2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya açıkçası yazın daha zordu bence emzirmeden terleyip hic bi yeri acamiyordum az cam acsam kaburgalarimdan nefes alamiyordum tutuluyordu bir de annemin çeyizlik süslü bi ceketi var ona heveslendim bu defa giyebilirim diye ilkinde sürekli hastanede yatmaktan gecelik bile giyememistim ben.birde muhtemelen kimse gelemeyecek beni lohusalik adına bunlar daha mutlu edecek açıkçası

Bak bunun hayalini kuruyorum işte tam yaza ele gelecekler zibinlar sortlar muslinler tatiller önümüzdeki yaza sakladım her şeyimi

Gerçi evet o rahatlığı da var neyse sağlıklı sıhhatli doğsunlarda yeter ki yaz olmuş kış olmuş o işin şakası artık

İyi akşamlar hanımlar az önce acilden geldim benim hiç geçmeyen kasık ağrım var çok kötü oluyorum kıvranıyorum ama hiç geçmiyor belki bir iki gün geçmiştir. Muayene oldum tahlil yaptırdım birşey çıkmadı çok şükür bebek de iyi. Bunu yaşayan varmı merak ettim ne Zaman geçer

Cnm haziran ayidnda doğum yapan biri olarak bu bebegmin ozellikle kış ayinda dogmasini istedim insallah nasip olur .
Inanirmisin cocuk sicakdN kilo alamadi , sezeryan yeri sicaktan mafoldu, dogru duzgun yemek bile yiyemiyorsun. Nasip olursa subat dogumu iyi olacak bebek ele avuca gelince disari cikicaz filan cok iyi olcak.

Ben kızımı aralıkta doğurmuştum. Sıcak basıyordu, hiç kalın giyinemedim. Bizimkilerin 40’ı çıktığında bahar da geliyor. Bence çok güzel bir zamanda doğum yapacağız.
Kızım da şubat doğumlu, 4 yaşında Emin ol çok güzel bir ay oluyor tabii doğuda yaşamıyorsanız çünkü o aylarda doğu şehirleri karlı olabilir, hastaneye giderken sıkıntılı olabilir

Kızım da şubat doğumlu, 4 yaşında Emin ol çok güzel bir ay oluyor tabii doğuda yaşamıyorsanız çünkü o aylarda doğu şehirleri karlı olabilir, hastaneye giderken sıkıntılı olabilir
Kesinlikle canım ben de 2018 şubatta oğlumu kucağıma aldım kar yoktu zaten gebelikten dolayı üşünmüyor çok rahattım. Yaza da 5.5 aylık olmuştu tatile gitmiştik. Ama yazın doğsaydı tatile falan gidemezdik sıcaktan ölürdük evin içinde. Ay olarak çok güzel

Aaa öyle mi ben nedense bi türlü hayal edemedim bende yaz sonu doğum yapmıştım havalar ılımandı çok güzeldi sanki soğuklarda zor olcak gibi bi hisse kapıldım nedense kapılmiyim bari yalnız içime ne doğuyor ben Ocak sonu doğumluyum ister misiniz bide çocuğumu kendi doğum günümde doğuruyormuşum

Yaa o zaman çok güzel ben nedense hep zorlu kısımlarına odaklamışım kendimi sanki üşütecek vs gibi geldi hep o zaman sağ Salim doğuralım inşallah hepimiz

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım, ben de 24 ocak doğumluyum, bakarsın denk gelir belli mi olur

Bende yaz sonuna doğruydu ilk dogumum ne güzel sıcak derken o sıcakta kolik olduk naptik anlamadım yazdan hic bisey bi anda kış geldi o yüzden tam güzel olacak diye düşünüyorum ta o zaman dedim bidaha son ayları yaza ilk ayları kısa denk getirmek iyi değil diye istediğim gibi de oldu çok şükür sağlıkla doğduklarıni görelim insallah ama şu doğum gününü seçme işine normal doğumda cok kıl oluyorum ne istersek tam tersini yapıyor bu çocuklar insallah senin gönlüne göre olur

Allahım şifa versin kaç aylık hamile imiş arkadaş

Arkadaşlar vitamin&mineral takviyesi ne verdi doktorunuz? Hangi haftadan itibaren ne kullanıyorsunuz?
Ben hen folik asit hen vit içeriği olan vinelac kullanıyorum
İştah aciyor aynı zamanda gelsin kilolar

Kendi arabamızla gidicez. Yarın sorucam bakalım doktora.
Bkendi arabamızla iki üç saatte bir mola ve yürüyüş ile biz de yolculuk yaptık

15 şubat 2022
Yaşım :20
Kilo:58
Cinsiyet belli degil
İlk çocuğum hayırlısıyla benide eklersen çok sevinirim

Allahım şifa versin kaç aylık hamile imiş arkadaş

Ben hen folik asit hen vit içeriği olan vinelac kullanıyorum

Bkendi arabamızla iki üç saatte bir mola ve yürüyüş ile biz de yolculuk yaptık
8 aylik canim 15 gündür yogun bakimda sezeryanla bebegi alip entube edilmiş 72 saat cok onemli Allah yardimcilari olsun

Kızım kayınvalidemin doğum gününe 1 gün kala doğdu ay içimden nasıl söylendim çocuğa doğacak o kadar gün varken bugünü mü buldun diye çünkü aa bak benim doğum günümü seçti çocuk eheheheh diye böbürlenmeler yaşadım daha 38 haftalıktı ne acelen vardı ama hala kızarım

Olurmu olur oğlum 3 hafta erken doğmuştu benm ..bu bebegmjnde sezeryan olucak nasipse ocak sonunda gelir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…