2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben öyle yapmıştım geçen yıl... Çalışır raporu alimistim

Tesekkur ederim cevabiniz için. Netlestirmek maksatli soruyorum, idari izindeyken mi aldiniz acaba? İdari izin 32.hafta mi bitti? Aldiktan sonra da çalistiniz mi 5 hafta?

Canım 24.haftada idari izin bitince yani 32.haftada calisir raporu alırsın işe gidersin o otomatik olmuyor yani idari izin farklı

Yanliş anlamadiysam idari izin 24-32 arasini kapsiyor, 32den 37ye kadar da çalismak gerekiyor. Böyle mi acaba

Hadi hayırlısı insallah erkek olsa belli olurdu bence 20 de hepimiz hissetmeye baslarız tam anlamıyla
Hayırlısı Tabi o haftalarda baya net duyarız artik
Tabi Aleyküm selam
Sabrınıza hayran kaldimm,bugün 19 gün oldu benim salı günü randevum var günler geçmiyor
12 haftada folik asit bırakılıyor, vitamin,demir hapı ve d vitamini kullaniyorum ben şuanda.
Kızlar kızıma Deren ismini vericem ins eşim ne vermek istiyorsan ver dedi ama onun da içine sinen bir isim olsun istedim
Deren çok kibar bi isim, adıyla yaşasın inşallah ❤

19 gün bişey değil gene bu defa 25 inde gittim 28 eylüle ayrıntılı ultrason verdi taa o zaman gidicem doktora 1 aydan da fazla ve şimdi kara kara nasıl geçecek onca gün diye düşünüyorum ben
Bu gidişimde 25 gün zor dayanmıştım git gide sabrımı sınıyor doktor

Multi vitamin demir veriyorlar sağlık ocağından aramislardi beni arti bir de d vitamini veriliyor kendiniz alabilirsiniz eczaneden d vitamini aslında ben öyle yapmıştım ama bulantidan daha hiç birini kullanmaya başlayamadım birde magnezyum başlanıyor

Aradığım sabır ve hamilelik süreci bende buna hiç sorun olmazsa ayda bir 2 ayda bir gitmek istiyorum diyerek hamile kaldım sonuç her hafta doktor 15 günde bir hastaneye yatisla bu haftayı bulduk Allah beterini göstermesin ama keşke gitmek zorunda kalmasak

Büyükçekmece tarafındayım ben de burada da var maalesef hiç umursamıyolar. Deniz sevdalıları böyle valla tamam ilk levrek deneyeceğim
Kızlar bir denizci kızı olaraktan kendi bildiğimizi söyliyim müsilaj yıllardır denizlerde olan bir şeymiş bazen görülür bazen dipte olur görülmezmiş ama dönemsel olarak denizlerde olurmuş Levrek gibi balıklar zaten büyük balık dip balıkları zaten önermiyorlar ama olta balıkları da fena olmuyor sarı kanat falan

Ayrintilidan sonra şeker yüklemesi var sonra daha da bisey yok o zaman napcaz bilmiyorum ta nstlere kadar yar yine bize hasret var

Aynen öyle canım 32.haftaya girdiginde drdan calisir raporu alip ise gidip baslatman gerekiyor

Sagil canim amin ins

Sabrınıza hayran kaldım
Kamu memuruysanız 24. haftada hamileliğinizi belgeleyerek idari izni başlatabilirsiniz. 32 hafta gelip de idari izin bittiği de ya doğum iznine ayrılırsınız ya da çalışabilir raporu alıp 5 hafta daha çalışırsınız.

Haha git gide kontrol süreleri uzuyor. Normalde 1 aydı benim bu defa ama arada dayanamayıp gittim. Şöyle bi rahatlık lazım bana ama cık yani olmuyo.
Sende araya kaynak yap kuzum bosver
Bende bu sefer sakın olucam,tadını cikaricam demiştim ama nerdeee
Şimdi herşeyi daha iyi bildiğim için stres panik hat safhada

Sarıkanat cok severim ama bu mevsimde olmuyor sanırım aslında taze balıkçı yakın olsa hep alırım ama bize baya uzakta. Sanırım eylülden sonra almaya baslıcam birde bu arada marmara da balıkçılara devlet destek verecekmiş bizim pazardaki balıkçıda yok aylardır

Kızlar 16. Haftamdayım, en son 21’inde gittim iyiydi çok şükür kızım. Böyle bazen hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum, her gün karnımı kontrol ediyorum büyüyo mu diye, zaten kilosu göbeği olan biri olduğum için onu da tam anlayamıyorum. :) acaba iyi mi, orada mı, keyfi yerinde mi diye kuruyorum sürekli... sonraki randevu 14’ünde.

Şimdi palamut zamanı başlıyormuş severseniz aklınızda olsun Ben bu arada balık hiç sevmem denizci kızı olmama rağmen işte biraz somon falan idare ediyorum ihtiyaç gerçekten hiç bi ilaçtan alamayız o takviyeyi

Aleyküm selam cnm iyi gidiyor şükür hamilelik
Canim 11 haftada folik asit kesti doktor imom omega 3 verdi icinde her vitamin var ayirca almaya gerek bile yok

Merhaba canım. Evet 32. Haftada gidip çalışabilir raporu alıp 5 hafta çalışıp ayrılabiliyor sun yapan arkadaşım oldu

0.4 lük canım. Birde coraspin ve gebeliğin sonuna kadar folik asit kullancam
Canim gecen hafta universteki doktorum 70 kiloya geldiginde 0.6 kullanacaksin dedi acaba bir sorun olurmu şuan kilom 66 sanada boyle birsey dedimi doktorun
Coraspirin vermedi bana sadece kan sulandiricim var cnm

Bende aynı durumdayım canım arada bulantım olmasa şüpheye düşüyorum. Kilo da almadım karnımda akşam bakıyorum çıkmış sabah kalkıyorum azalmış kafam karışıyor birde güya bu kaçıncı hamilelik ama hep aynı stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…