Evet canım sizde görünce zaten biraz rahatladım ben çok dayanilmayacak boyutta değilim daha bugün başladı canım bi bakayım duruma göre mesaj atarım vitaminlerimi icemiyordum onları icecegim yatmadan midemi bulandırmaz inşallah etkisi olurYer de yapıyor canım bu salgın ben daha ilk defa bugün terlemiyorum 1 hafta oldu. Boğaz için Dr um bana majezik sprey verdi istersen sende Dr na danış beni rahatlattı
Geçmiş olsun. Delta varyantında nezle de varmış. Ocak annelerinde sadece nezle olan pozitif bir arkadaşımız vardı. Her ihtimale karşı test verseniz iyi olur sanki. Kan sulandırıcı başlamak gerekebilir.Evet canım sizde görünce zaten biraz rahatladım ben çok dayanilmayacak boyutta değilim daha bugün başladı canım bi bakayım duruma göre mesaj atarım vitaminlerimi icemiyordum onları icecegim yatmadan midemi bulandırmaz inşallah etkisi olur
Etrafımda kimse hasta değil aşısı tam olmayanlar var tek doz olanlar çok yakınımda onlarda olurdu çoktan diye düşünüyorum ki onlardan daha izoleyim gelirse ilk onlar hasta olurdu sanki bide daha önce covid geçirdim çok benzemiyor belirtilerim delta o kadar farklı olabilir mi bilemiyorum amaGeçmiş olsun. Delta varyantında nezle de varmış. Ocak annelerinde sadece nezle olan pozitif bir arkadaşımız vardı. Her ihtimale karşı test verseniz iyi olur sanki. Kan sulandırıcı başlamak gerekebilir.
Bilemiyorum.Etrafımda kimse hasta değil aşısı tam olmayanlar var tek doz olanlar çok yakınımda onlarda olurdu çoktan diye düşünüyorum ki onlardan daha izoleyim gelirse ilk onlar hasta olurdu sanki bide daha önce covid geçirdim çok benzemiyor belirtilerim delta o kadar farklı olabilir mi bilemiyorum ama
Levrek yiyorum çok lezzetli oluyor birde sardalya yedim oda çok lezzetliydi ama ufak balıklarla uğraşamam dersen bir levreği ben tek başıma yiyorum çok yeterli oluyorAy inanirmisiniz hava sicak diye cesaret edemedim yemege eylulu bekliyorum normalde haftada 2 gun neredeyse tuketiriz simdi almaya cesarwt edememistim yoksa cok severim hangi baliklari yiyorsunuz
Ben yinede dışarı çıkmayayim hafta sonu da zaten halim yok kötü olursam giderim muhtemelen ama şimdilik çok kötü değilimBilemiyorum.
eşim covid olduğunda ondan başka etrafta olan yoktu. Tabi ki inşallah değilsinizdir, normal nezle veya grip de olabilir. Sadece önlem almak gerekirse diye dedim. Hassas bir dönemdeyiz.
Nerede oturuyorsunuz? İstanbulda balıklara güvenemiyorum artıkLevrek yiyorum çok lezzetli oluyor birde sardalya yedim oda çok lezzetliydi ama ufak balıklarla uğraşamam dersen bir levreği ben tek başıma yiyorum çok yeterli oluyor
Canım asıl radyasyon ses dalgasından oluyor zaten. Normal ultrasonda bakmasının zararı yokken o kalp için dinletilen ses dalgasını aktifleştirdikten sonra asıl zarar baslıyor. Bencede hiç gerek yok. Bebeğin hareketlerini dinlemek saymak yeterli bence. Zaten hareket hissetmediğimizde doktora koşarız Allah korusun. Birde ilerleyen haftalarda stetoskop ile dinlenebiliyor. Ben ilerleyen haftalarda almayı düşünüyorumBen aldım canım,2 gün önce elime ulaştı, 1 kez dinledik eşimle, kalp atışını duyduk ama bebeğin yerini bulman gerekiyor, bi de usg jeli alman lazım öyle kuru kuru bakılmıyor. Bir kez dinledikten sonra eşim kızdı ve kaldırdı aletiKitapçığında da fazla kullanımdaki etkileri bilinmiyor yazıyor. Ben almanı önermem, çok gerekli bir alet değil,bebekler o ses dalgalarından korkabiliyorlarmış, öyle yazıyordu bir yorumda ben de kullanmayı bıraktım
İstanbul’a çok yakınız aslında Yalova’nın bi sahil kasabasında oturuyorum ama benim etrafım hep balıkçılarla dolu olduğu için direkt denizden çıkmış geliyor elime beklemiş balık yemiyorum. Müsalij başta benide korkuttu bi süre yemedim ama doktorum yapay balık yağından daha iyi durumda olduğunu söyledi balıkların. Valla yediğimden beri de diyorum ki boşuna yememişim balıklar acayip lezzetliNerede oturuyorsunuz? İstanbulda balıklara güvenemiyorum artıkkışın bile yiyemiyeceğiz. 1 haftalığına Akdenize gideceğiz orada bolca yiyeceğim valla
Benm ki erkek 14 te hissetmeye basladım suan 17+3 net hissediyorum diyebilirimKız bebeğinin hareketleri ile erkek bebeğinin hareketleri arasında fark var mı kızlar biliyormusunuz?
Oğluma hamileyken 14. Haftada duymaya başladım ve 16. Haftada net olarak duyuyordum. Ama kızımda (yani tahmini olarak kiz)daha narin daha minnak daha küçük dokunslar oluyor. Bugün 16 haftamıza bitiriyoruz.
Hahahha gerçektenmiİstanbul’a çok yakınız aslında Yalova’nın bi sahil kasabasında oturuyorum ama benim etrafım hep balıkçılarla dolu olduğu için direkt denizden çıkmış geliyor elime beklemiş balık yemiyorum. Müsalij başta benide korkuttu bi süre yemedim ama doktorum yapay balık yağından daha iyi durumda olduğunu söyledi balıkların. Valla yediğimden beri de diyorum ki boşuna yememişim balıklar acayip lezzetli
Ay levrek çok lezzetliydi vallahi ilk onu yeHahahha gerçektenmiya ben de istesem arabayla gideriz alırız taze tutulan yerden ama güvenemedim müsilajdan dolayı. Acaba sizin ordaki deniz temiz ondanmı valla havalar azıcık soğusun bende alıcam napaym balığı çok seviyorum özellkle çipura levrek çinekop of
Büyükçekmece tarafındayım ben de burada da var maalesef hiç umursamıyolar. Deniz sevdalıları böyle vallaAy levrek çok lezzetliydi vallahi ilk onu ye
Valla bu sene bir denize giren vardı burda (hala var) müsilaj değil denizden bok akıyor deseler umurlarında değil. Onu bile içerler
Doyamadılar bi, koca yazım milletin o doyumsuz deniz keyfini izlemekle geçti. Kimsenin umrunda değil müsilaj falan. Deniz görünürde temiz ama içi nasıl bilinmez ki. Benim midem almadı bi kere kızım girdi oda hastalandı zaten kapandı bizim için deniz defteri bu sene de
Kuzum ramziye gore ne sence ? 6 haftalik burda ilk ultrasonEvet doğru biliyorsun, benim vajinal usg de bebek sağdaydı erkek demekti ve erkek
Vajinal bakıldıysa erkek canım ramziye göreKuzum ramziye gore ne sence ? 6 haftalik burda ilk ultrason
İlerlemeden atlatırsın inşallah canımEvet canım sizde görünce zaten biraz rahatladım ben çok dayanilmayacak boyutta değilim daha bugün başladı canım bi bakayım duruma göre mesaj atarım vitaminlerimi icemiyordum onları icecegim yatmadan midemi bulandırmaz inşallah etkisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?