Ay tam bulmuş doktorun neye benzediğimizi vallaBana doktorum en başta demişti hazır ol bu yazı menopozlu gibi yanarak geçirmeye diye
Başın sagolsun canim üzme kendini zencefilli sıcak süt deneyebilirsinMerhaba kizlar yakinimi kaybettim baya da üzüldüm ,agladim faranjit olmuşum üzüntüden ne yapsam iyi gelir ? Bugnde bir büyüğümüzü covidden dolayi kaybettik aşı geldi rahatladik derken sanki hersey daha da kötü oluyor.
Ay beni aramadilar ya napsam kendim mi gitsem ki bilemedimCanım ilk hamileliğimde 2 doz olmuştum geçen hafta saglik ocağından aradılar bu sefer tek doz olacakmışım 18-20 hafta arasında sen bi saglik ocağını ara hemşireye danış istersen.
Dünyayı dar ediyordum önceden eşimle anneme doktorumaSen nerde hissediyosun?
Bu arada şuanda elimde buz torbası varken yazıyorum. Ölücem buharlaşıp kaybolucam sanki sıcaktan.
sadece ağlıyorsan gayet sakinsin demektir
Ağladığım saçma şeyleri saysam buradan nereye yol olur sadece ağla bırak aksın ben kabullendim ilkinde cok ağlıyorum diye dönüp bidaha ağlıyordum cocuk 1 yaşına girene kadar gözümün yaşı dinmiyor benim genelde hazırladım kendimi 2 sene ağlamayaYa bende mi anormallik var diyodum, bende ağlıyorum durup dururken ya, geçen gün oğlum büyücek, ya bi kiz onu üzerse diye oturdum baya ağladım
13 haftaya kadar beni de aramadılar sanırım gittiğim hastane sisteme girmemiş bilgileri yoktu kendim kayıt açtırdım sonra tahliller için falan çağırdılar, bir çok tahlilimi orda yaptırdım büyük kolaylık olduAy beni aramadilar ya napsam kendim mi gitsem ki bilemedim
İnşallah canım. Senin ikinci hamilelik mi ve zayıf mısın? Benim ilk sayılır ilki düşüktü, iri kıyımım göbeğim de var baya ondan çıktı mı çıkmadı mı anlayamıyorum. Zayıf olsam muhtemelen daha net gözükürdü diye düşünüyorum.Benimde aynı gün kontrolüm ayrıntılı ultrason yapılacak doktorum 15. De bakacak sonuçlara benim karnım çok çıktı o yüzden biraz rahatladım arada hareketlerini de hissetmeye başladım çok sık olmasa da her akşam dinlemeye çalışıyorum yokluyor sagolsun çocuğum biraz büyüse hareketlerini hissetsen rahatlarsın sende
Yengemin kardeşi var, oğlu grip olunca ağlıyormuş, ben iyi bi anne değilim diye, aman allahım ne abartı diyodum ama şimdi öyle mantıklı geliyor ki ağlamakAğladığım saçma şeyleri saysam buradan nereye yol olur sadece ağla bırak aksın ben kabullendim ilkinde cok ağlıyorum diye dönüp bidaha ağlıyordum cocuk 1 yaşına girene kadar gözümün yaşı dinmiyor benim genelde hazırladım kendimi 2 sene ağlamaya
Yanına da bir yeşil salata bir de aslında soğanlı patates salatasııı ohhh yarın yapiyim bariiiBide o kadar kolay ki ne yapacağım derdi olmuyor aslında düzenli yesek te fırına atıyorum temizlenmiş geliyor temiz iş
Teşekkür ederim cnm ben diğer doktordan görüş alirim o nerse ona gore ilerleriz sağlıklı ilerlesinde hamilelik napalim kullanirim artikCanım bende 0.4 kullanıyorum kiloya göre hesaplanıyor bana da önceki hamileliğimde de bunda da hamilelik ilerledikçe kilona göre yaa yükseltiriz dediler öncekilerde çok kilo almadığım İçin yükseltilmedi bunda nasıl olur bilmiyorum banada coraspirin verdiler ama Hematoloji doktoru önerdi
Aslida benimde genimde kullanma diyen cok doktor var ama universteki doktor hemen hamile kalir kalmaz kullanalim dedi iyikide kullanmissim doktora inanmaktan baska care yok genimde heterozigot cnmRica ederim canım ne demek belki de farklı genlerde pıhtılaşma vardır onun içindir. Bana bazı Dr lar kullanma bile dedi ama kendi dr um riske atmayalım diyor çünkü kayıplar var erken dönem. Bilimde ikiye ayrılmış hakkımızda hayırlısı
Canim bulantim bitti sukur arada bir aksam yokluyor kahvaltimi yaptiktan sonra iciyorim bulanti yapmadi akşam yatarken icsen cnm nasil olur acaba bitane oyle deneBen ilk hamilelgimde i mom kullanmıştım bulantın var mi canim bana çok bulantı yapmıştı korkumdan hala kullanamıyorum regenesis verdi bu defa ama gribim aslında çok iyi olur kullansam ama bilemedim dun baya kararsızlık yaşadım bulantidan daha kötü olursam diye
Canım benimki homozigot çok daha riskli yani sana o yüzden vermemiş olabilir aspirin bana da yazdı ama bazı hastalarda burun kanaması yapıyor bırakmamız gerekiyor öyle bir şey olursa gel hemen falan dedi sana yazmamaları normal bence ama sen yinede zorTeşekkür ederim cnm ben diğer doktordan görüş alirim o nerse ona gore ilerleriz sağlıklı ilerlesinde hamilelik napalim kullanirim artik
Aslida benimde genimde kullanma diyen cok doktor var ama universteki doktor hemen hamile kalir kalmaz kullanalim dedi iyikide kullanmissim doktora inanmaktan baska care yok genimde heterozigot cnm
Hiç unutmam; oğlum 2.5 aylıktı, burnu tıkanmış doktora götürdük, nezle olmuş dedi doktor. Ayy ben başladım ağlamayaYengemin kardeşi var, oğlu grip olunca ağlıyormuş, ben iyi bi anne değilim diye, aman allahım ne abartı diyodum ama şimdi öyle mantıklı geliyor ki ağlamak
Maşallah oh ne güzel. :) Darısı başımıza canım <3Tarihe not: bugün ilk kez bebeğimin hareketini elimle de hissettim,çok şükür ❤
Darısı herkese olsunnn
MaşallahhhTarihe not: bugün ilk kez bebeğimin hareketini elimle de hissettim,çok şükür ❤
Darısı herkese olsunnn
Annemin şeker aleti ile bakarım olmadı ille de yap derse doktor dinlerim zaten ama çok gerekli görmezse yapmam arada merak edip bakarım şekerime çünkü düşük çıkar hep. Bakalım o günler gelsin de konuşuruz buradan neler yapacağımızı seninde bulantın o zamana kadar geçer inşallahBenim malesef riskim var canım ilkinde sinirdaydi diyet yapmıştım ben kendim isteyeceğim çünkü annemde hamileyken çıktı şeker geç farkedildi annemde dikkat edemeyince kalıcı oldu çok genç yaşından beri çekiyor şeker hastalığını o yüzden dikkat etmek istiyorum her türlü ben gerçekten sevmiyorum o sıvıyı su aşamada hiç icebilecegimi aklım almıyor ama geçerse bulantim denerim zaten bazı doktorlar istemezsen düzenli takip yap diyor o seçeneği de sunuyor şeker ölçme aletin varsa öyle de yapabilirsin evde kendin
Benim hastanede cok uzak ya gerçekten gözüm yemiyor benimde dediğin gibi yakın olsa her hafta kapida bulurduk kendimizi herhalde
Ya annelik işteHiç unutmam; oğlum 2.5 aylıktı, burnu tıkanmış doktora götürdük, nezle olmuş dedi doktor. Ayy ben başladım ağlamayaama nasıl ağlıyorum sanki dünya başıma yıkıldı tabi doktor şok
Bulantım için yattığım başka bir hastane vardı oradaki dr u da çok beğendik.hastanede çok güzeldi hizmette çok iyidi.ama arasında 5000 TL fark varHastane gercekten önemli canim bende doktorum için katlanmistim ilkinde cok eskiydi cihazı hastane yeri hiç iyi değildi vs en sonunda enfeksiyon kaptım hastanede doğumdan sonra çok pişmanım ama ikisini bir arada bulmak çok zor inşallah gönlüne göre doktor bulabilirsin ama göz ardı etme hizmetlerini
Canım karbondioksit zehirlenmesi yaşar insan maskeyle yatılır mı temiz oksijene ihtiyacımız var bizim hastayken zaten mikroplu nefesi geri yutarsın ozaman onun yerine boğazı yumuşatacak şeyler içilip odaya soğan konulabilir .Başınız sağolsun canım. Faranjit için zencefil bal iyi geliyor bol su birde ben maske takıp yatıyorum nemli ortam olunca rahat uyuyorsun Dr a söyledim yatabilir sin o şeklide dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?