2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen canım iyi düşünmüşsün yalnız küçüğün de okula başlaması isabet olmuş, bebek doğduğunda daha rahat ilglenirsin, düzenli olur her şey

Sağol canım sana da bol antikor olsun biontech daha etkili diyorlar , benim doktorum ilk 2 dozu sinovac olmuş, 3.dozu biontech. Sen de öyle yaparsın dediğin gibi Ben aslında kızıma kardeşi 3 yaşındayken düşünüyordum, şubat doğumlu. Covid mart ayında patlayınca noluyoruz diye bir düşündük eşimle, erteledik, derken bu zamana kısmetmiş

Onlardan hergun bir tatli kasigi yiyorum sabah aksam. Nasil oldun kontrolun nasil gecti? Guzel bebisini gördünmü Guzel haberlerini bekliyorum

Evet öyle yapmak en mantıklısı galiba.
Geçen sene daha bi korkuyorduk covitten,sanki yavaştan alıştık. Neyse ki aşinin olduğu döneme denk geldik buna şükür.

Canim istatistige döktüğün zaman önermeyen doktor sayisi parmakla sayılır öneren cok doktor var.sanirim o doktorlar virusu kaparsakki Allah herkesi korusun ne yapacağımızı da söylüyorlar mi merak ediyorum.bana aile hekimligindeki ebe emin misin dedi bisey sordugunda once covid aşımı olucagim dediğimde benim de ona cevabim entube olmaktansa bilime guvenmeyi tercih ediyorum dedim bi gr bisey diyemedi olmak isteyen insanlara da boyle konusulmasi kesinlikle vebal ya vazgecseydim yani bilinmezlik hep var ama bilimsel gercekler de var

Gittim canım sade parol yapabildiler gonderdiler. Allah razi olsun

Dogru soyluyorsun Rabbim korur insaAllah Allah razi olsun

Maşallah güzelliğe Ben 6 ay kadar önce özel öğretmene gönderdim birebir ders aldı hayvanları İngilizce öğrendi, haftanın 7 günü 12 ay hepsini Türkçe ve İngilizce olarak öğrendi. Sebzeleri de baya büyük ölçüde biliyor İngilizce . Ama kısa sürdü çünkü teke tek olduğu için gitmek istemiyorum dedi. Rakamları yazmaya geçmişti orada bıraktı bizde üstelemedik. Öğretmenin verdiğini bizden almıyor çocuk nazı geçtiği için bu sebeple gitmeleri iyi olacaktı ama sağlıkları herşeyden önemli yapacak birşey yok

çok çok gecmiş olsun, Allah her ikinizde sağlık sıhhat versin, çok üzme kendini
inşAllah cok güçlü bir kız olacak o.
Aminnnn insaAllah Allah razi olsun Dunden beri oyle diyorum bende benim dayanamadigima kucucuk kalbinle dayaniyorsun cok guclu bir kiz olacaksin sen prensesim diyorum

Evet öyle yapmak en mantıklısı galiba.
Geçen sene daha bi korkuyorduk covitten,sanki yavaştan alıştık. Neyse ki aşinin olduğu döneme denk geldik buna şükür.
Ben normalde ilk asi dendiğinde bilip bilmeden aşı karsitiydim sonra dedimki araştır hamile kaldiktan sonra araştırdım ve kesinlikle olmaliyim dedim.ben covidi hic sallamadim evet dikkat ediyordum millete sebep olmayayim diye tam gecen yil eylulde düğünüm oldu benim tam oyun yasaklandi düğün yaptim ama gelinlikti bilmem hazirlikti o kadar kalabalik ortama girdim ki sonra dugunde kuaforler falan hic bulasmadi şükür ya da bulasti ben anlamadim ama hamile kaldiktan sonra araştırdım ingilizce makalelere baktim eşime cevirttirdim ceviremedigim yerde hic olumsuz bir durum yoktu ben ki o kadar okumus insan dedim ya güven bilime sen ve cocugun Allah a emanet tedbiri al takdiri Allah a birak ve direk doktor ol dedi o dakikada oldum.tabiki de endise oluyor ama covid olursam sonrasi beni daha cok endiselendiriyor.

Sağlık ocağında ki hemşire de biz onermiyoruz,yeterli çalışma yok dedi.
Peki covit olup yoğun bakıma giren hatta entube olan hamileler için ne diyorsunuz dedim,cevap olarak siz bilirsiniz dedi

Peki covit olup yoğun bakıma giren hatta entube olan hamileler için ne diyorsunuz dedim,cevap olarak siz bilirsiniz dedi
Ya iste herkes işini yapsa boyle olmayacak bu işin uzmani kadin dogumcular yani onlara ne oluyor anlamıyorum

Kizlar bugun daha iyi hissediyorum. Afedersiniz cok ozur dileyerek yaziyorum bugun bol bol balgam atmaya basladim. O beni oyle bir rahatlatiyoki. Kuru oksuruk yerini balgamli oksuruge birakti. Resmen kitlemis beni at at bitmiyor. Binlerce sukurler hamd olsun Rabbime her halime. Dün cok korkmustum. Allah hepinizden razi olsun. Hepimize saglikli dogumlar nasip etsin. Saglikli doguma girip saglikli evimize dönmeyi nasip etsin. Ben herzaman giremesemde aklımdasınız dualarimdasiniz Rabbim hanginizin ne derdi varsa derman ne hastaligi varsa sifa ne sıkıntısı varsa ferahlığını versin insaAllah Burda bebislerimiz dogduktan sonra ki uykusuz gecelerimizi gaz sorunlarimizi herseyimizi yine ayni heyacanla paylasabilmeyi nasip etsin. Rabbim hepimizin gonlundekini saglikli nasip etsin insaAllah

Kesinlikle haklısın. Bu kadar bilim insanı yanlış biliyor olamaz. Koskoca dünya etkilendi,ekonomi ne hale geldi. Elbette herkes bitmesi için uğraşıyor. İyice araştırıp aşı karşıtı olan birine henüz rastlamadım.
Benim yakınım aşı oldu öldü,filancanin kızı / oğlu aşı olmuş ölümün eşiğinden dönmüş gibi gibi kulaktan dolma,asti astarı belli olmayan bir dünya sey okuyorum sosyal medyada.
Benim çevremde aşı olmayan insan yok,aşıdan zarar gören kimsede yok. Fakat covitten ölen 10 kişi sayarım. Halamızı kaybettik mesela ...
Benim içim çok çok rahat açıkçası. Şansliyiz yavrularimizda antikorlu doğacaklar inşallah ❤
Bu arada aynı gün asi olmuştuk sanırım

Yanlış anlaşılacak
Yanlış anlaşılacak bir şey yok kuzum. Ben çalışıyorum eşimde aynı işi yapıyor ve insan yoğunluğu çok fazla kızım okula gidiyor. Önce bende ilk doz var yaptırayım 2. Yi doğumdan sonra yaparım dedim ama şimdi korkuyorum birde böyle hastalanınca iyice korktum inan günde 10 tshırt değiştiriyorum terden hala ve asla böyle terleyen biri değildim aklım çıktı rabbim yakalanmadan bu zamanları atlamayı nasip etsin

Ekimde 4 yaşında inşallah
Ya üzüldüğüm şey en öğrenmeye açık oldukları zaman, öğrendiklerini hemen kavrayabilecekleri zamanı evde geçiriyor olmaları. Birkaç ay önce özel derse göndermiştik teke tek, çok güzel İngilizce öğrenmişti 3.5 yaşında. O zaman ben yapamaz diyordum ama eve gelip hayvanları renkleri haftanın günlerini vs İngilizce söyleyince şok geçiriyorduk eşimle ne kadar çabuk öğrendiklerine dair. Bu durum beni üzüyor bir başka üzen şey de, ben çok gezen biri değilim evcimen biriyim kızımda benimle hep evde olduğu için dışarı çıktığımız da asla baş edemiyoruz resmen çılgına dönüyor. Geçen doktor kontrolünden dönerken ağladım oturup artık kadının odasını altını üstüne getirdi çiçeği böceğini bu çok güzelmiş diye topladı oynadı hatta kırdı. Belki öğretmen ve bir sürü arkadaş eşliğinde bu durum sona erer, toplumda nasıl davranacağını görerek öğrenmiş olur diye istiyordum gitmesini çünkü aşırı hiperaktif

Onlardan hergun bir tatli kasigi yiyorum sabah aksam. Nasil oldun kontrolun nasil gecti? Guzel bebisini gördünmü Guzel haberlerini bekliyorum
Şifa olsun inşallah canım evet gördüm kuzum uyuyordu ama olsun sağlıklı olsunda artık bir daha 3 hafta sonra gidicem öyle gel dedi

Bizim hemşireye kar zarar ilişkisine bak dedi açık açık ol demedi demeye getirdi yani hasta olsam daha kötü diye düşündü heralde

Aynen canım iyi düşünmüşsün yalnız küçüğün de okula başlaması isabet olmuş, bebek doğduğunda daha rahat ilglenirsin, düzenli olur her şey
Ben biraz korktum ama yaikisinin ödevleri olacak bebegemi kosayim onlarin okul hazırlıklarınami ödevlerinemi büyüğü sabahçı olacak servise vereceğim ama küçüğü öğlenci onu götürüp getireceğim baya tempolu bir dönem beni bekliyor olacak bakalım Allah güç kuvvet versin isim zor eşimle idare edeceğiz artık ve onun vardiyalı çalışmasıda işime yarayacak üç vardiya da çalışıyor esim allahtan

Oy canım maşallah.
Lütfen hiç üzülme, seni çok iyi anlıyorum.
Öğrenmesi için önünde daha cook zamanı var,evet onun ihtiyacı olan yasitlariyla beraber olmak onlarla oynamak... belki ikinci dönem herşey daha güzel olur o zman gönderirsin.
Benim üzüldügüm; covitin çıktığı sene 1. sınıfa giden çocuklar. 2. Sınıfta genelde online olarak geçti onlar için, bu sene ne olacak belli değil. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…