Aynısı bana da ninila 5 yapacağız dedi.Zaten sonucu dr gösteririm eğer eksik yapılan birşey varsa ozaman hesaplaşırız.Ama adam kapsamlı yapılacak emin olun falan dedi çünkü iki test arasında fiyat farkı vardı.Olmuşken iyisi olsun dedik.Benim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisim
bu cevabıAynısı bana da ninila 5 yapacağız dedi.Zaten sonucu dr gösteririm eğer eksik yapılan birşey varsa ozaman hesaplaşırız.Ama adam kapsamlı yapılacak emin olun falan dedi çünkü iki test arasında fiyat farkı vardı.Olmuşken iyisi olsun dedik.
sana attığım ninilia 5 miş canım adam merak etmeyin dedi senin de için rahat olsun. benimki de hafta sonuna kadar çıkar inşallah.Aynısı bana da ninila 5 yapacağız dedi.Zaten sonucu dr gösteririm eğer eksik yapılan birşey varsa ozaman hesaplaşırız.Ama adam kapsamlı yapılacak emin olun falan dedi çünkü iki test arasında fiyat farkı vardı.Olmuşken iyisi olsun dedik.
Paket peket vardı cnm riskim 56'da 1 çıkınca adam anladı endişemi büyük olasılıkla.Kapsamlıyı önerdi.Şu durumda da para düşünecek halim yoktu açıkçası.Sen de ne risk çıktı.Benim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisim
İkili risk cikti cnm 1/281 bendede.Paket peket vardı cnm riskim 56'da 1 çıkınca adam anladı endişemi büyük olasılıkla.Kapsamlıyı önerdi.Şu durumda da para düşünecek halim yoktu açıkçası.Sen de ne risk çıktı.
14+4 olmasin cnm gebelik takvimine göre. Yanlis mi yazdin gebelik takvimineCok sevindim canim darisi bana insbenimde 15+4bugun bakalim ultrasonda kac çıkacak
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın nasıl oldukiCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
fetal dna soncun çıktımı.Bir de bu risk yaşmı benim yaş riski 2/271 papp-a riski 1/56İkili risk cikti cnm 1/281 bendede.
Canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükürCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusunAllah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
Rabbim.kimseye yasatmasin cnm
Cok gecmis olsun canım Allah korusunAllah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
Anladım canım…girip çıktın mı muayeneye, her şey yolunda mı ?Bebekle ilgili canim aşıyı nedense ol demesini bekliyorum. Bebek iyi mi cinsiyeti kesinlesecekmi enfeksiyin var mi kafamda bir suru soru var
Dr ameliyattaymis bekliyorum bir suru kişi varAnladım canım…girip çıktın mı muayeneye, her şey yolunda mı ?
canım cok geçmiş olsun. allah beterinden korusun. kimsee bişey yok di miCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Yok canim benim ikili riskim yuksek yani papp-a ve free beta hcg degerlerimin toplami. Benim papp-a normaldi sanirim ama fre beta hcg 122 cikti. Bu down sendrom riski oluyor.fetal dna soncun çıktımı.Bir de bu risk yaşmı benim yaş riski 2/271 papp-a riski 1/56
Çok geçmiş olsun cnmCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Rabbim korumuş cnm ya Allah beterinden saklasın..Allah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?