2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kizlar cok fazla giremiyorum bulantilardan elime telefon dahi alamiyorum eskiye dönük biraz okudum herkes iyidir insallah aşı konusu konuşulmuş bu konuda hic yorum yazmayacaktim nasil aşı olana saygi gosteriyorsak olmak istemeyene de gostermemiz gerekiyor ası onayi vermeyen doktorlarin elestirilmesinede anlam veremiyorum aşı ureten firmadan tut yapan tavsiye eden bakanlik ve doktorlara kadar sorumluluk almazken olasi bir yan etkisinde ülkemizde kayit tutulan bir sistem olmazken ben neye dayanarak kime guvenerek gidip aşı olacagim Rabbim her iki kararda da kimseyi bu konuda imtihan etmesjn ama herkeste birbirine bu konuda saygi duysun gerek akil.ve ruh sagligimiz icin gerekte bagisikligimiz icin haber izlememenizi tavsiye ederim gercekten tek tarafli yayin ve aşı propogandasi yapiliyor surekli turk tabipler birliginin sayfasina girip son 2 aydir aşısı olmasina ragmen coronadan vefat eden saglik calisanlarini girebilirsiniz ama nedense haberlerde sadece asisiz vefat eden 2 doktora yer verildi.oyuzden artik bilime medyaya yasanan hicbirseye guvenim kalmadi dua etmekten baska caremiz yok Rabbim hayirlisiyla selamete cikarsin...

Kizlar 14 haftalikken gittim en son doktora bebegim 35 gr ve 7 cm di bu haftalarda sizin bebislerin kilo durumu nasildi kafaya taktim sanki biraz az geldi 2 kizimda dusuk kilo ile dogdu ama 31 haftaya ladar gelisimleri iyiydi simdi erkenden gelisimi duracak diye endiseleniyorum kendi doktoruma gitmemistim oyuzden net bir cvp alamadim doktordan coraspin kullanimini biraz aksatmistim tekrar duzenli kullanmaya basladim insallah faydasi olur

Canım oğlumda son ay hareket hissetmediği için doppler ile bakılmıştı hareket alanı kısıtlandığı için çok hareket edemez demişti doktor. Bir sıkıntı yoktur bence bebeğinde. Çok gerekli birşey midir bence hayır ama yine de sen bilirsin. Hiç kullanan anne duymadım

Büyük oğlum 6.sınıfa geçti,küçük olan anasınıfına başlayacak. İkiside gidecek okuluna Allah izin verirse. Bu hastalığın ne zaman biteceğine dair bir öngörü dahi yok.Ne zamana kadar erteleyebiliriz okula gitmelerini bilmiyorum.
İlk oğluma hamileyken sağlık ocağında dinlemişlerdi kalp atışını. Hatta bende eve almak için araştırma yapmaya başladım ama çok da kullanışlı olmadığını görünce vazgeçtim.

Usg de ozaman 14 ten düşük çıkmış olabilir hafta olarak nasıldı canım. Hiç takma kafana her bebeğin gelişimi hatasıyla uyumlu olmayabiliyor

Bende arastirmistim cnm benimde alsam mi diye düşündüm kararsız kalmistim sonra gerek yok dedim onun yerine ayda 2 kere doktora gider dinlerim dedim

Benim doktorum da verdi her gece yatmadan bir fitil kullanabilirsin demişti, ben zaten kullanıyordum tüp bebekten dolayı ama genelde öneriyor doktorlar doğru diyorsun

Ben aldım canım,2 gün önce elime ulaştı, 1 kez dinledik eşimle, kalp atışını duyduk ama bebeğin yerini bulman gerekiyor, bi de usg jeli alman lazım öyle kuru kuru bakılmıyor. Bir kez dinledikten sonra eşim kızdı ve kaldırdı aleti Kitapçığında da fazla kullanımdaki etkileri bilinmiyor yazıyor. Ben almanı önermem, çok gerekli bir alet değil,bebekler o ses dalgalarından korkabiliyorlarmış, öyle yazıyordu bir yorumda ben de kullanmayı bıraktım

Usg de ozaman 14 ten düşük çıkmış olabilir hafta olarak nasıldı canım. Hiç takma kafana her bebeğin gelişimi hatasıyla uyumlu olmayabiliyor
Haftasina 13.5 hafta yazmis kağıda aslinda normalde daha once haftasindan onde cikiyordu erken yumurtladim 11 eylulde kendi doktorumla randevu var ozamana guzel haberler alirim insallah omega3 basladim.birde insallah fayda eder

Eminmisin 35 gram olduğuna canım ben hatırlamıyorum açıkçası kilosunu en son gittiğimde 18 haftalikti arada baya fark var hastalarımız olarak hemde bana benim bebeğim kilolu geliyor bende yüksek diye endişeleniyorum o yüzden soylemeyeyim beni ölçü alma yani istersen ama 135 olabilir mi 35 sanki o ilk haftaların kilosuydu diye hatırlıyorum sadece

Bende bu aletle ilgili hep sağlık ocağında kalp atışı alamadıklarını o yüzden çok endiselendiklerini hatırlıyorum hatta geçen kontrole gittiğimde kadının biri ağlayarak nefes nefese geldi sağlık ocağında kalp atışı duyamadilar hocam diye kadın korkmuş yazık oyle aklimda kaldı bu alet

Evet birde böyle bir şey var olcjmlere göre hafta belirleniyor ya cihazda olsa çok küçük çıkardı bence korkacak bisey yoktur üzülme canım aymeh

Cnm belki yanlış ölçülmüştür doktor ben iki doktora gidiyorum ozeldeki tam haftasiyla uyumlu dedi diger doktorda ileride gidiyor dedi
Bende kan sulandirici igne kullaniyorum faydasi oluyor bebege sana corasprin verdiyse ihmal etme cnm kullan

Canim seninle ayniyiz büyük 6.Sinif ,küçük anaokulana gidecek
Buyuk kizimdan kaygim yolta küçük kendini nasil koruyacak diye kaygilaniyorum.Zaten eğtim çok çok geride kaldi mecburen gidecekler
Ayrica benim esimde sağlık calisani sukur bugune kadar covid olamdi ama iste hamile olunca bir kat daha dikkat etmek gerekiyor
Rabbim herkesi korusun cnm

Bu sekilde yazarak verdi aslinda normal yazmis komsum gidiyor ayni doktora cinsiyeti 11.haftadan itibaren soyluyor diye gittim kizlarim cok merak ediyordu onun ölcumlerine iyi yazmis mesela doktor bir sorun var demedi hersey normal dedi ama ben gelince biraz karsilastirma yapinca canim sıkıldı bakalim bir dahaki kontrolumde kendi doktorum ne yorum yapacak belki cihazdan da farkediyordur

Eklentiler

• 16301430091983700354109708907695.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 39
Aynen cnm kullaniyorum artik meyve yemiyordum meyveyede basladim bu arada buradaki takvimim yanlis benim sata gore beklenen 20 subat onuda duzeltiyim

Aynen cnm kullaniyorum artik meyve yemiyordum meyveyede basladim bu arada buradaki takvimim yanlis benim sata gore beklenen 20 subat onuda duzeltiyim
Benimde en çok yediğim meyve cnm aksam yemeklerini yiyemiyorum.ama kahvaltimi cok guzel yapiyorum

Canım o 7 cm baş ile popo arası mesafesi. Bacakları hariç yani. Ayrıca en son bende 13+6 günlükken gittim 8.47 cm(baş ve popo)çıktı gramini söylemedi, 16 hafta itibariyle söyleniyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…