2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

KIRMIZILIKUCUKKIZ evet Yaa noolur bizi de götür , söz çok uslu olucaz

Bende anakucaginda uyutuyorum gündüzleri. Refluye iyi geliyor hemde gaz daha kolay çıkartıyor .ama şu sıralar cok huysuz ne yatmak ne gezmek istiyor derdini çözemedik birturlu.alerjimi dis mi yoksa huysuz bi bebek mi bilemedik.

gelin tabii ama biz çıkarız siz girersiniz iki bebekle sıyırmayalım diye anemler yazlık yerde oturuyo onlarlayım
Bende okul kapansın diye bekliyorum mersine annelerin yanına gideceğim.ama iki çocukla deniz nasıl yaparım bilemedim havuz var ama o da cok sağlıklı değil en kötü büyüğü havuzla kandırmak gibi şimdilik.

Sizinki de dort aylik mi? Ataktandir belki

Gecmis olsun.Aynisi bizde de oldu .iki kere test verdik.ilkinde bi bakteri uredi.ben tekrar test istedim.bu sefer başka bi bakteri uredi.doktor bactrim diye bi şurup yazdı onu kullandik.ama hala soru işareti var kafamda.
Size de geçmiş olsun, Şikayetiniz var mıydı , Dr bebekte bir şey yok yanlış olduğunu düşünüyorum dedi bugün tekrar tahlil verdik, tentirtuyot gibi bir şeyle silip öyle yapıştırdık poşeti bu kez bakalim ne olcak

Huzursuzluğu vardi ama ates yada idrar yaparken bi sıkıntısı yoktu normal kontrole götürmüştük.doktor kendi bakmak istedi idrar kültürüne.biz hastanede veremedik evde kendim takip götürdüm o yüzden şüphelendim.ikincisi hastanede takıldı bu sefer başka bi bakteri 50.000 üreme oldu.doktor ilk bakteri için şurup olmaz iğne demisti bu ikincisi için şurup kullanabilirsiniz dedi.simdi tekrar test vereceğiz geçti mi diye

bebek bana dönükken ilk taktıgımda dans ediyorum sallanıyorum hızlı yürüyorum huysuzlanırsa böylece sakinliyor. sonrası uyku

Ya bu çocuk hastalandı diye parka götüremiyorum. Orada hiç değilse 2-3 saat uyuyo gündüz uykusunu almış oluyordu tamamlayamasa da. Evde geçirdiğimiz ilk iki gün falan ana kucağında 1-2 saat uyutabilmiştim başında dikilip uyandıkça sallayarak ve arkaya yağmur sesi açarak. Artık o da bitti. 20-30 dk'lık 3-4 uyku uyuyor gün içinde. Bugün bir kere zorla bir saat uyudu o kadar. Çok uykusuz kalmış olmuyor mu? Akşam da 9-9 buçuk gibi uyuyup sabah 6'da uyanıyor. Artık dizde sallanmayı da istemiyor. Öyle bir uyuma şekli de kalmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…