Aynen katılıyorum oğullarımda hareketler güçlüydü bunda çok zarif hareketler hissediyorum ama ben en çok karnimda döndüğünü hissediyorum bazense minik pıt pitlar vuruyor bende hemen kizimmmmm kurban olurum seni yaratan Rabbime diyorum çok mutlu oluyorum teyzesiKız bebeğinin hareketleri ile erkek bebeğinin hareketleri arasında fark var mı kızlar biliyormusunuz?
Oğluma hamileyken 14. Haftada duymaya başladım ve 16. Haftada net olarak duyuyordum. Ama kızımda (yani tahmini olarak kiz)daha narin daha minnak daha küçük dokunslar oluyor. Bugün 16 haftamıza bitiriyoruz.
Demek ki bu doğru. Zaten mantıklı olanda budur.eskilerin var bir bildiğiBen cok erken hissettigjmde teyzem demisti bunu acaba erkek mi erkek bebekler erken canlanır diye o tezi bari doğruladık sanırım
Aynen katılıyorum oğullarımda hareketler güçlüydü bunda çok zarif hareketler hissediyorum ama ben en çok karnimda döndüğünü hissediyorum bazense minik pıt pitlar vuruyor bende hemen kizimmmmm kurban olurum seni yaratan Rabbime diyorum çok mutlu oluyorum teyzesi
Valla kızımda net olarak hissetmem 20. Haftaları buldu, oğlan bir kaç gün önce içerde deplasmana çıktı resmen fındık ezmesi yiyince erkenden bu kadar net hissetmemiştim kızımda yani kızlar daha narin ve minnak oluyorlar demek kiKız bebeğinin hareketleri ile erkek bebeğinin hareketleri arasında fark var mı kızlar biliyormusunuz?
Oğluma hamileyken 14. Haftada duymaya başladım ve 16. Haftada net olarak duyuyordum. Ama kızımda (yani tahmini olarak kiz)daha narin daha minnak daha küçük dokunslar oluyor. Bugün 16 haftamıza bitiriyoruz.
Ben oglumda 13.haftad felan cok erken hissetmistim ama bu kiz hala hissetmedim. Boyle olunca da garipsedimKız bebeğinin hareketleri ile erkek bebeğinin hareketleri arasında fark var mı kızlar biliyormusunuz?
Bende gunde 1 zofere devam ediyorum.Ben sabah akşam sabah akşam zofer yine gerçekten çok alıyorum sizden az aldığım an kusmaya başlıyorum yine zaten azaltmaya bile cesaret edemiyorum
Canım dinlenince geçiyorsa ondan olabilir bi dinlen bakalım nasıl olacak benimde oluyor arada ama yorulduğumda geçmezse bi doktoruna sor ne diyecekKizlar bisi sorucam 14.haftaya girdim kasigimdan biraz yukarda agri oluyor rahim buyumesinden dolayimidir ? Bugun asiri rahatsiz etti beni korktum doktora gitmeli miyim die
Aaa ilk defa duydum, hemen alalım diycem de ben paranoyak olurum gece gündüz onla yaşamaya başlarım o açıdan biraz sıkıntıKızlar ya gece gece aklıma takıldı belki duyanlarınız vardır doppler diye bir cihaz var evde bebeğin kalp çalışıyor bebeği çok hareket etmeyenler falan alıyormuş sık doktora gitmektense evde gün içerisinde dinleyebiliyorsun hiç araştıran oldu mu fiyatı da 300 lira falan çok pahalı da değil bi alasım geldi sonra satarım ilk gebeliğim olsa kesin hemen alır koyardım eve hiç daha önce kullanan yada çevresinde gören oldu mu
Bebek 19 20 haftaya gelince duyuluyor o cihazla. Almani tavsiye etmem kolay kolay kalp atışını bulamayabilirsin daha çok strese girersin. Baktın cocugun hareketini hissedemiyorsun saglik ocagina git kalp atisini orda dinlettiriyorlarKızlar ya gece gece aklıma takıldı belki duyanlarınız vardır doppler diye bir cihaz var evde bebeğin kalp atışlarını duymak İçin pille çalışıyor bebeği çok hareket etmeyenler falan alıyormuş sık doktora gitmektense evde gün içerisinde dinleyebiliyorsun hiç araştıran oldu mu fiyatı da 300 lira falan çok pahalı da değil bi alasım geldi sonra satarım ilk gebeliğim olsa kesin hemen alır koyardım eve hiç daha önce kullanan yada çevresinde gören oldu mu
Dinlenince geçiyosa sorun yoktur canım. Ağrın şiddetli ve hiç gecmiyosa doktora sorabilirsin.Kizlar bisi sorucam 14.haftaya girdim kasigimdan biraz yukarda agri oluyor rahim buyumesinden dolayimidir ? Bugun asiri rahatsiz etti beni korktum doktora gitmeli miyim die
Ya dimi bende çok garipsiyorum.İkinci de daha erken hissetmem gerekirken daha geç ve az duyunca değişik geliyo.Ben oglumda 13.haftad felan cok erken hissetmistim ama bu kiz hala hissetmedim. Boyle olunca da garipsedim
Tadı limonata gibi ben rahatlıkla içmiştim.Kac gündür doktorun verdiği ilaci içmeye çalışıp içemiyorum gece çok bulantim oluyordu bugun artık içmem lazım enfeksiyonum artıyor galiba bacaklarıma vurmaya başladı ağrısı monurol şase kizlar var mı oneriniz bulantı için nasıl içebilirim
Kızlar ya gece gece aklıma takıldı belki duyanlarınız vardır doppler diye bir cihaz var evde bebeğin kalp atışlarını duymak İçin pille çalışıyor bebeği çok hareket etmeyenler falan alıyormuş sık doktora gitmektense evde gün içerisinde dinleyebiliyorsun hiç araştıran oldu mu fiyatı da 300 lira falan çok pahalı da değil bi alasım geldi sonra satarım ilk gebeliğim olsa kesin hemen alır koyardım eve hiç daha önce kullanan yada çevresinde gören oldu mu
Hemen herkes aynı şeyi söylemiş, öyleyse tez doğrulandıValla kızımda net olarak hissetmem 20. Haftaları buldu, oğlan bir kaç gün önce içerde deplasmana çıktı resmen fındık ezmesi yiyince erkenden bu kadar net hissetmemiştim kızımda yani kızlar daha narin ve minnak oluyorlar demek ki
Kusmadim cok şükür canım ben tatli yiyip içince cok bulanıyor midem oda tatli gibi diye hatırladım ama çok rahatsız etmedi şükür kiDinlenince geçiyosa sorun yoktur canım. Ağrın şiddetli ve hiç gecmiyosa doktora sorabilirsin.
Ya dimi bende çok garipsiyorum.İkinci de daha erken hissetmem gerekirken daha geç ve az duyunca değişik geliyo.
Tadı limonata gibi ben rahatlıkla içmiştim.
Kusacağıni sanmam canım.
yaa hamilelik
Canım o cihazla kalp atışı bulmak çok zor ayrıca yüksek ısı vereceği için bebege zarar da verebilir.
Hem hareketleri net duyunca içinde hiç endişe kalmayacak azıcık daha sabret ❤
Canım ben kızımda 20.haftalara doğru hissetmiştim, şimdi oğlumda ise 2 hafta önce bildiğin karnım hareket etti, dönüşünü hissettimKız bebeğinin hareketleri ile erkek bebeğinin hareketleri arasında fark var mı kızlar biliyormusunuz?
Offff hem de nasıl….kahvaltıyı zor yaptık valla, mutfağıma güneş geliyorSıcaklardan bayıLanlarkış gelsin hiç bu kadar istememiştim :)allahım biraccık yağmur :)))
Eylüle gircez hala serinlik yokOffff hem de nasıl….kahvaltıyı zor yaptık valla, mutfağıma güneş geliyor
BeennSıcaklardan bayıLanlarkış gelsin hiç bu kadar istememiştim :)allahım biraccık yağmur :)))
Ben hareket hissediyorum ama çok narin ufak ufak bişeyler. Erkek bebekle kız bebeğin kemik yapısı farklı diye kendimi telkin ediyorumCanım ben kızımda 20.haftalara doğru hissetmiştim, şimdi oğlumda ise 2 hafta önce bildiğin karnım hareket etti, dönüşünü hissettimben şoke oldum Endişelenme yani hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?