2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yer de yapıyor canım bu salgın ben daha ilk defa bugün terlemiyorum 1 hafta oldu. Boğaz için Dr um bana majezik sprey verdi istersen sende Dr na danış beni rahatlattı
Evet canım sizde görünce zaten biraz rahatladım ben çok dayanilmayacak boyutta değilim daha bugün başladı canım bi bakayım duruma göre mesaj atarım vitaminlerimi icemiyordum onları icecegim yatmadan midemi bulandırmaz inşallah etkisi olur

Geçmiş olsun. Delta varyantında nezle de varmış. Ocak annelerinde sadece nezle olan pozitif bir arkadaşımız vardı. Her ihtimale karşı test verseniz iyi olur sanki. Kan sulandırıcı başlamak gerekebilir.

Bugün bizim de kontrol günümüzdü. 1 aydır görmeyince merakla bekliyorduk. Kocaman olmuş 2 haftadır da minik minik hissediyorum. Tek sorunum ayaklarımın şişmesi. İlk kızımda da erken şişmeye başlamıştı. Bunda da öyle oldu. Büyük numara ayakkabı almak zorunda kaldım. Mağazalara yavaş yavaş kışlık bebek kıyafetleri de gelmeye başlamış. Çok güzel şeyler vardı

Kızlar keseye gore cinsiyet tahmininde bu ultrasona göre tahmin yürütecek var mı?

Eklentiler

• IMG20210825104036.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 41
Geçmiş olsun. Delta varyantında nezle de varmış. Ocak annelerinde sadece nezle olan pozitif bir arkadaşımız vardı. Her ihtimale karşı test verseniz iyi olur sanki. Kan sulandırıcı başlamak gerekebilir.
Etrafımda kimse hasta değil aşısı tam olmayanlar var tek doz olanlar çok yakınımda onlarda olurdu çoktan diye düşünüyorum ki onlardan daha izoleyim gelirse ilk onlar hasta olurdu sanki bide daha önce covid geçirdim çok benzemiyor belirtilerim delta o kadar farklı olabilir mi bilemiyorum ama

Bilemiyorum.
eşim covid olduğunda ondan başka etrafta olan yoktu. Tabi ki inşallah değilsinizdir, normal nezle veya grip de olabilir. Sadece önlem almak gerekirse diye dedim. Hassas bir dönemdeyiz.

Ay inanirmisiniz hava sicak diye cesaret edemedim yemege eylulu bekliyorum normalde haftada 2 gun neredeyse tuketiriz simdi almaya cesarwt edememistim yoksa cok severim hangi baliklari yiyorsunuz
Levrek yiyorum çok lezzetli oluyor birde sardalya yedim oda çok lezzetliydi ama ufak balıklarla uğraşamam dersen bir levreği ben tek başıma yiyorum çok yeterli oluyor

Bilemiyorum.
eşim covid olduğunda ondan başka etrafta olan yoktu. Tabi ki inşallah değilsinizdir, normal nezle veya grip de olabilir. Sadece önlem almak gerekirse diye dedim. Hassas bir dönemdeyiz.
Ben yinede dışarı çıkmayayim hafta sonu da zaten halim yok kötü olursam giderim muhtemelen ama şimdilik çok kötü değilim

Kızlar çok geçmiş olsun
benim de eşim hasta , soğuk almış hapşırık hafif öksürük boğaz yanması var. Bana geçmez insallah dua ediyorum . Ama bende de basladı hafif kırgınlık bakalım.. sanırım mevsimsel salgın

Levrek yiyorum çok lezzetli oluyor birde sardalya yedim oda çok lezzetliydi ama ufak balıklarla uğraşamam dersen bir levreği ben tek başıma yiyorum çok yeterli oluyor
Nerede oturuyorsunuz? İstanbulda balıklara güvenemiyorum artık kışın bile yiyemiyeceğiz. 1 haftalığına Akdenize gideceğiz orada bolca yiyeceğim valla

Canım asıl radyasyon ses dalgasından oluyor zaten. Normal ultrasonda bakmasının zararı yokken o kalp için dinletilen ses dalgasını aktifleştirdikten sonra asıl zarar baslıyor. Bencede hiç gerek yok. Bebeğin hareketlerini dinlemek saymak yeterli bence. Zaten hareket hissetmediğimizde doktora koşarız Allah korusun. Birde ilerleyen haftalarda stetoskop ile dinlenebiliyor. Ben ilerleyen haftalarda almayı düşünüyorum

Nerede oturuyorsunuz? İstanbulda balıklara güvenemiyorum artık kışın bile yiyemiyeceğiz. 1 haftalığına Akdenize gideceğiz orada bolca yiyeceğim valla
İstanbul’a çok yakınız aslında Yalova’nın bi sahil kasabasında oturuyorum ama benim etrafım hep balıkçılarla dolu olduğu için direkt denizden çıkmış geliyor elime beklemiş balık yemiyorum. Müsalij başta benide korkuttu bi süre yemedim ama doktorum yapay balık yağından daha iyi durumda olduğunu söyledi balıkların. Valla yediğimden beri de diyorum ki boşuna yememişim balıklar acayip lezzetli

Benm ki erkek 14 te hissetmeye basladım suan 17+3 net hissediyorum diyebilirim özellkle aç oldugumda sanki balık yüzüyor gibi tabii tekme şeklinde değilde oynar gibi hissediyorum suanlık. 19 da tekmeyide hissedeerim gibime geliyor

Hahahha gerçektenmi ya ben de istesem arabayla gideriz alırız taze tutulan yerden ama güvenemedim müsilajdan dolayı. Acaba sizin ordaki deniz temiz ondanmı valla havalar azıcık soğusun bende alıcam napaym balığı çok seviyorum özellkle çipura levrek çinekop of

Ay levrek çok lezzetliydi vallahi ilk onu ye
Valla bu sene bir denize giren vardı burda (hala var) müsilaj değil denizden bok akıyor deseler umurlarında değil. Onu bile içerler
Doyamadılar bi, koca yazım milletin o doyumsuz deniz keyfini izlemekle geçti. Kimsenin umrunda değil müsilaj falan. Deniz görünürde temiz ama içi nasıl bilinmez ki. Benim midem almadı bi kere kızım girdi oda hastalandı zaten kapandı bizim için deniz defteri bu sene de

Büyükçekmece tarafındayım ben de burada da var maalesef hiç umursamıyolar. Deniz sevdalıları böyle valla tamam ilk levrek deneyeceğim

İlerlemeden atlatırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…