2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde en çok yediğim meyve cnm aksam yemeklerini yiyemiyorum.ama kahvaltimi cok guzel yapiyorum
Kizlarimda oyle kilolu dogmadilar oyuzden beklentim yuksek degil aslinda ama erkenden gelisimin yavaslamasi canımı sıkar yoksa birj 37 haftalik 2100 diger 34 haftalik 1900 dogducok sukur kuveze girmediler ama bakimlari biraz zor oluyor Rabbim.saglik versin hepsi gelip geciyor buyugunun onunden aliyorum suan yeme diye

Canım o 7 cm baş ile popo arası mesafesi. Bacakları hariç yani. Ayrıca en son bende 13+6 günlükken gittim 8.47 cm(baş ve popo)çıktı gramini söylemedi, 16 hafta itibariyle söyleniyor diye biliyorum.
Ozaman hemen hemen ayniyiz benim de 13+4 tu ay yazdigin cok iyi oldu cnm icime su serpildi

Korkma canim bence olsa haftasi cok geri çıkardı için rahat edecekse erken gidebilirsin bidahaki kontrole

Canim bende ilk gittigimde kontrolde gram olarak hic soylemedi carsamaba gunu giistim ilk ozaman soyledi erkek cocuklar kiz cocuklarina gore biraz gelisimli doguyorlar cnm kontrole gittiginde soyler cnm kafana takma insllah hersey yolunda saglikla ilerleyordur
Ya benim buyuk kizda öyle yaşitlarindan önde ama kucuk kizimda görsen tam tersi yemek falan zorla yer yeterki sağlıkları yerinde olsun

Haftasina 13.5 hafta yazmis kağıda aslinda normalde daha once haftasindan onde cikiyordu erken yumurtladim 11 eylulde kendi doktorumla randevu var ozamana guzel haberler alirim insallah omega3 basladim.birde insallah fayda eder
Canım gelişimi yine güzel devam eder belki cihazın ölçümü ile ilgilidir korkma hep iyiyi düşün canım

aymeh
B3n 13+6 gittim en son 7,5cm çıktı. Ultrasonda 13+5 yaziyor. Kilo yazmiyor bu haftalarda diye biliyorum ama 30-40 gram arası normal 13.15. Haftalarda.
Normal bence, yoksa doktor zaten bir şey söylerdi

Haftasina 13.5 hafta yazmis kağıda aslinda normalde daha once haftasindan onde cikiyordu erken yumurtladim 11 eylulde kendi doktorumla randevu var ozamana guzel haberler alirim insallah omega3 basladim.birde insallah fayda eder
Aslında balığın kendisini tüketseniz daha faydalı şu dönemde. Ben her haftanın bir günü balık günü yaptım bol yeşillikle tüketiyorum. Doktorum balık tüketirsen omega yazmayalım dedi ben müsilajdan ötürü balıktan korktuğumu söylediğimde müsilajlı balığın yapay balık yağından daha faydalı olduğunu ama tercihin yine bende olduğunu söyledi. Bende tercihimi balıktan yana yaptım ve balıklar çok lezzetli geçen yıldan daha lezzetliler balıkçılık etken bitti ya geçen yıl yağlanmış balıklar

Aaa bu kadar ayrıntı bilmiyordum en iyisi hiç kafamızı kurcalamamak

Galiba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum

Galiba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Valla canim ins corona degildir nane limon kaynat kendine ben gripken cok iyi gelmisti gecmis olsun canim cok kotu olursan acile git orda zaten direk pcr yapiyorlar ama sanmam bu ara grip salgini var

Canım değildir inşallah, şimdi tam mevsim geçişi, geceleri daha serin oluyor belki üşütmüşsündür. Ve grip salgını da var Çok geçmiş olsun, yarına inşallah hiçbir şeyin kalmaz

Bugun dr a gittim. 15. Haftada görünüyormus 1 hafta önden gidiyor kesinlikle önünü göstermedi ama dr muhtemelen erkek dedi. Görmeden neye göre erkek dedi diye merak ettim. Onden gittiği için mi acaba.

Aynen buyugu yasitlarin baya ilerisinde 11 yasinda 50 kilokucukte 7 yasinda 19 kilobakalim 3.lerde orta yolu bulacakmiyiz

Geçmiş olsn cnm salgın var bu ara.
Şikayetlerin artarsa pcr testi ver için rahat etsin.

Bugun dr a gittim. 15. Haftada görünüyormus 1 hafta önden gidiyor kesinlikle önünü göstermedi ama dr muhtemelen erkek dedi. Görmeden neye göre erkek dedi diye merak ettim. Onden gittiği için mi acaba.
Kemik yapısından vesaire anlıyor doktorlar canım ölçümler de etkilidir tabii, erkek bebekler daha iri oluyor. Hayırlısı olsun

aymeh
B3n 13+6 gittim en son 7,5cm çıktı. Ultrasonda 13+5 yaziyor. Kilo yazmiyor bu haftalarda diye biliyorum ama 30-40 gram arası normal 13.15. Haftalarda.
Normal bence, yoksa doktor zaten bir şey söylerdi
Normalde hicbir doktor soylemiyor aslinda bu gittigim doktor biraz ilgincti soyluyormus hep ama anladigim.kadariyla boylar ayniymis bizim kilodansa boya daha cok takmistim sizde boyle yazinca iyice rahatladim cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…