Başınız sağolsun canım Allah sabır versin, ama şu anda kendini düşünmek zorundasın, bebeğini düşün kendini üzmemeye çalış ki bebişin de üzülmesinMerhaba kizlar yakinimi kaybettim baya da üzüldüm ,agladim faranjit olmuşum üzüntüden ne yapsam iyi gelir ? Bugnde bir büyüğümüzü covidden dolayi kaybettik aşı geldi rahatladik derken sanki hersey daha da kötü oluyor.
Bana doktorum en başta demişti hazır ol bu yazı menopozlu gibi yanarak geçirmeye diye
Cok sıcak cnm ya bende cok bunalıyorum bi kac gündür, bi yandan da yeğenlerimin sünnet telasiyla uğraşıyoruz, valla evde göbeğimi açıp geziyorum
Bende hiç sevmem cnm sıcağı, kışın incecik şeylerle dururum, hep dua ediyorum hamilelere özellikle son haftalari olanlar nasıl zorlaniyodur kim biliroldum olası zaten sevmem, kışın çorapsız tişörtle gezen adamım
şimdi resmen yanıyorum, ve kimse inanmıyor abartlı buluyor
35 derece az mı diyorum eşim abartıyorsun diyor
uleeeeeennnnn neyi abartıyorum sıcaaaaak işte sıcaaaaaakkkk
Canım ilk hamileliğimde 2 doz olmuştum geçen hafta saglik ocağından aradılar bu sefer tek doz olacakmışım 18-20 hafta arasında sen bi saglik ocağını ara hemşireye danış istersen.Hamişler selam
İkinci gebeliği olanlar biz gene tetanoz aşısı olacak mıyız?
Ekimde kızım 4 yaşını dolduruyor hamileliğin yarısında olduğuma göre 4.5 yıl olmuş vurulalı. Normalde 5 senede tekrarlanıyor ama bilemedim kimse de arayıp bişey demiyor sağlık ocağından. Siz biliyor musunuz bu durumda olacak mıyız bi doz daha ?
Canım bende 0.4 kullanıyorum kiloya göre hesaplanıyor bana da önceki hamileliğimde de bunda da hamilelik ilerledikçe kilona göre yaa yükseltiriz dediler öncekilerde çok kilo almadığım İçin yükseltilmedi bunda nasıl olur bilmiyorum banada coraspirin verdiler ama Hematoloji doktoru önerdiCanim gecen hafta universteki doktorum 70 kiloya geldiginde 0.6 kullanacaksin dedi acaba bir sorun olurmu şuan kilom 66 sanada boyle birsey dedimi doktorun
Coraspirin vermedi bana sadece kan sulandiricim var cnm
Ben sakinim açıkçası pandemiye rağmen sakinim eğer ilk hamileligimde olsaydım şu an kesin panik atak anksiyete olmustum o kadar probleme rağmen yapacak bisey yok diyip ağlıyorum sadeceHahagit gide kontrol süreleri uzuyor. Normalde 1 aydı benim bu defa ama arada dayanamayıp gittim. Şöyle bi rahatlık lazım bana ama cık yani olmuyo.
Sende araya kaynak yap kuzum bosver
Bende bu sefer sakın olucam,tadını cikaricam demiştim ama nerdeee
Şimdi herşeyi daha iyi bildiğim için stres panik hat safhada
Rica ederim canım ne demek belki de farklı genlerde pıhtılaşma vardır onun içindir. Bana bazı Dr lar kullanma bile dedi ama kendi dr um riske atmayalım diyor çünkü kayıplar var erken dönem. Bilimde ikiye ayrılmış hakkımızda hayırlısıAllah allah benim doktor niye oyle dedi acaba neyse bir de özelde ki doktoruma sorarim cnm
bu arada cevap verdigin icin teşekkürer cnm
Başınız sağolsun canım. Faranjit için zencefil bal iyi geliyor bol su birde ben maske takıp yatıyorum nemli ortam olunca rahat uyuyorsun Dr a söyledim yatabilir sin o şeklide dediMerhaba kizlar yakinimi kaybettim baya da üzüldüm ,agladim faranjit olmuşum üzüntüden ne yapsam iyi gelir ? Bugnde bir büyüğümüzü covidden dolayi kaybettik aşı geldi rahatladik derken sanki hersey daha da kötü oluyor.
Sen nerde hissediyosun?eee benim hisettiğim yerin göbek deliğimle akalası yok
Allahım diğerinde hissetmemiştim bunda da mı öyle olacak
sonunda biri sıcak demiş,
ne kocam ne ailem inanmıyor bu sıcakların abartılı olduğunu
hatta sabah bana sürekli sıcak sıcak diyorsun senin yüzünden
bende sıcaktan rahatsız olmaya başladım, hiç yoktu böyle şeylerim diyor
çarpasım geliyor
Ben sakinim açıkçası pandemiye rağmen sakinim eğer ilk hamileligimde olsaydım şu an kesin panik atak anksiyete olmustum o kadar probleme rağmen yapacak bisey yok diyip ağlıyorum sadece
Ya bende mi anormallik var diyodum, bende ağlıyorum durup dururken ya, geçen gün oğlum büyücek, ya bi kiz onu üzerse diye oturdum baya ağladımSen nerde hissediyosun?
Bu arada şuanda elimde buz torbası varken yazıyorum. Ölücem buharlaşıp kaybolucam sanki sıcaktan.
sadece ağlıyorsan gayet sakinsin demektir
Benimde aynı gün kontrolüm ayrıntılı ultrason yapılacak doktorum 15. De bakacak sonuçlara benim karnım çok çıktı o yüzden biraz rahatladım arada hareketlerini de hissetmeye başladım çok sık olmasa da her akşam dinlemeye çalışıyorum yokluyor sagolsun çocuğum biraz büyüse hareketlerini hissetsen rahatlarsın sendeKızlar 16. Haftamdayım, en son 21’inde gittim iyiydi çok şükür kızım. Böyle bazen hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum, her gün karnımı kontrol ediyorum büyüyo mu diye, zaten kilosu göbeği olan biri olduğum için onu da tam anlayamıyorum. :) acaba iyi mi, orada mı, keyfi yerinde mi diye kuruyorum sürekli... sonraki randevu 14’ünde.
Tamam canım teşekkür ederimCanım ilk hamileliğimde 2 doz olmuştum geçen hafta saglik ocağından aradılar bu sefer tek doz olacakmışım 18-20 hafta arasında sen bi saglik ocağını ara hemşireye danış istersen.
Bide o kadar kolay ki ne yapacağım derdi olmuyor aslında düzenli yesek te fırına atıyorum temizlenmiş geliyor temiz işŞimdi palamut zamanı başlıyormuş severseniz aklınızda olsunBen bu arada balık hiç sevmem denizci kızı olmama rağmen işte biraz somon falan idare ediyorum ihtiyaç gerçekten hiç bi ilaçtan alamayız o takviyeyi
Ben ilk hamilelgimde i mom kullanmıştım bulantın var mi canim bana çok bulantı yapmıştı korkumdan hala kullanamıyorum regenesis verdi bu defa ama gribim aslında çok iyi olur kullansam ama bilemedim dun baya kararsızlık yaşadım bulantidan daha kötü olursam diyeAleyküm selam cnm iyi gidiyor şükür hamilelik
Canim 11 haftada folik asit kesti doktor imom omega 3 verdi icinde her vitamin var ayirca almaya gerek bile yok
Ay evet dışarıdan belli olacak artık en sevdiğim zamanlar onlarAma ondan sonra hareketleri daha net hissedeceğimiz için daha fazla zaten iletişimde olucaz bebişlerle o yüzden daha rahat geçer diye umuyorum
Benim malesef riskim var canım ilkinde sinirdaydi diyet yapmıştım ben kendim isteyeceğim çünkü annemde hamileyken çıktı şeker geç farkedildi annemde dikkat edemeyince kalıcı oldu çok genç yaşından beri çekiyor şeker hastalığını o yüzden dikkat etmek istiyorum her türlü ben gerçekten sevmiyorum o sıvıyı su aşamada hiç icebilecegimi aklım almıyor ama geçerse bulantim denerim zaten bazı doktorlar istemezsen düzenli takip yap diyor o seçeneği de sunuyor şeker ölçme aletin varsa öyle de yapabilirsin evde kendinValla işte gitmeyince de merak ediyor insan hastane uzak olmasa vallahi 2 haftada bir gider bakarım napıyor çocuğum diyetabi işin özü keşke hiç sorunsuz geçse de hamilelikler dediğiniz kadar gitmek zorunda olunmasa. Ama olsun işin ucunda sağ Salim alalım yavrularımızı da çekilenleri unuturuz gider
Bana kızımda şeker yüklemesi yaptılar ama bunda yaptırmayı düşünmüyorum. O kadar şekeri lıkır lıkır içmek çok saçma gelmişti o zaman bana bakalım doktorum bu defa ne diyecek o işe
Bende bilemiyorum benim o kadar da olmadı 3 yıl oldu belki tek doz isterler hiç aramadılar ama sanki 28 e yakin mi yaptırmıştım ilkinde tam hatırlayamıyorumHamişler selam
İkinci gebeliği olanlar biz gene tetanoz aşısı olacak mıyız?
Ekimde kızım 4 yaşını dolduruyor hamileliğin yarısında olduğuma göre 4.5 yıl olmuş vurulalı. Normalde 5 senede tekrarlanıyor ama bilemedim kimse de arayıp bişey demiyor sağlık ocağından. Siz biliyor musunuz bu durumda olacak mıyız bi doz daha ?
Hastane gercekten önemli canim bende doktorum için katlanmistim ilkinde cok eskiydi cihazı hastane yeri hiç iyi değildi vs en sonunda enfeksiyon kaptım hastanede doğumdan sonra çok pişmanım ama ikisini bir arada bulmak çok zor inşallah gönlüne göre doktor bulabilirsin ama göz ardı etme hizmetleriniGittiğim hastane yüzünden dr umu değişicem.sözde özele gidiyorum devletten farksız saatlerce sıra bekliyoruz .çok iyi bir dr o yüzden bunca zaman çektim ama artık sıkıldım asansörü bile çalışmıyor.ilerde nasıl çıkcam 3 kat.hele bir ultrason cihazı var yemin ederim devlettekiler daha yenidir.çocuğumu doğru düzgün göremiyorum.artık paramla rezil olmak istemiyorum.dr umu çok seviyorum ama bu kadar olumsuzluk beni uzaklaştırdı.2 gündür bunu düşünüyorum sonunda kararımı verdim.
Bence biz +5 derece fazla hissediyoruz ben ne kadar sıcak olursa olsun asla terlemezdim şimdi bildiğin hararet basıyoreee benim hisettiğim yerin göbek deliğimle akalası yok
Allahım diğerinde hissetmemiştim bunda da mı öyle olacak
sonunda biri sıcak demiş,
ne kocam ne ailem inanmıyor bu sıcakların abartılı olduğunu
hatta sabah bana sürekli sıcak sıcak diyorsun senin yüzünden
bende sıcaktan rahatsız olmaya başladım, hiç yoktu böyle şeylerim diyor
çarpasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?