- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
Zaten şu bebek tercihleri var yaBizim puset resmen aksesuar oldu. İlk bir ay falan kullanabildik pek bir şey anlamıyordu o zaman uyuyordu hastaneye gidip gelirken. Bir de şimdi yeni yeni başladık. Zaten artık içine sığamayacak. Ondan kabul ediyor herhalde :/ Kapına dayanmayız ya merak etme. Belki de dayanırız bilemezsin
Denize çok mu yakınsınız? Bizi de götürsene haftaya
Bende anakucaginda uyutuyorum gündüzleri. Refluye iyi geliyor hemde gaz daha kolay çıkartıyor .ama şu sıralar cok huysuz ne yatmak ne gezmek istiyor derdini çözemedik birturlu.alerjimi dis mi yoksa huysuz bi bebek mi bilemedik.Bu cok dogru, kimi seviyor kimi sevmiyor. Kizim da anakucagini seviyordu baya hatta kakasini oraya koyunca yapiyo, baska yerde yapmiyo nerdeyse asdfghjkll
Oturusu rahat oluyor galiba ondan mi bilmiyorum ama gazini mazini hep orda cikariyor.
Simdi yeni yeni artik gezmek istedigi icin koyunca egggg meğggg diye soyleniyor ben de kanguruya koymaya basladim. Kanguruyu da disa donukse kabul ediyo hatta seviniyor ama ice donukse resmen yüzüme bakip sövüyor
Bende okul kapansın diye bekliyorum mersine annelerin yanına gideceğim.ama iki çocukla deniz nasıl yaparım bilemedim havuz var ama o da cok sağlıklı değil en kötü büyüğü havuzla kandırmak gibi şimdilik.gelin tabii ama biz çıkarız siz girersiniz iki bebekle sıyırmayalım diyeanemler yazlık yerde oturuyo onlarlayım
Sizinki de dort aylik mi? Ataktandir belkiBende anakucaginda uyutuyorum gündüzleri. Refluye iyi geliyor hemde gaz daha kolay çıkartıyor .ama şu sıralar cok huysuz ne yatmak ne gezmek istiyor derdini çözemedik birturlu.alerjimi dis mi yoksa huysuz bi bebek mi bilemedik.
Ayın 20 sinde 5 aylik oluyor. Ama 37+4 de doğdu.hesaplayinca atağın bitmesine 1 hafta var diyor .Sizinki de dort aylik mi? Ataktandir belki
Ya huy degistiriyordur ya da ataktandir zannimca. Ama tecrubeliler benden iyi bilir tabiAyın 20 sinde 5 aylik oluyor. Ama 37+4 de doğdu.hesaplayinca atağın bitmesine 1 hafta var diyor .
Ne olduysa bu 4. Ay oldu.huy degistiriyorsa yandık vallahiYa huy degistiriyordur ya da ataktandir zannimca. Ama tecrubeliler benden iyi bilir tabi
Size de geçmiş olsun, Şikayetiniz var mıydı , Dr bebekte bir şey yok yanlış olduğunu düşünüyorum dedi bugün tekrar tahlil verdik, tentirtuyot gibi bir şeyle silip öyle yapıştırdık poşeti bu kez bakalim ne olcakGecmis olsun.Aynisi bizde de oldu .iki kere test verdik.ilkinde bi bakteri uredi.ben tekrar test istedim.bu sefer başka bi bakteri uredi.doktor bactrim diye bi şurup yazdı onu kullandik.ama hala soru işareti var kafamda.
6 mı ay6 aydan önce güneş kremi sürmeyin diyorlar. Yeni eşiğimiz altı ay. Bakalım bundan sonra ne var
Sorarız onu da ama hep 6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor diye okudum6 mı aybize daha çok var, şubat sonu bebesi benimki.
Ben de oyle okudum, Dr Osman Gonulal da oyle dedi videoda. Havuz yok, deniz ok ama gunes kremi 6aya kadar yok dediSorarız onu da ama hep 6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor diye okudum
Huzursuzluğu vardi ama ates yada idrar yaparken bi sıkıntısı yoktu normal kontrole götürmüştük.doktor kendi bakmak istedi idrar kültürüne.biz hastanede veremedik evde kendim takip götürdüm o yüzden şüphelendim.ikincisi hastanede takıldı bu sefer başka bi bakteri 50.000 üreme oldu.doktor ilk bakteri için şurup olmaz iğne demisti bu ikincisi için şurup kullanabilirsiniz dedi.simdi tekrar test vereceğiz geçti mi diyeSize de geçmiş olsun, Şikayetiniz var mıydı , Dr bebekte bir şey yok yanlış olduğunu düşünüyorum dedi bugün tekrar tahlil verdik, tentirtuyot gibi bir şeyle silip öyle yapıştırdık poşeti bu kez bakalim ne olcak
6 ay öncesi öneren doktorlarda varSorarız onu da ama hep 6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor diye okudum
Bunu okurken çocuğumun terleyen kafasını siliyordumŞu saat olmus, yattigimiz odanin ici 30derece. Napsin yavrum, daha emerken su icinde kaldibesik mesik her seyi klimanin oraya mi taşisam ya. Misafir de kabul etmeyeyim
bebek bana dönükken ilk taktıgımda dans ediyorum sallanıyorum hızlı yürüyorum huysuzlanırsa böylece sakinliyor. sonrası uykuBu cok dogru, kimi seviyor kimi sevmiyor. Kizim da anakucagini seviyordu baya hatta kakasini oraya koyunca yapiyo, baska yerde yapmiyo nerdeyse asdfghjkll
Oturusu rahat oluyor galiba ondan mi bilmiyorum ama gazini mazini hep orda cikariyor.
Simdi yeni yeni artik gezmek istedigi icin koyunca egggg meğggg diye soyleniyor ben de kanguruya koymaya basladim. Kanguruyu da disa donukse kabul ediyo hatta seviniyor ama ice donukse resmen yüzüme bakip sövüyor
bebekleri bırakıp yüzeriz.ağlarlarsa bizim değilmiş gibi yaparız
Bugün tam 20 haftalık oldu. Ben de yeni bakıyorum. Gel beraber dolandıralım kendimizi.KIRMIZILIKUCUKKIZ Güzel beyin yıkıyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?