2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Başın sagolsun canim üzme kendini zencefilli sıcak süt deneyebilirsin

Canım ilk hamileliğimde 2 doz olmuştum geçen hafta saglik ocağından aradılar bu sefer tek doz olacakmışım 18-20 hafta arasında sen bi saglik ocağını ara hemşireye danış istersen.
Ay beni aramadilar ya napsam kendim mi gitsem ki bilemedim

Sen nerde hissediyosun?
Bu arada şuanda elimde buz torbası varken yazıyorum. Ölücem buharlaşıp kaybolucam sanki sıcaktan.

sadece ağlıyorsan gayet sakinsin demektir
Dünyayı dar ediyordum önceden eşimle anneme doktoruma şimdikiler şanslı bile

Ya bende mi anormallik var diyodum, bende ağlıyorum durup dururken ya, geçen gün oğlum büyücek, ya bi kiz onu üzerse diye oturdum baya ağladım
Ağladığım saçma şeyleri saysam buradan nereye yol olur sadece ağla bırak aksın ben kabullendim ilkinde cok ağlıyorum diye dönüp bidaha ağlıyordum cocuk 1 yaşına girene kadar gözümün yaşı dinmiyor benim genelde hazırladım kendimi 2 sene ağlamaya

Ay beni aramadilar ya napsam kendim mi gitsem ki bilemedim
13 haftaya kadar beni de aramadılar sanırım gittiğim hastane sisteme girmemiş bilgileri yoktu kendim kayıt açtırdım sonra tahliller için falan çağırdılar, bir çok tahlilimi orda yaptırdım büyük kolaylık oldu

İnşallah canım. Senin ikinci hamilelik mi ve zayıf mısın? Benim ilk sayılır ilki düşüktü, iri kıyımım göbeğim de var baya ondan çıktı mı çıkmadı mı anlayamıyorum. Zayıf olsam muhtemelen daha net gözükürdü diye düşünüyorum.

Yengemin kardeşi var, oğlu grip olunca ağlıyormuş, ben iyi bi anne değilim diye, aman allahım ne abartı diyodum ama şimdi öyle mantıklı geliyor ki ağlamak

Teşekkür ederim cnm ben diğer doktordan görüş alirim o nerse ona gore ilerleriz sağlıklı ilerlesinde hamilelik napalim kullanirim artik
Aslida benimde genimde kullanma diyen cok doktor var ama universteki doktor hemen hamile kalir kalmaz kullanalim dedi iyikide kullanmissim doktora inanmaktan baska care yok genimde heterozigot cnm

Canim bulantim bitti sukur arada bir aksam yokluyor kahvaltimi yaptiktan sonra iciyorim bulanti yapmadi akşam yatarken icsen cnm nasil olur acaba bitane oyle dene

Canım benimki homozigot çok daha riskli yani sana o yüzden vermemiş olabilir aspirin bana da yazdı ama bazı hastalarda burun kanaması yapıyor bırakmamız gerekiyor öyle bir şey olursa gel hemen falan dedi sana yazmamaları normal bence ama sen yinede zor

Yengemin kardeşi var, oğlu grip olunca ağlıyormuş, ben iyi bi anne değilim diye, aman allahım ne abartı diyodum ama şimdi öyle mantıklı geliyor ki ağlamak
Hiç unutmam; oğlum 2.5 aylıktı, burnu tıkanmış doktora götürdük, nezle olmuş dedi doktor. Ayy ben başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum sanki dünya başıma yıkıldı tabi doktor şok

Annemin şeker aleti ile bakarım olmadı ille de yap derse doktor dinlerim zaten ama çok gerekli görmezse yapmam arada merak edip bakarım şekerime çünkü düşük çıkar hep. Bakalım o günler gelsin de konuşuruz buradan neler yapacağımızı seninde bulantın o zamana kadar geçer inşallah

Ya annelik işte ben yegenlerim ağlayınca bile dayanamam aglarim, kendi çocuğumda nasil olurum bilmem

Bulantım için yattığım başka bir hastane vardı oradaki dr u da çok beğendik.hastanede çok güzeldi hizmette çok iyidi.ama arasında 5000 TL fark var eşim ne der bu konuya onu bilemiyorum.ben istemediğimi söyledim ama çalışan o sonuçta.ben maalesef işi bıraktım.bakalım hayırlısı

Başınız sağolsun canım. Faranjit için zencefil bal iyi geliyor bol su birde ben maske takıp yatıyorum nemli ortam olunca rahat uyuyorsun Dr a söyledim yatabilir sin o şeklide dedi
Canım karbondioksit zehirlenmesi yaşar insan maskeyle yatılır mı temiz oksijene ihtiyacımız var bizim hastayken zaten mikroplu nefesi geri yutarsın ozaman onun yerine boğazı yumuşatacak şeyler içilip odaya soğan konulabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…