- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
Benm ki erkek 14 te hissetmeye basladım suan 17+3 net hissediyorum diyebilirimözellkle aç oldugumda sanki balık yüzüyor gibi tabii tekme şeklinde değilde oynar gibi hissediyorum suanlık. 19 da tekmeyide hissedeerim gibime geliyor
Hadi hayırlısı insallah erkek olsa belli olurdu bencemaşallah onaa..
Günden güne daha güçlü hissedersin Nr güzel.
Ben 16+2 yim hala gaz hareketi ile karıştırıyorum emin olamıyorum. Yüksek ihtimal kiz demişti doktor bakalım salı günü belli olacak inşallah.
Sayenizde ramzi teorisini öğrendimVajinal bakıldıysa erkek canım ramziye göre
Nazlı bir oğlan annesi o zaman oKızlar benimde oğluşum oluyormuşdoktorum ilk önce kesin kız dedi ama ben ısrarla erkek hissediyorum diyince epeyce bir baktı ve sonunda bizimki gösterdi pipisini
Teşekkür ederim kuzumVajinal bakıldıysa erkek canım ramziye göre
Kiz kardeşimin ismiKızlar kızıma Deren ismini vericem ins eşim ne vermek istiyorsan ver dedi ama onun da içine sinen bir isim olsun istedim
7. Haftadan beri gitmeden nasıl dayandınız, sizin sabrınızdan istiyorumSelamün aleyküm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo herkesler iyidir inşallah.
Birşey sorucam ben sadece 7 haftalıkken doktora gittim folik asit kullandım bitti daha da gitmedim hiç
Bundan sonraki zamanda herhangi bir vitamin falan veriliyor mu acaba ?
Haftaya gideceğim nasip olursa şu tarama testlerini falan yapmak istemedim gitmedim o yüzden sanirim cinsiyeti de belli olur artık hayırlısı bakalım
Çok güzel bir isim canım adıyla yaşasın inşallah prensesinKızlar kızıma Deren ismini vericem ins eşim ne vermek istiyorsan ver dedi ama onun da içine sinen bir isim olsun istedim
Canım 24.haftada idari izin bitince yani 32.haftada calisir raporu alırsın işe gidersin o otomatik olmuyor yani idari izin farklıKizlar merhabalar, hepimize hayirli gebelikler diliyorum
Çalışan anne adaylarina bi sorum olcak. Normalde 24.haftadan sonra gebelere verilen idari izin kalkmamış. Eger idari izin alinirsa, doğum izni 32.haftada otomatikmen mi baslar?
Öğrendiğim kadariyla 32.haftada doktordan belge alip, doğum izni baslama tarihini 37.haftaya kadar uzatma hakkimiz varmiş. Ama izindeyken mumkun olur mu?
Sagol canım öyle olur benimki de ins oyle guzel huylu olurKiz kardeşimin ismibal gibidir, dünya tatlisidir. İsmimin anlami ne abla dediginde hep gül toplayan, gül deren diyorum daha çok sevsin diye
Hayirli olsun kizinizin ismi
Sagol canim aminÇok güzel bir isim canım adıyla yaşasın inşallah prensesin
7. Haftadan beri gitmeden nasıl dayandınız, sizin sabrınızdan istiyorum
Folik asiti 12. Haftanın sonunda kestik biz. 12. Haftada decavit verdi doktor ama bulantı yaptı içemedim şimdiyse d3 damla ve Demir ilacı başladık
Çok güzelKızlar kızıma Deren ismini vericem ins eşim ne vermek istiyorsan ver dedi ama onun da içine sinen bir isim olsun istedim
Ins canim aminÇok güzeladıyla sağlıklı uzun yaşasın prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?