Kizlarimda oyle kilolu dogmadilar oyuzden beklentim yuksek degil aslinda ama erkenden gelisimin yavaslamasi canımı sıkar yoksa birj 37 haftalik 2100 diger 34 haftalik 1900 dogduBenimde en çok yediğim meyve cnm aksam yemeklerini yiyemiyorum.ama kahvaltimi cok guzel yapiyorum
Ozaman hemen hemen ayniyiz benim de 13+4 tu ay yazdigin cok iyi oldu cnm icime su serpildiCanım o 7 cm baş ile popo arası mesafesi. Bacakları hariç yani. Ayrıca en son bende 13+6 günlükken gittim 8.47 cm(baş ve popo)çıktı gramini söylemedi, 16 hafta itibariyle söyleniyor diye biliyorum.
Korkma canim bence olsa haftasi cok geri çıkardı için rahat edecekse erken gidebilirsin bidahaki kontroleBu sekilde yazarak verdi aslinda normal yazmis komsum gidiyor ayni doktora cinsiyeti 11.haftadan itibaren soyluyor diye gittim kizlarim cok merak ediyordu onun ölcumlerine iyi yazmis mesela doktor bir sorun var demedi hersey normal dedi ama ben gelince biraz karsilastirma yapinca canim sıkıldı bakalim bir dahaki kontrolumde kendi doktorum ne yorum yapacak belki cihazdan da farkediyordur
Canim bende ilk gittigimde kontrolde gram olarak hic soylemedi carsamaba gunu giistim ilk ozaman soyledi erkek cocuklar kiz cocuklarina gore biraz gelisimli doguyorlarKizlarimda oyle kilolu dogmadilar oyuzden beklentim yuksek degil aslinda ama erkenden gelisimin yavaslamasi canımı sıkar yoksa birj 37 haftalik 2100 diger 34 haftalik 1900 dogducok sukur kuveze girmediler ama bakimlari biraz zor oluyor Rabbim.saglik versin hepsi gelip geciyor buyugunun onunden aliyorum suan yeme diye
Canım gelişimi yine güzel devam eder belki cihazın ölçümü ile ilgilidir korkma hep iyiyi düşün canımHaftasina 13.5 hafta yazmis kağıda aslinda normalde daha once haftasindan onde cikiyordu erken yumurtladim 11 eylulde kendi doktorumla randevu var ozamana guzel haberler alirim insallah omega3 basladim.birde insallah fayda eder
Aslında balığın kendisini tüketseniz daha faydalı şu dönemde. Ben her haftanın bir günü balık günü yaptım bol yeşillikle tüketiyorum. Doktorum balık tüketirsen omega yazmayalım dedi ben müsilajdan ötürü balıktan korktuğumu söylediğimde müsilajlı balığın yapay balık yağından daha faydalı olduğunu ama tercihin yine bende olduğunu söyledi. Bende tercihimi balıktan yana yaptım ve balıklar çok lezzetli geçen yıldan daha lezzetliler balıkçılık etken bitti ya geçen yıl yağlanmış balıklarHaftasina 13.5 hafta yazmis kağıda aslinda normalde daha once haftasindan onde cikiyordu erken yumurtladim 11 eylulde kendi doktorumla randevu var ozamana guzel haberler alirim insallah omega3 basladim.birde insallah fayda eder
Bu haftalarda hepsi hemen hemen aynı olur zaten. Bacak boyu ile beraber 11-12 cm filanlardir buda gayet normalOzaman hemen hemen ayniyiz benim de 13+4 tu ay yazdigin cok iyi oldu cnm icime su serpildi
Aaa bu kadar ayrıntı bilmiyordum en iyisi hiç kafamızı kurcalamamakBen aldım canım,2 gün önce elime ulaştı, 1 kez dinledik eşimle, kalp atışını duyduk ama bebeğin yerini bulman gerekiyor, bi de usg jeli alman lazım öyle kuru kuru bakılmıyor. Bir kez dinledikten sonra eşim kızdı ve kaldırdı aletiKitapçığında da fazla kullanımdaki etkileri bilinmiyor yazıyor. Ben almanı önermem, çok gerekli bir alet değil,bebekler o ses dalgalarından korkabiliyorlarmış, öyle yazıyordu bir yorumda ben de kullanmayı bıraktım
Valla canim ins corona degildir nane limon kaynat kendine ben gripken cok iyi gelmisti gecmis olsun canim cok kotu olursan acile git orda zaten direk pcr yapiyorlar ama sanmam bu ara grip salgini varGaliba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Canım değildir inşallah, şimdi tam mevsim geçişi, geceleri daha serin oluyor belki üşütmüşsündür. Ve grip salgını da varGaliba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Aynen buyugu yasitlarin baya ilerisinde 11 yasinda 50 kiloCanim bende ilk gittigimde kontrolde gram olarak hic soylemedi carsamaba gunu giistim ilk ozaman soyledi erkek cocuklar kiz cocuklarina gore biraz gelisimli doguyorlarcnm kontrole gittiginde soyler cnm kafana takma insllah hersey yolunda saglikla ilerleyordur
Ya benim buyuk kizda öyle yaşitlarindan önde ama kucuk kizimda görsen tam tersi yemek falan zorla yer yeterki sağlıkları yerinde olsun
Geçmiş olsn cnm salgın var bu ara.Galiba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Kemik yapısından vesaire anlıyor doktorlar canım ölçümler de etkilidir tabii, erkek bebekler daha iri oluyor. Hayırlısı olsunBugun dr a gittim. 15. Haftada görünüyormus 1 hafta önden gidiyor kesinlikle önünü göstermedi ama dr muhtemelen erkek dedi. Görmeden neye göre erkek dedi diye merak ettim. Onden gittiği için mi acaba.
Normalde hicbir doktor soylemiyor aslinda bu gittigim doktor biraz ilgincti soyluyormus hep ama anladigim.kadariyla boylar ayniymis bizim kilodansa boya daha cok takmistim sizde boyle yazinca iyice rahatladim cok tesekkurleraymeh
B3n 13+6 gittim en son 7,5cm çıktı. Ultrasonda 13+5 yaziyor. Kilo yazmiyor bu haftalarda diye biliyorum ama 30-40 gram arası normal 13.15. Haftalarda.
Normal bence, yoksa doktor zaten bir şey söylerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?