2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay inanirmisiniz hava sicak diye cesaret edemedim yemege eylulu bekliyorum normalde haftada 2 gun neredeyse tuketiriz simdi almaya cesarwt edememistim yoksa cok severim hangi baliklari yiyorsunuz

Galiba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Tedirgin olma cnm gecen hafta 2 gun bende boyle oldum havalar bir serin bir sicak bu mevsinde com normal udi hindi yagi kullandim, bal zencefil zerdecal udi hindi tozunu karistirip yedim birde ihlamur ictim cok sukur hemen toparladim takviyeye basla hemen sende cok ilerlemeden

Galiba grip oluyorum kızlar sürekli hapşırık burnum akıyor bogazim ağrıyor hafif acaba korona mi diye de korkuyorum ama koronayken burnum asla akmıyordu diye hatırlıyorum bilemedim tedirgin oldum
Geçmiş olsun canım Burda be dahil bir kaç kişi grip geçiriyor ben daha bugün ayaktayım. Ihlamur nane limon falan tüketmeye çalış. Ben ilaçla toparlayabildim hemen önlemini al

Selam kızlar epeydir yoktum buralarda geçen hafta ben de şifayı kapmışım gece karın ağrısı ateşle acilde aldım soluğu çok şükür bebiş gayet iyi enfeksiyon varmış kanımda antibiyotik kullanıyorum biraz daha iyiyim dünle bugün Allahım hamişlerimizi korusun hasta olmasınlar hiç.

Değildir canım korkma üç gündür griptim aynı senin belirtiler oldu bugün daha iyiyim sadece burun akıntım kaldı korkma biz öyle bir psikolojiyle yasiyoruz ki artık en ufak hastalıkta koronadan şüpheleniyoruz

Ay ogrendinmi canm ben kacirmisim cok mutlu oldum 2 erkekten sonra kiz Rabbim hepimizin gonlune gore verdicok sukur
Çok teşekkür ederim canım çok şükür öğrendim çok heyecanlıyım hala valla öyle ya rabbim hepimiz için en hayırlısını verdi diye düşünüyorum hala ogrenemeyenlerede gönlündekini versin inşallah

Geçmiş olsun cnm bu dönem geçiş oldugu icin dikkat etmek gerekir balli limonlu ilik su ic rabbim sifa versin cnm
Gecmis olsun cnn rabbim sifani versin insllah bebis iyimis şükür kandaki enfeksiyona dut kurusu iyi geliyordu galiba

Kızlar çok teşekkür ederim çok fazla terliyorum hamilelikten galiba dikkat edemiyorum sürekli ne kadar soğuk su içememeye vs calissam da ya ondan aldım yada soğuk meyveden yoğurttan şimdi parol attim hafif kaşıntı oluyor boğazımda inşallah geçer bir kaç güne

Çok geçmiş olsun canım, o soğuk su var ya içerken çok iyi de sonrası çok dikkat etmek lazım hem artık mevsim geçişi de, dikkat edersen bikaç güne bişeyciğin kalmaz inşallah

Ayy gözün aydın canım benim, en çok seni merak ediyodum, 2 oğlanın üstüne inci tanesi geliyor maşallah Sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün canım. İsim düşündün mü, ben çok zorlanıyorum kıza isim bulmakta, hiç bir isim kulağıma güzel gelmiyor sanki

Geçmiş olsun canım, havalar da serinlemeye başlıyor, dikkat etmek lazım aslında, sırtına bez yatır her fırsatta, bi de eşin sırtına bardak çeksin çok rahatlatıyor, beline değil ama sadece sırtına

Yer de yapıyor canım bu salgın ben daha ilk defa bugün terlemiyorum 1 hafta oldu. Boğaz için Dr um bana majezik sprey verdi istersen sende Dr na danış beni rahatlattı

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim öyle gerçekten inci tanem geliyor çok şükür isim düşündüm aslında ayliz ada hoşuma gidiyor ama sanki kızımın babası yanaşmıyor gibibakalım orta yolu bulacağız artık senin yokmu aklında hic isim

Ben aldim,ilk bebegimin kalbie durmuştu , gerçi erken haftaydi ama çok evhamliyim ,rahatlatir dinlerim diye aldim,çok çok derinden duyuluyor,ama duyulmazsa sanki çok endişe verir diye düşünüyorum, eşim kullanmami istemiyor,iki kere kullandim,ses dalgasi gonderdigi için isinma yaptigindan bebeğe zarari olabilir diye okudum aldiktan sonra, çok kullanmam sanırım

Evet canım sürekli sırtımda havluyla dolaşıyorum cok etkiliyor beni her şey gerçekten asıl sabah korkuyordum covid diye hiç etrafımda yok ama insan korkunca şimdi emin oldum grip olduğuma gözlerim burnum nasıl akıyor inşallah rahatlarım ilaçsız 2 gune

Çok geçmiş olsun canım, o soğuk su var ya içerken çok iyi de sonrası çok dikkat etmek lazım hem artık mevsim geçişi de, dikkat edersen bikaç güne bişeyciğin kalmaz inşallah
Yok canım inanirmisin ben doldurmam bile soğuk su dolaba esim koyar ama meyve yoğurt alır almaz yiyordum bulantima cok iyi geliyordu onlar yaptı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…