- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.314
- 158
Aynen canım iyi düşünmüşsünAman gönderme canım boşver en iyisini yapıyorsun benim büyük üçe gecti küçük de bire başlayacak bende herşeyi öğrettim harflerin hepsi taniyor yazıyor birleştirmeyi de az çok yapıyor ama hepsini öğretmek istemedim bende arkadaşlarıyla birlikte öğrensin daha hevesli olur
Sağol canımBil antikor olsun insallah kuzum.
Ben ayın 16 sinda sinovac ilk dozumu oldum ama aklım bıontechte kaldı.
Doktorum özellikle sinovac önerdi. Şimdi sizlerde bıontech duyunca keşke onu olsaydım diyorum etkisi daha yüksek çünkü. Artık 3. dozumu bıontech olurum nasip olursa.
Kumsal 4 yaşındaydı değil mi? En iyisini yaparsın göndermemekle bencede. Doğuma kadar evde etkinlikler yaptırırsin bi şekilde oyalanir daha çok küçük kendini koruyamaz.
Benim oglum 6 bucuk yaşında 1. sınıfa başlayacak. Göndermeme gibi bi ihtimalim yok. Geçen sene anasınıfina gönderirken hiç rahat değildi içim yine aynısı olacak.
Dilerim hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeklerimize, çok kötü döneme denk geldi hamileligimiz. ..
Onlardan hergun bir tatli kasigi yiyorum sabah aksam. Nasil oldun kontrolun nasil gecti? Guzel bebisini gördünmüÇok sağol canım@MaviAy ın dediği şeyi sende mi denesen tereyağı eritip içine pekmek katıp ılık ılık içmeyi belki iyi gelir birde aklında bulun keçi boynuzu pekmezi ya da andız pekmezi astım gibi nefes rahatsızlıklıklaeına iyi gelir her gün bir yemek kaşığı kadar tüketebilirsen belki rahat edersin rabbim tez zamanda şifa versin dualarım seninle
Evet öyle yapmak en mantıklısı galiba.Sağol canımsana da bol antikor olsun biontech daha etkili diyorlar , benim doktorum ilk 2 dozu sinovac olmuş, 3.dozu biontech. Sen de öyle yaparsın dediğin gibi Ben aslında kızıma kardeşi 3 yaşındayken düşünüyordum, şubat doğumlu. Covid mart ayında patlayınca noluyoruz diye bir düşündük eşimle, erteledik, derken bu zamana kısmetmiş
Canim istatistige döktüğün zaman önermeyen doktor sayisi parmakla sayılır öneren cok doktor var.sanirim o doktorlar virusu kaparsakki Allah herkesi korusun ne yapacağımızı da söylüyorlar mi merak ediyorum.bana aile hekimligindeki ebe emin misin dedi bisey sordugunda once covid aşımı olucagim dediğimde benim de ona cevabim entube olmaktansa bilime guvenmeyi tercih ediyorum dedim bi gr bisey diyemedi olmak isteyen insanlara da boyle konusulmasi kesinlikle vebal ya vazgecseydim yani bilinmezlik hep var ama bilimsel gercekler de varDoktoruna katılıyorum canım yeni çıkan bir asi sonuçta ve doktorda haklı olarak sorumluluk almaktan kaciniyor ama inşallah yanılıyordur çünkü olan arkadaşımız çok hepsine şifa olsun, işte düşünceler farklı farklı olabiliyor kimi doktor gözü kapalı ol derken kimi sorumluluk almak istemiyor
nım hastaneye gitme şansım yok mu? Bi serum takarlar ilaç verirler takviye bişey yaparlar, daha çabuk toparlanırsın, evde yaptığın şeyler yeterli gelmiyor olabilir, fırsatın varsa bi gitsen ne iyi olur, umarım biran önce iyi olursun
Dogru soyluyorsun Rabbim korur insaAllahCanım niye böyle düşünüyorsun tamam korkuyorsun biliyorum bende korkuyorum benimde kaybım oldu ama karnında bebeği ile kaza geçirenler ameliyat olanlar bile var bebeklerine hiç birşey olmadanKorkma güzel düşün, Rabbim istemediği sürece ne olursa olsun bebeğin seni asla bırakmaz gönlünü ferah tut strese girme
Maşallah güzelliğeBen de kreşe göndermeyi düşünmüyorum yine. Artık evde legolar, yapbozlar, barbie’ler bir şekilde oyalayacağızBenimki şimdiden 100’e kadar saymayı bile öğrendi teyzesi alfabedeki harfleri de yazabiliyor tahtamız var, sayıları da öğrenmek istiyor yazarak ama çok kaptırmasını istemiyorum, sonra okulda sıkılacak, çocukluğunu yaşasın bu arada Ekim ayında 4 yaş olacak daha 4 yaşımız olmadı tam
Aminnnn insaAllahçok çok gecmiş olsun, Allah her ikinizde sağlık sıhhat versin, çok üzme kendini
inşAllah cok güçlü bir kız olacak o.
Ben normalde ilk asi dendiğinde bilip bilmeden aşı karsitiydim sonra dedimki araştır hamile kaldiktan sonra araştırdım ve kesinlikle olmaliyim dedim.ben covidi hic sallamadim evet dikkat ediyordum millete sebep olmayayim diye tam gecen yil eylulde düğünüm oldu benim tam oyun yasaklandi düğün yaptim ama gelinlikti bilmem hazirlikti o kadar kalabalik ortama girdim ki sonra dugunde kuaforler falan hic bulasmadi şükür ya da bulasti ben anlamadim ama hamile kaldiktan sonra araştırdım ingilizce makalelere baktim eşime cevirttirdim ceviremedigim yerde hic olumsuz bir durum yoktu ben ki o kadar okumus insan dedim ya güven bilime sen ve cocugun Allah a emanet tedbiri al takdiri Allah a birak ve direk doktor ol dedi o dakikada oldum.tabiki de endise oluyor ama covid olursam sonrasi beni daha cok endiselendiriyor.Evet öyle yapmak en mantıklısı galiba.
Geçen sene daha bi korkuyorduk covitten,sanki yavaştan alıştık. Neyse ki aşinin olduğu döneme denk geldik buna şükür.
Sağlık ocağında ki hemşire de biz onermiyoruz,yeterli çalışma yok dedi.Canim istatistige döktüğün zaman önermeyen doktor sayisi parmakla sayılır öneren cok doktor var.sanirim o doktorlar virusu kaparsakki Allah herkesi korusun ne yapacağımızı da söylüyorlar mi merak ediyorum.bana aile hekimligindeki ebe emin misin dedi bisey sordugunda once covid aşımı olucagim dediğimde benim de ona cevabim entube olmaktansa bilime guvenmeyi tercih ediyorum dedim bi gr bisey diyemedi olmak isteyen insanlara da boyle konusulmasi kesinlikle vebal ya vazgecseydim yani bilinmezlik hep var ama bilimsel gercekler de var
Ya iste herkes işini yapsa boyle olmayacak bu işin uzmani kadin dogumcular yani onlara ne oluyor anlamıyorumSağlık ocağında ki hemşire de biz onermiyoruz,yeterli çalışma yok dedi.
Peki covit olup yoğun bakıma giren hatta entube olan hamileler için ne diyorsunuz dedim,cevap olarak siz bilirsiniz dedi
Kesinlikle haklısın. Bu kadar bilim insanı yanlış biliyor olamaz. Koskoca dünya etkilendi,ekonomi ne hale geldi. Elbette herkes bitmesi için uğraşıyor. İyice araştırıp aşı karşıtı olan birine henüz rastlamadım.Ben normalde ilk asi dendiğinde bilip bilmeden aşı karsitiydim sonra dedimki araştır hamile kaldiktan sonra araştırdım ve kesinlikle olmaliyim dedim.ben covidi hic sallamadim evet dikkat ediyordum millete sebep olmayayim diye tam gecen yil eylulde düğünüm oldu benim tam oyun yasaklandi düğün yaptim ama gelinlikti bilmem hazirlikti o kadar kalabalik ortama girdim ki sonra dugunde kuaforler falan hic bulasmadi şükür ya da bulasti ben anlamadim ama hamile kaldiktan sonra araştırdım ingilizce makalelere baktim eşime cevirttirdim ceviremedigim yerde hic olumsuz bir durum yoktu ben ki o kadar okumus insan dedim ya güven bilime sen ve cocugun Allah a emanet tedbiri al takdiri Allah a birak ve direk doktor ol dedi o dakikada oldum.tabiki de endise oluyor ama covid olursam sonrasi beni daha cok endiselendiriyor.
Yanlış anlaşılacak bir şey yok kuzum. Ben çalışıyorum eşimde aynı işi yapıyor ve insan yoğunluğu çok fazla kızım okula gidiyor. Önce bende ilk doz var yaptırayım 2. Yi doğumdan sonra yaparım dedim ama şimdi korkuyorum birde böyle hastalanınca iyice korktumBen aşıdan yana değilim ya helede hamileyken inşallah bulasmadan atlatırız bu dönemi ama yaptiranada saygım sonsuz canım yanlış anlama beni herkesin kararı kendini etkiler artık Allah'a sığındık hep beraber ama haklısında bendede var sinüzit zaten kışın az sırtımi üsuteyim hemen grip olmuş bir insanım bu sene bu halimle çocukları okula götür getir napacagim bilmiyorum hamile olunca zor olacak Allah yardımcımız olsun
Ekimde 4 yaşında inşallahBil antikor olsun insallah kuzum.
Ben ayın 16 sinda sinovac ilk dozumu oldum ama aklım bıontechte kaldı.
Doktorum özellikle sinovac önerdi. Şimdi sizlerde bıontech duyunca keşke onu olsaydım diyorum etkisi daha yüksek çünkü. Artık 3. dozumu bıontech olurum nasip olursa.
Kumsal 4 yaşındaydı değil mi? En iyisini yaparsın göndermemekle bencede. Doğuma kadar evde etkinlikler yaptırırsin bi şekilde oyalanir daha çok küçük kendini koruyamaz.
Benim oglum 6 bucuk yaşında 1. sınıfa başlayacak. Göndermeme gibi bi ihtimalim yok. Geçen sene anasınıfina gönderirken hiç rahat değildi içim yine aynısı olacak.
Dilerim hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeklerimize, çok kötü döneme denk geldi hamileligimiz. ..
Şifa olsun inşallah canımOnlardan hergun bir tatli kasigi yiyorum sabah aksam. Nasil oldun kontrolun nasil gecti? Guzel bebisini gördünmüGuzel haberlerini bekliyorum
Bizim hemşireye kar zarar ilişkisine bak dedi açık açık ol demedi demeye getirdiSağlık ocağında ki hemşire de biz onermiyoruz,yeterli çalışma yok dedi.
Peki covit olup yoğun bakıma giren hatta entube olan hamileler için ne diyorsunuz dedim,cevap olarak siz bilirsiniz dedi
Ben biraz korktum ama yaAynen canım iyi düşünmüşsünyalnız küçüğün de okula başlaması isabet olmuş, bebek doğduğunda daha rahat ilglenirsin, düzenli olur her şey
Oy canım maşallah.Ekimde 4 yaşında inşallah
Ya üzüldüğüm şey en öğrenmeye açık oldukları zaman, öğrendiklerini hemen kavrayabilecekleri zamanı evde geçiriyor olmaları. Birkaç ay önce özel derse göndermiştik teke tek, çok güzel İngilizce öğrenmişti 3.5 yaşında. O zaman ben yapamaz diyordum ama eve gelip hayvanları renkleri haftanın günlerini vs İngilizce söyleyince şok geçiriyorduk eşimle ne kadar çabuk öğrendiklerine dair. Bu durum beni üzüyor bir başka üzen şey de, ben çok gezen biri değilim evcimen biriyim kızımda benimle hep evde olduğu için dışarı çıktığımız da asla baş edemiyoruz resmen çılgına dönüyor. Geçen doktor kontrolünden dönerken ağladım oturup artık kadının odasını altını üstüne getirdi çiçeği böceğini bu çok güzelmiş diye topladı oynadı hatta kırdı. Belki öğretmen ve bir sürü arkadaş eşliğinde bu durum sona erer, toplumda nasıl davranacağını görerek öğrenmiş olur diye istiyordum gitmesini çünkü aşırı hiperaktif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?