2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen katılıyorum oğullarımda hareketler güçlüydü bunda çok zarif hareketler hissediyorum ama ben en çok karnimda döndüğünü hissediyorum bazense minik pıt pitlar vuruyor bende hemen kizimmmmm kurban olurum seni yaratan Rabbime diyorum çok mutlu oluyorum teyzesi

Ben cok erken hissettigjmde teyzem demisti bunu acaba erkek mi erkek bebekler erken canlanır diye o tezi bari doğruladık sanırım
Demek ki bu doğru. Zaten mantıklı olanda budur.eskilerin var bir bildiği
maşallah prensese..
Bende sanki gerinme gibi bi şey hissediyorum sanki poposunu itiyor gibi p tarz bazende dokunma gibi. Aslında baya da büyüdüler 15 cm oldular hemen hemen az duyulması garip geliyor insana.

Valla kızımda net olarak hissetmem 20. Haftaları buldu, oğlan bir kaç gün önce içerde deplasmana çıktı resmen fındık ezmesi yiyince erkenden bu kadar net hissetmemiştim kızımda yani kızlar daha narin ve minnak oluyorlar demek ki

Ben oglumda 13.haftad felan cok erken hissetmistim ama bu kiz hala hissetmedim. Boyle olunca da garipsedim

Kac gündür doktorun verdiği ilaci içmeye çalışıp içemiyorum gece çok bulantim oluyordu bugun artık içmem lazım enfeksiyonum artıyor galiba bacaklarıma vurmaya başladı ağrısı monurol şase kizlar var mı oneriniz bulantı için nasıl içebilirim

Kizlar bisi sorucam 14.haftaya girdim kasigimdan biraz yukarda agri oluyor rahim buyumesinden dolayimidir ? Bugun asiri rahatsiz etti beni korktum doktora gitmeli miyim die

Kızlar ya gece gece aklıma takıldı belki duyanlarınız vardır doppler diye bir cihaz var evde bebeğin kalp atışlarını duymak İçin pille çalışıyor bebeği çok hareket etmeyenler falan alıyormuş sık doktora gitmektense evde gün içerisinde dinleyebiliyorsun hiç araştıran oldu mu fiyatı da 300 lira falan çok pahalı da değil bi alasım geldi sonra satarım ilk gebeliğim olsa kesin hemen alır koyardım eve hiç daha önce kullanan yada çevresinde gören oldu mu

Kizlar bisi sorucam 14.haftaya girdim kasigimdan biraz yukarda agri oluyor rahim buyumesinden dolayimidir ? Bugun asiri rahatsiz etti beni korktum doktora gitmeli miyim die
Canım dinlenince geçiyorsa ondan olabilir bi dinlen bakalım nasıl olacak benimde oluyor arada ama yorulduğumda geçmezse bi doktoruna sor ne diyecek

Aaa ilk defa duydum, hemen alalım diycem de ben paranoyak olurum gece gündüz onla yaşamaya başlarım o açıdan biraz sıkıntı
Bu arada kızlar doktor bana Ocean microfer demir takviyesi başlattı, mideye dokunmuyo bu dedi, regenesis Max kullanıyordum vitamin, onu da gün aşırıya düşürdü, bunlara doğuma kadar devam dedi

Bebek 19 20 haftaya gelince duyuluyor o cihazla. Almani tavsiye etmem kolay kolay kalp atışını bulamayabilirsin daha çok strese girersin. Baktın cocugun hareketini hissedemiyorsun saglik ocagina git kalp atisini orda dinlettiriyorlar

Dinlenince geçiyosa sorun yoktur canım. Ağrın şiddetli ve hiç gecmiyosa doktora sorabilirsin.
Ben oglumda 13.haftad felan cok erken hissetmistim ama bu kiz hala hissetmedim. Boyle olunca da garipsedim
Ya dimi bende çok garipsiyorum.İkinci de daha erken hissetmem gerekirken daha geç ve az duyunca değişik geliyo.
Tadı limonata gibi ben rahatlıkla içmiştim.
Kusacağıni sanmam canım.
yaa hamilelik
Canım o cihazla kalp atışı bulmak çok zor ayrıca yüksek ısı vereceği için bebege zarar da verebilir.
Hem hareketleri net duyunca içinde hiç endişe kalmayacak azıcık daha sabret ❤

Hemen herkes aynı şeyi söylemiş, öyleyse tez doğrulandı

Kusmadim cok şükür canım ben tatli yiyip içince cok bulanıyor midem oda tatli gibi diye hatırladım ama çok rahatsız etmedi şükür ki

Canım ben kızımda 20.haftalara doğru hissetmiştim, şimdi oğlumda ise 2 hafta önce bildiğin karnım hareket etti, dönüşünü hissettim ben şoke oldum Endişelenme yani hiç

Sıcaklardan bayıLanlar kış gelsin hiç bu kadar istememiştim :)allahım biraccık yağmur :)))
Beenn bu sene çok mu sıcak geçiyor biz mi çok etkileniyoruz bilemedim ama serin havaları öyle özledim ki... Bugün burası 38 derece
Canım ben kızımda 20.haftalara doğru hissetmiştim, şimdi oğlumda ise 2 hafta önce bildiğin karnım hareket etti, dönüşünü hissettim ben şoke oldum Endişelenme yani hiç
Ben hareket hissediyorum ama çok narin ufak ufak bişeyler. Erkek bebekle kız bebeğin kemik yapısı farklı diye kendimi telkin ediyorum

Merhaba kizlar cok fazla giremiyorum bulantilardan elime telefon dahi alamiyorum eskiye dönük biraz okudum herkes iyidir insallah aşı konusu konuşulmuş bu konuda hic yorum yazmayacaktim nasil aşı olana saygi gosteriyorsak olmak istemeyene de gostermemiz gerekiyor ası onayi vermeyen doktorlarin elestirilmesinede anlam veremiyorum aşı ureten firmadan tut yapan tavsiye eden bakanlik ve doktorlara kadar sorumluluk almazken olasi bir yan etkisinde ülkemizde kayit tutulan bir sistem olmazken ben neye dayanarak kime guvenerek gidip aşı olacagim Rabbim her iki kararda da kimseyi bu konuda imtihan etmesjn ama herkeste birbirine bu konuda saygi duysun gerek akil.ve ruh sagligimiz icin gerekte bagisikligimiz icin haber izlememenizi tavsiye ederim gercekten tek tarafli yayin ve aşı propogandasi yapiliyor surekli turk tabipler birliginin sayfasina girip son 2 aydir aşısı olmasina ragmen coronadan vefat eden saglik calisanlarini girebilirsiniz ama nedense haberlerde sadece asisiz vefat eden 2 doktora yer verildi.oyuzden artik bilime medyaya yasanan hicbirseye guvenim kalmadi dua etmekten baska caremiz yok Rabbim hayirlisiyla selamete cikarsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…