2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
maşallah onaa..
Günden güne daha güçlü hissedersin Nr güzel.
Ben 16+2 yim hala gaz hareketi ile karıştırıyorum emin olamıyorum. Yüksek ihtimal kiz demişti doktor bakalım salı günü belli olacak inşallah.

Hadi hayırlısı insallah erkek olsa belli olurdu bence 20 de hepimiz hissetmeye baslarız tam anlamıyla

Kızlar benimde oğluşum oluyormuş doktorum ilk önce kesin kız dedi ama ben ısrarla erkek hissediyorum diyince epeyce bir baktı ve sonunda bizimki gösterdi pipisini
Nazlı bir oğlan annesi o zaman o benimkide edepsiz 11. Haftadan beri her ultrasona girişimde hemen pipiyi görüyorlar hatta bu kez doktor artık görüntü verdi bize

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo herkesler iyidir inşallah.
Birşey sorucam ben sadece 7 haftalıkken doktora gittim folik asit kullandım bitti daha da gitmedim hiç
Bundan sonraki zamanda herhangi bir vitamin falan veriliyor mu acaba ?
Haftaya gideceğim nasip olursa şu tarama testlerini falan yapmak istemedim gitmedim o yüzden sanirim cinsiyeti de belli olur artık hayırlısı bakalım

Kizlar merhabalar, hepimize hayirli gebelikler diliyorum

Çalışan anne adaylarina bi sorum olcak. Normalde 24.haftadan sonra gebelere verilen idari izin kalkmamış. Eger idari izin alinirsa, doğum izni 32.haftada otomatikmen mi baslar?

Öğrendiğim kadariyla 32.haftada doktordan belge alip, doğum izni baslama tarihini 37.haftaya kadar uzatma hakkimiz varmiş. Ama izindeyken mumkun olur mu?

Kızlar kızıma Deren ismini vericem ins eşim ne vermek istiyorsan ver dedi ama onun da içine sinen bir isim olsun istedim
Kiz kardeşimin ismi bal gibidir, dünya tatlisidir. İsmimin anlami ne abla dediginde hep gül toplayan, gül deren diyorum daha çok sevsin diye
Hayirli olsun kizinizin ismi

7. Haftadan beri gitmeden nasıl dayandınız, sizin sabrınızdan istiyorum
Folik asiti 12. Haftanın sonunda kestik biz. 12. Haftada decavit verdi doktor ama bulantı yaptı içemedim şimdiyse d3 damla ve Demir ilacı başladık

Canım 24.haftada idari izin bitince yani 32.haftada calisir raporu alırsın işe gidersin o otomatik olmuyor yani idari izin farklı

hadi bakalım.hayirlisi haftaya gidicem bakalimm ne vericek sağlıkla kucağına al canım hepimiz hayırla sağlıkla alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…