2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Ben de bu korkudan dolayi en fazla on dk disa donuk tutuyorum. Bahsettikleri vakte bizim 2.5haftamiz var, cok sorun etmiyorum o yuzden ama bacaklari sıkısıyor o kisimdan rahatsiz oldum acikcasi.

Dökülmek ne kelime ön taraflarimda boşluklar oluştu resmen.bide üstüne yeni çıkan bir kaç tel saçta beyaz çıkıyor maaalesef

Sana moral olsun her ay dip boyasi yaptiriyorum ben, o kadar beyazim var

Küçüğü de denize soktun mu ? Ben çok istiyorum denize gitmek ağustosta . Gidemezsem bütün bir kışı asla geçiremem çıldırırım .

Bende pusetine bırakıyorum yada oyun halisina . Baya alıştı kendi kendine vakit geçirmeye. Yemek yaparken beni izliyor, biz yemek yerken izliyor filan. Bazen ehe diye ağlar gibi yapıyor alıp gezdirip yerine bırakıyorum. Bu sayede dönmeyi filan öğrendi hem şuanda emeklemeye çalışıyor hatta. Solucan gibi popoyu dikiyor havaya

Evet o da problem, beslenemiyoruz dogru duzgun. Ben iki kere kahvaltilik yer oldum artik. Bi de keske uzun uyusa da yemegi düsünsem... Onceligim hep borazcik da olsa uyumak dinlenmek.. ama yapamiyorum tabiki

Biz de denize girmek istiyoruz. Haftaya kontrolümüz var soracağım doktora, tani ki öğle saatlerinde sokmayın diyecek, ama güneş koruyucu sürmeli miyim, oldu da yanık vs olursa napmalıyım, sinek böcek ısırıkları için ne önerecek hepsini sorarım

Anket: Pişik önleyici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Nivea kullanıyorum ben .
Tötü kaldırıyor , ayaklar hep havada yüzüstüyken ama daha dönmüyor hanım . Kundaklıyken yan koyup yatırınca sırtüstü dönüyordu hep ama şimdi yapmıyor .
Bebekle tatil nasıl olur ki? Ay düşününce afakanlar basiyo beni
Günübirlik yada iki gün falan . Çılgın tatil olarak seneye düşünüyorum , arkadaşımın da haftaya bebeği doğuyor . Seneye çok enteresan bir tatil yapıcaz birlikte

6 aydan önce güneş kremi sürmeyin diyorlar. Yeni eşiğimiz altı ay. Bakalım bundan sonra ne var

Bugün tam 20 haftalık oldu. Ben de yeni bakıyorum. Gel beraber dolandıralım kendimizi. KIRMIZILIKUCUKKIZ Güzel beyin yıkıyor bu konuda
ya ama işte anneden anneye bebekten bebege göre degişiyo ihtiyaçlar. ben büyük kızımı da kanguruda büyüttüm hiç anakucagına oturmadı almadım da zaten. bu kızım daha uslu. emzirip anakucagına oturtuyorum orda zaman geçiriyo. biz yemek yerken iş yaparken anakucagında. şimdi ben al derim siz rahat etmezsiniz mesuliyet kabul etmiyorum

Küçüğü de denize soktun mu ? Ben çok istiyorum denize gitmek ağustosta . Gidemezsem bütün bir kışı asla geçiremem çıldırırım .
sokmadım çünkü huysuzdu. sakin bi zamanda sokucam haftaya olabilir. tuzlu su girsin agzına burnuna hasta olmasın bütün kış

Zaten şu bebek tercihleri var ya Bizim puset resmen aksesuar oldu. İlk bir ay falan kullanabildik pek bir şey anlamıyordu o zaman uyuyordu hastaneye gidip gelirken. Bir de şimdi yeni yeni başladık. Zaten artık içine sığamayacak. Ondan kabul ediyor herhalde :/ Kapına dayanmayız ya merak etme. Belki de dayanırız bilemezsin
sokmadım çünkü huysuzdu. sakin bi zamanda sokucam haftaya olabilir. tuzlu su girsin agzına burnuna hasta olmasın bütün kış
Denize çok mu yakınsınız? Bizi de götürsene haftaya

Rica etsem bu konuda bilgi verebilir misin acaba ayrintili
Mesela ne giydiriyoruz?
Hangi saatlerde suya sokuyoruz?
Saci islak kalsa ruzgar olsa, hasta olabilir. Bu durumda napiyoruz?
Basina sapka takiyor muyuz?
Vsvs benim minnak da suyu cok sever ama denizde gozlerini kapamaz da ağlar mi acaba?

yok canım güneş kremi seneye artık. tam öğle saati çıkmazsın ya da şemsiye altında oturulabilir. müslin örütlebilir

gelin tabii ama biz çıkarız siz girersiniz iki bebekle sıyırmayalım diye anemler yazlık yerde oturuyo onlarlayım

Bu cok dogru, kimi seviyor kimi sevmiyor. Kizim da anakucagini seviyordu baya hatta kakasini oraya koyunca yapiyo, baska yerde yapmiyo nerdeyse asdfghjkll
Oturusu rahat oluyor galiba ondan mi bilmiyorum ama gazini mazini hep orda cikariyor.
Simdi yeni yeni artik gezmek istedigi icin koyunca egggg meğggg diye soyleniyor ben de kanguruya koymaya basladim. Kanguruyu da disa donukse kabul ediyo hatta seviniyor ama ice donukse resmen yüzüme bakip sövüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…