Ay inanirmisiniz hava sicak diye cesaret edemedim yemege eylulu bekliyorum normalde haftada 2 gun neredeyse tuketiriz simdi almaya cesarwt edememistim yoksa cok severim hangi baliklari yiyorsunuzAslında balığın kendisini tüketseniz daha faydalı şu dönemde. Ben her haftanın bir günü balık günü yaptım bol yeşillikle tüketiyorum. Doktorum balık tüketirsen omega yazmayalım dedi ben müsilajdan ötürü balıktan korktuğumu söylediğimde müsilajlı balığın yapay balık yağından daha faydalı olduğunu ama tercihin yine bende olduğunu söyledi. Bende tercihimi balıktan yana yaptım ve balıklar çok lezzetli geçen yıldan daha lezzetliler balıkçılık etken bitti ya geçen yıl yağlanmış balıklar
Tedirgin olma cnm gecen hafta 2 gun bende boyle oldum havalar bir serin bir sicak bu mevsinde com normal udi hindi yagi kullandim, bal zencefil zerdecal udi hindi tozunu karistirip yedim birde ihlamur ictim cok sukur hemen toparladim takviyeye basla hemen sende cok ilerlemedenGaliba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Ay ogrendinmi canm ben kacirmisim cok mutlu oldum 2 erkekten sonra kiz Rabbim hepimizin gonlune gore verdi@Mavi ayy benim bebeğim kız teşekkürler
Ay ogrendinmi canm ben kacirmisim cok mutlu oldum 2 erkekten sonra kiz Rabbim hepimizin gonlune gore verdi@Mavi ayy benim bebeğim kız teşekkürler
Geçmiş olsun canım Burda be dahil bir kaç kişi grip geçiriyor ben daha bugün ayaktayım. Ihlamur nane limon falan tüketmeye çalış. Ben ilaçla toparlayabildim hemen önlemini alGaliba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Teşekkür ederim canım. Onunu donmeyince tahmin de bulundu sanirim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Kemik yapısından vesaire anlıyor doktorlar canım ölçümler de etkilidir tabii, erkek bebekler daha iri oluyor. Hayırlısı olsun
Değildir canım korkma üç gündür griptim aynı senin belirtiler oldu bugün daha iyiyim sadece burun akıntım kaldı korkma biz öyle bir psikolojiyle yasiyoruz ki artık en ufak hastalıkta koronadan şüpheleniyoruzGaliba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Çok teşekkür ederim canımAy ogrendinmi canm ben kacirmisim cok mutlu oldum 2 erkekten sonra kiz Rabbim hepimizin gonlune gore verdicok sukur
Geçmiş olsun cnm bu dönem geçiş oldugu icin dikkat etmek gerekir balli limonlu ilik su ic rabbim sifa versin cnmGaliba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Gecmis olsun cnn rabbim sifani versin insllah bebis iyimis şükür kandaki enfeksiyona dut kurusu iyi geliyordu galibaSelam kızlar epeydir yoktum buralarda geçen hafta ben de şifayı kapmışım gece karın ağrısı ateşle acilde aldım soluğu çok şükür bebiş gayet iyi enfeksiyon varmış kanımda antibiyotik kullanıyorum biraz daha iyiyim dünle bugün Allahım hamişlerimizi korusun hasta olmasınlar hiç.
Çok geçmiş olsun canım, o soğuk su var ya içerken çok iyi de sonrasıKızlar çok teşekkür ederim çok fazla terliyorum hamilelikten galiba dikkat edemiyorum sürekli ne kadar soğuk su içememeye vs calissam da ya ondan aldım yada soğuk meyveden yoğurttan şimdi parol attim hafif kaşıntı oluyor boğazımda inşallah geçer bir kaç güne
Ayy gözün aydın canım benim, en çok seni merak ediyodum, 2 oğlanın üstüne inci tanesi geliyor maşallahÇok teşekkür ederim canımçok şükür öğrendim çok heyecanlıyım hala valla öyle ya rabbim hepimiz için en hayırlısını verdi diye düşünüyorum hala ogrenemeyenlerede gönlündekini versin inşallah
Geçmiş olsun canım, havalar da serinlemeye başlıyor, dikkat etmek lazım aslında, sırtına bez yatır her fırsatta, bi de eşin sırtına bardak çeksin çok rahatlatıyor, beline değil ama sadece sırtınaKızlar çok teşekkür ederim çok fazla terliyorum hamilelikten galiba dikkat edemiyorum sürekli ne kadar soğuk su içememeye vs calissam da ya ondan aldım yada soğuk meyveden yoğurttan şimdi parol attim hafif kaşıntı oluyor boğazımda inşallah geçer bir kaç güne
Yer de yapıyor canım bu salgın ben daha ilk defa bugün terlemiyorum 1 hafta oldu. Boğaz için Dr um bana majezik sprey verdi istersen sende Dr na danış beni rahatlattıKızlar çok teşekkür ederim çok fazla terliyorum hamilelikten galiba dikkat edemiyorum sürekli ne kadar soğuk su içememeye vs calissam da ya ondan aldım yada soğuk meyveden yoğurttan şimdi parol attim hafif kaşıntı oluyor boğazımda inşallah geçer bir kaç güne
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim öyle gerçekten inci tanem geliyor çok şükürAyy gözün aydın canım benim, en çok seni merak ediyodum, 2 oğlanın üstüne inci tanesi geliyor maşallahSağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün canım. İsim düşündün mü, ben çok zorlanıyorum kıza isim bulmakta, hiç bir isim kulağıma güzel gelmiyor sanki
Ben aldim,ilk bebegimin kalbie durmuştu , gerçi erken haftaydi ama çok evhamliyim ,rahatlatir dinlerim diye aldim,çok çok derinden duyuluyor,ama duyulmazsa sanki çok endişe verir diye düşünüyorum, eşim kullanmami istemiyor,iki kere kullandim,ses dalgasi gonderdigi için isinma yaptigindan bebeğe zarari olabilir diye okudum aldiktan sonra, çok kullanmam sanırımKızlar ya gece gece aklıma takıldı belki duyanlarınız vardır doppler diye bir cihaz var evde bebeğin kalp atışlarını duymak İçin pille çalışıyor bebeği çok hareket etmeyenler falan alıyormuş sık doktora gitmektense evde gün içerisinde dinleyebiliyorsun hiç araştıran oldu mu fiyatı da 300 lira falan çok pahalı da değil bi alasım geldi sonra satarım ilk gebeliğim olsa kesin hemen alır koyardım eve hiç daha önce kullanan yada çevresinde gören oldu mu
Evet canım sürekli sırtımda havluyla dolaşıyorum cok etkiliyor beni her şey gerçekten asıl sabah korkuyordum covid diye hiç etrafımda yok ama insan korkunca şimdi emin oldum grip olduğuma gözlerim burnum nasıl akıyor inşallah rahatlarım ilaçsız 2 guneGeçmiş olsun canım, havalar da serinlemeye başlıyor, dikkat etmek lazım aslında, sırtına bez yatır her fırsatta, bi de eşin sırtına bardak çeksin çok rahatlatıyor, beline değil ama sadece sırtına
Yok canım inanirmisin ben doldurmam bile soğuk su dolaba esim koyar ama meyve yoğurt alır almaz yiyordum bulantima cok iyi geliyordu onlar yaptı sanırımÇok geçmiş olsun canım, o soğuk su var ya içerken çok iyi de sonrasıçok dikkat etmek lazım hem artık mevsim geçişi de, dikkat edersen bikaç güne bişeyciğin kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?