Amin kuzumKesinlikle ya ben çok önem verip aylarca araştırdım doktorumu ama bende çok görüyorum çevremde üstelik çok kalabalık bi semtte oturuyorum site çok kalabalık ve hep çalışanlar olduğu için hep oluyor etrafımızda haberimiz olmasa bile şimdilik maksimum onlemle devam etmeye çalışıyorum ama bakalım dayanamaz olurum belki aşıyı olan arkadaşlara da şifa olur inşallah
Bende bu konuda seninle aynı şeyi düşünüyorum cnm, eşim de bende istemiyoruzAşı olmayı düşünen arkadaşlarım sinovac daha az yan etkili diyorlar biontech e göre. Ben olursam sinovac olurum ama olmayı düşünmüyorum. Doktorlar bile bir aşı ve ilacın en az 10 yıl araştırılmış güvenilir olanını tavsiye ediyor sadece covid aşısı için geçerli değil. Elbette kızamık çiçek çocuk felci bitti ama bu aşılar artık yılların aşısı ama covid aşısı öyle değil. Kesin olarak yan etkileri bile bilinmiyor benim erteleme sebebim biraz bundan açıkçası. Bebeğime bişey olacak korkusu var içimde düşük erken doğum vs Allah korusun bu korkumu yenemiyorum
Canım geçenlerde bende bi öyle oldum bunalıma girdim resmen hem tekrar prilama başladım gece yatarken kesin içiyorum sabah da duruma bakıp içiyorum bugün kötü uyandım içtim mesela ilacı bırakma içiyorsan yoksa toparlanmak zorAyni durumdayim bir haftadır iyiyim diyordum hep 2 gündür resmen ilk günler gibi midem bulanıyor gerçekten yoruldum artık ne zaman geçecek diye düşünmekten
Ben genelde göbek deliğimin orada hissediyorum ama bazen dururken göbeğimin bi tarafı daha şişkin oluyor oraya mı toplanıyor bilmiyorum bayadir cok hoşuma gidiyor akşamları çok hareket ediyor kuzum cok mutlu oluyorumbebeklerini hissetmeye başlayan analar, nerde hissediyorsunuz
ben sürekli sol tarafımda sanki kıpırdamalar hissediyorum o mu değil mi emin değilim
ilk oğlumda doğduğu güne kadar hissetmediğim için bu duyguyu bilmiyorum
Zaten birakmamistim canim bide zofer içiyorum bari birini azaltabilseydim ama yok olmuyor kesinlikle bugün çok kotuydum resmen ağladım ya artık nasıl geçecek bilmiyorum bisey mi tetikliyor acaba diyorum ama ekstra dikkat ediyorum kendime neden oluyor anlayamadımCanım geçenlerde bende bi öyle oldum bunalıma girdim resmen hem tekrar prilama başladım gece yatarken kesin içiyorum sabah da duruma bakıp içiyorum bugün kötü uyandım içtim mesela ilacı bırakma içiyorsan yoksa toparlanmak zor
Tühhh ya elden bişi gelse ama malesef gelmiyor ben hala çok yağlı salçalı yiyemiyorum ama şükür artık az az yemek yiyorum yanında bol yüzlü yoğurt ile senin aslında daha ileri haftada artık geçmesi gerekir inş son pik yapışıdır canım geçiyordur tamamen güzel günler bekliyordur seniZaten birakmamistim canim bide zofer içiyorum bari birini azaltabilseydim ama yok olmuyor kesinlikle bugün çok kotuydum resmen ağladım ya artık nasıl geçecek bilmiyorum bisey mi tetikliyor acaba diyorum ama ekstra dikkat ediyorum kendime neden oluyor anlayamadım
Ben de artık bişeyin tetiklediğini düşünüyorum canım mide bulantım hafiflese bağırsak huzursuzluğum başlıyor inan bulantı dışında wcde geçiyor. Probiyotik kullanmam lazım sanırım. Mide bulantım da açlıktan desem tokken de gıcık bir bulantı oluyor tam anlamıyla geçmiş değil. Her gece yatmadan 1 prilam atıyorumZaten birakmamistim canim bide zofer içiyorum bari birini azaltabilseydim ama yok olmuyor kesinlikle bugün çok kotuydum resmen ağladım ya artık nasıl geçecek bilmiyorum bisey mi tetikliyor acaba diyorum ama ekstra dikkat ediyorum kendime neden oluyor anlayamadım
Bu sene bol çıldırmacalı delirmeceli günler bizi bekler annelerYa hiç istemiyordum evde kalmasını senin dediğin yere çıkıyor evde bisey bulamayınca çizgi film demeye başlıyor ama biraz zorlanacagim dayanacagim galiba başka yolu yok
Göbek deliğimin hemen biraz altında sağ tarafta hissediyorum genelde. Öyle sert hareketler değil dokunma gibi çok narinbebeklerini hissetmeye başlayan analar, nerde hissediyorsunuz
ben sürekli sol tarafımda sanki kıpırdamalar hissediyorum o mu değil mi emin değilim
ilk oğlumda doğduğu güne kadar hissetmediğim için bu duyguyu bilmiyorum
Canim benim kizlar cok geç hissettim bu bebisimde yani oğluşumuKız bebeğinin hareketleri ile erkek bebeğinin hareketleri arasında fark var mı kızlar biliyormusunuz?
Oğluma hamileyken 14. Haftada duymaya başladım ve 16. Haftada net olarak duyuyordum. Ama kızımda (yani tahmini olarak kiz)daha narin daha minnak daha küçük dokunslar oluyor. Bugün 16 haftamıza bitiriyoruz.
Bencede bu teori doğru. Kızlarin kemik yapısı illa ki farklıdır mantık olarak böyle olması lazım bencede.Canim benim kizlar cok geç hissettim bu bebisimde yani oğluşumuerkenden hissetmeye başladım
Annem der erkek bebekler kiz bebeklwre gore daha erken hissedilir der
Bizim cinsiyette belli oldu oğlusum oluyolistenin en güncel halidir. Eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin....
Ay inşallah canım ya benim Salça cok hoşuma gidiyor ama sogan yemeğin içinde olduğu an mahvoluyorum cok yoruldum artık cesit düşünmekten yoğurt gerçekten iyi geliyor evde hiç bu kadar çabuk bitmemişti hic dayanmıyor ama sabah kahvaltida bile yiyorum inşallah faydası oluyordurTühhh ya elden bişi gelse ama malesef gelmiyor ben hala çok yağlı salçalı yiyemiyorum ama şükür artık az az yemek yiyorum yanında bol yüzlü yoğurt ile senin aslında daha ileri haftada artık geçmesi gerekir inş son pik yapışıdır canım geçiyordur tamamen güzel günler bekliyordur seni
Ben sabah akşam sabah akşam zofer yine gerçekten çok alıyorum sizden az aldığım an kusmaya başlıyorum yine zaten azaltmaya bile cesaret edemiyorumBen de artık bişeyin tetiklediğini düşünüyorum canım mide bulantım hafiflese bağırsak huzursuzluğum başlıyor inan bulantı dışında wcde geçiyor. Probiyotik kullanmam lazım sanırım. Mide bulantım da açlıktan desem tokken de gıcık bir bulantı oluyor tam anlamıyla geçmiş değil. Her gece yatmadan 1 prilam atıyorum
Evet gerçekten şenlik var şubattan sonra bizim evlerdeBu sene bol çıldırmacalı delirmeceli günler bizi bekler anneler
Ben cok erken hissettigjmde teyzem demisti bunu acaba erkek mi erkek bebekler erken canlanır diye o tezi bari doğruladık sanırımKız bebeğinin hareketleri ile erkek bebeğinin hareketleri arasında fark var mı kızlar biliyormusunuz?
Oğluma hamileyken 14. Haftada duymaya başladım ve 16. Haftada net olarak duyuyordum. Ama kızımda (yani tahmini olarak kiz)daha narin daha minnak daha küçük dokunslar oluyor. Bugün 16 haftamıza bitiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?