce afakanlar basiyo beni
6 aydan önce güneş kremi sürmeyin diyorlar. Yeni eşiğimiz altı ay. Bakalım bundan sonra ne varBiz de denize girmek istiyoruz. Haftaya kontrolümüz var soracağım doktora, tani ki öğle saatlerinde sokmayın diyecek, ama güneş koruyucu sürmeli miyim, oldu da yanık vs olursa napmalıyım, sinek böcek ısırıkları için ne önerecek hepsini sorarım
ya ama işte anneden anneye bebekten bebege göre degişiyo ihtiyaçlar. ben büyük kızımı da kanguruda büyüttüm hiç anakucagına oturmadı almadım da zaten. bu kızım daha uslu. emzirip anakucagına oturtuyorum orda zaman geçiriyo. biz yemek yerken iş yaparken anakucagında. şimdi ben al derim siz rahat etmezsiniz mesuliyet kabul etmiyorumBugün tam 20 haftalık oldu. Ben de yeni bakıyorum. Gel beraber dolandıralım kendimizi.KIRMIZILIKUCUKKIZ Güzel beyin yıkıyor bu konuda
sokmadım çünkü huysuzdu. sakin bi zamanda sokucam haftaya olabilir. tuzlu su girsin agzına burnuna hasta olmasın bütün kışKüçüğü de denize soktun mu ? Ben çok istiyorum denize gitmek ağustosta . Gidemezsem bütün bir kışı asla geçiremem çıldırırım .
Zaten şu bebek tercihleri var yaya ama işte anneden anneye bebekten bebege göre degişiyo ihtiyaçlar. ben büyük kızımı da kanguruda büyüttüm hiç anakucagına oturmadı almadım da zaten. bu kızım daha uslu. emzirip anakucagına oturtuyorum orda zaman geçiriyo. biz yemek yerken iş yaparken anakucagında. şimdi ben al derim siz rahat etmezsiniz mesuliyet kabul etmiyorum
Denize çok mu yakınsınız? Bizi de götürsene haftayasokmadım çünkü huysuzdu. sakin bi zamanda sokucam haftaya olabilir. tuzlu su girsin agzına burnuna hasta olmasın bütün kış
sokmadım çünkü huysuzdu. sakin bi zamanda sokucam haftaya olabilir. tuzlu su girsin agzına burnuna hasta olmasın bütün kış
yok canım güneş kremi seneye artık. tam öğle saati çıkmazsın ya da şemsiye altında oturulabilir. müslin örütlebilirBiz de denize girmek istiyoruz. Haftaya kontrolümüz var soracağım doktora, tani ki öğle saatlerinde sokmayın diyecek, ama güneş koruyucu sürmeli miyim, oldu da yanık vs olursa napmalıyım, sinek böcek ısırıkları için ne önerecek hepsini sorarım
gelin tabii ama biz çıkarız siz girersiniz iki bebekle sıyırmayalım diyeZaten şu bebek tercihleri var yaBizim puset resmen aksesuar oldu. İlk bir ay falan kullanabildik pek bir şey anlamıyordu o zaman uyuyordu hastaneye gidip gelirken. Bir de şimdi yeni yeni başladık. Zaten artık içine sığamayacak. Ondan kabul ediyor herhalde :/ Kapına dayanmayız ya merak etme. Belki de dayanırız bilemezsin
Denize çok mu yakınsınız? Bizi de götürsene haftaya
ya ama işte anneden anneye bebekten bebege göre degişiyo ihtiyaçlar. ben büyük kızımı da kanguruda büyüttüm hiç anakucagına oturmadı almadım da zaten. bu kızım daha uslu. emzirip anakucagına oturtuyorum orda zaman geçiriyo. biz yemek yerken iş yaparken anakucagında. şimdi ben al derim siz rahat etmezsiniz mesuliyet kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?