2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisim
Aynısı bana da ninila 5 yapacağız dedi.Zaten sonucu dr gösteririm eğer eksik yapılan birşey varsa ozaman hesaplaşırız.Ama adam kapsamlı yapılacak emin olun falan dedi çünkü iki test arasında fiyat farkı vardı.Olmuşken iyisi olsun dedik.

bu cevabı Berilyumm ya yazmıştım yanlışlık oldu:)

sana attığım ninilia 5 miş canım adam merak etmeyin dedi senin de için rahat olsun. benimki de hafta sonuna kadar çıkar inşallah.

Benim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisim
Paket peket vardı cnm riskim 56'da 1 çıkınca adam anladı endişemi büyük olasılıkla.Kapsamlıyı önerdi.Şu durumda da para düşünecek halim yoktu açıkçası.Sen de ne risk çıktı.

Allah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
Rabbim.kimseye yasatmasin cnm
Cok gecmis olsun canım Allah korusun

Allah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
Rabbim.kimseye yasatmasin cnm
Rabbim korumuş cnm ya Allah beterinden saklasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…