2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok haklısınız doktorum bile söyledi omega3 önermiyorum ceviz balık ye mutlaka dedi. Palamutta severim aklımda tamamdır çok sağolun

Yalnız olmadını bilmek iyi geliyor böyle durumlarda insana canım. Bir de artık 2. Trimesterin dahi ortalarına doğru koşuyoruz, semptomların da azalması muhtemelen biraz normal. Ama korkuyorum işte elde değil, saçma biliyorum ama içimde hep bi yaşam şüphesi oluyor... halbuki sürecin tadını çıkarmak lazım

Ayrintilidan sonra şeker yüklemesi var sonra daha da bisey yok o zaman napcaz bilmiyorum ta nstlere kadar yar yine bize hasret var
Ama ondan sonra hareketleri daha net hissedeceğimiz için daha fazla zaten iletişimde olucaz bebişlerle o yüzden daha rahat geçer diye umuyorum

Valla işte gitmeyince de merak ediyor insan hastane uzak olmasa vallahi 2 haftada bir gider bakarım napıyor çocuğum diye tabi işin özü keşke hiç sorunsuz geçse de hamilelikler dediğiniz kadar gitmek zorunda olunmasa. Ama olsun işin ucunda sağ Salim alalım yavrularımızı da çekilenleri unuturuz gider
Ayrintilidan sonra şeker yüklemesi var sonra daha da bisey yok o zaman napcaz bilmiyorum ta nstlere kadar yar yine bize hasret var
Bana kızımda şeker yüklemesi yaptılar ama bunda yaptırmayı düşünmüyorum. O kadar şekeri lıkır lıkır içmek çok saçma gelmişti o zaman bana bakalım doktorum bu defa ne diyecek o işe

Akışına bırak canım. Allah bebeklerimize sağlık versin 1 ay sonra belki de tekmeden uyuyamıyoruz diyeceğiz

Canım ben yaptır derim şeker yüklemesini. Bir arkadaşım yaptırmayacaktı Dr u baklava yiyor musun diye sormuş o da evet deyince aynı şey demiş ve arkadaşımda şeker çıktı ona göre beslenme düzeni ayarlandı tabi ki bizlerde çıkacak diye bir şey yok ama hepsi tedbir

Hamişler selam
İkinci gebeliği olanlar biz gene tetanoz aşısı olacak mıyız?
Ekimde kızım 4 yaşını dolduruyor hamileliğin yarısında olduğuma göre 4.5 yıl olmuş vurulalı. Normalde 5 senede tekrarlanıyor ama bilemedim kimse de arayıp bişey demiyor sağlık ocağından. Siz biliyor musunuz bu durumda olacak mıyız bi doz daha ?

Canim gecen hafta universteki doktorum 70 kiloya geldiginde 0.6 kullanacaksin dedi acaba bir sorun olurmu şuan kilom 66 sanada boyle birsey dedimi doktorun
Coraspirin vermedi bana sadece kan sulandiricim var cnm
Yok canım kızımda 75 kilo ile doğuma girdim boyum 159 cm hep aynı doz kullandım. 32. Haftada da coraspin i bırakmıştım.

2 dilim baklavaya eş değer bildiğim kadarıyla verdikleri içecek. Baklava yiyip gitsek nolur ki yani o şey yerine

Gittiğim hastane yüzünden dr umu değişicem.sözde özele gidiyorum devletten farksız saatlerce sıra bekliyoruz .çok iyi bir dr o yüzden bunca zaman çektim ama artık sıkıldım asansörü bile çalışmıyor.ilerde nasıl çıkcam 3 kat.hele bir ultrason cihazı var yemin ederim devlettekiler daha yenidir.çocuğumu doğru düzgün göremiyorum.artık paramla rezil olmak istemiyorum.dr umu çok seviyorum ama bu kadar olumsuzluk beni uzaklaştırdı.2 gündür bunu düşünüyorum sonunda kararımı verdim.

Ben vurulcam canım ama kızım 7 yaşında bütün dozları vururuz dedi hemşire. Size de bildiğim kadarı ile 2 doz yaparlar bir ay ara ile. 5 seneden sonra bütün dozlar yapılıyormuş gebelik sonrası da dahil

Yok canım kızımda 75 kilo ile doğuma girdim boyum 159 cm hep aynı doz kullandım. 32. Haftada da coraspin i bırakmıştım.
Allah allah benim doktor niye oyle dedi acaba neyse bir de özelde ki doktoruma sorarim cnm
bu arada cevap verdigin icin teşekkürer cnm

Canmim benim 5 doz olmuş ben vurulmayacagim tetonuzu
Gecen aramislardi beni onlar dedi belki 1 doz olursun cnm

Göbek deliğimin hemen biraz altında sağ tarafta hissediyorum genelde. Öyle sert hareketler değil dokunma gibi çok narin

eee benim hisettiğim yerin göbek deliğimle akalası yok
Allahım diğerinde hissetmemiştim bunda da mı öyle olacak
Sıcaklardan bayıLanlar kış gelsin hiç bu kadar istememiştim :)allahım biraccık yağmur :)))

sonunda biri sıcak demiş,
ne kocam ne ailem inanmıyor bu sıcakların abartılı olduğunu

hatta sabah bana sürekli sıcak sıcak diyorsun senin yüzünden
bende sıcaktan rahatsız olmaya başladım, hiç yoktu böyle şeylerim diyor
çarpasım geliyor

Bana doktorum en başta demişti hazır ol bu yazı menopozlu gibi yanarak geçirmeye diye

E-nabızdan baktım, 3 doz vurunmuşum, benim 8 yıl önce olduğu için unutmuştum Sağlık ocağı da hiç aramadı beni. Bir ay sonra doktora gidince konuşacağız. Şimdi bir de özel tetanoz aşısı çıkmış boğmaca aşısı da içeren, onu doktorun reçete etmesi gerekiyormuş. Bir dahaki ay konuşacağız bakalım doktorla.

Cok sıcak cnm ya bende cok bunalıyorum bi kac gündür, bi yandan da yeğenlerimin sünnet telasiyla uğraşıyoruz, valla evde göbeğimi açıp geziyorum

Allah sabırlar versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…